Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 6 часа, vt_petrovi написа:

Трябва ми скенер за откриване на работещи плей листи не за проверка на вече открити.

Примерно това е неработеща листа.

http://ex.guteex.com:8000/get.php?username=Semratv2&password=5kwaJLFFJBYUGeb&type=m3u&output=ts

Трябва ми инструмент, който по зададен портал, потребител или друг параметър да открие работеща листа с или без юзер и парола.

Това е портала: http://ex.guteex.com:8000

Това е username: Semratv

Това е password: 5kwaJLFFJBYUGeb

Сканирай и ми дай работеща.

• Отговори 9k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 42 минути, nikss написа:

Трябва ми скенер за откриване на работещи плей листи не за проверка на вече открити.

Примерно това е неработеща листа.

http://ex.guteex.com:8000/get.php?username=Semratv2&password=5kwaJLFFJBYUGeb&type=m3u&output=ts

Трябва ми инструмент, който по зададен портал, потребител или друг параметър да открие работеща листа с или без юзер и парола.

Това е портала: http://ex.guteex.com:8000

Това е username: Semratv

Това е password: 5kwaJLFFJBYUGeb

Сканирай и ми дай работеща.

И как да стане "...без юзер и парола"

Имаше един скрипт Лазар, който вадеше листи но приципа беше първо работещи юзер и парола и когато се логне към сървъра вади вече други листи. И АК47 работи на този принцип, но сървърите подобриха защитите и това вече не минава.

...А, ... и успех с гутекса - въпреки , че се сънявам за такъв! )

преди 38 минути, kk13 написа:

Имаше един скрипт Лазар, който вадеше листи но приципа беше първо работещи юзер и парола и когато се логне към сървъра вади вече други листи. И АК47 работи на този принцип, но сървърите подобриха защитите и това вече не минава.

говори за експлойт ама нека да се мъчи с гутекса и други няма лошо

преди 39 минути, kk13 написа:

листа за който даваш пример си е работещ -друг е въпроса ,че ти неможеш да го подкараш ето ти инфо

{
  • "user_info": {

• "username": "Semratv2",

• "password": "5kwaJLFFJBYUGeb",

• "message": "Welcome to Xtream Codes Reborn",

• "auth": 1,

• "status": "Active",

• "exp_date": "1799440200",

• "is_trial": "0",

• "active_cons": "1",

• "created_at": "1767818326",

• "max_connections": "1",

• "allowed_output_formats": [

1. "ts"

]

},

• "server_info": {

• "url": "ex.guteex.com",

• "port": "8000",

• "https_port": "25463",

• "server_protocol": "http",

• "rtmp_port": "25462",

• "timezone": "Europe/Berlin",

• "timestamp_now": 1789310936,

• "time_now": "2026-09-13 16:48:56"

}

}

from datetime import datetime

timestamp = 1799440200
date = datetime.fromtimestamp(timestamp)
print(date.strftime('%d.%m.%Y %H:%M:%S'))

09.01.2027 08:30:00

преди 3 часа, kk13 написа:

преди 3 часа, kk13 написа:

Има и листи без юзер и парола, те как се правят и поддържат ?

Поне такива да си сканирам за Италия, България, Австралия ..............................

United States (USA)

https://iptv-org.github.io/iptv/countries/us.m3u

United Kingdom (UK)

https://iptv-org.github.io/iptv/countries/uk.m3u

преди 34 минути, nikss написа:

Има и листи без юзер и парола, те как се правят и поддържат ?

Поне такива да си сканирам за Италия, България, Австралия ..............................

United States (USA)

https://iptv-org.github.io/iptv/countries/us.m3u

United Kingdom (UK)

https://iptv-org.github.io/iptv/countries/uk.m3u

) нещо ги бъркаш нещата!!!

http://193.46.58.239:8080/admin/#/

е флусоник... и аз искам нещо, дето да сканира флусоници... като намериш, давай насам )

и пак опираме до.. КАКВО??? - user/pass

Намерих няколко скенера за портали и макове, но имам проблем със стартирането.

Един от тях е STBPro30v3, стартиращия файл е с разширение PY и Windows 11 не може да го отвори и ме пита коя програма да използва ?

Проверих че това е Pytchon файл, отворих го с текстов редактор има само програмен код.

Явно трябва да инсталирам накаква програма или добавка първо, дайте насоки.

преди 2 часа, nikss написа:

Намерих няколко скенера за портали и макове, но имам проблем със стартирането.

Един от тях е STBPro30v3, стартиращия файл е с разширение PY и Windows 11 не може да го отвори и ме пита коя програма да използва ?

Проверих че това е Pytchon файл, отворих го с текстов редактор има само програмен код.

Явно трябва да инсталирам накаква програма или добавка първо, дайте насоки.

Като за начало можеш да се научиш да ползваш AI !

Ще ти отговори веднага!

За да стартирате този файл, трябва да инсталирате Python на Вашия Windows 11. Файловете с разширение .py съдържат чист програмен код и Windows не знае как да ги изпълни, докато няма инсталиран съответния "преводач" (интерпретатор).Ето бързи и лесни стъпки как да подготвите компютъра си и да стартирате програмата:Стъпка 1: Инсталиране на PythonНай-сигурният и лесен начин за Windows 11 е през официалния магазин:Отворете Microsoft Store на Вашия компютър.В полето за търсене напишете Python и изберете последната стабилна версия (например Python 3.11 или Python 3.12).Кликнете на бутона Вземи (Get) или Инсталиране.Алтернатива: Можете да го изтеглите и от официалния сайт Python.org. Ако използвате инсталатора от сайта, задължително сложете отметка на квадратчето "Add python.exe to PATH" в самото начало на инсталацията.Стъпка 2: Стартиране на файлаСлед като инсталацията приключи, Windows вече ще разпознава файла.Опитайте просто да кликнете два пъти върху файла STBPro30v3.py.Ако Windows отново Ви попита с коя програма да го отвори, изберете Python (или Python Launcher for Windows) и дайте отметка на "Винаги използвай това приложение за отваряне на .py файлове".⚠️ Важно: Ако програмата се затвори веднага или изпише грешкаМного Python програми изискват допълнителни библиотеки (модули), за да работят, или се нуждаят от команден ред, за да не се затвори прозорецът веднага. Ако двойният клик не проработи:Отворете папката, където се намира файлът.Кликнете с десния бутон на мишката на празно място в папката и изберете "Отвори в Терминал" (Open in Terminal).В отворилия се черен/син прозорец напишете следното и натиснете Enter:bashpython STBPro30v3.py
Използвайте кода внимателно.Ако програмата има нужда от допълнителни библиотеки, в терминала ще се изпише грешка, подобна на ModuleNotFoundError: No module named 'име_на_модул'. В такъв случай ще трябва първо да ги инсталирате с командата pip install име_на_модул.Опитайте да инсталирате Python и да стартирате файла. Ако срещнете някаква грешка в терминала или прозорецът се затвори твърде бързо, споделете какво точно изписва, за да Ви кажа как да я поправите!Отговорите на AI може да съдържат грешки. Научете повече

Инсталирах Python от официалния сайт и вече разпознава файла, но при кликане върху него отваря и веднага затваря прозореца....трябва някакви настройки

Python.jpg

стартирай в CMD: start - cmd

като ти отвори cmd пишеш cd C:\път\до\папката (най-лесно го копираш горе от прозореца ти когато си в папката)

като влезе в директорията изписваш скрип.py (скрипт е името на скрипта ти) enter

и гледаш какви грешки ти дава

вероятно липсват библиотеки които ще трябва да инсталираш

абе... има AI - питай и ще ти каже всичко )

преди 8 часа, nikss написа:

Инсталирах Python от официалния сайт и вече разпознава файла, но при кликане върху него отваря и веднага затваря прозореца....трябва някакви настройки

Python.jpg

Повечето работят с Qpython ,ако работи на уиндоус обикновено ги обозначават с Duo ,STBProDuo например.

преди 19 часа, kk13 написа:

стартирай в CMD: start - cmd

като ти отвори cmd пишеш cd C:\път\до\папката (най-лесно го копираш горе от прозореца ти когато си в папката)

като влезе в директорията изписваш скрип.py (скрипт е името на скрипта ти) enter

и гледаш какви грешки ти дава

вероятно липсват библиотеки които ще трябва да инсталираш

абе... има AI - питай и ще ти каже всичко )

Благодаря, но пак не тръгва явно трябва стара версия на Python за стари скриптове.

Дадоха ми готов скрипт и си ъбдейтнах всички библиотеки, но без резултат, пак само отваря и затваря прозореца.

PS

Както вече казах за чичо гошо не използвам изкуствени неща AI , особено интелекти само естестестени !

В резултат на което получих интересни отговори на лични.......нещо което AI нямаше да ми даде.

Ако някой иска да си тества андроидски боксове, ТВ и друга техника за мазно плейване на по-тежки формати, слагам две mp4 файлчета.

Правил съм ги със Samsung Galaxy S26 Ultra. Първото е 4К-60 фрейма/сек, а втория е 8К на 30:

4K-60 FPS Код за достъп: 874419

8K-30 FPS Код за достъп: 188169

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.