Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Той щеше да се изгаври с мен...

Featured Replies

Здравейте....пак съм аз. Април месец пусках тема за едно момче, което е от училището ми, което го харесвам и той го знае (ако не я знаете: "Какво да правя? Как да го забравя?"). А ето и сега какво стана (набързо ще го напиша): средата на юли той ми е намерил Инстаграма (аз нарочно не го следвам там) и е видял, че съм аз. Не знам как е станало. Даде ми заявка за профила, аз видях че е той и много се зарадвах! Поне 1 ден мислех дали да приемам и накрая му приех.

Мина малко време и той ми пишеше неща от сорта на "Здравей как си" и аз реших да му отговоря и първоначално си мислех, че той се шегува, но после той започна да ми пише да забравим взаимно за тази случка, която се беше случила и аз му повярвах, че е сериозен. Писахме си така няколко дни и той през това време ми искаше снимки.....и дори по-такива. Аз естествено не пратих. После на няма и четвъртия ден и ме покани на среща. Аз много се чудих, защото дори не бях сигурна дали е напълно сериозен изобщо или се гаври и иска само едно нещо от мен...Ами...накрая не знам защо, но се съгласих. Тогава още повече го харесвах, защото сега имах възможността да се опознаваме и много неща ми харесаха, но изпуснах лошите. Той ми повтаряше, че ме харесва, че сега щели да се опознаем и такива. А уж беше "тих, срамежлив и кротък", но само така изглежда отстрани.

Така..дойде време и за срещата. Първоначално мина супер, но после той някак си все едно искаше само да ме целува и такава неща, бяхме в един парк. Аз не знам защо, но му дадох да ме целуне, направи ми смучка и после той тръгна да ме опипва повече и аз казах, че няма да стане така. Накрая се направи, че нищо не е станало. Писахме си още дни и той отвори онази тема за (сещате се). Един вид ми заяви че иска нещо с мен. А ние се "познавахме" от 1 седмица и дори не бяхме заедно, че да ми говори за това! После вече той ми предлагаше да тръгнем и аз се съгласих. На втората среща той видя че един вид съм му вързала и ми предложи да му правя някои малки неща, аз отказах. Казах му, че мноого привързваме, а той ми отвърна че така нямало да стане и че той не чакал. Доста тъпо ми стана. Вечерта пак говорих с него и му заявих сериозно, че ако е само за това с мен, няма да стане. Той се съгласи и каза че съм права. На другия ден аз му писах, а той....нищо. И така и не ми отговори. 

Вижте сега, имах малката възможност да го поопозная и още повече се влюбих в него....но той явно няма същите намерения. Тъпо ми е, че понеже той знае, че го харесвам и се опита да се изгаври с мен, а уж много ме харесвал като човек. Аз от януари го харесам и не спирам да мисля за него. Нищо не помага. Само се влоши положението. Ако ги бях направила тези неща, ето тогава също щеше да ме разправя на приятелите си. Не знам хора, но напоследък още повече се разстройвам от тази случка.

Явно иска да те "такова" повече от колкото иска да те опознава. И щом ти си му си се хвърлила на врата (в преносен смисъл, веднага си откликнала на покани това-онова без да има никакво чакане), веднага те е помислил за "такова" момиче. Очевидно е обигран и е натискал много момичета преди теб щом е такъв играч, че да ти каже, че даже не бил от тези дето чакат. Като цяло ти си хлътнала по него, но за него ще си само бройка. После да не се връщаш пак да пишеш мелодрами. Не знам дали ти трябва мнението ми, но имам 0 съчувтвие към такива тъпи истории както и повечето хора, а ти така или иначе не изглежда, че скоро ще направиш умен избор, а точно обратното.

• Автор
преди 15 минути, Гражданин написа:

Явно иска да те "такова" повече от колкото иска да те опознава. И щом ти си му си се хвърлила на врата (в преносен смисъл, веднага си откликнала на покани това-онова без да има никакво чакане), веднага те е помислил за "такова" момиче. Очевидно е обигран и е натискал много момичета преди теб щом е такъв играч, че да ти каже, че даже не бил от тези дето чакат. Като цяло ти си хлътнала по него, но за него ще си само бройка. После да не се връщаш пак да пишеш мелодрами. Не знам дали ти трябва мнението ми, но имам 0 съчувтвие към такива тъпи истории както и повечето хора, а ти така или иначе не изглежда, че скоро ще направиш умен избор, а точно обратното.

Извинявай много, но аз не съм ТАКОВА МОМИЧЕ! Ако бях такава, още на втората среща щях да направя това, което той искаше от мен, а на четвъртата ни евентуално да направим нещо. Аз именно това казвам, че добре че не направих нито едно от тези неща! А ти като не можеш да съчустваш и се подиграваш на хората, по-добре не пиши още повече да обиждаш хората

Не разбирате ли че аз го харесвам още повече от преди, а той иска само едно нещо.....

преди 8 минути, GabriLita написа:

Извинявай много, но аз не съм ТАКОВА МОМИЧЕ! Ако бях такава, още на втората среща щях да направя това, което той искаше от мен, а на четвъртата ни евентуално да направим нещо. Аз именно това казвам, че добре че не направих нито едно от тези неща! А ти като не можеш да съчустваш и се подиграваш на хората, по-добре не пиши още повече да обиждаш хората

Е да, точно щото "не си такова" се занимаваш с него дето е "такъв". Това че протакваш нещата не значи, че той ще стане по-свествен, защото скоро ще получи това, което уж се протаква, а ти ще пишеш трета тема да питаш "как да го забравя?" след като се е наиграл с теб и захвърлил като мръсно коте. Колкото до "обидите", нормално е да ти кажа точно какво какво си мисля за теб и ситуацията ти, все пак това е форум и тук няма нужда от спестяване на истината на някого и галенето му с перце, а именно скастряне от някой непознат, така че да получи отрезвителен шамар преди съдбата да му го даде със закъснение чак след грешката. Но ти явно искаш да вземеш решение за себе си сама (т.е. да си легнеш с него евентуално) и тук да събереш някаква приятелска подкрепа, че може да играеш някаква игра, така че да забавиш нещата с още няколко срещи, че да не изглеждаш "такова момиче". Изборът си е твой.

преди 7 минути, GabriLita написа:

Не разбирате ли че аз го харесвам още повече от преди, а той иска само едно нещо.....

Ако го харесваше толкова много, колкото казваш и даже си влюбена в него, изобщо нямаше да се замислиш да правиш каквото и да било, а направо щеше да го направиш. Така че, явно не си влюбена в него.

преди 44 минути, GabriLita написа:

да забравим взаимно за тази случка, която се беше случила и аз му повярвах, че е сериозен.

това показва че си такава

• Автор
преди 2 минути, Гражданин написа:

Е да, точно щото "не си такова" се занимаваш с него дето е "такъв". Това че протакваш нещата не значи, че той ще стане по-свествен, защото скоро ще получи това, което уж се протаква, а ти ще пишеш трета тема да питаш "как да го забравя?" след като се е наиграл с теб и захвърлил като мръсно коте. Колкото до "обидите", нормално е да ти кажа точно какво какво си мисля за теб и ситуацията ти, все пак това е форум и тук няма нужда от спестяване на истината на някого и галенето му с перце, а именно скастряне от някой непознат, така че да получи отрезвителен шамар преди съдбата да му го даде със закъснение чак след грешката. Но ти явно искаш да вземеш решение за себе си сама (т.е. да си легнеш с него евентуално) и тук да събереш някаква приятелска подкрепа, че може да играеш някаква игра, така че да забавиш нещата с още няколко срещи, че да не изглеждаш "такова момиче". Изборът си е твой.

Ама ние буквално не си пишем, то беше ясно той какво цели и аз като го разбрах спрях да му пиша. Проблемът ми е за 3 път го казвам, че аз искам нещо с този човек, а той явно е от онези типове и затова ми стана доста тъпо. Дори не изглежда такъв. И като си говорихме вечерите по телефона той беше толкова добър с мен, уникален беше. Но след тези случки и това накрая ми стана ясно....не съм тръгнала да си лягам с него той не ме търси, видя че няма да му мине номера!

преди 3 минути, plmen88 написа:

Ако го харесваше толкова много, колкото казваш и даже си влюбена в него, изобщо нямаше да се замислиш да правиш каквото и да било, а направо щеше да го направиш. Така че, явно не си влюбена в него.

Ами не се познаваме добре, а и не съм такава за каквато всички ме мислят в тоя сайт щото само ме обиждате а аз ви обяснявам едно и също нещо.

преди 6 минути, GabriLita написа:

Ама ние буквално не си пишем, то беше ясно той какво цели и аз като го разбрах спрях да му пиша. Проблемът ми е за 3 път го казвам, че аз искам нещо с този човек, а той явно е от онези типове и затова ми стана доста тъпо. Дори не изглежда такъв. И като си говорихме вечерите по телефона той беше толкова добър с мен, уникален беше. Но след тези случки и това накрая ми стана ясно....не съм тръгнала да си лягам с него той не ме търси, видя че няма да му мине номера!

Няма какво да си кривиш душата, хормоните ти бушуват и тоя е господин сваляч, не си тръгнала с някое свестно момче от отбора по математика, а с нахакания дето си е завирал езика в 100 момичета преди теб. Цялото ти увлечение е, защото цял живот ще харесваш само оборотни момчета/мъже докато накрая не станеш на 30 и се задомиш с някой мухльо, защото оборотните ще са ти омръзнали след като си ги изучила напълно какви са боклуци, но мухльото обаче ще можеш да държиш под контрол и на него вече ще му отказваш секс, но не защото те е страх, а защото ще го държиш изкъсно така, а той пък ще е добър и ще те чака, защото си била недостижима награда за него. Ще ти носи храна на крака вкъщи и ще осигурява челядта от някой твой бивш мъж като тоя от телефона. Просто погледнах в бъдещето ти, надявам се нямаш нищо против. 

преди 5 минути, GabriLita написа:

не съм тръгнала да си лягам с него той не ме търси, видя че няма да му мине номера!

Явно очакваш да сте си само гаджета като прителчета. Да, ама не. И при следващия ще е същото, свиквай.

• Автор
преди 12 минути, Гражданин написа:

Няма какво да си кривиш душата, хормоните ти бушуват и тоя е господин сваляч, не си тръгнала с някое свестно момче от отбора по математика, а с нахакания дето си е завирал езика в 100 момичета преди теб. Цялото ти увлечение е, защото цял живот ще харесваш само оборотни момчета/мъже докато накрая не станеш на 30 и се задомиш с някой мухльо, защото оборотните ще са ти омръзнали след като си ги изучила напълно какви са боклуци, но мухльото обаче ще можеш да държиш под контрол и на него вече ще му отказваш секс, но не защото те е страх, а защото ще го държиш изкъсно така, а той пък ще е добър и ще те чака, защото си била недостижима награда за него. Ще ти носи храна на крака вкъщи и ще осигурява челядта от някой твой бивш мъж като тоя от телефона. Просто погледнах в бъдещето ти, надявам се нямаш нищо против. 

Ти си страшно малоумен, честно. Значи да разбирам - ако ги бях направила тези неща ще съм к***а (то сигурно така ще излезе), ама пък както сега, не му пусна (както и очевидно и трябваше) - ще съм си девствена до 30 и ще съм с някой мухльо! Евала, много адекватно мислене!

А и да разбирам, че един вид защитаваш нещо и че ако му бях вързала (и не защото съм такава, а защото го харесвам него) ти ще му кажеш "Брат, супер си" а мен още повече ще ме плюеш ква съм и колко съм ограничена. По-добре нищо не пиши повече.

преди 4 минути, GabriLita написа:

Ти си страшно малоумен, честно. Значи да разбирам - ако ги бях направила тези неща ще съм к***а (то сигурно така ще излезе), ама пък както сега, не му пусна (както и очевидно и трябваше) - ще съм си девствена до 30 и ще съм с някой мухльо! Евала, много адекватно мислене!

А и да разбирам, че един вид защитаваш нещо и че ако му бях вързала (и не защото съм такава, а защото го харесвам него) ти ще му кажеш "Брат, супер си" а мен още повече ще ме плюеш ква съм и колко съм ограничена. По-добре нищо не пиши повече.

Тъпа ли си? Върни се пак да прочетеш какво съм ти написал и го осмисли. Не съм ти казал, че ще си девствена до 30, а че ще му пуснеш и ще пускаш само на такива типове (лошо момчета ама готини) докато не ти омръзне и не се задомиш с някой мухльо, който ще си умира за теб, а няма да е като всички други "лоши момчета". Мисленето ми е много адекватно, а ти просто си разгонена госпожица на път да олекне и то на пук на всички съвети. Очакваш подкрепление, а не мъдрост, това се вижда. Хайде, прибирай се в кошарата и лягай да си го сънуваш твоето лошо момче, а до седмица две се върни да пишеш "как да го забравя?".

• Автор

Тъпа ли си? Не съм казал, че ще си девствена до 30, а че ще му пуснеш и ще пускаш само на такива типове (лошо момчета ама готини) докато не ти омръзне и не се задомиш с някой мухльо, който ще си умира за теб, а няма да е като всички други "лоши момчета". Мисленето ми е много адекватно, а ти просто си разгонена госпожица на път да олекне и то на пук на всички съвети. Очакваш подкрепление, а не мъдрост, това се вижда. Хайде, прибирай се в кошарата и лягай да си го сънуваш твоето лошо момче, а до седмица две се върни да пишеш "как да го забравя?".

Проблемът идва, че ти първо ми намекваш, че съм такова момиче, но не само ти (ама аз ви обяснявам но кой да ме разбере, че не съм тръгнала да правя нещо с него). Второ, говориш ми тия глупости! Ами в днешното време знам, че все пак момчетата не се делят само на тия два стереотипа дето ги определи: "играча" и "смотания". Има и трети- НОРМАЛНИТЕ. Явно тва не го разбираш, че всеки адекватен човек (без значение от пола) ще си търси на 30 години нещо свястно. На 15 надали ще може, така като гледам, но да не слагаме всички под общ знаменател.

преди 56 минути, lupis написа:

Обади се на Banesc

images?q=tbn:ANd9GcSBR7XGe4U9x__CC-VS1TI

преди 1 час, GabriLita написа:

А ето и сега какво стана

няма кой да ти чете толкова неща

имаш ли си гадже 

Проблемът идва, че ти първо ми намекваш, че съм такова момиче, но не само ти (ама аз ви обяснявам но кой да ме разбере, че не съм тръгнала да правя нещо с него). Второ, говориш ми тия глупости! Ами в днешното време знам, че все пак момчетата не се делят само на тия два стереотипа дето ги определи: "играча" и "смотания". Има и трети- НОРМАЛНИТЕ. Явно тва не го разбираш, че всеки адекватен човек (без значение от пола) ще си търси на 30 години нещо свястно. На 15 надали ще може, така като гледам, но да не слагаме всички под общ знаменател.

Уау! Еми що тогава не обръщаш внимание на някое нормално момче, което е от отбора по математика, ще е мило с теб, ще е срамежливо и т.н., ами хлътваш до уши точно в неговата противоположност? Нахакания сваляч, който ти бърка в глупостите на първа среща с най-голямата си наглост притискайки те да му правиш неща, за които после му се молиш да забравите надявайки се да не ги разправя на другите, а той те склонява на още малко срещи и ти идваш тук да търсиш кураж, защото очевидно не се съгласяваш с никой, който не те окуражава, а ти казва истината в очите, че това момче ще те използва, а ти в крайна сметка ще станеш "такава" след тази история. И не казвам, че ще търсиш нещо свястно до 30, а че ти просто не искаш свястно момче, защото свестните момчета не са този тип, който харесваш. Ти харесваш свалячите, а не скромните и свестните, които някой ден ще използваш когато си се наиграла със свалячи. Това се опитвах да ти кажа. 

преди 1 минута, Banesc написа:

няма кой да ти чете толкова неща

Направо на въпроса:emoji_smiley-23:

Уау! Еми що тогава не обръщаш внимание на някое нормално момче, което е от отбора по математика, ще е мило с теб, ще е срамвежливо и т.н., ами хлътваш до уши точно в неговата противоположност? Нахакания сваляч, който ти бърка в глупостите на първа среща с най-голямата си наглост притискайки те да му правиш неща, за които после му се молиш да забравите надявайки се да не ги разправя на другите, а той те склонява на още малко срещи и ти идваш тук да търсиш кураж, защото очевидно не се съгласяваш с никой, който не те окуражава, а ти казва истината в очите, че това момче ще те използва, а ти в крайна сметка ще станеш "такава" след тази история. И не казвам, че ще търсиш нещо свястно до 30, а че ти просто не искаш свястно момче, защото свестните момчета не са този тип, който харесваш. Ти харесваш свалячите, а не скромните и свестните, които някой ден ще използваш когато си се наиграла със свалячи. Това се опитвах да ти кажа. 

Верно е. Вземи математика и ще сте си гадженца и приятелчета следващите няколко години преди да ти поиска секс. ... или ти да му поискаш.

• Автор
преди 7 минути, Гражданин написа:

Уау! Еми що тогава не обръщаш внимание на някое нормално момче, което е от отбора по математика, ще е мило с теб, ще е срамежливо и т.н., ами хлътваш до уши точно в неговата противоположност? Нахакания сваляч, който ти бърка в глупостите на първа среща с най-голямата си наглост притискайки те да му правиш неща, за които после му се молиш да забравите надявайки се да не ги разправя на другите, а той те склонява на още малко срещи и ти идваш тук да търсиш кураж, защото очевидно не се съгласяваш с никой, който не те окуражава, а ти казва истината в очите, че това момче ще те използва, а ти в крайна сметка ще станеш "такава" след тази история. И не казвам, че ще търсиш нещо свястно до 30, а че ти просто не искаш свястно момче, защото свестните момчета не са този тип, който харесваш. Ти харесваш свалячите, а не скромните и свестните, които някой ден ще използваш когато си се наиграла със свалячи. Това се опитвах да ти кажа. 

Пак не си разбрал кво искам да ти кажа....първо, не ми е бъркал а се опита, но аз казах НЕ, второ, това за "моленето", не съм го молила, а той за да ми вдъхне доверие го каза това, за онази история. И другото, което е, че аз точно за това пиша темата, щото осъзнавам кво щеше да направи с мен, така че не ми казвай ясните неща. И на последно място - и да бях направила нещо, аз никого не съдя, щото вие мъжете като чуете такава история за момичето 'и лепвате етикета (а просто има много наивни, които не са за тия неща ама накрая всички ги плюят, че те са измамени), а на момчето му правите евалата и му викате, че е ебаси играча! Тва според теб окей ли е? Като гледам си по-склонен да споделяш това твърдение.

преди 1 минута, GabriLita написа:

Пак не си разбрал кво искам да ти кажа....първо, не ми е бъркал а се опита, но аз казах НЕ, второ, това за "моленето", не съм го молила, а той за да ми вдъхне доверие го каза това, за онази история. И другото, което е, че аз точно за това пиша темата, щото осъзнавам кво щеше да направи с мен, така че не ми казвай ясните неща. И на последно място - и да бях направила нещо, аз никого не съдя, щото вие мъжете като чуете такава история за момичето 'и лепвате етикета (а просто има много наивни, които не са за тия неща ама накрая всички ги плюят, че те са измамени), а на момчето му правите евалата и му викате, че е ебаси играча! Тва според теб окей ли е? Като гледам си по-склонен да споделяш това твърдение.

А и забравих да допълня - няма как от пръв поглед като го видя и да знам, че е такъв. Няма как. Той даже изглежда супер милия и няма нищо общо с това, което е. Пак ли ще ме съдиш?

преди 1 минута, GabriLita написа:

вие мъжете като чуете такава история за момичето 'и лепвате

само аз разбирам от тия неща в това сайтче

има 2 вида жени 

и не си задават въпроси

ако си задават  въпроси значи са глупави и не се осъзнават от  кой вид са .

Никой не му прави евала на момчето, даже връстниците му завиждат, защото не е често явление да си мъж сваляч, на когото с "едни мили очи" му връзва. Не е особен скил това, че може да те свали, а просто природна даденост, която е щастлив да има. Щом е толкова нахакан и е като да го е правил с 300 преди теб, това означава че е имал със сигурност и други момичета преди теб, които и те така като теб са били "не такова момиче". Тези момчета знаят, че ви получават на тепсия, защото им се пускате изцяло заради това, че са ви симпатични на външен вид и нищо друго. То ти ако знаеше повече за него щеше да го знаеш какъв е, а не да пишеш сега мелодрамите "ма как се оказа такъв, аз не очакваш нищо подобно". Напротив, ти си си го харесала точно такъв. Затова те и питах да обясниш, защо как пък от цялото училище не намери друг свестен, с който ще четете учебника по география заедно и ще се държите за ръце, ми намери да се натискаш на баш този дето ви ползва като носни кърпички. Ето това сте жените, че се мислите за много сложни същества, все обяснявате, че едно уж искате, а в реалността съвсем друго си търсите и накрая рев, че всички мъже били прасета, а всъщност гоните само тия дето са от "онези 10%" дето ще ви разплачат, но после лепвате етикети на всички "вие мъжете".

• Автор
преди 9 минути, Гражданин написа:

Никой не му прави евала на момчето, даже връстниците му завиждат, защото не е често явление да си мъж сваляч, на когото с "едни мили очи" му връзва. Не е особен скил това, че може да те свали, а просто природна даденост, която е щастлив да има. Щом е толкова нахакан и е като да го е правил с 300 преди теб, това означава че е имал със сигурност и други момичета преди теб, които и те така като теб са били "не такова момиче". Тези момчета знаят, че ви получават на тепсия, защото им се пускате изцяло заради това, че са ви симпатични на външен вид и нищо друго. То ти ако знаеше повече за него щеше да го знаеш какъв е, а не да пишеш сега мелодрамите "ма как се оказа такъв, аз не очакваш нищо подобно". Напротив, ти си си го харесала точно такъв. Затова те и питах да обясниш, защо как пък от цялото училище не намери друг свестен, с който ще четете учебника по география заедно и ще се държите за ръце, ми намери да се натискаш на баш този дето ви ползва като носни кърпички. Ето това сте жените, че се мислите за много сложни същества, все обяснявате, че едно уж искате, а в реалността съвсем друго си търсите и накрая рев, че всички мъже били прасета, а всъщност гоните само тия дето са от "онези 10%" дето ще ви разплачат, но после лепвате етикети на всички "вие мъжете".

Не знам с колко е бил преди това, то може и да не го е правил, а просто да има голямо самочувствие, както баш си е. Ама аз като съм го харесвала по коридорите и после като го опознах малко беше още по-прекрасно, докато тия неща не се случиха. Явно е бил отчаян и ми е попаднал на профила и си е казал "О да, тва е тая дето ме харесваше, тя има по-голям шанс да ми върже". То така е станало 100%. А аз не контролирам кого да харесвам, ако можех, тоя нямаше и името да му го знам. Просто още го искам, а знам, че не може!

преди 34 минути, GabriLita написа:

Не знам с колко е бил преди това, то може и да не го е правил, а просто да има голямо самочувствие, както баш си е. Ама аз като съм го харесвала по коридорите и после като го опознах малко беше още по-прекрасно, докато тия неща не се случиха. Явно е бил отчаян и ми е попаднал на профила и си е казал "О да, тва е тая дето ме харесваше, тя има по-голям шанс да ми върже". То така е станало 100%. А аз не контролирам кого да харесвам, ако можех, тоя нямаше и името да му го знам. Просто още го искам, а знам, че не може!

" Явно е бил отчаян и ми е попаднал на профила и си е казал "О да, тва е тая дето ме харесваше, тя има по-голям шанс да ми върже". То така е станало 100%. "

Да, на 100% той е девствен и е попаднал на профила ти случайно. Очевидно е, че се самонавиваш през цялото време как трябва да е точно така въпреки срещите, на които те е склонявал към мръсотии неприсъщи за неопитен и девствен мозък. Но ти търсиш подкрепление да ти го повтори просто някой друг, че повече да си го втълпиш за вярно, че даже ще повярваш и в очите да те лъже как си му първата, но просто "не бил от тия дето чака, нали"? И накрая просто ще се видите пак в понеделник, когато ти няма да му устоиш на чара и до вторник вече така хубаво ще те е изработил да правите неща, че до петък вече ще си опитна във всичко. Недей се прави че нещо или някой тук ще ти даде акъл да се спреш. Просто си прави каквото си знаеш, очевидно му е отворен парашута с теб вече, а ти не си по-различна от всички други момичета, които се правят на "не съм такава" и в крайна сметка излизат точно с тия лоши гаджета. Проблемът знаеш ли какъв е? Не толкова, че ще го правиш с когото си искаш, а в това, че после като те зареже ще кажеш, че "всички мъже са такива", а това не е така. Не си тръгнала със свестен и не желаеш такъв. Това ти е природата и ще я осъзнаеш скоро. Но заради това, че гониш точно такива момчета, после ще обобщаваш какви били всички мъже. 

• Автор
преди 16 минути, Гражданин написа:

" Явно е бил отчаян и ми е попаднал на профила и си е казал "О да, тва е тая дето ме харесваше, тя има по-голям шанс да ми върже". То така е станало 100%. "

Да, на 100% той е девствен и е попаднал на профила ти случайно. Очевидно е, че се самонавиваш през цялото време как трябва да е точно така въпреки срещите, на които те е склонявал към мръсотии неприсъщи за неопитен и девствен мозък. Но ти търсиш подкрепление да ти го повтори просто някой друг, че повече да си го втълпиш за вярно, че даже ще повярваш и в очите да те лъже как си му първата, но просто "не бил от тия дето чака, нали"? И накрая просто ще се видите пак в понеделник, когато ти няма да му устоиш на чара и до вторник вече така хубаво ще те изработил да правите неща, че до петък вече ще си опитна във всичко. Недей се прави че нещо или някой тук ще ти даде акъл да се спреш. Просто си прави каквото си знаеш, очевидно му е отворен парашута с теб вече, а ти не си по-различна от всички други момичета, които се правят на "не съм такава" и в крайна сметка излизат точно с тия лоши гаджета. Проблемът знаеш ли какъв е? Не толкова, че ще го правиш с когото си искаш, а в това, че после като те зареже ще кажеш, че "всички мъже са такива", а това не е така. Не си тръгнала със свестен и не желаеш такъв. Това ти е природата и ще я осъзнаеш скоро. Но заради това, че гониш точно такива момчета, после ще обобщаваш какви били всички мъже. 

Само не разбирам защо сигурно 100 пъти ми каза, че към такава. Ми окей, като ме смяташ за к***а, добре. Ама нали нека да изключим факта, че аз нищо не съм правила с него, ама нали - пак съм си такава, както всички, един вид ги определи за такива. И тва за мъжете не е вярно, никога няма да го твърдя. Аз по-горе ти написах, че има и нормален вид (демек свестни), ама не от тия зубърчета и играчи, че само със стереотипи говорим тук, а не трябва.

С теб не мога да се разбера, защото си контра на абсолютно всичко и винаги си доизмисляш неща и си правиш грешни изводи. Аз ясно обяснявам наколко пъти, а ти още някои неща не са ти ясни от историята, а смятам, че се изказвам правилно. Като цяло правиш такива изводи, дето основата им е на една история, нищо повече, не ме познаваш. Това, че си го харесвам, не ме прави слаба или в случая нали. Щях да съм такава ако бях направила нещо на първата среща, тва е. 

преди 9 минути, GabriLita написа:

Само не разбирам защо сигурно 100 пъти ми каза, че към такава. Ми окей, като ме смяташ за к***а, добре. Ама нали нека да изключим факта, че аз нищо не съм правила с него, ама нали - пак съм си такава, както всички, един вид ги определи за такива. И тва за мъжете не е вярно, никога няма да го твърдя. Аз по-горе ти написах, че има и нормален вид (демек свестни), ама не от тия зубърчета и играчи, че само със стереотипи говорим тук, а не трябва.

С теб не мога да се разбера, защото си контра на абсолютно всичко и винаги си доизмисляш неща и си правиш грешни изводи. Аз ясно обяснявам наколко пъти, а ти още някои неща не са ти ясни от историята, а смятам, че се изказвам правилно. Като цяло правиш такива изводи, дето основата им е на една история, нищо повече, не ме познаваш. Това, че си го харесвам, не ме прави слаба или в случая нали. Щях да съм такава ако бях направила нещо на първата среща, тва е. 

Не съм казала, че си к***а, ти сама си слагаш такъв етикет. Обясних ти, че не харесваш свестни момчета. Очевидно ако харесваше, щеше да престанеш да го харесваш този, а ето дори в последното мнение си обясняваш колко си хлътнала, а пък другите били "зубърчета". Е кои са тогава "нормалните/свестните"? Дай пример за свестно момче, как изглежда то например? Опиши го, за да си дадеш сметка, че отново ще опишеш играча. Това се опитвах да ти кажа, на мен изобщо ми е все тая каква си. Просто се престараваш да се опитваш да заблудиш някого, че ще направиш нещо по-различно от това да се качиш на врата на играча. Ще поживеем и ще видим темата "как да го забравя?", сигурен съм! Или дори и да не я видим, аз просто знам, че ще си направиш грешката. И до тук ти казах много полезни неща, които ще знаеш и за напред за себе си, живота и т.н.. Нищо лошо няма в това, че получи толкова много информация па макар и да се правиш нестереотипна ми уж много широко скроена. Да, не е станало на първата среща ама си признай, че вероятността да продължите на следващо ниво е 100%. Ако не беше решила вече, че ще продължите играта, нямаше да пуснеш тази тема да се надъхваш и отговорите ти в нея нямаше да са такива!

• Автор
преди 15 минути, Гражданин написа:

Не съм казала, че си к***а, ти сама си слагаш такъв етикет. Обясних ти, че не харесваш свестни момчета. Очевидно ако харесваше, щеше да престанеш да го харесваш този, а ето дори в последното мнение си обясняваш колко си хлътнала, а пък другите били "зубърчета". Е кои са тогава "нормалните/свестните"? Дай пример за свестно момче, как изглежда то например? Опиши го, за да си дадеш сметка, че отново ще опишеш играча. Това се опитвах да ти кажа, на мен изобщо ми е все тая каква си. Просто се престараваш да се опитваш да заблудиш някого, че ще направиш нещо по-различно от това да се качиш на врата на играча. Ще поживеем и ще видим темата "как да го забравя?", сигурен съм! Или дори и да не я видим, аз просто знам, че ще си направиш грешката. И до тук ти казах много полезни неща, които ще знаеш и за напред за себе си, живота и т.н.. Нищо лошо няма в това, че получи толкова много информация па макар и да се правиш нестереотипна ми уж много широко скроена. Да, не е станало на първата среща ама си признай, че вероятността да продължите на следващо ниво е 100%. Ако не беше решила вече, че ще продължите играта, нямаше да пуснеш тази тема да се надъхваш и отговорите ти в нея нямаше да са такива!

Аз не искам да продължавам с него, защото ще бъда използвана. Това още като писах историята го казах, ама ти само натякваш как съм искала хората да ме подканват да си лягам с него. Пълни глупости. Написах историята, защото ако има хора, минали през подобно нещо, да ми кажат как да го забравя и да не го харесвам някак си. А не 2 часа да споря с някакъв си там и се чувствам така, все едно говоря на стената, когато споря с теб. Не можеш да разбираш хората какво ти казват, или какво? Аз ти разбирам мисълта, ама много често не съответства на казаното от мен преди това.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.