Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 47 минути, iviartbg написа:

Абе... усещам.. щот ако човек не се усеща, може да се наА..А... но ти знаеш!

image.png.9be7ae560462be0aee8e6c336db92021.png

Сега ми пращаш друга снимка ,предната беше на Diema sport 2 4K

• Отговори 9,1k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 6 минути, dindan написа:

Сега ми пращаш друга снимка ,предната беше на Dima sport 2 4K

Е то мултикаста е все същия, може и ти да си го разгледаш.

• Автор
преди 3 минути, iviartbg написа:

От разглеждане файда нема.

току-що, Pifi Pedolino написа:

От разглеждане файда нема.

Не е въпрос за ФАЙДАТА, а, че има Диема 4К... :popcorn2:

преди 15 минути, iviartbg написа:

image.png.966a8e6382434df255dddd02caca3ce0.png

• Автор
преди 1 час, iviartbg написа:

Не е въпрос за ФАЙДАТА, а, че има Диема 4К... :popcorn2:

Има го ама dindan не може да го гледа значи за него го няма.

преди 57 минути, moni2 написа:

осрахте още едно прокси...

няма такова количество говна, които не можете да осерете.

Прокси ли е в случая, или Астра ? Виждам, че вече е умряла една Астра, публикувана тук преди две седмици. Ама да знзеш, че е умряла, НЕ защото е плясната тук, а защото преди тук, е била плясната другаде - при руснаци май, или украинци, или монголции, може би непалци, и затова тя вече е била полужива, полуумряла, нале:giggle1: - "желязна" логика от железен малоумник:angry:

Не можем да спрем малоумниците тук, както не можем да спрем гората да се разлиства...

преди 2 часа, BaYor написа:

Прокси ли е в случая, или Астра ? Виждам, че вече е умряла една Астра, публикувана тук преди две седмици. Ама да знзеш, че е умряла, НЕ защото е плясната тук, а защото преди тук, е била плясната другаде - при руснаци май, или украинци, или монголции, може би непалци, и затова тя вече е била полужива, полуумряла, нале:giggle1: - "желязна" логика от железен малоумник:angry:

Не можем да спрем малоумниците тук, както не можем да спрем гората да се разлиства...

В случая беше udpxy. Но няма значение :)

Toва ме подсети вица - двама в затвора в една килия и единият пита съкилийника си - ти защо си тука? И той - абе мани, тъщата умря... "И как умря?" - пита първият. "Ами готвеше и без да иска си поряза пръста." "И ти?" "Ами аз я доубих да не се мъчи..." :)

на 7.05.2024 г. в 16:34, Veni1972 написа:

Къде ти е 4К-то,бе?

Ето ти го 4К-то знам че ти не може да го гледаш Мога да ти помогна но трябва да помолиш ама с това бе едва ли

BG_diema sp 4k.m3u

преди 3 часа, 888rеd написа:

Ето ти го 4К-то знам че ти не може да го гледаш Мога да ти помогна но трябва да помолиш ама с това бе едва ли

BG_diema sp 4k.m3u 682 B · 48 изтегляния

Ти пак ли си на черешата?Много рано си се качил...

тя я имаше и на проксито което убихте ама 2  за месец е добре (даже за 3 знам) :D Преодължавайте и ще дойде временаистина само на картинки да я гледаме

преди 5 минути, Izabelle написа:

тя я имаше и на проксито което убихте ама 2  за месец е добре (даже за 3 знам) :D Преодължавайте и ще дойде временаистина само на картинки да я гледаме

Кат нямаш 15 лева

преди 37 минути, Veni1972 написа:

Ти пак ли си на черешата?Много рано си се качил...

Oбърни внимание, че има 2 поребители  888red. Там откъдето пиша аз има над триста съобщения. Този профил  е направен от Izabelle ---  за да си прави майтам с мен. Аз не му се връзвам.....

преди 2 часа, Izabelle написа:

Ако може да разкриеш на по-невежите кое е това прокси (или 3-те) и как точно се убива прокси :question:.... или просто фирмите си оправят защитите и затварят пробойните.

Ще дойде време когато ще резнат безплатния обяд... и тогава само такива като Доктора, Марто и няколко други... наистина знаещи и можещи ще останат на масата.

А ние тук .... за жалост, само ще пускаме съркастични коментари, кой кое е утрепал.

А, и да добавя! Подигравате се на 888red (радиста), но той поне помага, когато човек има нужда от помощ!

Spoiler

http://xtv.ooo:8080/get.php?username=Ishtiaq.refer@osama&password=Ishi@2024&type=m3u_plus

18415091348:1941509510
babar77182:8817
skytvtest2:skytvtest2
Ali559:9403559
Ishtiaq.refer@osama:Ishi@2024
026263738:64262725
Abdulquddus:12345678
8690786809:123456
atsamjad:12345678
3321211:3321211
20617038509:99614865490
2701202488690:09990805456
S321987744:S321987755
20647:29486
773199:626227
3wa506:333444
467899872:875785779
Ali199:66377799
82272255:62822726
8296830:37373738
03113427165:0557662403
adnankb2006:86057314
8345637:3736363
tgvbhtd:9173aaa
nabeel1234:nabeel1234
kumailzaidi3:hybridtech33

преди 10 часа, iviartbg написа:

Ако може да разкриеш на по-невежите кое е това прокси (или 3-те) и как точно се убива прокси :question:.... или просто фирмите си оправят защитите и затварят пробойните.

Ще дойде време когато ще резнат безплатния обяд... и тогава само такива като Доктора, Марто и няколко други... наистина знаещи и можещи ще останат на масата.

А ние тук .... за жалост, само ще пускаме съркастични коментари, кой кое е утрепал.

А, и да добавя! Подигравате се на 888red (радиста), но той поне помага, когато човек има нужда от помощ!

Точно тази "помощ" от безмозъчни вдига неимоверно трафика и е причина "просто фирмите си оправят защитите и затварят пробойните"

"просто фирмите си оправят защитите и затварят пробойните" = УБИТО ПРОКСИ

преди 17 часа, mediah написа:

Кат нямаш 15 лева

не 15 по 150 ми е на месец разода за телевизиа 

преди 16 часа, 888red написа:

Oбърни внимание, че има 2 поребители  888red. Там откъдето пиша аз има над триста съобщения. Този профил  е направен от Izabelle ---  за да си прави майтам с мен. Аз не му се връзвам.....

Пий си хапчетата чиче - нямам време да се занимавам с раздвоение на личността 

Кое е по лошо от Военен и Комунист?
Отг: Бивш Радист Пенсионер..

преди 15 часа, iviartbg написа:

да продължава да помага...ама да не засипва... 
Това се опитвам да обесня, ама кой ли те слуша.. Доктора го каза преди 2 теми, но от тогава минаха много години и ефект с говорене няма ... 

ПП: Благодаря на бат Стефан Стефанов от Раковски  - Пич кротни са малко с точенето на HD да не изядеш банана пармаментно.

И като намерите Нова ТВ UHD, ме споменете пак ;) 

•  
преди 6 часа, IPTVfen написа:

Някой знае ли какво стана със 6-те канала на GCN?

И тоя ТВ ДАРТС, само по прокситата ли остана да се гледа?

image.png.2556ce954d0d74ac83cf33f1ea9e27cf.png

Другия канал го купиха и щяха д аправят Новинарски канал BNEws, Влязоха в ремент на Студиото и парите свършиха .... 

преди 8 часа, bencho33 написа:

Хайде помисли малко де.Capturadepantalla2024-05-09225145.jpg.0af86d43a60a3437a66836cef7b358d0.jpg

Помислил съм... Сложена листа на iptvclub ru в Астра, само че при 2 кънекций към първоначал ната листа и излиза онзи надпис. Същото съм го гледал и на tvheadend  - предпочитам да им дам 100 рубли и да си взема абонамент само за мен от колкото да разчитам на това

преди 7 часа, Izabelle написа:

image.png.2556ce954d0d74ac83cf33f1ea9e27cf.png

Другия канал го купиха и щяха д аправят Новинарски канал BNEws, Влязоха в ремент на Студиото и парите свършиха .... 

Помислил съм... Сложена листа на iptvclub ru в Астра, само че при 2 кънекций към първоначал ната листа и излиза онзи надпис. Същото съм го гледал и на tvheadend  - предпочитам да им дам 100 рубли и да си взема абонамент само за мен от колкото да разчитам на това

Така по-удобно ли ти?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 4

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.