Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 16 минути, Pifi Pedolino написа:

Пробах 5 портала на 4 от тях ми излезе съобщение че не подържа такъв тип сталкери демек забрави за листа от тях.

Програмката на Мартин май създава само плейлисти с МАК адреса в линка, тоест, тип сайт.ком//play/live.php?mac=00:1A:79:00:00:D5&stream=95194&extension=ts, а такива плейлисти работят само за портали тип XtreamUI (XUI). Обикновените Xtream портали поддържат плейлист с юзър и парола в линка, и не поддържат с МАК адрес в линка.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Ново програмче:

Spoiler

https://mega.nz/folder/hMAC2AYK#yTKanFvu6AqNVI93WCSd-A

Добавих ново програмче - Extract MACs from files. Чрез него можете да изберете няколко файла, в които има МАК адреси, без значение от съдържанието на файловете и програмчето ще намери всичките МАК адреси, ще премахне дублиращите се и ще ви даде възможност да ги запишете във файл. МАК адресите във файла ще са подредени в колона и така ще бъдат подходящи за сканиране през OpenBullet или друг продукт, с който сканирате. Тулсчето е много удобно за проверка на стари МАК адреси, дали има още активни от тях.

Отзиви, въпроси и мнения на ЛС, за да не се спами излишно темата.

преди 53 минути, BaYor написа:

Програмката на Мартин май създава само плейлисти с МАК адреса в линка, тоест, тип сайт.ком//play/live.php?mac=00:1A:79:00:00:D5&stream=95194&extension=ts, а такива плейлисти работят само за портали тип XtreamUI (XUI). Обикновените Xtream портали поддържат плейлист с юзър и парола в линка, и не поддържат с МАК адрес в линка.

Ами не можах да измисля подходящо име, така че да се разбира от него, че става въпрос за портали, които не генерират плейлист чрез потребителско име и парола, а стриймовете са обвързани с МАК адреса. Приемам предложения (на ЛС) :) 

UP

Spoiler

Направих при генериране на плейлист да проверява, дали плейлистът за портала е с потребител и парола и ако е, в записания файл да записва линк към плейлиста, а ако не е, тогава да генерира на база MAC адреса.

• Автор
преди 2 часа, martinstz написа:

Ново програмче:

Покажи скритото съдържание

Добавих ново програмче - Extract MACs from files. Чрез него можете да изберете няколко файла, в които има МАК адреси, без значение от съдържанието на файловете и програмчето ще намери всичките МАК адреси, ще премахне дублиращите се и ще ви даде възможност да ги запишете във файл. МАК адресите във файла ще са подредени в колона и така ще бъдат подходящи за сканиране през OpenBullet или друг продукт, с който сканирате. Тулсчето е много удобно за проверка на стари МАК адреси, дали има още активни от тях.

Отзиви, въпроси и мнения на ЛС, за да не се спами излишно темата.

Ами не можах да измисля подходящо име, така че да се разбира от него, че става въпрос за портали, които не генерират плейлист чрез потребителско име и парола, а стриймовете са обвързани с МАК адреса. Приемам предложения (на ЛС) :) 

Нищо не ти пречеше в файла с обясненията да го напишеш сега немаше да водим тази дискусия.Айде аз знам какво си направил ама такива като vip4o и по-долу от него ще се пули в програмата и накрая ще отиде на некой форум и ще напише че си направил боклук за който искаш пари само.

преди 4 минути, Pifi Pedolino написа:

Нищо не ти пречеше в файла с обясненията да го напишеш сега немаше да водим тази дискусия.Айде аз знам какво си направил ама такива като vip4o и по-долу от него ще се пули в програмата и накрая ще отиде на некой форум и ще напише че си направил боклук за който искаш пари само.

Вече коригира програмката и го каза преди час тук - 

Въпреки корекциите, е добре да има и ридми  файл, където да се опише с няколко изречения де. А накрая и всичко да е описал и оправил, такива, дето ще плюят по форумите, пак ще ги има.

преди 3 часа, Pifi Pedolino написа:

В последната версия съм добавил и описание на програмчето. ;) Пък за неблагодарните мнения, за толкова години, където правя добавките за Коди, се научих да ги пускам по пързалката, тъй като мрънкалници винаги ще има, но не следва всички да страдат заради тях. 

преди 30 минути, martinstz написа:

Не съм стигнал до описанията за нея :) По-нататък ще ѝ направя. Пък за неблагодарните мнения, за толкова години, където правя добавките за Коди, се научих да ги пускам по пързалката, тъй като мрънкалници винаги ще има, но не следва всички да страдат заради тях.

Ха 🤩, да не би ти да стоиш зад репото на мартин?!

Да, същия Мартин е. Да е жив и здрав, че полага безплатен труд за общото благо.

преди 11 минути, rsvr написа:

Да, същия Мартин е. Да е жив и здрав, че полага безплатен труд за общото благо.

Да'м... РЕСПЕКТ Марто :yanim: :wors:! Колкото до "файла с обясненията", мисля, че името на тулчето говори достатъчно "Create playlist from MAC".... MAC....MAC.

Здравейте!Поздравявам MARTINSTZ за труда и най- вече  за новаторското му мислене и поведение.Творчеството преди всичко,а не копи-пейст.Благодаря за това което побликувате и ВИ  пожелам успех в творчеството!!!Поздрави!!!!

преди 6 часа, Pifi Pedolino написа:

Pifi Pedolino

Аз няма да си свалям летвата, която ти явно не можеш да достигнеш! Дискусията я водиш смо ти - ОчителЮ наш :D
Марто дава нещо полезно (за разлика от теб) и го дава безвъзмездно от години за което повечето сме му благодарни! Ти обаче си един непоправим
Pedolino който винаги е търсил поводи за заяждане! Явно някой разваля бизнесинтересите ти! Или просто си избиваш множеството комплекси!

И аз поздравявам Мартин и му благодаря ! Похвалите и благодарностите са хубаво нещо и топлят, обаче аз имам предложение към него и към всички тук. Мартине, направи онлайн страничка, например на домейна ти http://martinstz.com, която да е за Donate, с възможности за превод към сметка , ПейПал и други евентуално. Аз ще съм първият превел скромна сума в знак на благодарност ! Колеги, който ме подкрепя, моля да го каже :)

преди 1 час, BaYor написа:

И аз поздравявам Мартин и му благодаря ! Похвалите и благодарностите са хубаво нещо и топлят, обаче аз имам предложение към него и към всички тук. Мартине, направи онлайн страничка, например на домейна ти http://martinstz.com, която да е за Donate, с възможности за превод към сметка , ПейПал и други евентуално. Аз ще съм първият превел скромна сума в знак на благодарност ! Колеги, който ме подкрепя, моля да го каже :)

Във всяка една добавка за Коди, която съм направил, има в настройките ѝ секция Donate и имейл за PayPal. Който има желание, може да ми благодари ;) 

преди 8 минути, martinstz написа:

Във всяка една добавка за Коди, която съм направил, има в настройките ѝ секция Donate и имейл за PayPal. Който има желание, може да ми благодари ;) 

Е, това не го знаех, не съм обърнал внимание, но да речем скоро не съм ползвал Коди, а искам да донейтна - хубаво е да направиш една директна страничка за това :) 

Подарявам акаунт на човек който има руски ип адрес за гледане на онлайн тв . Срока на абонамента е 2 месеца вкл. от днес! Повтарям изисква се руски ип адрес! Това е сайта https://ntvplus.tv/

За да е честно 1-ви който прояри интерес ще получи логин за сайта , защото аз не гледам повече.

преди 12 часа, Gangosa написа:

Подарявам акаунт на човек който има руски ип адрес за гледане на онлайн тв . Срока на абонамента е 2 месеца вкл. от днес! Повтарям изисква се руски ип адрес! Това е сайта https://ntvplus.tv/

За да е честно 1-ви който прояри интерес ще получи логин за сайта , защото аз не гледам повече.

Подарен на Ventzi1912

Ъпдейтче ;)

Spoiler

В програмчето за проверка на МАК адресите съм сложил бутон за спиране на проверката, както и ако до определен брой секунди не се осъществи връзка с портала, се спират проверките и си извежда съобщение. При натискане на Стоп бутона, даже и да не видите реакция на екрана, след приключване на подадените заявки се спира изпълнението ;) 

преди 18 часа, martinstz написа:

Ъпдейтче ;)

Покажи скритото съдържание

В програмчето за проверка на МАК адресите съм сложил бутон за спиране на проверката, както и ако до определен брой секунди не се осъществи връзка с портала, се спират проверките и си извежда съобщение. При натискане на Стоп бутона, даже и да не видите реакция на екрана, след приключване на подадените заявки се спира изпълнението ;) 

Това щеше да ми е едно от предложенията. На един портал с проверка на списък от файл получих бан, така, че няма да е лошо да има време за изчакване между заявките. Това само като предложение, иначе програмките са си супер. Ако на някого не ми харесват спокойно може да си ползва OB.

преди 1 час, mslav01 написа:

"..... На един портал с проверка на списък от файл получих бан, така, че няма да е лошо да има време за изчакване между заявките....." 

И при мен стана същото.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 9

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.