Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ходили ли сте на врачка или ясновидец?

Featured Replies

Нали си православен християнин? Защо вярваш в такива неща?

• Отговори 81
  • Прегледи 18,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

На мен една, още с влизането ми каза да напусна стаята. А при нея имаше доста хора и се чакаше по няколко часа. Отделно пътуването.  В крайна сметка вместо мен прие майка ми. Но така или иначе стана я

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Хареса ми разказа. Оформи го литературно. Има много магически разкази, вкл. "Шагренова кожа", които имат философски смисъл. хххххххххххх Не знаете ли, че майката на Гошко намества чакри, про

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Когато протестанти мисионерствали в Македония, бащата на Симеон Радев попитал: Ако живея праведно с вяра в Исус, обаче съм православен, няма ли да отида в рая? Ще отидеш, отговорили му. Тогава защо да

преди 39 минути, Acho5 написа:

А някой знае ли някой в София или около нея да чисти от лоши енергии?

Как да изчистя този негатив, придобит от Руската църква?

Оди на Балканска Кръчма !☺️

Не съм кръстен, та пробвам всичко за премахване на този негатив.

преди 2 минути, shishmanovp861 написа:

Питай тази врачка за някой дето е умрял уж че е болен дали ще оздравее.

Има някои, които познават и това. Въпросът е, че човек трябва да страни от тези неща.

Ами по твоята логика не трябва да се ползва и Интернет, защото много от информацията в него е негативна.

Аз като видя амишите си живеят най-щастливо между другото, те не ползват компютри или са им сериозно орязани за да не виждат лоши неща.

За популярната музика дето слагат маскиране подсъзнателни съобщения и внушения да не говорим. Това, че не ги чуваш не значи, че ги няма. Не вярвам, че не слушаш музика. И рок да слушаш пак същото, там направо си има сатанински подсъзнателни съобщения.

преди 29 минути, Acho5 написа:

има сатанински подсъзнателни съобщения.

Сатаната, дявола, демона и т. н. не прадставляват проблем на вярващ, а е проблематика на незнаещият. Именно той се допитва до вратчки и/или ясновидци. В единия случай, за да намери за себе си изход, а в другия, за да прозре истината за бъдещето си. = Характерно е за общество базирано на пазарен принцип. Докато проумее един такъв незнаещ, че не всичко е пари, то ще похарчи много пари. 

Сатаната и прочие е като Дядо Мраз. = Това е за сплашване на децата. 

За някои именно това е метода за контрол и управление на невежите. Всеки вярващ се анатемосва! 

Това е модната религия!  = Да съблазниш и изоставиш., щото е по-важен твоят егоизъм. Ако пък после се направиш и на жертва =печелиш. :)

Абе не знам, но на мен амишите в Америка ми изглеждат по-щастливи от обикновения американец.

Те до известна степен са построили истинския комунизъм, но си имат и пазарна икономика. Общо взето ползват добрите неща и на двете системи, помагат си взаимно с работа и препитание.

На мен ми е интересно нещо друго - в чужбина, по-специално в САЩ и Англия е съвсем в реда на нещата да поискаш ясновидеца или врачката да ти възстанови парите ако не си доволен. 😀

Само си представям какъв вой до небесата и клетви ще отнесеш ако си поискаш дори и половината сума от БГ врачка.

А би трябвало да може - ако всеки друг си остави ръцете може да платиш по-малко, на много места ти връщат парите или ти заменят услугата или стоката от която си недоволен, не виждам защо да не е така и с тези услуги. Когато очевидно лъжат и не могат да позняят и настоящето, че и миналото е редно да връщат пари. Те постоянно твърдят, че взимат пари, защото много се натоварвали да гледат, а в същото време не поемат никаква отговорност за некачествена услуга.

Вече ще започна да ги питам предварително дали връщат пари ако не е доволен клиента, че да не се занимавам.

• 2 седмици по-късно...

Научих се сам да си гледам на карти за игра.

И на най-лесното - ези тура. Например за догодина къде да почивам от две опции със стотинка реших къде ще е.

Питах къде ще ми е по-добре и ми се падна Северното черноморие. Но и си е време, не съм бил там от лятото на 2001-ва от тогава насам само на Южното и ми омръзна.

Питах стотинката която хвърлих на ези-тура. Винаги като по-подходящо ми се пада Северното черноморие.

Светлана от Сухата река позна доста неща. Живот и здраве ще ходя на екскурзия в град и страна с букви, които тя назова, че ще живея там. Да видим дали ще познае и това. Ако не - то ще съм видял красив средновековен европейски град. Ако да може там да срещна момиче. И друга, на която вярвам ми е казвала, че ще живея в тази страна, да видим. Другите повечето сякаш нарочно ме караха да ходя по страни, които не са за мен. Имам чувство, че част от врачките консултират демони или самите те нарочно гледат да се запратят по лош път. Вероятно от завист - те като са със съсипан живот що да ди ти кажат в кои страни можеш да постигнеш успех, лично и финансово благополучие? Нали, дори да видят кои са тези места няма да ти кажат от чиста човешка завист и злоба и ще те пратят в страна, където ти се дават неуспехи и несгоди. А и никой не им търси отговорност после.

• 1 месец по-късно...
на 13.08.2023 г. в 13:47, Гост написа:

А някой знае ли някой в София или около нея да чисти от лоши енергии?

Как да изчистя този негатив, придобит от Руската църква?

Прав си ,че в Руската църква може да си лепнал негатив , защото е недопустимо , хора представящи се за божи служители да благославят средства за убиване ( като ракети и оръжия визирам ) . 

Но ето отговор на въпроса ти : Сдобиваш се със ,, светена вода " ( почти във всеки православен храм има ) . Прибираш се вкъщи или там където живееш . Вземаш ,, светената Вода " почваш да ръсиш съвсем по малко в целият си дом докато повтаряш думите ,, О мили Господи Боже мой който си на небесата очисти всяко зло от този дом и от обитателите му " . Когато наръсиш на всякъде , си мокриш леко ръцете ( и ако има и други присъстващи и те си мокрят ръцете ) и си умивате (по 3- пъти символично ) лицата , с думите( повторени 3 -пъти ),, Благодаря ти мили Господи Боже мой " . 

Ритуала отнема не повече от 20 минути ,но ефекта и резултатите са изненадващи дори за мен. Ако не ти помогне ,поне няма да навреди . Това е .

Послепис :Правил съм този ритуал няколко пъти на различни хора и семейства и те имаха подобрения в живота си. Единият даже се поправи напълно щом намали алкохола и децата му си повишиха успеха, да не говоря за светските му успехи . 

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

,, О мили Господи Боже мой който си на небесата очисти всяко зло от този дом и от обитателите му "

ти знаеш ли че тя и Библията някой път изкуква ама много яко, в цитата пише първо да се изчисти дома от всяко зло, ами добре е добро нещо да речем, но после казват и да се очистят и обитателите му, ама кои обитатели,  вълшебното кълбо показва че тези обитатели на 99.999% са тези който живеят там, е как тоест ще убием всички хора там , ташакологията на това бие всякакъв рекорд на тъпомера, защото когато се каже че ще се очисти някого значи да се убие, важи и за очистване премахване на злото

преди 56 минути, some_spirit написа:

ти знаеш ли че тя и Библията някой път изкуква ама много яко, в цитата пише първо да се изчисти дома от всяко зло, ами добре е добро нещо да речем, но после казват и да се очистят и обитателите му, ама кои обитатели,  вълшебното кълбо показва че тези обитатели на 99.999% са тези който живеят там, е как тоест ще убием всички хора там , ташакологията на това бие всякакъв рекорд на тъпомера, защото когато се каже че ще се очисти някого значи да се убие, важи и за очистване премахване на злото

Тъпомера е в твоето разбиране , ясно си личи ,че се премахва злото от домът и от обитателите му , поотделно , защото домът може да е прокълнат отделно от обитателите му ( особено ако са се нанесли скоро ) , то затова де прави освет на всяка придобивка , особенно ако е придобита от предишен собственик , може да носи негативи и тези негативи трябва да бъдат отстранени . А нямаш си на представа колко негативи се трупат - особено с някоя по хубава обновка .

ясно си личи ,че се премахва злото от домът и от обитателите му , поотделно

да но за да е така трябва да се напише така:

Цитат

че се премахва злото от домът и злото от обитателите му

иначе става двусмислие, когато се пише нещо трябва ясно да се вижда какво точно се има предвид, а не размите облачета

защото когато едно зло е обладало един дом се разбира че злото обитава този дом, но и е обладало и хората в него, когато се каже че премахваме злото от дома значи ги изгонваме лошите сили навън но и премахваме обладаването от хората (защото ти може да изгониш лошите сили навън от дома, но те могат от разстояние да обладават хората все още) (няма нужда да го казваме два пъти), ха май се върнахме на моята отправна точка, я виж какъв дървен философ мога да бъда

===================================

и как стават тези ритуали на Библията даречем този с прогонването на злите сили, ами могат след половин час да се върнат и да го обладаят наново барабар с хората, ти  с тъпото си ритуалче какво ще им направиш, ще издадеш постановление за забрана да не влизат в този дом ,ще ги контролираш да не го правят вече или какво, ами ти правиш заклинание за точно даден дом и да речем той действа, ама те отиват в съседната къща и там си правят ново обладаване , какво ще правим тогава (правим Глобален Ритуал за цялата планета никакви зли сили да не се месят в живота на хората, чакам думите да се измислят и там какво точно се прави потакъв ритуал), като кажа че Църквата и Библията са абсолютни тъпаци значи е така

преди 40 минути, some_spirit написа:

да но за да е така трябва да се напише така:

иначе става двусмислие, когато се пише нещо трябва ясно да се вижда какво точно се има предвид, а не размите облачета

защото когато едно зло е обладало един дом се разбира че злото обитава този дом, но и е обладало и хората в него, когато се каже че премахваме злото от дома значи ги изгонваме лошите сили навън но и премахваме обладаването от хората (защото ти може да изгониш лошите сили навън от дома, но те могат от разстояние да обладават хората все още) (няма нужда да го казваме два пъти), ха май се върнахме на моята отправна точка, я виж какъв дървен философ мога да бъда

===================================

и как стават тези ритуали на Библията даречем този с прогонването на злите сили, ами могат след половин час да се върнат и да го обладаят наново барабар с хората, ти  с тъпото си ритуалче какво ще им направиш, ще издадеш постановление за забрана да не влизат в този дом ,ще ги контролираш да не го правят вече или какво, ами ти правиш заклинание за точно даден дом и да речем той действа, ама те отиват в съседната къща и там си правят ново обладаване , какво ще правим тогава (правим Глобален Ритуал за цялата планета никакви зли сили да не се месят в живота на хората, чакам думите да се измислят и там какво точно се прави потакъв ритуал), като кажа че Църквата и Библията са абсолютни тъпаци значи е така

Вииж какво , където майка Тереза е минала , злото намалявало . Ако хората като цяло искаха мир и щастлив живот , на земята щеше да има мир, но хората се молят за власт , сила богатства - дори и да се молят за власт сила и богатства , щеше да е добре когато ги получат да поддържат мирът  а не войната...

преди 3 часа, some_spirit написа:

О мили Господи Боже мой който си на небесата очисти всяко зло от този дом и от обитателите му

гледай сега аз  мога да си правя още гаргара с Библията доста много пъти, да речем тук в цитата се казва така - "Господи Боже мой ", какво значи това този дето произнася тези думи смята че Бог е негов ли, защото се казва "мой", кой е по-висшият Бог или човека, но то беше всъщност че този вярващият е на 100% отдаден на Господ и така му се подлигавя или подмазва колко велик е Бог,значи той й е бил Бога й на сърцета си и тя мувярва безпреклонно, после се казва "който си  на небесата", абе какви небеса ,да не би да имат предвид че небето е синьо и Бог е там,той Бог контролира цялата вселена не стои постоянно в небето на планетата Земя , може да го прави но едва ли, и малко излиза че този който казва този ритуал като го каже и Бог е длъжен веднага да й изпълни желанията понеже такива били правата, значи бог  е дал закон (начин) чрез който хората могат да го карат да прави нещо за тях винаги

преди 24 минути, some_spirit написа:

гледай сега аз  мога да си правя още гаргара с Библията доста много пъти, да речем тук в цитата се казва така - "Господи Боже мой ", какво значи това този дето произнася тези думи смята че Бог е негов ли, защото се казва "мой", кой е по-висшият Бог или човека, но то беше всъщност че този вярващият е на 100% отдаден на Господ и така му се подлигавя или подмазва колко велик е Бог,значи той й е бил Бога й на сърцета си и тя мувярва безпреклонно, после се казва "който си  на небесата", абе какви небеса ,да не би да имат предвид че небето е синьо и Бог е там,той Бог контролира цялата вселена не стои постоянно в небето на планетата Земя , може да го прави но едва ли, и малко излиза че този който казва този ритуал като го каже и Бог е длъжен веднага да й изпълни желанията понеже такива били правата, значи бог  е дал закон (начин) чрез който хората могат да го карат да прави нещо за тях винаги

Господи Боже мой - в смисъл ,, ти си моят Отец , моят Създател , моят Наказател , моят Покровител , моят Съдник , моят Утешител и така нататъка "...

Господи Боже мой - в смисъл ,, ти си моят Отец , моят Създател , моят Наказател , моят Покровител , моят Съдник , моят Утешител и така нататъка "...

да де точно така беше, ама то може да се каже направо ти си моят началник и аз съм твой роб (на Бог), защото Бог управлява всичко във вселената, каквото заповяда Бог това става

преди 47 минути, some_spirit написа:

да де точно така беше, ама то може да се каже направо ти си моят началник и аз съм твой роб (на Бог), защото Бог управлява всичко във вселената, каквото заповяда Бог това става

И това може да се каже , . Лично аз преди да стана Негов пратеник , съм му бил и затворник , след това  като бях негов роб ми се стори рай .

преди 1 минута, bioid написа:

Можеш да правиш гаргара само със себе си.

Остави го човека , нека се изказва . Може да недоволства , да си хейти , колкото си иска , специално на мен ми харесва .

Един добър човек , с друга гледна точка и ти веднага с лошо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.