Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

на 24.04.2024 г. в 21:31, iviartbg написа:
: някой и то повече канали не работят

SPORT BG+4 НОВА ВЕРСИЯ.M3U

https://www.up-4ever.net/iqvhky5om8d9

NB : 12
🔗 http://vip22.xyz/get.php?username=303010841208&password=97642969566&type=m3u&output=ts
STATUS : Active
USERNAME : 303010841208
PASSWORD : 97642969566
MAXCONN : 1
ACTCONN : 0
TRIAL : 0
Created on : 8/27/2023 1:47:05 PM
Allowed Outputs : m3u8,ts
Expired on : 8/27/2024 1:47:05 PM
📺 Channels :  AR | BEIN SPORTS 💥 AR | BEIN SPORTS AFC💥AR | BEIN ENTRAINEMNT💥 AR | NEWS💥AR |  ROTANA💥AR| KUWAIT💥AR | QATAR💥AR | SAOUDI ARABE💥AR | YAMAN💥AR | JORDAN💥AR | OMAN💥AR | PHALASTIN💥AR | IRAK💥AR | LIBYA💥AR | EGYPT💥AR | MAURITANIA💥AR |  SYRIA💥AR | LEBANON💥AR | MOROCO💥AR | ISLAMIC💥AR | UAE💥FR | NEWS💥FR | GENERAL 💥FR | CANAL+💥FR | SPORTS💥FR | QUEBEC💥 FR | CINEMA 💥FR | MOLOTOV TV💥FR | LIGUE 1 💥FR | LIGUE 2💥FR | BEIN SPORTS 💥FR | RMC SPORTS💥FR | ENFANTS 💥FR | DOCUMENTAIRE💥FR | FREEBOX CABLE💥FR | RAKUTEN💥FR | CANAL PLAY 4K💥FR | RELAXATION 4K💥FR | NETFLIX💥FR | CINE DISNEY + 💥 FR | MARVEL BOX💥FR | MANGAS ENFANTS TV💥FR | PLUTO💥FR | MY CANAL AFRICA💥AR | TOD  LIVE-EVENT💥AR | BEIN SPORTS LOGO IPHONE💥AR | BEIN SPORTS FM💥 AR | BEIN SPORTS AFC ASIA💥EN | LIGA DE CAMPEONES (AUDIO MULTIPLE)💥VIP | PPV EVENTOS💥ES | M+ GENERALISTAS💥ES | TOROS TV💥ES | M+ DEPORTES💥ES | LALIGA TV💥ES | LALIGA TV +💥ES | LALIGA TV (AUDIO MULTIPLE)💥ES | LALIGA TV HYPERMOTION💥ES | DAZN GRUPO💥ES | M+ LIGA DE CAMPEONES💥ES | M+ DEPORTES GRUPO💥ES | FEF TV (la Primera Federacion)💥ES | RFEF TV (LA SEGUNDA DIVISION)💥 ES | LALIGA REPLAY💥ES | PREMIER LEAGUE REPLAY💥ES | NBA REPLAY💥ES | M+ CINE 💥ES | M+ CLASICOS💥ES | NETFLIX TV 7/24💥ES | RAKUTEN TV 7/24💥ES | RUNTIME💥ES | M+ PELICULAS 7/24💥ES |  M+ DOCUMENTAL💥ES | MANGA TV💥ES | M+ NINOS💥ES | MUSICA💥ES | INFORMATIVOS💥AR | MOROCO ENDOMAND💥AR | ROYA TV💥EN | FIFA TV LIVE💥AR | SSC SPORT💥AR | STARZ PLAY SPORTS💥AR | STARZ PLAY ENTRAINEMNT💥AR | RELAXATION 4K💥AR | MBC FHD💥AR | AL KASS💥AR | NETFLIX VIP💥AR| QURAN  قران💥AR| TARAB  طربيات💥AR | MUSIC💥AR | MYCIMA💥AR | CARTONOONS💥AR | ROTANA💥AR | NICKELODEON ARABIC💥AR | ART 💥AR | WEYYAK  OFFICEL💥 AR | TOD💥AR | PRIME VIDEO💥AR | HBO GO💥IT | ITALY 💥IT | CINEMA💥IT | SPORTS💥DE | DEUTSCHLAND💥

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 6 часа, iviartbg написа:

а това какво е

image.png.966a8e6382434df255dddd02caca3ce0.png

.... но както и да е! Не мисля да задълбавам в безсмислена тема. Всеки гледа каквото си иска.

Това е Diema sport 2 4K .
Усещаш ли къде е разликата?

преди 17 часа, dindan написа:

Diema sport 4K само на твоя телевизор иначе не се предлага официално!

Извинявай,че ще напиша някои неща. Аз разбирам ,че ти не си в час с много от нещата написани тук. Аз самият преди време се опитах да  ти обясня нещо...ама ти ме игнорира.Няма значение. Виждам,че си отдавна във форума и не си като някои специалисти ,които си мерят егото със запетайки.😃 А тези хора изобщо не разбират за какво става въпрос/както казва Доктора/. Така,че ще ти изпратя имейла ми на лично и ще ти обясня как да гледаш стриймовете/в potplayer,vlc,mps-hs и други плеари/. ,,с картинки и шотове./ Надявам се да не си се обидил.

Забравих да Ви кажа за една настройка в Pot player. Предполагам,че повечето хора не я знаят. Но зависи и от системата. При мен има малка разлика --към по-добро. Гледайте скрийншотовете. Става въпрос за аудио качеството.

2024-05-01_172458.jpg

2024-05-01_172839.jpg

преди 3 часа, 888red написа:

Забравих да Ви кажа за една настройка в Pot player. Предполагам,че повечето хора не я знаят. Но зависи и от системата. При мен има малка разлика --към по-добро. Гледайте скрийншотовете. Става въпрос за аудио качеството.

2024-05-01_172458.jpg

2024-05-01_172839.jpg

ОК ли да натиснем,или ОТКАЗ

преди 21 часа, BaYor написа:

Напънала се "планината" и родила мишка:laughing5:

Още тук започна да самохвалстваш, та се чудя на чие ниво падаш по този начин :giggle1:

Тук продължаваш да самохвалстваш, като дефакто казваш, че ти си професионалист и си сред най-знаещите:wors: Аз не съм изпадал в състояние да самохвалствам, но то явно толкова замъглява погледа и разсъдъка, че не четеш какво те питат, и в гениалната ти главица е само уникалният ти телевизор, за който уж няма да падаш на нечие ниво да самохвалстваш, ама го правиш, и то 2 пъти в 2 поста:giggle1:

По същество - ще попитам по друг начин, белким схванеш въпроса ми - има ли монитори за ПС, които са по-добри от някои 4К телевизори по отношение на правилно цветопредаване, вид и качество на подстветката, липса на шим в целия диапазон на яркост, и т.н. ?

Най-знаещите задължително трябва да слагат запетаи в изреченията си, за да са разбираеми те за четящите ги. Това къде и кога се слагат запетаи се учи още в началните класове, в часовете по българска граматика, а знаещите къде и кога се слагат запетаи заслужено ги наричат грамотни хора. Въпрос по темата за запетаите - колко значения може да има това изречение, според мястото на сложената запетая в него?: Статуя златна пика държаща

За да сме си полезни тук, мисля, че е най-добре да говорим с факти, а не на база личностно отношение.

1 - Ти знаеш ли точните характеристики на компа му, за да твърдиш, че е скапан ?

2 - Знаеш ли със сигурност от къде е стрийма, който е снимал ?

3 - Като правиш скрийншот от 4К стрийм, но на SD, HD или даже и на FHD монитор, какво качество на снимката трябва да очакваме ?

4 - Качените тук снимки не са ли вече със "смачкано" от сайта качество/резолюция и т.н., което е доста по-ниско от оригиналното им ?

Казвам всичко това, не да се заяждам,или пък да защитя или нападна безпочвено някого, а разсъждаа=вайки съвсем безпристрастно и с идеята изказванията ни да бъдат наистина полезни.

Понякога човек е добре да замълчи и да го помислят за глупав,  отколкото да си отвори устата или начеше пръстите  на клавиатурата  и да отпаднат всякакви съмнения за това.  Надраскал един чаршаф  с  глупости и безмислици, забележки за правописа решил да прави.  Ти първо обърни внимание на своя словоред,  след това прави забележки . Дрънкал, дрънкал  и накрая изцвъкал някаква жалка мисловна анорексия. Къде видя да пиша че съм знаещ и професионалист.Поста е ми  беше леко ироничен и закалив с това за знаещите   и красивите , нищо повече .  Въобще нямам претенции че имам познания  върху материята и честно казано  не  ми е особено интересна,  макар че имам достатъчно  източници за гледане , почти  не гледам телевизия. Интересите  са ми в съвсем други  сфери.  Гледането  на телевизия е отживелица  за много хора ,ако не си  го забелязал да ти го кажа.   Е, ти си индивид с нужди от първо ниво, нормално е да си толкова запален по темата . Относно  въпросният мой телевизаор къде прочете и видя самохвалство. Скрийншот  ли публикувах ,марка ли споменах, параметри ли,  що ли. Защото други са го правили .   И последно  ти юрист -консулт  си на форума или гард. Защото гледам че си звънял без да те натискат  и към други потребители което  си е заяждане.  И преди съм го писал за хора като теб. Не живейте само в сайта  ,излезте в реалния живот вятъра да одуха  вкиснатото под мишниците ви.  Хубави празници.

преди 39 минути, maninger написа:

Понякога човек е добре да замълчи и да го помислят за глупав,  отколкото да си отвори устата или начеше пръстите  на клавиатурата  и да отпаднат всякакви съмнения за това.  Надраскал щедин чаршаф  с  глупости и безмислици, забележки за правописа решил да прави.  Ти първо обърни внимание на своя словоред,  след това прави забележки . Дрънкал, дрънкал  и накрая изцвъкал някаква жалка мисловна анорексия. Къде видя да пиша че съм знаещ и професионалист.Поста е ми  беше леко ироничен и закалив с това за знаещите   и красивите , нищо повече .  Въобще нямам претенции че имам познания  върху материята и честно казано  не  ми е особено интересна,  макар че имам достатъчно  източници за гледане , почти  не гледам телевизия. Интересите  са ми в съвсем други  сфери.  Гледането  на телевизия е отживелица  за много хора ,ако не си  го забелязал да ти го кажа.   Е, ти си индивид с нужди от първо ниво, нормално е да си толкова запален по темата . Относно  въпросният мой телевизаор къде прочете и видя самохвалство. Скрийншот  ли публикувах ,марка ли споменах, параметри ли,  що ли. Защото други са го правили .   И последно  ти юрист -консулт  си на форума или гард. Защото гледам че си звънял без да те натискат  и към други потребители което  си е заяждане.  И преди съм го писал за хора като теб. Не живейте само в сайта  ,излезте в реалния живот вятъра да одуха  вкиснатото под мишниците ви.  Хубави празници.

Оправи си първото изречение, трябва да е в първо лице, единствено число, защото ти си героят в него:giggle1:

Щом не ти е интересна материята, и нямаш познания по нея, защо си вреш носа тук с малоумните си изцепки:angry: А след като вече си го наврял тук с твърдение по материята, защо все още не отговаряш на конкретните ми въпроси по темата за гледане на телевизия? Форумът е за това - да споделяме мнения и твърдения по темата, да спорим по тях... е, за теб е място да се излагаш пред повече хора де, което пак е един вид форум. 

Словоредът ми е перфектен, даже и за хора с оскъден умствен багаж, а решението ми да ти направя забележка за правописа явно е имало защо - вече се опитваш да слагаш запетайки.

Когато гроздето е кисело за незнаещият по темата наври-нос, достойното е да си замълчи, а не да превръща тази тема в бг-мама общи "разсъждения"за живота:laughing5:

Ще завърша с още един въпрос към теб, мноооого е лесен той: Единият е член на онлайн форум от 2021 г., а другият е от 2014 г. - на кого повече му е вкиснатото под мишниците, и не е ли крайно време той да не осмърдява тук на вкиснато?

Стой си в бг-мама - там е перфектното място за теб да се излагаш, всички други са на твоето ниво и кифлите ще ти се кефят, ще охкат и ахкат на глупендерщините те:wors: И един полезен съвет - пусни тема в бг-мама за ефективен метод за отстраняване на вкиснато под мишниците.

Нов хубав ъпдейт на World Music Super Mix TV, заради загасване на повечко тв и разбира се появата на нови тв. Добавят се още нови тв от бивша Югославия, руски, турски, гръцки, като акцентирам върху MAD World и Real Music с хубава гръцка музика. Втора словенска тв акцент върху хърватска и словенска музика. Четвърта добавена японска тв с хубава музика. За първи път добавени две литовски тв. В спойлера може да видите, какво ново се добавя, а каквото е загаснало се опитах да намеря заместители, като повечето загаснали отново ще изгреят. Миналият път стигнах до кота 400 тв, сега стават 416, заради отпаднали канали. Всичко работи при качване, при повече угаснали и разбира се при нови канали ще има ъпдейт. Приятно гледане и слушане.

Spoiler

1,MAD WORLD HD GR
2,REAL Music TV HD GR
3,MESSINIA TV HD GR
4,LEVEL HD GR
5,SLOW KARADENİZ TV HD TR
6,TRT Müzik HD TR
7,Tempo TV TR
8,ZU TV RO
9,Atomic TV RO
10,Radio TV FX Net HD RO
11,2TV HD LT
12,Pukas TV HD LT
13,Klape i tambure TV HD HR
14,Radio Aktual TV HD SI
15,O-Kanal Music BH
16,Radio Lola TV HD RS
17,TV Duga+ RS
18,IN TV Australia MK HD
19,Love TV HD MK
20,HI MUSIC HD MK
21,Space Shower TV JP
22,ЖАРА TV RU
23,Ля-минор ТВ RU
24,Муз ТВ RU
25,O2TV RU
26,Bridge Baby Time RU
27,Музыка Первого RU
28,BackusTV Music HD RU
29,InRating HD UA
30,Stingray Karaoke HD
31,Hits Channel HD CO
32,Somos TOPO POINT TV HD DO
33,Sublime Gracia TV HD
34,88 Stereo HD CR
35,Verbena TV HD ES
36,TZiK HD FR
37,Mojito TV HD IT
38,Radio Adige TV HD IT
39,Bella Radio TV HD IT
40,Kuriakos Music HD PT
41,ON FM TV HD PT
42,EBS Musika HD US
43,My Music AL
44,RTSH Muzike
45,BBF AL
46,Elrodi AL
47,БелМуз TV BY 
48,KISS UK
49,Kerrang! UK
50,Magic UK
51,The Box UK
52,4Music UK
53,Музыка KG
54,Tatar Music TV
55,UTV РО

World Music Super Mix TV.m3u

• Автор
преди 1 час, VatMan написа:

Нов хубав ъпдейт на World Music Super Mix TV, заради загасване на повечко тв и разбира се появата на нови тв. Добавят се още нови тв от бивша Югославия, руски, турски, гръцки, като акцентирам върху MAD World и Real Music с хубава гръцка музика. Втора словенска тв акцент върху хърватска и словенска музика. Четвърта добавена японска тв с хубава музика. За първи път добавени две литовски тв. В спойлера може да видите, какво ново се добавя, а каквото е загаснало се опитах да намеря заместители, като повечето загаснали отново ще изгреят. Миналият път стигнах до кота 400 тв, сега стават 416, заради отпаднали канали. Всичко работи при качване, при повече угаснали и разбира се при нови канали ще има ъпдейт. Приятно гледане и слушане.

Затвори скритото съдържание

1,MAD WORLD HD GR
2,REAL Music TV HD GR
3,MESSINIA TV HD GR
4,LEVEL HD GR
5,SLOW KARADENİZ TV HD TR
6,TRT Müzik HD TR
7,Tempo TV TR
8,ZU TV RO
9,Atomic TV RO
10,Radio TV FX Net HD RO
11,2TV HD LT
12,Pukas TV HD LT
13,Klape i tambure TV HD HR
14,Radio Aktual TV HD SI
15,O-Kanal Music BH
16,Radio Lola TV HD RS
17,TV Duga+ RS
18,IN TV Australia MK HD
19,Love TV HD MK
20,HI MUSIC HD MK
21,Space Shower TV JP
22,ЖАРА TV RU
23,Ля-минор ТВ RU
24,Муз ТВ RU
25,O2TV RU
26,Bridge Baby Time RU
27,Музыка Первого RU
28,BackusTV Music HD RU
29,InRating HD UA
30,Stingray Karaoke HD
31,Hits Channel HD CO
32,Somos TOPO POINT TV HD DO
33,Sublime Gracia TV HD
34,88 Stereo HD CR
35,Verbena TV HD ES
36,TZiK HD FR
37,Mojito TV HD IT
38,Radio Adige TV HD IT
39,Bella Radio TV HD IT
40,Kuriakos Music HD PT
41,ON FM TV HD PT
42,EBS Musika HD US
43,My Music AL
44,RTSH Muzike
45,BBF AL
46,Elrodi AL
47,БелМуз TV BY 
48,KISS UK
49,Kerrang! UK
50,Magic UK
51,The Box UK
52,4Music UK
53,Музыка KG
54,Tatar Music TV
55,UTV РО

World Music Super Mix TV.m3u 36.52 kB · 21 изтегляния

https://iptv-org.github.io/?q=categories:music

Здравейте!След седмици мъка с мак портали,тестови листи от алибаба и прочие се отказвам.То постоянно buffering,stream problem и т.н.Един мач не мога да изгледам без да насече.

Та въпросът ми е платен стабилен вариант(различен от официалните) за гледане на спортните канали без насичане има ли?Може и на лично съобщение.

П.П Оборудването е google tv с интернет по кабел 500down 300up

преди 59 минути, prodjo написа:

Здравейте!След седмици мъка с мак портали,тестови листи от алибаба и прочие се отказвам.То постоянно buffering,stream problem и т.н.Един мач не мога да изгледам без да насече.

Та въпросът ми е платен стабилен вариант(различен от официалните) за гледане на спортните канали без насичане има ли?Може и на лично съобщение.

П.П Оборудването е google tv с интернет по кабел 500down 300up

Защо се излагаш? Аз гледам от три години с макове. Когато започнах нищо не разбирах. Чети, пробвай, влез в групите в телеграм, питай ... учи се. 

преди 17 часа, BaYor написа:

Оправи си първото изречение, трябва да е в първо лице, единствено число, защото ти си героят в него:giggle1:

Щом не ти е интересна материята, и нямаш познания по нея, защо си вреш носа тук с малоумните си изцепки:angry: А след като вече си го наврял тук с твърдение по материята, защо все още не отговаряш на конкретните ми въпроси по темата за гледане на телевизия? Форумът е за това - да споделяме мнения и твърдения по темата, да спорим по тях... е, за теб е място да се излагаш пред повече хора де, което пак е един вид форум. 

Словоредът ми е перфектен, даже и за хора с оскъден умствен багаж, а решението ми да ти направя забележка за правописа явно е имало защо - вече се опитваш да слагаш запетайки.

Когато гроздето е кисело за незнаещият по темата наври-нос, достойното е да си замълчи, а не да превръща тази тема в бг-мама общи "разсъждения"за живота:laughing5:

Ще завърша с още един въпрос към теб, мноооого е лесен той: Единият е член на онлайн форум от 2021 г., а другият е от 2014 г. - на кого повече му е вкиснатото под мишниците, и не е ли крайно време той да не осмърдява тук на вкиснато?

Стой си в бг-мама - там е перфектното място за теб да се излагаш, всички други са на твоето ниво и кифлите ще ти се кефят, ще охкат и ахкат на глупендерщините те:wors: И един полезен съвет - пусни тема в бг-мама за ефективен метод за отстраняване на вкиснато под мишниците.

Печелиш селското дерби.  Трудно се надприказва  някой с толкова празна кратуна и толкова голяма уста в която слон да се изходи не може да напълни. Пък и няма смисъл.  Опитваш се  да привлечеш внимание във форума което ти липсва в реалния живот и да бъдеш оригинален, но нивото ти е на турски анорак от Капалъ Чарши.  Това че не гледам телевизия  и не ми е интересна темата не ми дава правото да влизам тук и да коментирам ли ?  И  кой беше ти,  известният  със своята неизвесност да ми даваш наклон на долуподписания какво да правя и къде да ходя . Виждам че си запознат  с темите в БГ мама, ако не ти харесва присъствието ми тук  може винаги да се върнеш там.  Регистрацията ми може  да е с по-голяма давност от твоята но посещенията ми са със сигурност много по-малко от твоите.  Така че офертата ми да си махнеш вълнения терлик от подмищниците  остава в сила.  Ако напънеш  малко черупката си ще проумееш че ползата от този форум е да си мерите нюнютата, да пищите и циврите ако някой качи нещо което не ви  е угодно и да се чака знаещите и можещите (Доктора, Ники, пича с профилното лого на Берое, да не изброявям всички за да не пропусна някого) да подхвърлят нещо за гледане на авантаджии като теб .Продължавай да дерзаеш все така, медузите живеят 650 млнл години без мозък  пък ти няма да изкараш едни 60-70.

Spoiler

Тъй като не съм много в час с порталите ще помоля някой да ме открехне ако има желание.

Portal: http://138.201.58.222/stalker_portal/c/
Server IP: 138.201.58.222 (Germany)
Mac: 00:1A:79:00:00:00
Status: 0
Login: <login>
Password: QzcIGXuELreiyp94dByb2565Xy0eQU3x
Client IP: 185.147.214.112 (Spain)
Created on: 2023-08-26 22:12:07
Expire Date: <expire date=""> | <end date=""> | 0000-00-00

00:00:00
Tariff Plan: Free TV Optional

[All, ESPAÑA, BULGARIA, ADULTO]

[All, Филми, Сериали, Български Филми, Български

Сериали]

SN: A24E172791EEA

Device ID:

B4B2D9F2C5DB4998401A39F3FFA46C76F0D352DFBA27D0059359

E9B40C9CCF70

Signature:

1B1358B97553542B60463291C93626179BDFD7244A2DD063FB71

A742EA2B4654
--------------------------------------
-------------------------------
Mac: 00:1A:79:14:BD:B3
Password: mbWWXxPXNyncxKEyuUCxK86CoEfP5Yci
Client IP: <client ip=""> (<client country="">)
Created on: 2023-11-08 10:26:19

Сериали]

SN: C581BFFB428A3

Device ID:

7294A177D5DAF0FD50FA71CFE3F9A017008438B32D3C8CAA4CD6

5673FED9BC43

Signature:

A0F10C6A88FA19F0DA6515FE5E35AF953D383BCF632C4A8A4589

9B81ECB6EED1
Mac: 00:1A:79:00:00:10
Password: Lh010o8nKF6OnQGT1mU8moCGQeu2qWs2
Client IP: 185.235.103.36 (Spain)
Created on: 2023-12-21 11:58:37

Сериали]

SN: 4D52AADBF3BDF

Device ID:

36D96149ABDFCA36F928174566ABA99DE0CC89DD68F8A6ADCB9C

590A01713344

Signature:

950DA2046960C7E3231724F97E27A1BAC01BEE752BEF3321882E

78B57DADF383
Mac: 00:1a:79:11:22:33
Password: NwlchNSesoJpUj8sHp9uXwFaeCpotAx8
Client IP: <client ip=""> (<client country="">)
Created on: 2023-07-19 14:22:24

[All, BULGARIA, ADULTO]

Сериали]

SN: 8F5EA4662E9AD

Device ID:

C0C5AD65A74E359330EB81A353D63CE33C0BA98BE2942F04BB8E

B6F97077DA87

Signature:

0AE7D6CAE9E98E1AACFA37395010BE21580234ACE52C8B16CE9B

846F60AB194C

преди 4 часа, Irisat написа:

Здравейте, някой би ли споделил на лично работещ мак за

Покажи скритото съдържание

Благодаря предварително!

Spoiler

───────────────────────
SATY - 2024 
─────────────────────── 
📡 PORTAL ADRESS: http://boxzzz.tvips.top/c/
📡 Real: http://api.tvtop.cc:80/c/
🌀 MAC ADRESS: 00:1A:79:00:00:00
📆 Expires: November 5, 2024, 5:06 pm
─────────────────
👄 ADULT: 0000
🚦 VPN: UTC
👤 USER: xFiTDzdj7a
🔐 PASS: 2REauXpj8M
─────────────────
🌐 M3U ADRESS: http://boxzzz.tvips.top/get.php?username=xFiTDzdj7a&password=2REauXpj8M&type=m3u_plus
─────────────────
🔑 SN: A24E172791EEA
🔑 ID 1: B4B2D9F2C5DB4998401A39F3FFA46C76F0D352DFBA27D0059359E9B40C9CCF70
─────────────────
🌍 COUNTRY LIST: 
(TV): All 💫 Arabic TV رياضةبين سبورت 💫 Arabic TV رياضةالدوري الايطالي 💫 Arabic TV رياضةالدوري السعودي 💫 Arabic TV رياضة 💫 Arabic VIP TV مميز 💫 Arabic TV ﺷﺎﻫﺪ 💫 Arabic TV مفتوح 💫 Arabic TV أطفال 💫 Arabic TV أخبار 💫 Arabic TV تعليم 💫 Arabic TV اسلامي 💫 Arabic TV مسيحي 💫 Egypt TV مصر 💫 Iraq TV العراق 💫 KSA TV السعودية 💫 UAE TV الإمارات 💫 Qatar TV قطر 💫 Kuwait TV الكويت 💫 Jordan الاردن 💫 Sudan TV السودان 💫 Libya TV ليبيا 💫 Lebanon TV لبنان 💫 Palestine TV فلسطين 💫 Syria TV سوريا 💫 Tunisia TV تونس 💫 Algeria TV الجزائر 💫 Morocco TV المغرب 💫 Bulgarian TV SPORTS 💫 Bulgarian TV 💫 Bulgarian TV GENERAL 💫 Bulgarian TV MOVIES 💫 Bulgarian TV ENTERTAINMENT 💫 Bulgarian TV DOCUMENTARY 💫 Bulgarian TV MUSIC 💫 Bulgarian TV KIDS 💫 UK TV LOCALS 💫 UK TV SUBTITLES 💫 UK TV ITVX 💫 UK TV NEWS 💫 UK TV MOVIES 💫 UK TV ENTERTAINMENT 💫 UK TV DOCUMENTARY 💫 UK TV MUSIC 💫 UK TV KIDS 💫 UK TV REGIONALS 💫 UK TV INDIAN 💫 Ireland TV 💫 GAAGO IRELAND 💫 UK TV SPORTS EXTRA 💫 UK TV SPORTS 💫 VIAPLAY TV PPV 💫 SKY SPORTS NZ 💫 ASTRO SPORTS 💫 OPTUS SPORTS 💫 STARHUB SPORTS 💫 DAZN TV PPV 💫 USA PPV 💫 USA NBA PPV 💫 USA NFL PPV 💫 USA NHL PPV 💫 USA NCAAF PPV 💫 USA MLB PPV 💫 USA TV SPORTS 💫 USA TV 💫 USA TV NEWS 💫 USA TV LOCALS 💫 Canadian TV SPORTS 💫 Canadian ULTRA HD 💫 Canadian TV 💫 Canadian TV NEWS 💫 Canadian TV GENERAL 💫 Canadian TV MOVIES 💫 Canadian TV ENTERTAINMENT 💫 Canadian TV DOCUMENTARY 💫 Canadian TV KIDS 💫 Canadian TV MUSIC 💫 African TV 💫 DSTV TV SPORTS 💫 DSTV TV NEWS 💫 DSTV TV GENERAL 💫 DSTV TV MOVIES 💫 DSTV TV ENTERTAINMENT 💫 DSTV TV DOCUMENTARY 💫 DSTV TV MUSIC 💫 DSTV TV KIDS 💫 DSTV TV RELIGION 💫 DSTV TV WEST 💫 DSTV TV EAST 💫 C+ Africa TV SPORTS 💫 C+ Africa TV GÉNÉRAL 💫 C+ Africa TV CINÉMA 💫 C+ Africa TV DIVERTISSEMENT 💫 C+ Africa TV DOCUMENTAIRES 💫 C+ Africa TV INFORMATIONS 💫 C+ Africa TV MUSIQUE 💫 C+ Africa TV ENFANTS 💫 Indian TV Sports Cricket 💫 Indian TV English 💫 Indian TV VIP 💫 Indian TV 💫 South India TV VIP 💫 South India TV 💫 Pakistani TV کھیل 💫 Pakistani TV علاقائی 💫 Pakistani TV نیوز 💫 Pakistani TV تفریح 💫 Pakistani TV اسلامی 💫 Pakistani TV موسیقی 💫 Bengali TV 💫 Asian TV 💫 Thai & Cambodia TV 💫 Belgium TV SPORTS 💫 Belgium TV 💫 Dutch TV SPORTS 💫 Dutch ULTRA HD 💫 Dutch TV 💫 Dutch TV REGIONALE 💫 Dutch TV ALGEMEEN 💫 Dutch TV FILMS EN SERIES 💫 Dutch TV ENTERTAINMENT 💫 Dutch TV NATUUR 💫 Dutch TV KINDEREN 💫 Dutch TV MUZIEK 💫 Amazon Prime TV Ligue1 Ligue2 💫 French TV SPORTS 💫 French ULTRA HD 💫 French TV 💫 French TV GÉNÉRAL 💫 French TV CINÉMA 💫 French TV DIVERTISSEMENT 💫 French TV DOCUMENTAIRES 💫 French TV INFORMATIONS 💫 French TV ENFANTS 💫 Austrian TV 💫 German TV SPORTS 💫 German TV SPORTS PPV 💫 German TV ALLGEMEINE 💫 German TV FILM UND SERIE 💫 German TV UNTERHALTUNG 💫 German TV DOKUMENTAR 💫 German TV MUSIK 💫 German TV KINDER 💫 Turkish TV SPOR 💫 Turkish 4K 💫 Turkish ULTRA HD 💫 Turkish TV 💫 Turkish TV ULUSAL 💫 Turkish TV SINEMA 💫 Turkish TV HABER 💫 Turkish TV COCUK 💫 Turkish TV BELGESEL 💫 Turkish TV MUZIK 💫 Kurdish TV 💫 Afghan TV 💫 Farsi TV 💫 Malta TV 💫 Greek TV 💫 Italian TV SPORTS 💫 Italian ULTRA HD 💫 Italian VIP TV 💫 Italian TV 💫 Portuguese TV SPORTS 💫 Portuguese TV GERAL 💫 Portuguese TV NOTICIAS 💫 Portuguese TV FILMES 💫 Portuguese TV ENTRETENIMENTO 💫 Portuguese TV DOCUMENTÁRIO 💫 Portuguese TV CRIANÇAS 💫 Portuguese TV MÚSICA 💫 Brazilian TV SPORTS 💫 Brazilian TV 💫 Brazilian TV GERAL 💫 Brazilian TV FILMES 💫 Brazilian TV ENTRETENIMENTO 💫 Brazilian TV DOCUMENTÁRIO 💫 Brazilian TV MÚSICA 💫 Brazilian TV CRIANÇAS 💫 Spanish TV SPORTS 💫 Spanish INFORMATIVOS 💫 Spanish LOCALES 💫 Spanish TV CATALUNYA 💫 Spanish TV GENERAL 💫 Spanish TV ENTRETENIMIENTO 💫 Spanish TV PELÍCULAS EN SERIE 💫 Spanish TV DOCUMENTAL 💫 Spanish TV NIÑOS 💫 Spanish TV MÚSICA 💫 Mexican TV 💫 Mexican VIP TV 💫 Latino TV SPORTS 💫 Latino TV VIP 💫 Latino TV USA 💫 Latino TV 💫 Argentina TV 💫 Bolivia TV 💫 Chile TV 💫 Colombia TV 💫 Uruguay TV 💫 Haiti TV 💫 Caribbean TV 💫 Albanian TV SPORTS 💫 Albanian TV 💫 Macedonian TV 💫 Bosnia TV EXYU 💫 Serbian TV SPORTS 💫 Serbian TV 💫 Croatian TV SPORTS 💫 Croatian ULTRA HD 💫 Croatian TV 💫 Czech TV SPORTS 💫 Czech ULTRA HD 💫 Czech TV 💫 Polish TV SPORTS 💫 Polish ULTRA HD 💫 Polish OGOLNE 💫 Polish TV FILMOWE 💫 Polish BAJKI 💫 Polsih ROZRYWKA 💫 Polish PRZYRODNICZE 💫 Polish MUZYKA 💫 Polish TV 💫 Finnish TV 💫 Swedish TV SPORTS 💫 Swedish TV VIAPLAY 💫 Swedish TV 💫 Norway TV SPORTS 💫 Norway TV VIAPLAY 💫 Norway TV 💫 Danish TV SPORTS 💫 Danish TV VIAPLAY 💫 Danish TV 💫 Hungarian TV SPORTS 💫 Hungarian TV 💫 Romanian TV SPORTS 💫 Romanian ULTRA HD 💫 Romanian TV 💫 Russian TV SPORTS 💫 Russian TV 💫 Ukrainian TV SPORTS 💫 Ukrainian TV
───────────────────────
「 ⁌THE END⁍ 」
─────────────────────── 

───────────────────────
SATY - 2024 
─────────────────────── 
🌀 MAC ADRESS: 00:1A:79:00:00:8A
📆 Expires: October 31, 2024, 1:15 am
─────────────────
👤 USER: mshWZqPoft
🔐 PASS: bmAiQ68PZi
─────────────────
🌐 M3U ADRESS: http://boxzzz.tvips.top/get.php?username=mshWZqPoft&password=bmAiQ68PZi&type=m3u_plus
─────────────────
🔑 SN: F4361D315DC93
🔑 ID 1: 8E7B2DB14E46263CFDECB9048F9156B30E42520D7DDA4C09DB12E3BA5505A884
─────────────────
🌍 COUNTRY LIST: 
(TV): All 💫 Arabic TV رياضةبين سبورت 💫 Arabic TV رياضةالدوري الايطالي 💫 Arabic TV رياضةالدوري السعودي 💫 Arabic TV رياضة 💫 Arabic VIP TV مميز 💫 Arabic TV ﺷﺎﻫﺪ 💫 Arabic TV مفتوح 💫 Arabic TV أطفال 💫 Arabic TV أخبار 💫 Arabic TV تعليم 💫 Arabic TV اسلامي 💫 Arabic TV مسيحي 💫 Egypt TV مصر 💫 Iraq TV العراق 💫 KSA TV السعودية 💫 UAE TV الإمارات 💫 Qatar TV قطر 💫 Kuwait TV الكويت 💫 Jordan الاردن 💫 Sudan TV السودان 💫 Libya TV ليبيا 💫 Lebanon TV لبنان 💫 Palestine TV فلسطين 💫 Syria TV سوريا 💫 Tunisia TV تونس 💫 Algeria TV الجزائر 💫 Morocco TV المغرب 💫 UK TV LOCALS 💫 UK TV SUBTITLES 💫 UK TV ITVX 💫 UK TV NEWS 💫 UK TV MOVIES 💫 UK TV ENTERTAINMENT 💫 UK TV DOCUMENTARY 💫 UK TV MUSIC 💫 UK TV KIDS 💫 UK TV REGIONALS 💫 UK TV INDIAN 💫 Ireland TV 💫 GAAGO IRELAND 💫 UK TV SPORTS EXTRA 💫 UK TV SPORTS 💫 VIAPLAY TV PPV 💫 SKY SPORTS NZ 💫 ASTRO SPORTS 💫 OPTUS SPORTS 💫 STARHUB SPORTS 💫 DAZN TV PPV 💫 USA PPV 💫 USA NBA PPV 💫 USA NFL PPV 💫 USA NHL PPV 💫 USA NCAAF PPV 💫 USA MLB PPV 💫 USA TV SPORTS 💫 USA TV 💫 USA TV NEWS 💫 USA TV LOCALS 💫 Canadian TV SPORTS 💫 Canadian ULTRA HD 💫 Canadian TV 💫 Canadian TV NEWS 💫 Canadian TV GENERAL 💫 Canadian TV MOVIES 💫 Canadian TV ENTERTAINMENT 💫 Canadian TV DOCUMENTARY 💫 Canadian TV KIDS 💫 Canadian TV MUSIC 💫 African TV 💫 DSTV TV SPORTS 💫 DSTV TV NEWS 💫 DSTV TV GENERAL 💫 DSTV TV MOVIES 💫 DSTV TV ENTERTAINMENT 💫 DSTV TV DOCUMENTARY 💫 DSTV TV MUSIC 💫 DSTV TV KIDS 💫 DSTV TV RELIGION 💫 DSTV TV WEST 💫 DSTV TV EAST 💫 C+ Africa TV SPORTS 💫 C+ Africa TV GÉNÉRAL 💫 C+ Africa TV CINÉMA 💫 C+ Africa TV DIVERTISSEMENT 💫 C+ Africa TV DOCUMENTAIRES 💫 C+ Africa TV INFORMATIONS 💫 C+ Africa TV MUSIQUE 💫 C+ Africa TV ENFANTS 💫 Indian TV Sports Cricket 💫 Indian TV English 💫 Indian TV VIP 💫 Indian TV 💫 South India TV VIP 💫 South India TV 💫 Pakistani TV کھیل 💫 Pakistani TV علاقائی 💫 Pakistani TV نیوز 💫 Pakistani TV تفریح 💫 Pakistani TV اسلامی 💫 Pakistani TV موسیقی 💫 Bengali TV 💫 Belgium TV SPORTS 💫 Belgium TV 💫 Dutch TV SPORTS 💫 Dutch ULTRA HD 💫 Dutch TV 💫 Dutch TV REGIONALE 💫 Dutch TV ALGEMEEN 💫 Dutch TV FILMS EN SERIES 💫 Dutch TV ENTERTAINMENT 💫 Dutch TV NATUUR 💫 Dutch TV KINDEREN 💫 Dutch TV MUZIEK 💫 Amazon Prime TV Ligue1 Ligue2 💫 French TV SPORTS 💫 French ULTRA HD 💫 French TV 💫 French TV GÉNÉRAL 💫 French TV CINÉMA 💫 French TV DIVERTISSEMENT 💫 French TV DOCUMENTAIRES 💫 French TV INFORMATIONS 💫 French TV ENFANTS 💫 Austrian TV 💫 German TV SPORTS 💫 German TV SPORTS PPV 💫 German TV ALLGEMEINE 💫 German TV FILM UND SERIE 💫 German TV UNTERHALTUNG 💫 German TV DOKUMENTAR 💫 German TV MUSIK 💫 German TV KINDER 💫 Turkish TV SPOR 💫 Turkish 4K 💫 Turkish ULTRA HD 💫 Turkish TV 💫 Turkish TV ULUSAL 💫 Turkish TV SINEMA 💫 Turkish TV HABER 💫 Turkish TV COCUK 💫 Turkish TV BELGESEL 💫 Turkish TV MUZIK 💫 Afghan TV 💫 Greek TV 💫 Italian TV SPORTS 💫 Italian ULTRA HD 💫 Italian VIP TV 💫 Italian TV 💫 Portuguese TV SPORTS 💫 Portuguese TV GERAL 💫 Portuguese TV NOTICIAS 💫 Portuguese TV FILMES 💫 Portuguese TV ENTRETENIMENTO 💫 Portuguese TV DOCUMENTÁRIO 💫 Portuguese TV CRIANÇAS 💫 Portuguese TV MÚSICA 💫 Spanish TV SPORTS 💫 Spanish INFORMATIVOS 💫 Spanish LOCALES 💫 Spanish TV CATALUNYA 💫 Spanish TV GENERAL 💫 Spanish TV ENTRETENIMIENTO 💫 Spanish TV PELÍCULAS EN SERIE 💫 Spanish TV DOCUMENTAL 💫 Spanish TV NIÑOS 💫 Spanish TV MÚSICA 💫 Bosnia TV EXYU 💫 Serbian TV SPORTS 💫 Serbian TV 💫 Polish TV SPORTS 💫 Polish ULTRA HD 💫 Polish OGOLNE 💫 Polish TV FILMOWE 💫 Polish BAJKI 💫 Polsih ROZRYWKA 💫 Polish PRZYRODNICZE 💫 Polish MUZYKA 💫 Polish TV 💫 Finnish TV 💫 Swedish TV SPORTS 💫 Swedish TV VIAPLAY 💫 Swedish TV 💫 Norway TV SPORTS 💫 Norway TV VIAPLAY 💫 Norway TV 💫 Danish TV SPORTS 💫 Danish TV VIAPLAY 💫 Danish TV 💫 Romanian TV SPORTS 💫 Romanian ULTRA HD 💫 Romanian TV 💫 Russian TV SPORTS 💫 Russian TV 💫 Ukrainian TV SPORTS 💫 Ukrainian TV
───────────────────────
「 ⁌THE END⁍ 」
─────────────────────── 

───────────────────────
SATY - 2024 
─────────────────────── 
🌀 MAC ADRESS: 00:1a:79:00:02:39
📆 Expires: October 10, 2024, 7:13 am
─────────────────
👤 USER: 9qLvmV28Il
🔐 PASS: VaU6sdbO5A
─────────────────
🌐 M3U ADRESS: http://boxzzz.tvips.top/get.php?username=9qLvmV28Il&password=VaU6sdbO5A&type=m3u_plus
─────────────────
🔑 SN: D3BEE2D300634
🔑 ID 1: F6925A13D0F1253E468F19422082A1280E783AE77084D27078C4FDB73DF78310
─────────────────
🌍 COUNTRY LIST: 
(TV): All 💫 Arabic TV رياضةبين سبورت 💫 Arabic TV رياضةالدوري الايطالي 💫 Arabic TV رياضةالدوري السعودي 💫 Arabic TV رياضة 💫 Arabic VIP TV مميز 💫 Arabic TV ﺷﺎﻫﺪ 💫 Arabic TV مفتوح 💫 Arabic TV أطفال 💫 Arabic TV أخبار 💫 Arabic TV تعليم 💫 Arabic TV اسلامي 💫 Arabic TV مسيحي 💫 Egypt TV مصر 💫 Iraq TV العراق 💫 KSA TV السعودية 💫 UAE TV الإمارات 💫 Qatar TV قطر 💫 Kuwait TV الكويت 💫 Jordan الاردن 💫 Sudan TV السودان 💫 Libya TV ليبيا 💫 Lebanon TV لبنان 💫 Palestine TV فلسطين 💫 Syria TV سوريا 💫 Tunisia TV تونس 💫 Algeria TV الجزائر 💫 Morocco TV المغرب 💫 Bulgarian TV SPORTS 💫 Bulgarian TV 💫 Bulgarian TV GENERAL 💫 Bulgarian TV MOVIES 💫 Bulgarian TV ENTERTAINMENT 💫 Bulgarian TV DOCUMENTARY 💫 Bulgarian TV MUSIC 💫 Bulgarian TV KIDS 💫 UK TV LOCALS 💫 UK TV SUBTITLES 💫 UK TV ITVX 💫 UK TV NEWS 💫 UK TV MOVIES 💫 UK TV ENTERTAINMENT 💫 UK TV DOCUMENTARY 💫 UK TV MUSIC 💫 UK TV KIDS 💫 UK TV REGIONALS 💫 UK TV INDIAN 💫 Ireland TV 💫 GAAGO IRELAND 💫 UK TV SPORTS EXTRA 💫 UK TV SPORTS 💫 VIAPLAY TV PPV 💫 SKY SPORTS NZ 💫 ASTRO SPORTS 💫 OPTUS SPORTS 💫 STARHUB SPORTS 💫 DAZN TV PPV 💫 USA PPV 💫 USA NBA PPV 💫 USA NFL PPV 💫 USA NHL PPV 💫 USA NCAAF PPV 💫 USA MLB PPV 💫 USA TV SPORTS 💫 USA TV 💫 USA TV NEWS 💫 USA TV LOCALS 💫 Canadian TV SPORTS 💫 Canadian ULTRA HD 💫 Canadian TV 💫 Canadian TV NEWS 💫 Canadian TV GENERAL 💫 Canadian TV MOVIES 💫 Canadian TV ENTERTAINMENT 💫 Canadian TV DOCUMENTARY 💫 Canadian TV KIDS 💫 Canadian TV MUSIC 💫 African TV 💫 Indian TV Sports Cricket 💫 Indian TV English 💫 Indian TV VIP 💫 Indian TV 💫 South India TV VIP 💫 South India TV 💫 Pakistani TV کھیل 💫 Pakistani TV علاقائی 💫 Pakistani TV نیوز 💫 Pakistani TV تفریح 💫 Pakistani TV اسلامی 💫 Pakistani TV موسیقی 💫 Bengali TV 💫 Asian TV 💫 Thai & Cambodia TV 💫 Belgium TV SPORTS 💫 Belgium TV 💫 Dutch TV SPORTS 💫 Dutch ULTRA HD 💫 Dutch TV 💫 Dutch TV REGIONALE 💫 Dutch TV ALGEMEEN 💫 Dutch TV FILMS EN SERIES 💫 Dutch TV ENTERTAINMENT 💫 Dutch TV NATUUR 💫 Dutch TV KINDEREN 💫 Dutch TV MUZIEK 💫 Amazon Prime TV Ligue1 Ligue2 💫 French TV SPORTS 💫 French ULTRA HD 💫 French TV 💫 French TV GÉNÉRAL 💫 French TV CINÉMA 💫 French TV DIVERTISSEMENT 💫 French TV DOCUMENTAIRES 💫 French TV INFORMATIONS 💫 French TV ENFANTS 💫 Austrian TV 💫 German TV SPORTS 💫 German TV SPORTS PPV 💫 German TV ALLGEMEINE 💫 German TV FILM UND SERIE 💫 German TV UNTERHALTUNG 💫 German TV DOKUMENTAR 💫 German TV MUSIK 💫 German TV KINDER 💫 Turkish TV SPOR 💫 Turkish 4K 💫 Turkish ULTRA HD 💫 Turkish TV 💫 Turkish TV ULUSAL 💫 Turkish TV SINEMA 💫 Turkish TV HABER 💫 Turkish TV COCUK 💫 Turkish TV BELGESEL 💫 Turkish TV MUZIK 💫 Kurdish TV 💫 Afghan TV 💫 Farsi TV 💫 Malta TV 💫 Greek TV 💫 Italian TV SPORTS 💫 Italian ULTRA HD 💫 Italian VIP TV 💫 Italian TV 💫 Portuguese TV SPORTS 💫 Portuguese TV GERAL 💫 Portuguese TV NOTICIAS 💫 Portuguese TV FILMES 💫 Portuguese TV ENTRETENIMENTO 💫 Portuguese TV DOCUMENTÁRIO 💫 Portuguese TV CRIANÇAS 💫 Portuguese TV MÚSICA 💫 Brazilian TV SPORTS 💫 Brazilian TV 💫 Brazilian TV GERAL 💫 Brazilian TV FILMES 💫 Brazilian TV ENTRETENIMENTO 💫 Brazilian TV DOCUMENTÁRIO 💫 Brazilian TV MÚSICA 💫 Brazilian TV CRIANÇAS 💫 Spanish TV SPORTS 💫 Spanish INFORMATIVOS 💫 Spanish LOCALES 💫 Spanish TV CATALUNYA 💫 Spanish TV GENERAL 💫 Spanish TV ENTRETENIMIENTO 💫 Spanish TV PELÍCULAS EN SERIE 💫 Spanish TV DOCUMENTAL 💫 Spanish TV NIÑOS 💫 Spanish TV MÚSICA 💫 Mexican TV 💫 Mexican VIP TV 💫 Latino TV SPORTS 💫 Latino TV VIP 💫 Latino TV USA 💫 Latino TV 💫 Argentina TV 💫 Bolivia TV 💫 Chile TV 💫 Colombia TV 💫 Uruguay TV 💫 Haiti TV 💫 Caribbean TV 💫 Albanian TV SPORTS 💫 Albanian TV 💫 Macedonian TV 💫 Bosnia TV EXYU 💫 Serbian TV SPORTS 💫 Serbian TV 💫 Croatian TV SPORTS 💫 Croatian ULTRA HD 💫 Croatian TV 💫 Czech TV SPORTS 💫 Czech ULTRA HD 💫 Czech TV 💫 Polish TV SPORTS 💫 Polish ULTRA HD 💫 Polish OGOLNE 💫 Polish TV FILMOWE 💫 Polish BAJKI 💫 Polsih ROZRYWKA 💫 Polish PRZYRODNICZE 💫 Polish MUZYKA 💫 Polish TV 💫 Finnish TV 💫 Swedish TV SPORTS 💫 Swedish TV VIAPLAY 💫 Swedish TV 💫 Norway TV SPORTS 💫 Norway TV VIAPLAY 💫 Norway TV 💫 Danish TV SPORTS 💫 Danish TV VIAPLAY 💫 Danish TV 💫 Hungarian TV SPORTS 💫 Hungarian TV 💫 Romanian TV SPORTS 💫 Romanian ULTRA HD 💫 Romanian TV 💫 Russian TV SPORTS 💫 Russian TV 💫 Ukrainian TV SPORTS 💫 Ukrainian TV
───────────────────────
「 ⁌THE END⁍ 」
─────────────────────── 

───────────────────────
SATY - 2024 
─────────────────────── 
🌀 MAC ADRESS: 00:1a:79:1a:77:a1
📆 Expires: April 7, 2025, 9:41 am
─────────────────
👤 USER: c7caBPLKF3
🔐 PASS: FRM1rNDOgC
─────────────────
🌐 M3U ADRESS: http://boxzzz.tvips.top/get.php?username=c7caBPLKF3&password=FRM1rNDOgC&type=m3u_plus
─────────────────
🔑 SN: EBE6F3AB5E350
🔑 ID 1: D5E27D69616D3A3D0E74A719F6A015D280E9191F4833E823E9E4710762CDCA47
─────────────────
🌍 COUNTRY LIST: 
(TV): All 💫 Arabic TV رياضةبين سبورت 💫 Arabic TV رياضةالدوري الايطالي 💫 Arabic TV رياضةالدوري السعودي 💫 Arabic TV رياضة 💫 Arabic VIP TV مميز 💫 Arabic TV ﺷﺎﻫﺪ 💫 Arabic TV مفتوح 💫 Arabic TV أطفال 💫 Arabic TV أخبار 💫 Arabic TV تعليم 💫 Arabic TV اسلامي 💫 Arabic TV مسيحي 💫 Egypt TV مصر 💫 Iraq TV العراق 💫 KSA TV السعودية 💫 UAE TV الإمارات 💫 Qatar TV قطر 💫 Kuwait TV الكويت 💫 Jordan الاردن 💫 Sudan TV السودان 💫 Libya TV ليبيا 💫 Lebanon TV لبنان 💫 Palestine TV فلسطين 💫 Syria TV سوريا 💫 Tunisia TV تونس 💫 Algeria TV الجزائر 💫 Morocco TV المغرب 💫 Bulgarian TV SPORTS 💫 Bulgarian TV 💫 Bulgarian TV GENERAL 💫 Bulgarian TV MOVIES 💫 Bulgarian TV ENTERTAINMENT 💫 Bulgarian TV DOCUMENTARY 💫 Bulgarian TV MUSIC 💫 Bulgarian TV KIDS 💫 UK TV LOCALS 💫 UK TV SUBTITLES 💫 UK TV ITVX 💫 UK TV NEWS 💫 UK TV MOVIES 💫 UK TV ENTERTAINMENT 💫 UK TV DOCUMENTARY 💫 UK TV MUSIC 💫 UK TV KIDS 💫 UK TV REGIONALS 💫 UK TV INDIAN 💫 Ireland TV 💫 GAAGO IRELAND 💫 UK TV SPORTS EXTRA 💫 UK TV SPORTS 💫 VIAPLAY TV PPV 💫 SKY SPORTS NZ 💫 ASTRO SPORTS 💫 OPTUS SPORTS 💫 STARHUB SPORTS 💫 DAZN TV PPV 💫 USA PPV 💫 USA NBA PPV 💫 USA NFL PPV 💫 USA NHL PPV 💫 USA NCAAF PPV 💫 USA MLB PPV 💫 USA TV SPORTS 💫 USA TV 💫 USA TV NEWS 💫 USA TV LOCALS 💫 Canadian TV SPORTS 💫 Canadian ULTRA HD 💫 Canadian TV 💫 Canadian TV NEWS 💫 Canadian TV GENERAL 💫 Canadian TV MOVIES 💫 Canadian TV ENTERTAINMENT 💫 Canadian TV DOCUMENTARY 💫 Canadian TV KIDS 💫 Canadian TV MUSIC 💫 African TV 💫 DSTV TV SPORTS 💫 DSTV TV NEWS 💫 DSTV TV GENERAL 💫 DSTV TV MOVIES 💫 DSTV TV ENTERTAINMENT 💫 DSTV TV DOCUMENTARY 💫 DSTV TV MUSIC 💫 DSTV TV KIDS 💫 DSTV TV RELIGION 💫 DSTV TV WEST 💫 DSTV TV EAST 💫 C+ Africa TV SPORTS 💫 C+ Africa TV GÉNÉRAL 💫 C+ Africa TV CINÉMA 💫 C+ Africa TV DIVERTISSEMENT 💫 C+ Africa TV DOCUMENTAIRES 💫 C+ Africa TV INFORMATIONS 💫 C+ Africa TV MUSIQUE 💫 C+ Africa TV ENFANTS 💫 Indian TV Sports Cricket 💫 Indian TV English 💫 Indian TV VIP 💫 Indian TV 💫 South India TV VIP 💫 South India TV 💫 Pakistani TV کھیل 💫 Pakistani TV علاقائی 💫 Pakistani TV نیوز 💫 Pakistani TV تفریح 💫 Pakistani TV اسلامی 💫 Pakistani TV موسیقی 💫 Bengali TV 💫 Asian TV 💫 Thai & Cambodia TV 💫 Belgium TV SPORTS 💫 Belgium TV 💫 Dutch TV SPORTS 💫 Dutch ULTRA HD 💫 Dutch TV 💫 Dutch TV REGIONALE 💫 Dutch TV ALGEMEEN 💫 Dutch TV FILMS EN SERIES 💫 Dutch TV ENTERTAINMENT 💫 Dutch TV NATUUR 💫 Dutch TV KINDEREN 💫 Dutch TV MUZIEK 💫 Amazon Prime TV Ligue1 Ligue2 💫 French TV SPORTS 💫 French ULTRA HD 💫 French TV 💫 French TV GÉNÉRAL 💫 French TV CINÉMA 💫 French TV DIVERTISSEMENT 💫 French TV DOCUMENTAIRES 💫 French TV INFORMATIONS 💫 French TV ENFANTS 💫 Austrian TV 💫 German TV SPORTS 💫 German TV SPORTS PPV 💫 German TV ALLGEMEINE 💫 German TV FILM UND SERIE 💫 German TV UNTERHALTUNG 💫 German TV DOKUMENTAR 💫 German TV MUSIK 💫 German TV KINDER 💫 Turkish TV SPOR 💫 Turkish 4K 💫 Turkish ULTRA HD 💫 Turkish TV 💫 Turkish TV ULUSAL 💫 Turkish TV SINEMA 💫 Turkish TV HABER 💫 Turkish TV COCUK 💫 Turkish TV BELGESEL 💫 Turkish TV MUZIK 💫 Kurdish TV 💫 Afghan TV 💫 Farsi TV 💫 Malta TV 💫 Greek TV 💫 Italian TV SPORTS 💫 Italian ULTRA HD 💫 Italian VIP TV 💫 Italian TV 💫 Portuguese TV SPORTS 💫 Portuguese TV GERAL 💫 Portuguese TV NOTICIAS 💫 Portuguese TV FILMES 💫 Portuguese TV ENTRETENIMENTO 💫 Portuguese TV DOCUMENTÁRIO 💫 Portuguese TV CRIANÇAS 💫 Portuguese TV MÚSICA 💫 Brazilian TV SPORTS 💫 Brazilian TV 💫 Brazilian TV GERAL 💫 Brazilian TV FILMES 💫 Brazilian TV ENTRETENIMENTO 💫 Brazilian TV DOCUMENTÁRIO 💫 Brazilian TV MÚSICA 💫 Brazilian TV CRIANÇAS 💫 Spanish TV SPORTS 💫 Spanish INFORMATIVOS 💫 Spanish LOCALES 💫 Spanish TV CATALUNYA 💫 Spanish TV GENERAL 💫 Spanish TV ENTRETENIMIENTO 💫 Spanish TV PELÍCULAS EN SERIE 💫 Spanish TV DOCUMENTAL 💫 Spanish TV NIÑOS 💫 Spanish TV MÚSICA 💫 Mexican TV 💫 Mexican VIP TV 💫 Latino TV SPORTS 💫 Latino TV VIP 💫 Latino TV USA 💫 Latino TV 💫 Argentina TV 💫 Bolivia TV 💫 Chile TV 💫 Colombia TV 💫 Uruguay TV 💫 Haiti TV 💫 Caribbean TV 💫 Albanian TV SPORTS 💫 Albanian TV 💫 Macedonian TV 💫 Bosnia TV EXYU 💫 Serbian TV SPORTS 💫 Serbian TV 💫 Croatian TV SPORTS 💫 Croatian ULTRA HD 💫 Croatian TV 💫 Czech TV SPORTS 💫 Czech ULTRA HD 💫 Czech TV 💫 Polish TV SPORTS 💫 Polish ULTRA HD 💫 Polish OGOLNE 💫 Polish TV FILMOWE 💫 Polish BAJKI 💫 Polsih ROZRYWKA 💫 Polish PRZYRODNICZE 💫 Polish MUZYKA 💫 Polish TV 💫 Finnish TV 💫 Swedish TV SPORTS 💫 Swedish TV VIAPLAY 💫 Swedish TV 💫 Norway TV SPORTS 💫 Norway TV VIAPLAY 💫 Norway TV 💫 Danish TV SPORTS 💫 Danish TV VIAPLAY 💫 Danish TV 💫 Hungarian TV SPORTS 💫 Hungarian TV 💫 Romanian TV SPORTS 💫 Romanian ULTRA HD 💫 Romanian TV 💫 Russian TV SPORTS 💫 Russian TV 💫 Ukrainian TV SPORTS 💫 Ukrainian TV
───────────────────────
「 ⁌THE END⁍ 」
─────────────────────── 

преди 1 час, prodjo написа:

Здравейте!Дали има работещ портал с diema sport 4k

Има и то няколко но никой от знаещите няма да го сподели.

Нормално е да не се разпространяват тези портали. Предполагам са единици, при положение че Диема спорт 4К още го няма и по големите доставчици. Същтото беше и с Диема спорт3 4К като излезе, а сега вече се намира с малко търсене.

image.png.5a28ab7eff1cc071b51ed184b6c4cdd8.png

преди 1 час, TheTrooper написа:

Нормално е да не се разпространяват тези портали. Предполагам са единици, при положение че Диема спорт 4К още го няма и по големите доставчици. Същтото беше и с Диема спорт3 4К като излезе, а сега вече се намира с малко търсене.

image.png.5a28ab7eff1cc071b51ed184b6c4cdd8.png

Ако имаш 4к телевизор и си фен плащаш и гледаш.Колко е готино в най -интересното на мача да забий :)

преди 14 минути, mediah написа:

Ако имаш 4к телевизор и си фен плащаш и гледаш.Колко е готино в най -интересното на мача да забий :)

Зависи какъв портал ползваш. Ако е от тея дето се разнасят из всички форуми и групи в Телеграм е нормално да забива.

преди 23 минути, TheTrooper написа:

Зависи какъв портал ползваш. Ако е от тея дето се разнасят из всички форуми и групи в Телеграм е нормално да забива.

Я тествай дали наистина е 4к,и стига тези митове за telegram,там се пише защото уж си анонимен.Между другото един от телеграм доста макове даде тук.Пробвай на долният портал дали е 4к 

Spoiler

Ultra2018.com

преди 26 минути, mediah написа:

Я тествай дали наистина е 4к,и стига тези митове за telegram,там се пише защото уж си анонимен.Между другото един от телеграм доста макове даде тук.Пробвай на долният портал дали е 4к 

Затвори скритото съдържание

Ultra2018.com

В дадения от теб портал Диема спорт не е с UHD резолюция. Но аз не съм и говорил за него. Казaх че има такива.

https://ibb.co/dMKbdL7

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 4

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.