Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 20 минути, kk13 написа:

То, щото бил от Петрич )... те там са все ербапи и войводи... ма то не мое само войводи бе аланкоулу... требе и чета... от всичките му писаници, не разбрах, той хем е "бияча" на доставчиците... хем им плясва астрите кат ла...но в градинка... странна гълабица е!

и още по интересното е ,че ходили бопаджии при човека и му взели телефони и незнам си какво и бил арестуван а пък той още си продава и дава тестове е как става това .

• Отговори 9k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 13 минути, Kim Jong Un написа:

Кебап що чакаш някой плъх да се появи да събереш смелост на манджата мирудия да ръсеш,и ти ли като тоя мърляк искаш да блеснеш,седи си горе на хладно на Баева ливада и не лай много!

Ако не знаеш... ла..но и орел не могат да седят на едно място.... затова ... просто отлитам!!!

преди 51 минути, kk13 написа:

То, щото бил от Петрич )... те там са все ербапи и войводи... ма то не мое само войводи бе аланкоулу... требе и чета... от всичките му писаници, не разбрах, той хем е "бияча" на доставчиците... хем им плясва астрите кат ла...но в градинка... странна гълабица е!

На това му се казва "умишлено отстраняване на конкуренцията". Тук Педолино е майсторът, петричанинът е бледо пионерче в сравнение с него. Тази тема сигурно за пети път се затваря. Що хубави листи изгоряха заради неговите 5 лева на акаунт...

преди 14 минути, lip01 написа:

На това му се казва "умишлено отстраняване на конкуренцията". Тук Педолино е майсторът, петричанинът е бледо пионерче в сравнение с него. Тази тема сигурно за пети път се затваря. Що хубави листи изгоряха заради неговите 5 лева на акаунт...

Кви 5лв те гонят пък тебе изгоряли листите,да не са на татко ти А,бледа е майка ти,вземи им обърни внимание вместо да висиш тук?

Е тука ще звъннеш и ще ти обяснят кое за колко лева е!!!

ЕОН

vivacom.bg

ЕON TV с договор - иновативна TV платформа | Vivacom

EON TV от Vivacom предлага иновативна платформа с над 210 канала, 7-дневен архив и видеотека с над 30 000 заглавия. Гледайте навсякъде и по всяко време.
преди 3 минути, Kim Jong Un написа:

Кви 5лв те гонят пък тебе изгоряли листите,да не са на татко ти А?

Е тука ще звъннеш и ще ти обяснят кое за колко лева е!!!

ЕОН

vivacom.bg

ЕON TV с договор - иновативна TV платформа | Vivacom

EON TV от Vivacom предлага иновативна платформа с над 210 канала, 7-дневен архив и видеотека с над 30 000 заглавия. Гледайте навсякъде и по всяко време.

Обмислям да пусна запис на публикациите ти до ГДБОП, отдел Кибер сигурност...то IP-то ти бързо ще лъсне.. да видим къв ербап си... но не вяряам, че ще се занимават с Фройдиски проблеми!!1 Приключвам темата с теб!!!

преди 6 минути, kk13 написа:

Обмислям да пусна запис на публикациите ти до ГДБОП, отдел Кибер сигурност...то IP-то ти бързо ще лъсне.. да видим къв ербап си... но не вяряам, че ще се занимават с Фройдиски проблеми!!1 Приключвам темата с теб!!!

🤣 Абе кебап колко такива от аватара ти трябва да изядеш да стъпиш на първото стъпало,за нагоре и дума да не става,ще ти дам номера да ми звъннат направо,къде ще ги мъчиш с ип-та,колко си прост не е истина!Сигналите ги подавам аз за кражби аз не ти,ти си дребен плъх търгаш от Баева ливада,Севлиевско с платен абонамент към ВИВАКОМ - EON Full,Всичко проверено!

преди 47 минути, Kim Jong Un написа:

🤣 Абе кебап колко такива от аватара ти трябва да изядеш да стъпиш на първото стъпало,за нагоре и дума да не става,ще ти дам номера да ми звъннат направо,къде ще ги мъчиш с ип-та,колко си прост не е истина!Сигналите ги подавам аз за кражби аз не ти,ти си дребен плъх търгаш от Баева ливада,Севлиевско с платен абонамент към ВИВАКОМ - EON Full,Всичко проверено!

О...и...френ! Проверил си дръжки .... явно си девета дупка на кавала... дето се взима за прима балврина ... ха.. ха ...

абе ... я да звънна на приятелка.. шевка във Виваком... да видя кой е тоя ербаб в Петрич... дето мъж. му сам-е е вписано в рекордите на Гинес!!!!

... а па то ... ню-ню...

lighter

айде... отлитам

преди 34 минути, kk13 написа:

О...и...френ! Проверил си дръжки .... явно си девета дупка на кавала... дето се взима за прима балврина ... ха.. ха ...

абе ... я да звънна на приятелка.. шевка във Виваком... да видя кой е тоя ербаб в Петрич... дето мъж. му сам-е е вписано в рекордите на Гинес!!!!

... а па то ... ню-ню...

lighter

айде... отлитам

Само не знам как ще литнеш и накъде,досега не съм видял пингвин да го прави🤣

С шефки ми е най добре поркат като разпрани и не само😂

Пингвин не знам за теб но мен главата ме заболя от вашите тъпотии затова ви оставям с гюптина да си говорите сами тука тинтири,минтири капели!

преди 5 минути, Kim Jong Un написа:

Само не знам как ще литнеш и накъде,досега не съм видял пингвин да го прави🤣

С шефки ми е най добре поркат като разпрани и не само😂

🤣 искрено ме забавляваш... то за поркането... разбрахме.... но за другото... ню-ню... тука малко се поизхвърли 🤣

едри риби, се ловят с едра стръв... а с ню-ню... на пътя - София - Търново... при Ловеч... бая дребна риба има по край пътя!!1

Айде бе. Изядох пуканките от нерви.

Искам кръв! :) :) :)

преди 5 часа, lip01 написа:

Айде бе. Изядох пуканките от нерви.

Искам кръв! :) :) :)

Пусни си "300"... там боя колкото искаш )

Здравейте има ли нещо за българските канали дори и свободните ефирните да са, а ако има и някоя друг канал като на булсата още по добре.Трябва ми за работа да се чува нещо да не е тишина.

преди 17 минути, valyo_93 написа:

Здравейте има ли нещо за българските канали дори и свободните ефирните да са, а ако има и някоя друг канал като на булсата още по добре.Трябва ми за работа да се чува нещо да не е тишина.

В Elemental и Tplay ги има свободните.

) ееее......август влезе.... свободни паркоместа и липса на мнения... ха...ха.... пък си е и жега....

преди 3 часа, bube760205 написа:

Този портал има ли алтернатива?

http://185.167.172.24:88/stalker_portal/c/

... има алтернативи... но портала си работи!

Здравейте, някой може ли на лично да ми прати мак за seetv

преди 8 часа, valyo_93 написа:

Free BG TV Online - Сайт за безплатна телевизия, радио и web камери. Каталози и брошури.
No image preview

Free BG TV Online - Сайт за безплатна телевизия, радио и...

Гледай безплатна българска телевизия, слушай радио, разгледай онлайн камери, каталози и брошури на магазини с Free BG TV Online.
преди 2 часа, valyo_93 написа:

Може ли малко по подробно че не разбрах нов съм с онлайн телевизията.

Отиваш на сайта им и си правиш регистрация за свободните канали -безплатно гледаш.

image.png

преди 1 час, Г-н Иванов написа:

Ало Пирогов, при вас постъпил нов

лекар - доктор Иванов, доктор Иванов.

За него се говори, че лекувал любов.

Доктор Иванов, доктор Иванов......

)

Сигурно е бил травматолог... 🤣

Още на: https://textove.com/georgi-minchev-doktor-ivanov-tekst
Благодариние на textove.com

преди 1 час, kk13 написа:

Ало Пирогов, при вас постъпил нов

лекар - доктор Иванов, доктор Иванов.

За него се говори, че лекувал любов.

Доктор Иванов, доктор Иванов......

)

Сигурно е бил травматолог... 🤣

Още на: https://textove.com/georgi-minchev-doktor-ivanov-tekst
Благодариние на textove.com

Хората искат да потъркат вълшебната лампа в самотните летни месеци и аз им давам материал, най-устойчивите iptv-плейлисти са точно тези, колкото и хора да ги гледат няма да спрат...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.