Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

Spoiler

Досега не бях срещал France 2,3 в 4к.

http://no1.123tv.to:8080/c/
MAC: 00:1A:79:14:7E:592024-05-14_184423.jpg.cdfac07afad90a51fd8997b7dbbdbdc6.jpg2024-05-14_184605.jpg.44f86d85528e9c50fadb7925371c6dd3.jpg

• Отговори 9,1k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Тези два канала ще предават европейското по футбол в 4К,за това ги пуснаха в началото на годината.И аз ги виждам за първи път.

преди 11 часа, vasilz написа:

Тези два канала ще предават европейското по футбол в 4К,за това ги пуснаха в началото на годината.И аз ги виждам за първи път.

има ги от миналата година .. както и M6 по който също ще дават Европейското

Spoiler

UEFA[edit]

Territory Rights holder Ref
Albania [3]
Andorra [4][5][6]
Armenia Armenia TV [7]
Austria [8][9]
Azerbaijan İctimai Television [10]
Baltic states TV3 [11][12]
Belgium [13][14]
Bosnia and Herzegovina BHRT [7]
Bulgaria [15][16]
Croatia HRT [17]
Cyprus CyBC [18]
Czech Republic ČT [19]
Denmark [20][21]
Finland Yle [22][23]
France [4][5]
Georgia GPB [7]
Germany [24][25][26][27]
Greece ERT [28][29]
Hungary MTVA [30]
Iceland RÚV [31]
Ireland RTÉ [7]
Israel Charlton [7]
Italy [7][32]
Kazakhstan Qazaqstan [33]
Kosovo Artmotion [34]
Liechtenstein SRG SSR [35]
Luxembourg [13]
Malta Television Malta [7]
Moldova TRM [36]
Montenegro Arena Sport [7]
Netherlands NOS [37]
North Macedonia Arena Sport [7]
Norway [38][39]
Poland TVP [40]
Portugal [41][42][43]
Romania Pro TV [44]
Russia Match TV [45]
San Marino [7][32]
Serbia [7][46]
Slovakia Markíza [47][48]
Slovenia [7][49][50]
Spain RTVE [6]
Sweden [51][52][53]
Switzerland SRG SSR [35]
Turkey TRT [7]
Ukraine [54]
United Kingdom [55]

Rest of the world[edit]

Territory Rights holder Ref
Australia Optus Sport [56]
Brazil [57][58]
Cambodia CTN [7]
Canada (English)[a]
[59]
Canada (French)[a] [60]
Caribbean Rush Sports [61]
Central America ESPN [7][62]
Central Asia Saran Media [7]
China iQIYI [7]
El Salvador TCS [63]
Ghana Sporty TV [64]
Hong Kong now TV [65]
Indian subcontinent Sony Sports Network [66]
Indonesia MNC Media [67]
Malaysia SPOTV [7][68]
MENA beIN Sports [69]
Mexico Sky México [7]
Mongolia
[70][71]
Myanmar Sky Net [7]
New Zealand TVNZ [72]
Nigeria Sporty TV [64]
Pacific Islands Digicel [7]
Papua New Guinea Digicel [7]
Singapore SPOTV [7][68]
South America[b] ESPN [7][62]
South Korea [7]
Sub-Saharan Africa
[7][73][74]
United States (English)[a] [75][76]
United States (Spanish)[a] [77]
Vietnam

Европейското няма да се предава в 4К, France 2,3 UHD са от тая година, не от миналата и ще предават Ролан Гарос и след това Олимпийските игри в Париж.

преди 1 час, zinonino написа:

Европейското няма да се предава в 4К

Eвропейското по футбол ще се предава от доста тв. в 4к.BBC, Magenta,Bein и всички  4к тв., които  имат правата за предаване.

преди 2 часа, zinonino написа:

Европейското няма да се предава в 4К, France 2,3 UHD са от тая година, не от миналата и ще предават Ролан Гарос и след това Олимпийските игри в Париж.

France

Според уредените права ще се реши дали е HD или UHD пари за едното са повече от другото. Но Франзуците имат права че и UHD имат и на двата канала.

M6 UHD Ми  е от май месец последното гледане миналата година.

TF1 UHD се появи на есен.. Съжелявам че не пазя снимки...

То уефа като не ти пуска 4к feed, то може тв-тата да си го ъпскейлват и да си вярваш ,че гледаш 4к
инфо тук: https://www.ibc.org/features/uefa-relegates-uhd-for-euro-2024-and-champions-league-final/10918.article

М6 UHD и TF1 UHD ги има сигурно от 3-4 години, не са от миналата, говорех за  France 2,3 UHD ,че са от тая година.

преди 5 минути, zinonino написа:

То уефа като не ти пуска 4к feed, то може тв-тата да си го ъпскейлват и да си вярваш ,че гледаш 4к
инфо тук: https://www.ibc.org/features/uefa-relegates-uhd-for-euro-2024-and-champions-league-final/10918.article

Съгласен съм,че може да са ъпскейл... ама има някои които се виждат хубаво. Разбира се,че не може да се сравняват с uhd  feed stream/ aма знаеш ли колко голяма чиния трябва за повечето?/ Аз гледам 4к канали по сателитите откакто са ги пуснали и знам по кои канали са предавали световни и европейски първенства по футбол. Поляците по TVP ще пуснат 4к/ с хдр/  само за европейското. Много е вероятно същото да направят и холандците по NPO 1/ пускат ухд канал с 30 битрейт/. Турците ще предават някои мачове по ТРТ 4К. Може би немците по RTL 4K,също ще предават някои мачове.  ИПТВ платформата Магента ще предава 5 мача в uhd. Италианците по RAI 4K  e  вероятно да пуснат и те някои финални двубои. Руснаците със сигурност ще предават в 4к/ там преди 2год. им разрешиха да пиратстват както си поискат без да се притесняват от нищо😃/. Всички тези канали ги има и по порталите. А сега има и испанци,французи,швейцарци,скандинавци и др., които ще предават мачовете в 4к по иптв.

преди 3 часа, 888red написа:

Съгласен съм,че може да са ъпскейл... ама има някои които се виждат хубаво. Разбира се,че не може да се сравняват с uhd  feed stream/ aма знаеш ли колко голяма чиния трябва за повечето?/ Аз гледам 4к канали по сателитите откакто са ги пуснали и знам по кои канали са предавали световни и европейски първенства по футбол. Поляците по TVP ще пуснат 4к/ с хдр/  само за европейското. Много е вероятно същото да направят и холандците по NPO 1/ пускат ухд канал с 30 битрейт/. Турците ще предават някои мачове по ТРТ 4К. Може би немците по RTL 4K,също ще предават някои мачове.  ИПТВ платформата Магента ще предава 5 мача в uhd. Италианците по RAI 4K  e  вероятно да пуснат и те някои финални двубои. Руснаците със сигурност ще предават в 4к/ там преди 2год. им разрешиха да пиратстват както си поискат без да се притесняват от нищо😃/. Всички тези канали ги има и по порталите. А сега има и испанци,французи,швейцарци,скандинавци и др., които ще предават мачовете в 4к по иптв.

Абсолютно вярно,няма как такъв форум като еврото да не се предлага в 4к вариант.

Евро 2024 и Олимпиадата на RAI 4K

Две предстоящи спортни събития ще могат да гледат зрителите на RAI с възможно най -доброто техническо качество - в Ultra HD резолюция в 4K формат. Станцията RAI 4K ще предложи и зрители на Euro 2024 и летните олимпийски игри.
Италианският обществен оператор RAI днес потвърди, че футболното първенство на Евро 2024 също ще бъде излъчено по своята специална програма RAI 4K. Той ще осигури предавания в 4K, дори ако UEFA заяви, че мачовете няма да бъдат предоставени в 4K. RAI преобразува сигнала в 4K HDR/HLG, а някои предавания ще бъдат произведени сами по себе си в родния 4K формат. В близко бъдеще събитието ще популяризира в своите промо петна.

В допълнение към футбола, RAI 4K ще предложи на своите зрители в родната резолюция 4K и Летните олимпийски игри, които ще се проведат във Франция.

Станцията RAI 4K може да наблюдава безплатните сателитни платформи на сателитната система Eutelsat Hot Bird на позиция 13 ° E. Излъчването е крипта със системата Nagra MA и сателитен приемник с Nagra MA модул/декодер и карта за достъп като еднократна инвестиция е необходима за приемане. Tivúsat е много популярен в Италия - предоставя на зрителите достъп до десетки домашни програми в HD и SD резолюция и редица станции в 4K безплатно.

https://www.parabola.cz/zpravicky/38583/euro-2024-a-olympiada-na-rai-4k/

Направи ли си труда да прочеташ, линка по-горе или само си спамиш. Поляците също потвърдиха, че няма да пускат TVP 4K, като няма да има 4К излъчване от УЕФА.
https://satkurier.pl/news/235304/nie-bedzie-tvp-4k-na-euro-2024-akt.html

преди 20 минути, arxangelbg написа:

ЗДР! НЯКОЙ НАМИРА ЛИ МУ СЕ МАК ЗА P.123HD321 БЛАГОДАРЯ!

И аз искам 

Здравейте!Ползвал съм портала.Великолепен е ,но за съжаление  трудно се намира.Дано някой помогне на лично и само за лично ползване.Късмет на всички!!!

преди 9 часа, zinonino написа:

М6 UHD и TF1 UHD ги има сигурно от 3-4 години, не са от миналата, говорех за  France 2,3 UHD ,че са от тая година.

след прочетеното, се сългасявам. Напослеъд HD 1080  с 50 кадъра на 20мбит се виждаше по добре от колкото 2160 с 50 кадъра на 30мбит. 
Освен всички споменато в статия, за да се насладиш на такова извивяване ти трябва и силиден процесор и видео карта за да обрабоди всичко. 
Отделно ... редовно сме свиканли да ни предлагат 720p за 1080 както и 1080 за 2160 ...
На операторите им все по непосилно да предоставят такива канали, 
Пример: bbox излъчва 720п с 50 кадъра на 3мбит - къде са 12 къде са 3 , Вивашит и те .. 
Сега си представете по Wifi на телевизора ви 30mbit/s стрийм  с домашния Tp-Linlk 840N  - няма как да стане.

Жалко за футбола ....Както беше писано в статията "Съвремения  футбол се гледа всяка минута и всяка секунда, дори и на вертикален екран да е"

преди 1 час, Izabelle написа:

след прочетеното, се сългасявам. Напослеъд HD 1080  с 50 кадъра на 20мбит се виждаше по добре от колкото 2160 с 50 кадъра на 30мбит. 
Освен всички споменато в статия, за да се насладиш на такова извивяване ти трябва и силиден процесор и видео карта за да обрабоди всичко. 
Отделно ... редовно сме свиканли да ни предлагат 720p за 1080 както и 1080 за 2160 ...
На операторите им все по непосилно да предоставят такива канали, 
Пример: bbox излъчва 720п с 50 кадъра на 3мбит - къде са 12 къде са 3 , Вивашит и те .. 
Сега си представете по Wifi на телевизора ви 30mbit/s стрийм  с домашния Tp-Linlk 840N  - няма как да стане.

Жалко за футбола ....Както беше писано в статията "Съвремения  футбол се гледа всяка минута и всяка секунда, дори и на вертикален екран да е"

E.., чак пък жалко! Дали ще е 1080 или 2160... важна е компанията за мача!

:beer:

На времето и на ч.б. телевизор пак полудявахме на такива мачове

преди 7 часа, iviartbg написа:

E.., чак пък жалко! Дали ще е 1080 или 2160... важна е компанията за мача!

:beer:

На времето и на ч.б. телевизор пак полудявахме на такива мачове

това 4:3 за формата на картината ли се отнася :D

преди 2 часа, 888red написа:

И като го даваш, поне прочете ли го, като пише, че УЕФА няма да предоставят мачовете в 4К, демек рай 4к ще го ъпскейлват и бай сеата ще си вярва, че гледа 4К както и диемите ще ти го пускат по 4К и бай Вальо си вярва, бах BBC нямат 4к, ма наще диеми имат. 😀 

преди 25 минути, zinonino написа:

И като го даваш, поне прочете ли го, като пише, че УЕФА няма да предоставят мачовете в 4К, демек рай 4к ще го ъпскейлват и бай сеата ще си вярва, че гледа 4К както и диемите ще ти го пускат по 4К и бай Вальо си вярва, бах BBC нямат 4к, ма наще диеми имат

Добре !

1. Спора беше дали някои тв. ще предават европейското по футбол в 4к.

2.Ще ми обясниш ли ти как разбираш,че 4к канала е ъпскейлван и не е пуснат от уефа,фифа,фуфа,фафа?😃

3. И понеже РАИ 4К ще ъпскейлва канала- той ще се вижда по-лошо от FHD?😃

4. По-горе ти споменах откъде се гледат качествено 4к канали/фийдове/, но ти явно  нямаш нито знанията,нито пък възможностите да ги гледаш затова не виждам смисъл да навлизам в подробности.

Като започне първенството ще ти пусна  скрийншотове от мачовете в 4к. Ако  искаш пусни и ти  най-хубавият си скрийншот и хората ще преценят къде се вижда по-хубаво.

преди 1 час, 888red написа:

............. и хората ще преценят къде се вижда по-хубаво.

На живо (на стадиона) е най - хубаво :D

преди 2 часа, vip4o написа:

На живо (на стадиона) е най - хубаво :D

.. че, даже и 3D :popcorn2:с пълно реалити изживяване :soccer2:

Once plugged in, the box will act as a satellite and allow the TV to access all the channels and streaming applications (including the most prestigious ones).Their real stroke of genius in making all this possible was the idea of buying thousands of accesses to channels and applications and then redistributing them to the boxes thanks to artificial intelligence. The AI they have developed allows all the TVs connected to the box to choose and watch any programme without waiting or interruption.In this way, everyone is included. Individuals can access all programmes for a fraction of the initial price, Smart TV makes a profit by selling the boxes and the programme providers still get thousands of new orders.

Spoiler

Мога да пусна на 2 места- диема спорт 4к/ ама вечерно време е лошо за гледане поне при мен/ Аз знам,че много хора знаят къде е....но и много хора не знаят😃 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 10

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.