Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

Проверявайки МАК адрес, Вие реално сканирате портала за него. Нормално е, когато е защитен даден портал и пуснете да сканирате повече МАК адреси, да получите БАН. Ползвайте някой VPN, когато проверявате повече адреси и ще си решите проблема. Аз лично ползвам ProtonVPN, безплатната версия, и ми върши прекрасна работа!

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Марто, просто дадох идея. Респект и уважение за това което правиш. Не знам дали другите си дават сметка колко години и усилия са необходими за натрупване знанията и уменията ти. Иначе аз ползвам OB с proxy и готови congifs съвсем леко пипнати от мен, за съжаление само до там ми стигат знанията.

преди 1 час, martinstz написа:

Ползвайте някой VPN, когато проверявате повече адреси и ще си решите проблема. Аз лично ползвам ProtonVPN, безплатната версия, и ми върши прекрасна работа!

След някоя седмица, когато всички започнат да правят проверки, няма да ти върши никаква работа!  ;) 

преди 2 часа, Вальо Кита написа:

След някоя седмица, когато всички започнат да правят проверки, няма да ти върши никаква работа!  ;) 

Едва ли аз откривам топлата вода ;) Този VPN го ползвам от години и за сега още ми върши прекрасна работа, та едва ли с няколкото бройки хора, които се опитват да сканират от България, ще се промени ситуацията.

Здравейте !

4k2k-60
4k2k-50 - тука го използвам и го слагам по принцип и знам защо
4к2к -30
4к2к- 25
4к2к- 24
4к2к- spmte
всичко е в херци. Знам,че има филми,които се предават в 24 херца.

Това което искам да кажа / и за мен е необяснимо/.. как така като сложа на резолюция/4к2к- spmte/, някои канали преминават в хдр.При моя тв lg oled c8 всичко е авт. Когато тв. разбере ,че сигнала е с hdr.. то той автоматично преминава в този режим.. където има профили с настройки,които нямат нищо общо с фулхд/ затова казах в предишен мой пост,че настройките за hd и 4k се различават. 
Искам да кажа,че съм прочел какво пише в gooole.
Tа накрая:
Аз гледам диема2,3 спорт 4к с хдр.😃 --- поне така показва тв😃

Особено ще оценя скрийншотовете на  Вальо Кита и Николайчо.

В момента не мога да пусна шотове,защото нямам такъв тлф.  И съм с windows 7.  .... 

Става въпрос за еон 5г - приемник... Извинявам се- трябваше с това да започна.

преди 4 часа, 888red написа:

Здравейте !

4k2k-60
4k2k-50 - тука го използвам и го слагам по принцип и знам защо
4к2к -30
4к2к- 25
4к2к- 24
4к2к- spmte
всичко е в херци. Знам,че има филми,които се предават в 24 херца.

Това което искам да кажа / и за мен е необяснимо/.. как така като сложа на резолюция/4к2к- spmte/, някои канали преминават в хдр.При моя тв lg oled c8 всичко е авт. Когато тв. разбере ,че сигнала е с hdr.. то той автоматично преминава в този режим.. където има профили с настройки,които нямат нищо общо с фулхд/ затова казах в предишен мой пост,че настройките за hd и 4k се различават. 
Искам да кажа,че съм прочел какво пише в gooole.
Tа накрая:
Аз гледам диема2,3 спорт 4к с хдр.😃 --- поне така показва тв😃

Особено ще оценя скрийншотовете на  Вальо Кита и Николайчо.

В момента не мога да пусна шотове,защото нямам такъв тлф.  И съм с windows 7.  .... 

Става въпрос за еон 5г - приемник... Извинявам се- трябваше с това да започна.

Ъъъъ, как може да гледаш на 5-годишен приемник? 😁

Валка малко трудно структурирах мисълта ти, но разбрах че все едно да залепиш лепинка с гризната ябълка на китайското телефонче и да кажеш, че имаш iPhone. Но пък Вивата с кеф ще ти вземат парите, че гледаш HDR. Те Диемите едни 4k-та......, то някои HD канали от порталите с по-висок битрейд се виждат по-хубаво от тях.

преди 9 минути, profan4o написа:

Те Диемите едни 4k-та......, то някои HD канали от порталите с по-висок битрейд се виждат по-хубаво от тях.

Tи не четеш какво питам... защо така?       .... се виждат в еон?

преди 13 минути, profan4o написа:

Валка малко трудно структурирах мисълта ти, но разбрах че все едно да залепиш лепинка с гризната ябълка на китайското телефонче и да кажеш, че имаш iPhone. Но пък Вивата с кеф ще ти вземат парите, че гледаш HDR. Те Диемите едни 4k-та......, то някои HD канали от порталите с по-висок битрейд се виждат по-хубаво от тях.

Кой е портала,че не го знам за планета фолк в фулл хд ,че не го знам?😃

преди 11 минути, 888red написа:

е Диемите едни 4k-та......, то някои HD канали от порталите с по-висок битрейд се виждат по-хубаво от тях

Добре ! Дай да видя битрейта?....Аз мога да го покажа и съм го показвал много пъти... Дай да видя кое гледаш по-хубаво от мен.

преди 47 минути, 888red написа:

Tи не четеш какво питам... защо така?

Как ни учат в школото сега не знам. Не можем да четем с разбиране.😉.

преди 45 минути, 888red написа:

Кой е портала,че не го знам за планета фолк в фулл хд ,че не го знам?😃

Мисля, че говориш за Диемите.

преди 38 минути, 888red написа:

Добре ! Дай да видя битрейта?....Аз мога да го покажа и съм го показвал много пъти... Дай да видя кое гледаш по-хубаво от мен.

Намам нито знанията, нито уменията да се хваля. И самия ти си пускал HD-та с висок битрейт, които според мен се виждат по-добре от Диемите 4к.

преди 12 часа, 888red написа:

Чичка, тотално ти е изпаткал бушона  .Дъртофелник нa 60+ си, а си по голям инфантил и от децата в градината. Явно си някакъв забравен от бога индивид без среда и приятели, който се чувства някой и важен единствено в Калдата .Не знам като какъв да те определя, смешeн или жалък.

преди 35 минути, maninger написа:

Чичка, тотално ти е изпаткал бушона  .Дъртофелник нa 60+ си, а си по голям инфантил и от децата в градината. Явно си някакъв забравен от бога индивид без среда и приятели, който се чувства някой и важен единствено в Калдата .Не знам като какъв да те определя, смешeн или жалък.

Призовавам всички - нека не превръщаме тази тема в клюкарнник и плювалник, моля ! Всеки има право да бъдете какъвто си реши, всеки сам си преценя :), стига да не изрича обиди и ругатни по нечий адрес. По мое скромно мнение форумите, и тази тема конкретно, трябва да са за споделяне на инфо и взаимопомощ ? А често се превръща в арена на взаимоплюене и обиждане ! И кому е нужно и полезно това ??

Честит Празник на всички !

преди 1 час, maninger написа:

Добър психопортрет му направи на стареца. Човека е отритнат от обществото и тук се чувства значим, като търси внимание. Прекалява с чашката и си търси ''другарчета", които да му благодарят и да му повдигат самочувствието, защото в реалния живот е никой. За мен просто е един клоун, който от време на време се включва в дискусията, за да ни разсмее. :) 

преди 13 часа, profan4o написа:

Те Диемите едни 4k-та......, то някои HD канали от порталите с по-висок битрейд се виждат по-хубаво от тях.

Български канал никога няма да просперира в тази 4К технология .Те пускат пародия на 4К да ти кажа предпочитам истинското HD пред тази боза . 

преди 1 час, maninger написа:

преди 5 минути, Вальо Кита написа:

Добър психопортрет му направи на стареца. Човека е отритнат от обществото и тук се чувства значим, като търси внимание. Прекалява с чашката и си търси ''другарчета", които да му благодарят и да му повдигат самочувствието, защото в реалния живот е никой. За мен просто е един клоун, който от време на време се включва в дискусията, за да ни разсмее. :) 

Брех, какви профайлъри имало тук ;)

Дали пък такива изказвания също донякъде са с цел повдигане на самочувствието на автора им и търсене на внимание от същия ? 🤔 

Майтапа настрана, ама хайде спрете с обидите :)

преди 34 минути, adersa написа:

Български канал никога няма да просперира в тази 4К технология .

Чак пък никога.... , просто всяко нещо с времето си. Когато стане достатъчно рентабилно за операторите и клиентите са готови да плащат за това ще има и качество.

Spoiler

http://invincibletv.online:8080/kuebkay/wWtHV2rnz3k2/415473   :DIEMA SPORT 3 4k  

В момента канала не предава в 4к... но почти от една седмица предаваше в 4к...така че е възможно пак да започне да предава. Листата я има в един сайт от лятото,но аз скоро я видях/може и да сеца нещо.../, имам още няколко подобни листи/изтичащи лятото догодина/ ,където също работеше диема спорт3 4к. Така,че ако тръгне стабилно ще пусна и другите листи .... ама с парола😃

http://goodtv.nicmay.xyz:80/get.php?username=vi74353&password=Ua3A5WNyBY&type=m3u_plus               

преди 1 час, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

http://invincibletv.online:8080/kuebkay/wWtHV2rnz3k2/415473   :DIEMA SPORT 3 4k  

В момента канала не предава в 4к... но почти от една седмица предаваше в 4к...така че е възможно пак да започне да предава. Листата я има в един сайт от лятото,но аз скоро я видях/може и да сеца нещо.../, имам още няколко подобни листи/изтичащи лятото догодина/ ,където също работеше диема спорт3 4к. Така,че ако тръгне стабилно ще пусна и другите листи .... ама с парола😃

http://goodtv.nicmay.xyz:80/get.php?username=vi74353&password=Ua3A5WNyBY&type=m3u_plus               

Не разбра ли, че никой не се интересува от твоите простотии.?  Ти си запетайката след нулата, в тази област, така, че ограничи своите безсмислени постове, шотове, настройки, информация за това какво гледаш, как се чустваш, колко си пил, къде си се излагал и т.н. Така ще бъдеш най-полезен за общността. 

на 6.12.2023 г. в 10:53, adersa написа:

Те пускат пародия на 4К да ти кажа предпочитам истинското HD пред тази боза . 

Казала лисицата и подминала ''киселото'' грозде, което не могла да достигне. :laughing5:

Спрях 4К-то и сега се чуди какви настройки да си направи на 8K Q O LeD HDR телевизорите за да гледа мазньоча на ШиВаКом - Ем ТъЙ Ший (че и сам си пише и отговоря с 2 профила - да има дискусия)
Истинското 4К е при немците и Французите. Диема Спорт 4К при мач с Берое се вижда също толкова добре както и при мач с Берое преди 3 години, когато предаваха сигнала през NET1 на порт 4022  И при 1080 битрейта беше 22Mbit - колкото сега е на 4К-то.

М/у Другото Турция е пуснала TRT (обществената телевизия) в 8K!
А ние чакаме METEO BALKAN да пуснат своя собствен Канал на пролет - 24/7 прогноза за време, с актуална информация в детайли къде какво се случва. Лично на мен ще ми е интересен.

ПП: Ако на някой му е писнало от DVB-C и DVB-S/S2 PCI карти, може да пише на лично.

Малко Коледно Настроение: https://play.christmasfm.com/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 9

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.