Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 16 часа, plam84 написа:

Здравейте трябвя ми ,apk, за еон тв за смартфон, знаете откъде може , да се изтегли освен от гугъл плей.

Да, от Интернет.

• Отговори 9,1k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 17 часа, plam84 написа:

Здравейте трябвя ми ,apk, за еон тв за смартфон, знаете откъде може , да се изтегли освен от гугъл плей.

Softonic,Apkmirror пробвай,ще го има навсякъде вероятно.

преди 41 минути, mediah. написа:

Да, от Интернет.

Пробвах не става единственото което ,се изтегля не е за смартфон а за ,андроид бокс.

преди 21 минути, plam84 написа:

Пробвах не става единственото което ,се изтегля не е за смартфон а за ,андроид бокс.

Ако го изтегляш на бокс с фирм ATV неможеш да го ползваш с юсер и пас,трябва да AOSP фирм и с някои врътки ще го подкараш,но ако го теглиш директно на телефона няма начин да ти бута приложението с код.Поздрави!

преди 9 минути, howells написа:

Ако го изтегляш на бокс с фирм ATV неможеш да го ползваш с усер и пас,трябва да AOSP фирм и с някои врътки ще го подкараш,но ако го теглиш директно на телефона няма начин да ти бута приложението с код.Поздрави!

Марка и модел на телефона!

преди 8 минути, ixat написа:

https://dox.abv.bg/download?id=343d6bfba3# - Линк за сваляне 

Инсталира се не емулаора изпробвано,успех с телефона

Кое се инсталира не разбрах!

преди 8 минути, howells написа:

Кое се инсталира не разбрах!

ЕОН мобиле кое.Инсталирах го на емулатора и си работеше преди малко.

преди 21 минути, howells написа:

Ако го изтегляш на бокс с фирм ATV неможеш да го ползваш с юсер и пас,трябва да AOSP фирм и с някои врътки ще го подкараш,но ако го теглиш директно на телефона няма начин да ти бута приложението с код.Поздрави!

Марка и модел на телефона!

Телефона е самсунг а25 .

преди 9 минути, plam84 написа:

Телефона е самсунг а25 .

И защо да ползваш емулатор на това устройство като си с чист Android 14,ако си с HarmonyOS да кажеш че нещо е сбъркано,и Google Play ти инсталира приложението с код за Smart устройства.Много интересно!

преди 5 минути, howells написа:

И защо да ползваш емулатор на това устройство като си с чист Android 14,ако си с HarmonyOS да кажеш че нещо е сбъркано,и Google Play ти инсталира приложението с код за Smart устройства.Много интересно!

Май не се разбрахме.Просто  използвах емулатор на компютъра за да  го изпробвам.За да не инсталирам на моя телефон и писах,че там върви предполагам че и на телефона ще тръгне.Никъв емулатор не му трябва.

преди 2 минути, howells написа:

Идеята ми беше да имам две Еон приложения на телефона едно от гугъл плей, и другото от друг маркет защото имам два еон акаунта да не се логвам постоянно.

преди 6 минути, ixat написа:

Май не се разбрахме.Просто го използвах емулатор на компютъра за да не го изпробвам.За да не инсталирам на моя телефон и писах,че там върви предполагам че и на телефона ще тръгне.Никъв емулатор не му трябва.

Приятел че съм от края на баба ванга не значи че имам нейните способности,зато написах че не разбрах,мисля че борите телефоните,така написани нещата са ясни.Поздрави!

преди 6 минути, plam84 написа:

Идеята ми беше да имам две Еон приложения на телефона едно от гугъл плей, и другото от друг маркет защото имам два еон акаунта да не се логвам постоянно.

Ехе къде отиде ти,тук и бабата нямаше да се сети кво ви се върти в мозъците,даже 4-ри наведнъж може да ползваш ако имаш акаунтите и на комшиите.Поздрави!

преди 2 минути, plam84 написа:

Няма ли опция клониране на приложение както на шаоми

.Така както го мислиш няма да стане предполагам

преди 54 минути, ixat написа:

Няма ли опция клониране на приложение както на шаоми

.Така както го мислиш няма да стане предполагам

Ми аз кой знае каква мисъл не видях. Освен, че я няма не може и да обясни като хората какво има и какво иска. А ви се чудя защо обръщате внимание и отговаряте на всякакви малоумни и неясни въпроси. След толкова обяснения и пъчене това, което разбрах е, че иска на един А25 две различни приложения на EON, така ли е?

преди 20 часа, Tzviatko написа:

А сега нека да го почнете и digicom flussonica.

Колегата работи по въпроса - ще трябва да тренираме овчарски скок за да прескочим зашитата 

преди 2 часа, mediah. написа:

Ми аз кой знае каква мисъл не видях. Освен, че я няма не може и да обясни като хората какво има и какво иска. А ви се чудя защо обръщате внимание и отговаряте на всякакви малоумни и неясни въпроси. След толкова обяснения и пъчене това, което разбрах е, че иска на един А25 две различни приложения на EON, така ли е?

Има два акаунта и иска да ги ползва на две приложение EON на един телефон.. ама що и аз се занимавам да отговаря на такива извращения ...

преди 5 часа, mediah. написа:

Тук въпроса не опира до пъчене а да си помагаме,нали това е целта на темата,не можем да бием шута на всеки който я потърси,тва че се оля с желанията да прави магии или нас на абдали е друго,да не мислиш че и аз знам кой знае какво,ако знам нещо го казвам но през повечето време си седя и си зяпам,много време ме нмаше тук тепърва ще ги понауча да ги отсявам.Поздрави!

преди 3 минути, sunman76 написа:

Хайде

Затвори скритото съдържание

хайде, де, неразумни юроде, дето се отказа три пъти от името, профила и никнейма си - това е инфо за хората, които дълго не са влизали. От радисти и петкови се оттървахме, но от тази напаст - не.

преди 1 час, пешо-гошо написа:

хайде, де, неразумни юроде, дето се отказа три пъти от името, профила и никнейма си - това е инфо за хората, които дълго не са влизали. От радисти и петкови се оттървахме, но от тази напаст - не.

Петков ми е бажанак

Spoiler

image.png.b0b75c35b97c61be65c48ccbcdfcad94.png

Server: http://one-tv.sbs:80/c/

MAC: 00:1A:79:B5:FA:78

Parent password: 0000

Bulgarian channels: Yes

Channels: 20814

Created at: 2022-02-18 14:40:12

Active till: October 12, 2026, 7:17 pm

Categories: All, 4K UHD, 4K UHD RELAX, |EU| FRANCE HEVC, |EU| FRANCE GÉNÉRAL, |EU| FRANCE SPORTS, |EU| L'EQUIPE LIVE, |EU| LIGUE 1+ VIP, |EU| LIGUE 1+, |EU| FRANCE DAZN PPV, |EU| FRANCE CANAL+ LIVE, |EU| FRANCE ENFANTS, |EU| FRANCE INFO, |EU| FRANCE CINEMA, |EU| FRANCE DOCUMENTAIRE, |EU| FRANCE MUSIQUE, |EU| LE MEILLEUR DES FILMS, |EU| FRANCE CARRIBEAN, |EU| FRANCE 4K, |AR| BEIN SPORTS AFC, |AR| BEIN SPORTS 8K, |AR| BEIN SPORTS G, |AR| BEIN SPORTS NX, |AR| BEIN REPLAY, |AR| BEIN SPORTS 4K, |AR| BEIN SPORTS ᵁᴴᴰ, |AR| BEIN SPORTS (UK), |AR| ARABIC FULL SD, |AR| SPORT FULL SD, |AR| DAZN PPV, |AR| SHAHID SPORTS LIVE, |AR| SHASHA SPORT, |AR| ALWAN SPORT, |AR| SHAHID PPV, |AR| STARZPLAY / AD SPORTS, |AR| THMANYAH, |AR| SPORT, |AR| BEIN ENTERTAINMENT, |AR| BEIN PREMIUM PLAY, |AR| ARABIC NEWS & FACTUAL, |AR| MOROCCO, |AR| ALGERIA, |AR| TUNISA, |AR| ISLAMIC, |AR| ARABIC KIDS, |AR| ROTANA | ART, |AR| MBC, |AR| OSN, |AR| AL FAJER, |AR| EGYPT, |AR| LEBANON, |AR| UAE, |AR| ABU DHABI SPORTS, |AR| MAURITANIA, |AR| LIBYA, |AR| BAHRAIN, |AR| JORDAN, |AR| YEMEN, |AR| SAOUDI, |AR| SYRIA, |AR| IRAQ, |AR| SUDAN, |AR| CHRISTIAN, |AR| PALESTINE, |AR| QATAR, |AR| KUWAIT, |AR| ARABIC VIP, |AR| APPLE+ MLS PPV, |AR| WATCHBOX 4K, |AR| ACTORS 4K, |AR| ROYA, |AR| WEYYAK, |AR| MAJESTIC 4K, |AR| NETFLIX, |AR| SHAHID. CINEMA, |AR| GOBX GROUP, |AR| SHAHID. VIP, |AR| DRAMA PLAY, |AR| COMEDY PLAY, |AR| WATCH IT, |AR| STARZ PLAY, |AR| AMAZON PRIME, |AR| HBO, |AR| HULU, |AR| TOD, |AR| VIVO, |AR| PREMIUM PLAY, |AR| MUSIC, |AR| CHEF OMAR, |ES| REPETICIÓN DE FÚTBOL, |ES| ESPAÑA HEVC, |ES| TIVIFY, |ES| ESPAÑA DAZN PPV, |ES| GENERAL, |ES| DEPORTES, |ES| M+ LIGA DE CAMPEONES, |ES| DAZN ACB, |ES| FEF TV EVENTOS, |ES| CINEMA, |ES| NIÑOS, |ES| DOCUMENTALES, |ES| LOCALS, |ES| M.PELICULAS, |ES| 24/7 SPANISH, |IT| GENERALE, |IT| CINEMA, |IT| SPORT, |IT| BAMBINI, |IT| DOCUMENTARIO, |EU| BELGIQUE HD, |EU| BELGIUM VL, |EU| BELGIUM WL, |EU| BE DAZN PPV VIP, |EU| BE FR DAZN PPV VIP, |EU| BE DAZN PPV, |NL| ALGEMEEN, |NL| SPORT, |NL| VIAPLAY SPORT, |NL| ESPN PPV, |NL| KINDEREN, |NL| FILMS EN SERIES, |NL| ENTERTAINMENT, |NL| MUZIEK, |NL| NATUUR, |NL| REGIONAAL, |NL| BUITENLAND, |EU| NEDERLAND 4K ULTRA, |DE| ALLGEMEINES, |DE| SPORT, |DE| AMAZON PRIME WIMBLEDON PPV, |DE| SPORT DEUTSCHLAND PPV, |DE| DAZN PRIME, |DE| DYN NETWORK, |DE| SKY FILM UND SERIE, |DE| KINDER, |DE| UNTERHALTUNG, |DE| REGIONAL, |DE| 4K+ PAKET, |DE| NATUR, |DE| 24/7 GERMANY, |EU| AUSTRIA HD, |PT| EMGERAL, |PT| DOCUMENTARIOS, |PT| DESPORTO, |PT| FILMES E SÉRIES, |PT| CRIANÇAS, |PT| INTERNACIONAL, |EU| SWISS HD, |PL| POLAND FHD, |PL| INFORMACJE, |PL| FILMOWE, |PL| DOKUMENTALNE, |PL| MUZYKA | DZIECI, |PL| OGÓLNE, |PL| SPORTOWE, |PL| NA HD, |PL| WALKI PPV, |PL| VIAPLAY SPORT, |PL| MAX PPV, |GR| Γενικά, |GR| Ντοκιμαντέρ, |GR| Μουσικά, |GR| Κυπριακά, |GR| κινηματογράφος, |GR| Αθλητικά, |GR| Παιδικά, |EU| CZECH, |EU| CYPRUS, |ALB| GENERAL, |ALB| NEWS, |ALB| MOVIES, |ALB| DOCUMENTARY, |ALB| CHILDREN, |ALB| SPORTS, |ALB| MUSIC, |ALB| ISLAMIC, |ALB| KOSOVO, |EU| ROMANIA, |BLN| SPORTS, |BLN| SERBIA, |BLN| CROATIA, |BLN| BOSNIA, |BLN| SLOVENIA, |BLN| MACEDONIA, |BLN| MONTENEGRO, |EU| BULGARIA, |EU| HUNGARIA, |EU| RUSSIA, |EU| BELARUS, |EU| LITHUANIA, |EU| LATVIA, |EU| UKRAINE, |EU| SWEDEN HD, |EU| SWEDEN VIAPLAY PPV, |EU| SW MAX PPV, |EU| DENMARK HD, |EU| NORWAY HD, |EU| FINLAND HD, |AS| ARMENIA, |EU| GEORGIE, |EU| ICELAND, |MT| MALTA, |UK| GENERAL, |UK| MOVIES, |UK| NEWS, |UK| ENTERTAINMENT, |UK| SPORTS, |UK| EPL SOCCER, |UK| NATIONAL LEAGUE, |UK| EFL SOCCER, |UK| AMAZON PRIME, |UK| DISCOVERY+ PPV, |UK| DAZN PPV, |UK| NETFLIX PPV, |UK| SKY STORE, |UK| VIAPLAY PPV, |UK| KIDS, |UK| 24/7 KIDS, |UK| DOCUMENTARY, |UK| DISCOVERY+, |UK| 24/7 FLEX, |UK| MUSIC, |UK| PPV EVENTS, |UK| WORLD SPORTS, |UK| SOCCER REPLAY, |UK| SCOTTISH FOOTBALL, |UK| OTHER SPORTS, |EN| 24/7 ENGLISH 4K, |IE| IRELAND, |IE| CLUBBER PPV, |IE| SETANTA PPV, |IE| LOI PPV, |UK| SKY SPORT+, FORMULA 1 + MOTO GP, |NA| USA GENERAL, |NA| USA CW & MY, |NA| USA NEWS, |NA| USA KIDS, |NA| USA MOVIES, |NA| USA SPORTS, |NA| USA ABC, |NA| USA CBS, |NA| USA FOX, |NA| USA NBC, |NA| USA PBS, |NA| USA AMC+ NETWORK, |NA| USA HULU NETWORK, |NA| USA HBO MAX NETWORK, |NA| USA PEACOCK NETWORK, |NA| USA PARAMOUNT+, |NA| USA ESPN+, |NA| USA NBA, |NA| USA WNBA, |NA| USA NFL, |NA| USA NHL, |NA| USA NBCS, |NA| USA MLB, |NA| USA MILB, |NA| USA NCAA, |NA| USA DAZN PPV, |NA| USA B1G+ PPV, |NA| USA ESPN PLAY, |NA| USA MLS, |NA| USA NETFLIX PPV, |NA| USA FLO PPV, |NA| USA FLO, |NA| TUDN SPORTS, |NA| PPV LIVE EVENT, |NA| TELEMUNDO, |NA| UNIVISION, |NA| 24/7 ENGLISH, |AM| CANADA, |NA| CANADA FR, |NA| HOCKEY LEAGUE, |AM| CANADA DAZN PPV, |AM| AHL PPV, |AU| AUSTRALIA, |AU| STAN PPV, |AU| AU ESPN PLAY PPV, |NZ| NEW ZEALAND, |SA| CARRIBEAN, |AM| BRAZIL, WORLD CRICKET, |AS| INDIA - EU, |AS| INDIA, |AS| PAKISTAN, |AS| TAMIL, |AS| SPORTS, |AS| ENGLISH, |AS| BANGLA, |AS| PUNJABI, |AS| GUJARATI, |AS| MALAYALAM, |AS| MARATHI, |AS| TELUGU, |AS| KANNADA, |AS| BHOJPURI, |AS| ASSAM, |AS| NEPAL, |AS| SRILANKA, |AS| KURDISTAN, |AS| TURKEY | ULUSAL, |AS| TURKEY | DIGER, |AS| TURKEY | COCUK, |AS| TURKEY | SINEMA, |AS| TURKEY | SPOR, |AS| TURKEY | TABII SPOR, |AS| TURKEY | REDBOX, |EU| ISRAEL, |AM| DOMINICANA REP, |SA| LATINO, |AM| PANAMA, |AM| CHILE, |AM| HONDURAS, |AM| COLOMBIA, |AM| ARGENTINA, |AM| BOLIVIA, |AM| GUATEMALA, |AM| ECUADOR, |AM| ECUADOR DAZN PPV, |AM| EL SALVADOR, |AM| MEXICO, |AM| PARAGUAY, |AM| PERU, |AM| URUGUAY, |AM| COSTA RICA, |AM| NICARAGUA, |AS| IRAN, |AS| AFGHANISTAN, |AF| C+ AFRIQUE, |AF| DSTV AFRIQUE, |AF| SOMALIA, |AF| SENEGAL, |AF| AFRIQUE OTHERS, |AF| CONGO/GABON, |AF| CAMEROON, |AF| GHANA, |AF| NIGERIA, |AF| MALI, |AS| VIETNAM, |AS| HONGKONG, |AS| PHILIPPINES, |AS| SOUTH KOREA, |AS| MALAYSIA, |SA| SURINAME, |TH| THAILANDE, |AZ| AZERBAYCAN, JAPAN, |AS| INDONESIA

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.