Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за геймърска конфигурация

Featured Replies

За да защитя позицията на Gigabyte в случая ,нещо интересно с дъно DQ 6 ( не е DS 4 ) . :) За съжаление не съм аз,който е пипал това дъно sad.gif Хм - досега не съм чел или чул, дъно на Асус да направи 600 Mhz шина :)

Поклон :eek:;) ! 600 MHz са си невероятно постижение, но в случая ставаше дума за Gigabyte GA-8I965P-DS4 и ASUS P5B ;) ! Не съм подценявал марката Gigabyte като цяло, за да се налага да "защитаваш позицията" й :) ! Просто личното ми мнение в сравнението на тези две дъна не беше в полза на Gigabyte-а заради проблемите с оувърклока, дъното DQ6 е очевидно способно на рекордни честоти на системната шина, но не за него ставаше дума :nono: ! Между другото, с какво охлаждане на процесора и евентуално на чипсетите е постигната тази честота :) ?

Процесора е X6800 на нисък множител ,охлажда се от Big Typhoon , паметите са Micron 512M pc2-6400U-555 ,без допълнително охлаждане на чипсета. Всъщност вече прочетох ,че и с P5B DL вече са успели да минат границата от 500 Mhz шина с Е6300 със сваляне на множителя на х6 :)

Скоро няма да има за какво да се карате: Gigabyte или ASUS, защото по последни данни първите леко ще закупят вторите, тогава ще се нагледаме на хибриди laugh.gif

Скоро няма да има за какво да се карате: Gigabyte или ASUS, защото по последни данни първите леко ще закупят вторите, тогава ще се нагледаме на хибриди laugh.gif

Да, общите дъна ще носят най-вероятно марката Gigabyte, така че чао Asus :P

Скоро няма да има за какво да се карате: Gigabyte или ASUS, защото по последни данни първите леко ще закупят вторите, тогава ще се нагледаме на хибриди

Да, общите дъна ще носят най-вероятно марката Gigabyte, така че чао Asus :nono:

А четете малко преди да пишете. angry.gif Информацията че Гигабайт са купили Асус е доста стара и имаше доста писано по въпроса. Това, което сте написали няма да стане. :)

"ASUS ще продължи да произвежда дънни платки и видео карти под собствената си търговска марка, като в новото, съвместно предприятие ще участва предимно с капитали. Дали маркетинговите и техническите решения на ASUS ще имат влияние върху продукцията на новата фирма, засега не се знае, но все пак там решаващ глас ще имат GIGABYTE."

Редактирано от Carcass (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.