Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ходили ли сте на врачка или ясновидец?

Featured Replies

Тук водим Дебати , нито е съд , нито е наказателно учреждение 😃

Аз съм пратеник на Бога , за да изслушвам недоволните и да намираме някакво решение на проблемите , търсим консенсус и максимално добри решения ,които ще оставят всички със задоволство. 

• Отговори 81
  • Прегледи 18,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

На мен една, още с влизането ми каза да напусна стаята. А при нея имаше доста хора и се чакаше по няколко часа. Отделно пътуването.  В крайна сметка вместо мен прие майка ми. Но така или иначе стана я

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Хареса ми разказа. Оформи го литературно. Има много магически разкази, вкл. "Шагренова кожа", които имат философски смисъл. хххххххххххх Не знаете ли, че майката на Гошко намества чакри, про

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Когато протестанти мисионерствали в Македония, бащата на Симеон Радев попитал: Ако живея праведно с вяра в Исус, обаче съм православен, няма ли да отида в рая? Ще отидеш, отговорили му. Тогава защо да

преди 1 час, bioid написа:

Можеш да правиш гаргара само със себе си.

е що така, значи за теб Библията е някакво свещено писание и според теб това е кощунство да се обижда Библията, ама това е само за теб, ти си вярващ и затова смяташ така, аз не съм в никоя религия няма и да бъда и я чета Библията по друг начин, не можеш да ми заповядваш как аз ще гледам на Библията всеки има право на негово мнение

то може да си правя и гаргара и с гаргара  тоест с гарга, може и с гаргара може и с гара, те все се римуват с думата гаргара и това ли ще ми забраниш и кой  си ти че щеми нареждаш какво да правя, аз си го правя само в моята си собствена глава и никой него вижда това нещо,я виж твоя постулат какво съм можел и какво не,  май не важи за мен

Всеки има правото да си изказва мнението. 

Но господа моля ви - все пак е форум и не малко хора са вперили очи във вас и ви слушат . Бъдете по стойностни .

преди 2 часа, some_spirit написа:

е що така, значи за теб Библията е някакво свещено писание и според теб това е кощунство да се обижда Библията, ама това е само за теб, ти си вярващ и затова смяташ така, аз не съм в никоя религия няма и да бъда и я чета Библията по друг начин, не можеш да ми заповядваш как аз ще гледам на Библията всеки има право на негово мнение

то може да си правя и гаргара и с гаргара  тоест с гарга, може и с гаргара може и с гара, те все се римуват с думата гаргара и това ли ще ми забраниш и кой  си ти че щеми нареждаш какво да правя, аз си го правя само в моята си собствена глава и никой него вижда това нещо,я виж твоя постулат какво съм можел и какво не,  май не важи за мен

Може да правиш каквото си искаш. Със съответните последствия, разбира се.

• 11 месеца по-късно...
на 7.08.2023 г. в 9:34, Гост написа:

И как иначе ще се обясни това, че в Холандия почти всички местни ме мразеха още от пръв поглед все едно съм им убил котката или кучето?

И как така в някой град ти върви, в друг - не, дори да са в същата държава. По съвсем различен начин ме приемат и аз приемам света във Варна, по друг в Пловдив и по трети в София. Така е и между държавите разликата. В Словакия местните се отнасяха с мен на работа сякаш съм им бивш съученик, който се радват да видят отново. В Чехия тотално ме игнорираха. А уж са исторически свързани държави със сходен манталитет. Но в Словакия не можах аз да ги обикна, въпреки, че съм им благодарен и се чувствах малко хем вкъщи, хем сръх емоционален. И ми казаха, че е заради минал живот, чувствал съм се предаден от местните, много хора измрели на територията на Словакия. И до ден днешен като видя Словашките планини ми става едно неприятно, грозни са ми. Но обективно са красиви и хората там ме харесват без причина от пръв поглед. За жените да не говоря колко по-добре се отнасяха.

Даже се пошегувах с нашите "Ех да бяхте емигрирали с мен докато бях дете щях да имам много по-свестни учителки и съученици в училище от тези в София!". Защото там жените повече ме тачат, а шефката се държеше майчински. Щом една шефка така се държи, представи си ако бях дете как добре щеше да ме приемат учителките в Словакия!

Разбира се не изключвам ако се бяхме преместили в друг град в България като например Варна там също да можеше да са по-свестни учителки, деца и въобще хора като цяло. Някой беше казал, че всяка страна е като различна вселена, а дори и всеки град - също. Който е поживял в поне 2-3 града у нас или в поне 2 страни в чужбина знае какво имам предвид. На някои места всичко ти спори и хората те обичат, но ти не можеш да обикнеш местните (за мен Словакия, Турция и в БГ Стара Загора - прекрасни хора, помагаха ми от първия ми ден там, но... не можах аз да ги обикна и като места и като хора), на втори е взаимна омраза (Холандия, Гърция), на трети е взаимно харесване (уви, не съм попадал на такава страна или град все още...), а на четвърти ти ги харесваш, но те са студени и дистанцирани (Чехия). На пети места ти е някакво никакво такова и е пълно с интриганти (София).

Дайте телефон и дали гледа онлайн

на 7.08.2023 г. в 9:38, Theros написа:

На мен една, още с влизането ми каза да напусна стаята. А при нея имаше доста хора и се чакаше по няколко часа. Отделно пътуването.  В крайна сметка вместо мен прие майка ми. Но така или иначе стана ясно, че парите не бяха водещото, което я интересува. И да, още с влизането разбра защо съм дошъл, без да има никаква информация. Подробностите ще ги запазя.

Дайте телефон или нещо с което да се свържем с нея онлайн

преди 1 час, Flairdevils1985 написа:

Дайте телефон и дали гледа онлайн

Не залагай живота си на карта .

преди 10 часа, Flairdevils1985 написа:

Това са неща, които се случиха в юношеството ми. Т.е. минали са поне 30 години 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.