Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ходили ли сте на врачка или ясновидец?

Featured Replies

Повечето са измамници и го правят за да обират парите на лековерните хорица, а някои имам чувството, че са проводници на нечисти сили.

От всички ходения само за една мога да кажа, че беше страшно точна. Позна ми, но не като на онези патки в БГ мамата дето задавт въпроси "Ще се съберем ли с Пенчо?" дето и аз мога да позная, защото на такъв въпрос възможността е 50 на 50 да нацелиш. Даже не я питах нищо и тя започна да ми говори.

Вика ми "Виждам около теб двама приятели имаш - с буквата А. и буквата Т." и после ми описа външно някакви хора, които тогава не познавах. Помислих, че става въпрос за бивши съученици, но й казах, че не изглеждат така и не сме приятели с тях. После минаха няколко месеца и съвсем случайно се запознах с тях. Първо с Т. После без да знаем се бяхме записали на една и съща екскурзия и там се заприказвахме с А. После тримата си станахме приятели. Тажи жена и други неща ми каза за едни момичета и т.н., всичко вярно. Позна и за драмите, които съквартирантите ми ще имат помежду си, все неща, които няма как да предположи, защото тогава още не знаех дали ще имам съквартиранти или съвсем сам ще си наема жилище.

Каза ми и нещо друго, което още не е станало, и неуморно се търся да намеря телефон на тази жена, но безуспешно, закрила си е старите. Тя живее близо до мен и като минавам наблизо виждам, че в апартамента й никой не живее, само постоянно свети една лампа, сигурно е заминала да живее в чужбина. Срамота е, че хората с истинска пророческа дарба да виждат бъдещето се отказват, а лъжците и измамниците чак сайтове си праят да зарибяват хората с лъже пророчества!

Освен тази дама само още 1 ми е познавала, но и тя се отказа. Значи хората с дарба постепенно се отказват по някакви си техни причини, а лъжците дето си съчиняват глупости си въртят бизнеса.

• Отговори 81
  • Прегледи 18,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

На мен една, още с влизането ми каза да напусна стаята. А при нея имаше доста хора и се чакаше по няколко часа. Отделно пътуването.  В крайна сметка вместо мен прие майка ми. Но така или иначе стана я

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Хареса ми разказа. Оформи го литературно. Има много магически разкази, вкл. "Шагренова кожа", които имат философски смисъл. хххххххххххх Не знаете ли, че майката на Гошко намества чакри, про

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Когато протестанти мисионерствали в Македония, бащата на Симеон Радев попитал: Ако живея праведно с вяра в Исус, обаче съм православен, няма ли да отида в рая? Ще отидеш, отговорили му. Тогава защо да

Аз не разбрах от това, което си написал какво толкова ти е познала? Напиши по-конкретно какво се е случило? Предпазила ли те е от нещо и т.н.?

Ами описа ми външния вид и ми каза имената на бъдещи аверчета, които тогава още не познавах. И ми описа дословно драмите между двамата ми съквартиранти, както и къщата в която ще живея. Това малко ли е?

А защо ми е нужно да ходя - ами живял съм в няколко страни в чужбина и искам да знам кои страни ще са най-благоприятни за мен, най-вече за това бих се допитвал вече. Не искам да попадна в страна, където се чувствам гадно и където местните ме мразят без причина от пръв поглед (да, случи ми се, същата тази жена ми каза, че е заради минал живот. В минал живот съм бил от вражеска армия).

Има си държави, където просто повече ти върви. Всъщност в Словакия местните се държаха по-добре от колкото българите се държат с мен тук в България, но аз не можах да ги харесам много-много. И се надявам някой да ми каже кои държави са ми на късмет и къде ще е взаимна обичта.

Ходил съм при Кочовска. Не позна нищо. От Плевен се прибрах със стотина лева по-малко и възпаление на стомаха, което лекувах няколко седмици. Бях отседнал във вила, която тя ми препоръча.

преди 7 минути, Acho5 написа:

Ами описа ми външния вид и ми каза имената на бъдещи аверчета, които тогава още не познавах. И ми описа дословно драмите между двамата ми съквартиранти, както и къщата в която ще живея. Това малко ли е?

А защо ми е нужно да ходя - ами живял съм в няколко страни в чужбина и искам да знам кои страни ще са най-благоприятни за мен, най-вече за това бих се допитвал вече. Не искам да попадна в страна, където се чувствам гадно и където местните ме мразят без причина от пръв поглед (да, случи ми се, същата тази жена ми каза, че е заради минал живот. В минал живот съм бил от вражеска армия).

Има си държави, където просто повече ти върви. Всъщност в Словакия местните се държаха по-добре от колкото българите се държат с мен тук в България, но аз не можах да ги харесам много-много. И се надявам някой да ми каже кои държави са ми на късмет и къде ще е взаимна обичта.

До колкото разбирам ти е казала не точни имена, а някакви букви. Все от няколко десетки запознанства ще имаш някой с "тези букви". Къща всеки може да ти опише. Стаи като стаи. Нищо впечатляващо. Тези жени изпозват т.нар. "студено четене" и са много добри в това. По време на сеанса ти следят внимателно реакциите, притесненията които долавят в гласа ти, както и са много наясно защо задаваш определени въпроси. Задавайки ги означава, че нещо те притеснява и тя е достатъчно да ти измисли причина, с която да си обясниш тормоза, който изживяваш. Например "нямаш късмет, това е заради минал живот" са все неща, които успокояват. И двете са абстрактни недоказуеми неща и с това напълно извън контрола ти и като повярваш на тези причини се дистанцираш от лична отговорност за провалите си. Всичко това много добре се харесва на наивния човек, който попива като гъба и този мистичен сеанс резонира и отеква дълго време в мислите му. Лека по лека търси да напасне онова, което му е било казано към случващото му се, защото все пак вярва, че му е начертан някакъв пътен план и го следва и си обяснява рандом случки от живота с това, което гадателката му е казала. В този занаят манипулацията е голяма. По-добре не се занимавай втори път с глупости.

И как иначе ще се обясни това, че в Холандия почти всички местни ме мразеха още от пръв поглед все едно съм им убил котката или кучето?

И как така в някой град ти върви, в друг - не, дори да са в същата държава. По съвсем различен начин ме приемат и аз приемам света във Варна, по друг в Пловдив и по трети в София. Така е и между държавите разликата. В Словакия местните се отнасяха с мен на работа сякаш съм им бивш съученик, който се радват да видят отново. В Чехия тотално ме игнорираха. А уж са исторически свързани държави със сходен манталитет. Но в Словакия не можах аз да ги обикна, въпреки, че съм им благодарен и се чувствах малко хем вкъщи, хем сръх емоционален. И ми казаха, че е заради минал живот, чувствал съм се предаден от местните, много хора измрели на територията на Словакия. И до ден днешен като видя Словашките планини ми става едно неприятно, грозни са ми. Но обективно са красиви и хората там ме харесват без причина от пръв поглед. За жените да не говоря колко по-добре се отнасяха.

Даже се пошегувах с нашите "Ех да бяхте емигрирали с мен докато бях дете щях да имам много по-свестни учителки и съученици в училище от тези в София!". Защото там жените повече ме тачат, а шефката се държеше майчински. Щом една шефка така се държи, представи си ако бях дете как добре щеше да ме приемат учителките в Словакия!

Разбира се не изключвам ако се бяхме преместили в друг град в България като например Варна там също да можеше да са по-свестни учителки, деца и въобще хора като цяло. Някой беше казал, че всяка страна е като различна вселена, а дори и всеки град - също. Който е поживял в поне 2-3 града у нас или в поне 2 страни в чужбина знае какво имам предвид. На някои места всичко ти спори и хората те обичат, но ти не можеш да обикнеш местните (за мен Словакия, Турция и в БГ Стара Загора - прекрасни хора, помагаха ми от първия ми ден там, но... не можах аз да ги обикна и като места и като хора), на втори е взаимна омраза (Холандия, Гърция), на трети е взаимно харесване (уви, не съм попадал на такава страна или град все още...), а на четвърти ти ги харесваш, но те са студени и дистанцирани (Чехия). На пети места ти е някакво никакво такова и е пълно с интриганти (София).

На мен една, още с влизането ми каза да напусна стаята. А при нея имаше доста хора и се чакаше по няколко часа. Отделно пътуването.  В крайна сметка вместо мен прие майка ми. Но така или иначе стана ясно, че парите не бяха водещото, което я интересува. И да, още с влизането разбра защо съм дошъл, без да има никаква информация. Подробностите ще ги запазя.

А може ли да споменеш на лични коя е и дали още работи?

Много ми трябва човек, който да успее да види кои страни в Европа (и градове в България, за да знам къде да инвестирам някой ден в жилище или собствен бизнес) биха били най-благоприятни за мен.

Трябва ми някой да ми каже места, където хем местните ще ме приемат и харесват от пръв поглед, хем аз тях. И второто е важно, от мен да знаете!

Щото пак повтарям - в Словакия и в Стара Загора много ме харесват местните.

В Братислава от първото ми стъпване там ме гледаха така сякаш ме познават от някъде и аз самия имах дежа вю. Малко все едно "Добре дошъл вкъщи!" се държаха с мен, сякаш наистина има друг живот и съм живял някога там! За нула време имах повече кариерен и социален растеж от колкото през целия ми живот в София! Една дузина приятелства, завързани за нула време, аз в София толкова сигурно имам през целия си живот завързане. Не е от липса на желание и опити, просто тук в родната София не е благоприятно място за мен.

А в Стара Загора още от първия ден една жена предложи да ми помогне за нещо. Съвсем случайна непозната. И дори нямах нужда от помощ. Във влакъ пък се заговорих с местен. Но и двете места не можах да харесам аз самия. Е аз така безкрайно си бъбрих и с един словак във влака до Прага. Но в самата Прага хората не са като словаците - там изобщо не ме харесваха местните. А за Братислава и Стара Загора е несподелено харесване. И загорките и словачките харесвам като визия, но лично мен ме дразнят самите им градове като енергия и вайб. Малко градове ме отблъскват така като Братислава и Стара Загора и то без причина, защото и по-грозни градове има. И не вярвам Татрите да са най-грозните планини в света, но като ги видя и ме наляга неприятно чувство на тежест, обръща ми се стомаха. Така гадно ми става и като мисля за района на Стара Загора и Казанлък без причина.

преди 4 минути, Just a Stranger написа:

На мен една, още с влизането ми каза да напусна стаята. А при нея имаше доста хора и се чакаше по няколко часа. Отделно пътуването.  В крайна сметка вместо мен прие майка ми. Но така или иначе стана ясно, че парите не бяха водещото, което я интересува. И да, още с влизането разбра защо съм дошъл, без да има никаква информация. Подробностите ще ги запазя.

И на базата на какво след като ти е казала да си ходиш си решил си решил, че е разбрала за какво си дошъл. Тези жени копират поведението на Ванга, за да може да са по-достоверни, тъй като българският народ беше мамен по този модел. Вещицата уж гонила веднага някои, когато не ѝ харесвали, но истината е че вероятно просто ДС нямали подготвена необходимата оперативна информация преди лицето да пристигне в Петрич (по онова време се е пътувало из страната и особено до границата само с позволение на полицията, така че винаги се е знаело кой пристига), която да ѝ подшушнат на ухо, затова лицето трябвало се изгони. За допуснатите лица пък се събирала лесно оперативна информация. Ванга веднага естествено знаела на кого е син лицето X, къде живее, кога е роден и т.н.. И соц човекът без интернет и без много образование попивал удивен и разбира се развръзвал езика си за всякакви тайни, които тогавашната народна власт имала силното желание да знае за всеки. С годините практика и други гледачки решили някои проблеми с този номер на Ванга. Т.е. като отпращат някой от време на време, все едно са легитимни като "голяма пророчица". "Толкова добра врачка съм, че знам най-мръсните ти тайни и си толкова обладан, че изпитвам отвращение да си използвам енергията за теб". И останалите лица, пред които си изгонен изведнъж пребледняват и си казват "брей, значи тя не прави всичко за пари, явно е легитимна". Ти същото си мислиш и си толкова убеден, че ти трябва нейната помощ, че си изпратил майка си...

Аз според теб защо една нощ се събудих като тийн и започнах неистово да оплаквам баба си, че ще умре, при положение, че си беше жива и здрава и поне видно изглеждаше добре?

Официално не знаехме какво стана, но следмица-две след това започна да се държи странно, все едно откача...сигурно съм усетил някак си първия от множество микроинсулти...

Страховито звучи, но явно има неща като интуиция. А една колежка просто усещах, че работата я депресира, усещах енергията й колко е нещастна на това работна място и наистина взе, че напусна.

Та тази жена при която бях явно не само е чувствала като мен, а като на филмова лента е виждала нещата, защото тя бъркаше със сроковете. Например видя бъдещата ми шефка и ми я описа и помислих, че описва тази, която ще имам в Словакия. Бях забравил и след това отивам на новото място и хоп - шефката ми отговаря на описанието 1 към 1. Тоест на нея й се дават разни сценки от бъдещето но в разбъркана последователност и си правеше грешни заключения. Чак като се случат разбираш, че е познала, но е объркала последователността.

преди 48 минути, Гражданин написа:

И на базата на какво след като ти е казала да си ходиш си решил си решил, че е разбрала за какво си дошъл.

Тя мо ги каза директно - т.е. че ефектът от намесата й ще е негативен. Става въпрос за лечителка, а не само гадателка (но и такава). Така че ме отпрати и не ми взе пари. Приемането на майка ми беше като някаква компенсация за чакането и пътя .

преди 2 минути, Just a Stranger написа:

Тя мо ги каза директно - т.е. че ефектът от намесата й ще е негативен. Става въпрос за лечителка, а не само гадателка (но и такава). Така че ме отпрати и не ми взе пари. Приемането на майка ми беше като някаква компенсация за чакането и пътя .

Ти вярваш ли й? Ако тя наистина е имала някакви сили, защо ще твърди, че ефектът ще бъде негативен? Може би е щяло да ѝ тежи на съвестта понеже е знаела, че по-добре да те лекуват лекари.

За хората, които не вярват в такива неща - предизвиквам ви да отидете в Руската църква в София срещу военния клуб. Влезте в криптата (влиза се отляво встрани) и ако не ви стане лошо от енергията там напишете желание до Свети Серафим. Има си маси, столчета, листчета и химилкалки.

Да видим дали ще ви се изпълни нещо и как ще ви се изпълни. Или ще стане точно обратното, както стана с мен и много други пострадали. Та и църквите като врачките - много от тях са с лоша енергия и дори зловредни. И не е защото е руска. И в Александър Невски дето е българска освен по име като се моля ми се влошават нещата. Но затова пък като се моля в Света Неделя винаги има добър ефект. Въпреки, че и там влизат злобни хора понякога (една бабка се молеше да умрат всички католици, представяте ли си що за изрод е тая да влезе в църква и да пожелава смърт на милиони хора по целия свят с друга религия. Все едно е мюсулманка, те май затова се молят в джамиите, евреите също.)

В Руската църква каквото си пожелах стана точно обратното и още не мога да си оправя здравето, понеже аз основно за здравето и лични взаимоотношения писах, не за апартаменти, коли и такива материални глупости. А една позната след като си писа желание да си намери мъж най-после, вместо това си намери - кърлеж... буквално - хвана лаймска болест. Тя руската църква е строена на земя, където са унищожили джамия, та може мюсулманите да са направили някаква защита в стил "ако някой разруши тази джамия и построи храм на чужда вяра тук, нека да носи само беди" или нещо такова. Няма как иначе да си обясня тези явления. За Александър Невски причината сигурно е, че е точно отсреща на пармалента и някогашните турски гробища.

Та, нека всеки невярващ ако му стиска да напише едно писъмце до Серафим, например за повишение в работата или любов. После не ме мразете ако стане точно обратното обаче! Но ще видите, че някои неща не могат да бъдат обяснени логично и от науката. Аз толкова се честих по всякакви начини - медитации, врачки и какво ли не, но вкъщи и в самия мен лошата енергия, придобита след влизане в тая проклета руска църква си стои.

преди 23 минути, Acho5 написа:

За хората, които не вярват в такива неща - предизвиквам ви да отидете в Руската църква в София срещу военния клуб. Влезте в криптата (влиза се отляво встрани) и ако не ви стане лошо от енергията там напишете желание до Свети Серафим. Има си маси, столчета, листчета и химилкалки.

Да видим дали ще ви се изпълни нещо и как ще ви се изпълни. Или ще стане точно обратното, както стана с мен и много други пострадали. Та и църквите като врачките - много от тях са с лоша енергия и дори зловредни. И не е защото е руска. И в Александър Невски дето е българска освен по име като се моля ми се влошават нещата. Но затова пък като се моля в Света Неделя винаги има добър ефект. Въпреки, че и там влизат злобни хора понякога (една бабка се молеше да умрат всички католици, представяте ли си що за изрод е тая да влезе в църква и да пожелава смърт на милиони хора по целия свят с друга религия. Все едно е мюсулманка, те май затова се молят в джамиите, евреите също.)

В Руската църква каквото си пожелах стана точно обратното и още не мога да си оправя здравето, понеже аз основно за здравето и лични взаимоотношения писах, не за апартаменти, коли и такива материални глупости. А една позната след като си писа желание да си намери мъж най-после, вместо това си намери - кърлеж... буквално - хвана лаймска болест. Тя руската църква е строена на земя, където са унищожили джамия, та може мюсулманите да са направили някаква защита в стил "ако някой разруши тази джамия и построи храм на чужда вяра тук, нека да носи само беди" или нещо такова. Няма как иначе да си обясня тези явления. За Александър Невски причината сигурно е, че е точно отсреща на пармалента и някогашните турски гробища.

Та, нека всеки невярващ ако му стиска да напише едно писъмце до Серафим, например за повишение в работата или любов. После не ме мразете ако стане точно обратното обаче! Но ще видите, че някои неща не могат да бъдат обяснени логично и от науката. Аз толкова се честих по всякакви начини - медитации, врачки и какво ли не, но вкъщи и в самия мен лошата енергия, придобита след влизане в тая проклета руска църква си стои.

Че тогава защо някой след всичко което написа изобщо ще ходи на църква, ако тя е такова попивателно място на енергии, че всеки който влезе и си остави лошата енергия там потенциално може да те зарази с нея и да ти върви на лошо? В Света Неделя пък е имало голям атентат с много жертви https://bg.wikipedia.org/wiki/Атентат_в_църквата_„Света_Неделя“ , така че знае ли човек какви енергии има там, въпреки че казваш, че там имало положителен ефект за теб? В крайна сметка да рискува ли човек изобщо да се моли на "свещено място"?

преди 2 часа, Acho5 написа:

представяте ли си що за изрод е тая да влезе в църква и да пожелава смърт на милиони хора по целия свят с друга религия. Все едно е мюсулманка, те май затова се молят в джамиите, евреите също.)

Аз пък мислех, че католицизма и православието са една религия... Колко съм грешал. Що се отнася до мюсюлманките, които се молят в джамиите - и там имам някои съмнения. Според мен нито евреи, нито мюсюлмани, нито християни се молят да умрат тези от другата религия, но може и да бъркам.

Гражданин, престани да политизираш всяка тема.

преди 8 минути, bioid написа:

Гражданин, престани да политизираш всяка тема.

Не виждам проблем всяка тема да става по-интересна. Всеки допълва темите със своя си характер на мнения, моето е просто такова. Проблем?

преди 6 минути, bioid написа:

Проблемът е, че не виждаш проблем. Лекувай се...

Обясни ми какъв е проблемът първо?

току-що, bioid написа:

Отиди на врачка. Дано да е истинска и да ти го каже.

Защо да ходя на врачка? Нали ти си специалистът, който ми дава сега някакви напътствия. Аз искам да ми разкажеш повече какъв ми е проблемът?

преди 2 минути, bioid написа:

Питай рамус. Той е по тези неща...

А ти по какви неща си?

преди 9 минути, bioid написа:

По-добре да не знаеш...

А нещо по темата можеш ли да кажеш?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.