Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 9 минути, R0mm3l75 написа:

Това не е от портал или сталкер -а е от прокси нали така

От портал е! Не е от прокси. Мога да ти го дам но не тук.

Във FHD го има и на др. портали. Има го и на БГ астри и т.н. )

• Отговори 9k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 15 минути, vip4o написа:

Чак пък никъде .... )
Не се заяждам де 😉

изображение.png

shock11 това, истинско FHD ли е?

преди 5 минути, kk13 написа:

shock11 това, истинско FHD ли е?

Уточни ... истинско?
Искахте снимка със стрийма - ето ... показах! Изводите дали е истинско или не си ги правете сами.
Няма давлизам в излишни полемики.

преди 4 минути, vip4o написа:

Уточни ... истинско?

декодирането! ... прилича на такова )

4 бях го срещал, но 1 не!

преди 10 минути, kk13 написа:

4 бях го срещал, но 1 не!

1, 2, 3 и 4 са FHD ... рядко ги гледам но се случва по мачовете (само които си заслужаат)
Отдавна трябваше от А1 да ги пуснат в 4К .... но не би! Свикнали са само да цоцат!
Лека нощ.

Значи А1 са балъци пише hd пък излъчват fhd а сега де -ако кажеш че между двете няма разлика не знам щото по дебелите книги си пише кое колко и как.

преди 42 минути, kk13 написа:

the decoding! ... looks like this)

4 I had met him, but 1 not!

опитайте тези

http://innovationtv.eu/c/

00:1A:79:32:C8:E3

00:1A:79:00:44:64

00:1A:79:00:44:5A

00:1A:79:B6:5E:66

00:1A:79:AD:5F:16

00:1A:79:F1:B6:24

преди 8 часа, R0mm3l75 написа:

Значи А1 са балъци пише hd пък излъчват fhd а сега де -ако кажеш че между двете няма разлика не знам щото по дебелите книги си пише кое колко и как.

Не само А1 ... при всички други е така. Пишат и се рекламират HD, а излъчват FHD )
Ето разликата с уточнение, че не е за теб, а за тези които още не са на ясно със стандартите (ако има такива):
image.pngЕкранна снимка 2026-09-03 090255.jpg

преди 20 минути, vip4o написа:

Не само А1 ... при всички други е така. Пишат и се рекламират HD, а излъчват FHD )
Ето разликата с уточнение, че не е за теб, а за тези които още не са на ясно със стандартите (ако има такива):
image.pngЕкранна снимка 2026-09-03 090255.jpg

а аз да уточня понеже спорт и изобщо тв не гледам не съм обръщал внимание как го излъчват щом имат такъв ресурс да го излъчват така си е техен проблем аз говорех за човека дето поства голи снимки без да покаже кое как и защо да даде конкретен отговор

преди 13 часа, vip4o написа:

1, 2, 3 и 4 са FHD ... рядко ги гледам но се случва по мачовете (само които си заслужаат)
Отдавна трябваше от А1 да ги пуснат в 4К .... но не би! Свикнали са само да цоцат!
Лека нощ.

М..да! Както винаги си прав!

Говoрех конкретно за 50fps и то се оказва, че аз самия съм постнал такъв портал ) но то може ли да ги запомни човек!

image.png

преди 1 час, kk13 написа:

М..да! Както винаги си прав!

Говoрех конкретно за 50fps и то се оказва, че аз самия съм постнал такъв портал ) но то може ли да ги запомни човек!

image.png

image.png

НекФо ново Сине.. се появи из порталите

CINE-TV-PLUS.png

преди 33 минути, rsvr написа:

НекФо ново Сине.. се появи из порталите

CINE-TV-PLUS.png

) то сигурно плюса е за "+ един ден"

преди 13 часа, R0mm3l75 написа:

а аз да уточня понеже спорт и изобщо тв не гледам не съм обръщал внимание как го излъчват щом имат такъв ресурс да го излъчват така си е техен проблем аз говорех за човека дето поства голи снимки без да покаже кое как и защо да даде конкретен отговор

Много смело по гюпски почваш да обиждаш човека,ама като запушат тъпата уста други песни почваш да пееш! ВСИЧКО ЗНАМ, после спорт не гледал,ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ.Ти и чичо Гришо биеш по знание!

преди 7 минути, Kim Jong Un написа:

Много смело по гюпски почваш да обиждаш човека,ама като запушат тъпата уста други песни почваш да пееш! ВСИЧКО ЗНАМ, после спорт не гледал,ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ.Ти и чичо Гришо биеш по знание!

АЛЕС АБДАЛЕС ПАК ЛИ СИ ТУКА -ДРУГИЯ ЧОРАП АЙДЕ И ТИ У ЛЕВО И БЯГАЙ ДА СИ ИГРАЕШ С КУКЛИТЕ

преди 11 часа, R0mm3l75 написа:

MAC_Generator

https://dox.abv.bg/download?id=4d951d54ef&code=1

Код за достъп: 934553

Screenshot_1.png

може да си правите каквито си искате мак адреси

Качи подобен генератор на макове по зададен портал, както и възможност за извличане на плейлисти или отделни канали от този портал.

iptv

iptvch2.com.txt

преди 9 часа, Kim Jong Un написа:

Абе чорап кой лъжеш макс спорт никъде не се излъчва във FHD -да ти кажа неща дето не знаеш тоя дето предоставя качествена тв няма да се остави някакъв охобохо да му сканира портала или сталкер портала със скенерче дето ги има на път и под път и пълнят сървъра с логове от тук до луната и цепят трафика -другото което е този формат за да го излъчваш ти трябва много як нет ,много яко оборудване/техника/-и ако пък ги имаш то те ще се плащат по скъпо и никой ама никой няма да си остави нещата незащитени бай хой да му бара в кацата с мед да правиш хипер трафик на сървъра без да плащаш

Знаеш ли какъв трафик правят тези канали-незнаеш айде тогава без FHD канали -а от регионалните имаш един канал и той вече не е това което беше преди всички други ги има на много места и не баламосвай публиката ако сега изгряваш тук има хора дето чуват нещата ще ти се смеят много.

преди 4 минути, Tonybon написа:

iptv

iptvch2.com.txt

Абе чорап кой лъжеш макс спорт никъде не се излъчва във FHD -да ти кажа неща дето не знаеш тоя дето предоставя качествена тв няма да се остави някакъв охобохо да му сканира портала или сталкер портала със скенерче дето ги има на път и под път и пълнят сървъра с логове от тук до луната и цепят трафика -другото което е този формат за да го излъчваш ти трябва много як нет ,много яко оборудване/техника/-и ако пък ги имаш то те ще се плащат по скъпо и никой ама никой няма да си остави нещата незащитени бай хой да му бара в кацата с мед да правиш хипер трафик на сървъра без да плащаш

Знаеш ли какъв трафик правят тези канали-незнаеш айде тогава без FHD канали -а от регионалните имаш един канал и той вече не е това което беше преди всички други ги има на много места и не баламосвай публиката ако сега изгряваш тук има хора дето чуват нещата ще ти се смеят много.

преди 45 минути, Kim Jong Un написа:

Кебап и ти си същата шматка като твоя приятел мангасарян,първо плямпате глупости после се оправдавате като ученички,затова хората са казали ако не знаеш кво дрънкаш брой до 10 после пиши,манго пък за оператори тръгнал да говори и сравнения да прави без да е наясно как бачкат ония сървъри,той си мисле че тва е на баба му свиросали лаптоп дето си прави експерименти и той нещо да се опита да пусне!

ало абдалес ходи с качулките да гониш такива дето продават акаунти на виваком -не да си мислиш че като копираш от рашаните разбираш нещо ти си пълен шматок до оня ден искаш да ти давам мак адреси за ултрата сега много разбираш -казах го и пак ще ти го кажа у лево и ходи да си играеш с кулите или да пасеш овцете у петрич

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.