Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 1 час, Achillеs написа:

Ефир 2 не е спрян там. Давай смело... ;)

Затвори скритото съдържание

1.png

Е  този токен със сигурност няма да тръгне при мене. С'я, ако знаех как се генерира...

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 2 часа, Achillеs написа:

Покажи скритото съдържание

1.png

преди 2 часа, Achillеs написа:

Покажи скритото съдържание

1.png

То там е цялата листа ама трябва да се барне да не заеква,подобна защита съм срещал преди много време още на няколко места,мислих че това нещо е изчезнало.А така дадено във vlc както си показал си заеква,ще трябва местен vpn ако не се бъркам,забравил съм ги тея неща дори и да съм в грешка ми е простено.Поздрави!

преди 9 минути, howells написа:

То там е цялата листа ама трябва да се барне да не заеква,подобна защита съм срещал преди много време още на няколко места,мислих че това нещо е изчезнало.А така дадено във vlc както си показал си заеква,ще трябва местен vpn ако не се бъркам,забравил съм ги тея неща дори и да съм в грешка ми е простено.Поздрави!

По между  другото тоя канал на кракра има ли новинарска емисия и обхваща ли Благоевградския регион,ако някой го е гледал!

преди 27 минути, howells написа:

Tам са МНОГО канали. Към 1500. Ама чак сега забелязах, че Ахил го е сложил vlc-то на repeat :) Taка и баба знае :)

Не можа да налучкаш Мони. Това няма нищо общо с replay функцията на плейъра. Явно съм го забравил така. Не виждаш ли таймера на плейъра, че държи стабилен стрийма минути, а не секунда или две... :(  За едно си прав обаче....  Има доста каналчета по тия портове, но не са особено интересни/различни от стандартните и има доста огледални ип-та. Каналите по портовете в повечето случай са идентични. Друго ип на същия порт. Питай доктора да ти обясни и не се мъчи със свободни съчинения. ;)

Spoiler

1.png

преди 8 часа, Achillеs написа:

Не можа да налучкаш Мони. Това няма нищо общо с replay функцията на плейъра. Явно съм го забравил така. Не виждаш ли таймера на плейъра, че държи стабилен стрийма минути, а не секунда или две... :(  За едно си прав обаче....  Има доста каналчета по тия портове, но не са особено интересни/различни от стандартните и има доста огледални ип-та. Каналите по портовете в повечето случай са идентични. Друго ип на същия порт. Питай доктора да ти обясни и не се мъчи със свободни съчинения. ;)

Затвори скритото съдържание

1.png

Здравей,пусни ми го на лично тоя канал струма с токена да го погледна що за канал е,и дали ще тръгне при мен по този начин,ако може разбира се не ми е някакъв зор по скоро да им видя новинарската им програма дали оправят клюките в Благоевградския регион.Поздрави!

преди 1 час, howells написа:

Здравей,пусни ми го на лично тоя канал струма с токена да го погледна що за канал е,и дали ще тръгне при мен по този начин,ако може разбира се не ми е някакъв зор по скоро да им видя новинарската им програма дали оправят клюките в Благоевградския регион.Поздрави!

nshot 2026-01-23 104127.png

преди 6 минути, howells написа:

Само да подчертая че заеква не върви гладко да не се заблуди някой.

Само да подчертая че заеква не върви гладко да не се заблуди някой.

Аз със сигурност не се заблуждавам :) IPACCT LTD. НЕ CA благотворително дружество :) Те продават услугата и ако си плащаш и следователно IP-то (IP-тата) ти е/са в белия списък, гледаш като пич и изобщо никога не ти прекъсва. За другите остава съмнителното удоволствие да се опитат да разбият логиката на създаване на токена, като се има предвид, че често минава през столкър, но понякога и през найс рестримър и астри и какво ли не още.

п.с. Да не отварям приказка, че лично познавам автора на софтуера на ipacct, по съвместителство шеф на фирмата. Голям пич е. Програмира на асемблер (без ChatGPT).

преди 29 минути, moni2 написа:

Аз със сигурност не се заблуждавам :) IPACCT LTD. НЕ CA благотворително дружество :) Те продават услугата и ако си плащаш и следователно IP-то (IP-тата) ти е/са в белия списък, гледаш като пич и изобщо никога не ти прекъсва. За другите остава съмнителното удоволствие да се опитат да разбият логиката на създаване на токена, като се има предвид, че често минава през столкър, но понякога и през найс рестримър и астри и какво ли не още.

п.с. Да не отварям приказка, че лично познавам автора на софтуера на ipacct, по съвместителство шеф на фирмата. Голям пич е. Програмира на асемблер (без ChatGPT).

Точно те са да IPACCT LTD с няколко различни огледални ип-та,но имам някакъв спомен че ставаше ако имаш някой познат да ти пусне vpn от вътрешната мрежа,пак казвам може и да се бъркам че това се отнасяше за тях,беше доста отдавна имаха отворени udpxy,astra и какво ли още не докато не намериха тази защита,що се касае за токена ще ми е интересно да го видя работещ,както се изразих по рано тук все още са останали доста кадърни кадри които са от самото начало така че няма да бъда изненадан,всичко е за спорта нищо повече.Поздрави на всички!

преди 37 минути, howells написа:

Точно те са да IPACCT LTD с няколко различни огледални ип-та,но имам някакъв спомен че ставаше ако имаш някой познат да ти пусне vpn от вътрешната мрежа,пак казвам може и да се бъркам че това се отнасяше за тях,беше доста отдавна а и съм изгубил и опит,що се касае за токена ще ми е интересно да го видя работещ,както се изразих по рано тук все още са останали доста кадърни кадри които са от самото начало така че няма да бъда изненадан.Поздрави на всички!

https://ipinfo.io/AS31287

преди 4 часа, moni2 написа:

46.10.221.27

Недей да тормозиш онова прокси!

Нищо повече няма там!

Spoiler

-

преди 4 часа, moni2 написа:

46.10.221.27

Недей да тормозиш онова прокси!

Нищо повече няма там!

ООООО масйсторе moni2 - до проксита ли стигнахте да гледате? Не ви ли стигат порталите вече? Нали много разбирате! Ще си намерите ново прокси! За какво ревете? А като ви пратих лично съобщение зна 21 декемри 2025г. дори не пожелахте да отговорите. Смешник! А сега ревете

"Недей да тормозиш онова прокси!

Нищо повече няма там!"

85.187.176.58

преди 38 минути, Tzviatko написа:

ООООО масйсторе moni2 - до проксита ли стигнахте да гледате? Не ви ли стигат порталите вече? Нали много разбирате! Ще си намерите ново прокси! За какво ревете? А като ви пратих лично съобщение зна 21 декемри 2025г. дори не пожелахте да отговорите. Смешник! А сега ревете

"Недей да тормозиш онова прокси!

Нищо повече няма там!"

85.187.176.58

Каквото и да се е случило по между ви не е редно да се обиждаме така,нали темата е да си помагаме,и според мен на днешно време едва ли има някой реално да е останал без тв,ако има такъв в бг и го докаже лично ще го включа към мойте абонаменти за които си плащам,неможе да отделиш пари за интернет пък за тв да нямаш,по скоро е да се помогне на наши сънародници в чужбина,макър че вече големите оператори предлагат техните услуги  извън страната,повечето тук са за спорта или от интерес.Поздрави бъдете здрави!

Каквото и да се е случило по между ви не е редно да се обиждаме така,нали темата е да си помагаме,и според мен на днешно време едва ли има някой реално да е останал без тв,ако има такъв в бг и го докаже лично ще го включа към мойте абонаменти за които си плащам,неможе да отделиш пари за интернет пък за тв да нямаш,по скоро е да се помогне на наши сънародници в чужбина,макър че вече големите оператори предлагат техните услуги  извън страната,повечето тук са за спорта или от интерес.Поздрави бъдете здрави!

Това udpxy не е чак толкова тайно че да му се нервирате,щом нещо е видимо без да е защитено си отива рано или късно.

239.39.33.212:1234  Програма 1

преди 57 минути, _Wild_ написа:

Това взех набързо от този ап.Разбира се могат да се вземат и всички.Просто нямам познания да ги превърна в нещо което мога да гледам.Хората с повече знания може да помогнат предполагам.Поздрави

преди 2 часа, howells написа:

Това udpxy не е чак толкова тайно че да му се нервирате,щом нещо е видимо без да е защитено си отива рано или късно.

239.39.33.212:1234  Програма 1

Като пускате адрес, го публикувайте целия за да може и който не разбира да си направи и други канали. А не да се рови в интернет и да се чуди какво е това и защо не работи. А пък от друга страна да може бързо да се разпространи в интернет форумите и да почнат да го рестартирват проксито и да го спре собственика

• Автор
преди 1 минута, Tzviatko написа:

Като пускате адрес, го публикувайте целия за да може и който не разбира да си направи и други канали. А не да се рови в интернет и да се чуди какво е това и защо не работи. А пък от друга страна да може бързо да се разпространи в интернет форумите и да почнат да го рестартирват проксито и да го спре собственика

Не ти е ясно посланието което изпращаш за публикуването  ли си или не си.Ето да си направиш останалите канали.

преди 7 минути, Tzviatko написа:

Та нали заради него тръгнахте да се карате,нека си седи там който го намери да реши дали да го слага,защо трябва да съм аз,на някой може да му е нужен само един единствен канал,да си го рестриймва да си го гледа и така.Поздрави и да запазим добрия тон!

преди 5 минути, Tzviatko написа:

ти отворения, що си сваляш гащите, пък после ревеш,че ти е мокро....

преди 20 минути, _Wild_ написа:

ти отворения, що си сваляш гащите, пък после ревеш,че ти е мокро....

Ами аз отворения, така правя за да видя, кои са пе..............във форума и кои продавате проксита и портали срещу заплащане!!!

преди 1 минута, Tzviatko написа:

Ами аз отворения, така правя за да видя, кои са пе..............във форума и кои продавате проксита и портали срещу заплащане!!!

...и като видя, разбра ли нещо?...ко прайм?...ще се глобяваме ли?

преди 32 минути, Tzviatko написа:

Малко си закъснял във времето и неможеш да осъзнаеш че тея дето си правят труда да ти отговорят,имаха собствени сървъри преди 20г когато нещата бяха табу,а тези неща дето се виждат от луната или се подаряваха или се изтипосваха с цел собственика да си вземе мерки,как ще продадеш нещо което не е твое,как ще го подържаш и какво ще обясниш на клиентите като ти потърсят сметка като спре!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.