Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Той щеше да се изгаври с мен...

Featured Replies

Както се казваше в едни по-добри форумни години - земете си стая...

Шегувам се, тук сте си добре.

Криза на възрастта .  Менопаузата затихва либидото и мотивира алтернативна реалност , където обектът да се изживее в жарка младост поне виртуално .

Така възникват инфантилните разказчета и сценки като това и други подобни като " обичам го , ко да прая " , " как да махна миризмата на мара , че нашите ше ми отвъртят 3 шамара " и так дале ...

Няма лошо , не осъждам обекта.   Фрустрацията изтощава пагубно психичното поле.   Тези виртуални алтернативи на социални разходки и изживявания са подходящи , стига да носят полза на авторите.

преди 9 часа, GabriLita написа:

Здравейте....пак съм аз.

Скучно ли ти стана ... че пак си измисляш глупави историйки?!

• Автор
преди 8 часа, _sirena_ написа:

Криза на възрастта .  Менопаузата затихва либидото и мотивира алтернативна реалност , където обектът да се изживее в жарка младост поне виртуално .

Така възникват инфантилните разказчета и сценки като това и други подобни като " обичам го , ко да прая " , " как да махна миризмата на мара , че нашите ше ми отвъртят 3 шамара " и так дале ...

Няма лошо , не осъждам обекта.   Фрустрацията изтощава пагубно психичното поле.   Тези виртуални алтернативи на социални разходки и изживявания са подходящи , стига да носят полза на авторите.

И за какво ще си губя времето и нервите да пиша теми и после да споря? А оная тема за марата дори не съм я писала, буквално не ми харесват такива неща, а пък да съм тръгнала да опитвам, щото я прочетох

преди 36 минути, GabriLita написа:

И за какво ще си губя времето и нервите да пиша теми и после да споря? А оная тема за марата дори не съм я писала, буквално не ми харесват такива неща, а пък да съм тръгнала да опитвам, щото я прочетох

А приятелят ти пуши ли трева?

• Автор
преди 4 минути, Гражданин написа:

А приятелят ти пуши ли трева?

Сериозен ли си? Ако беше такъв нямаше и да го погледна. И не, не сме заедно.

преди 13 минути, GabriLita написа:

Сериозен ли си? Ако беше такъв нямаше и да го погледна. И не, не сме заедно.

@_sirena_ е права, че се появяваш точно когато и @Renie се появява и освен всичко друго сте си "гледали" профилите, което те издава. И паралено като почерк на тийн история...

Та аз за това питах дали приятелят ти пуши. Освен това е рано да кажеш, че не сте заедно, защото още обмисляш какво да правиш в историята. Любопитно ми е дали няма да има някакво завръщане. Тотално ли си отрязала всякаква възможност героите да се съберат? Каза че той не пуши трева, значи му даваш няколко точки бонус за това и леко ти се качва в очите. В комбинация с другите черти, на които му се кефиш, това може и да наклони везните към връзка. Има ли такава вероятност? Защото не вярвам историята да приключи просто така.

• Автор
преди 10 минути, Гражданин написа:

@_sirena_ е права, че се появяваш точно когато и @Renie се появява и освен всичко друго сте си "гледали" профилите, което те издава. И паралено като почерк на тийн история...

Та аз за това питах дали приятелят ти пуши. Освен това е рано да кажеш, че не сте заедно, защото още обмисляш какво да правиш в историята. Любопитно ми е дали няма да има някакво завръщане. Тотално ли си отрязала всякаква възможност героите да се съберат? Каза че той не пуши трева, значи му даваш няколко точки бонус за това и леко ти се качва в очите. В комбинация с другите черти, на които му се кефиш, това може и да наклони везните към връзка. Има ли такава вероятност? Защото не вярвам историята да приключи просто така.

Аз няма как да ви докажа! Аз гледах онази темата наскоро и цъкнах профила просто. И очевидно щом не си комуникираме значе всичко е приключило. 

преди 1 минута, GabriLita написа:

Аз няма как да ви докажа! Аз гледах онази темата наскоро и цъкнах профила просто. И очевидно щом не си комуникираме значе всичко е приключило. 

Как е приключило като не си го блокирала? Тайно искаш да ти следи активността в интернет и се надяваш на нещо.

• Автор
преди 21 минути, Гражданин написа:

Как е приключило като не си го блокирала? Тайно искаш да ти следи активността в интернет и се надяваш на нещо.

Не искам да го блокирам. Вече обясних защо написах тази тема, но явно тук хората или не ти вярват, или се карат с теб.

преди 44 минути, GabriLita написа:

Не искам да го блокирам. Вече обясних защо написах тази тема, но явно тук хората или не ти вярват, или се карат с теб.

И като не го блокираш му оставяш заявка, че си свободна по всяко време. Винаги когато реши да ти пише ще му отговориш. Това е човек с много опции и ти все още се надяваш да бъдеш такава щом не искаш да го блокираш въпреки натиска му да правите неща и ултиматума му как не бил чакал и тем подобните унижения към теб да пускаш, ако ще се виждате пак. Т.е. ти сега си му в позицията на резервна гума, защото още си го оставила да ти души профила и ако му се прииска е достатъчно с един емотикон да те извика.

• Автор
преди 10 минути, Гражданин написа:

И като не го блокираш му оставяш заявка, че си свободна по всяко време. Винаги когато реши да ти пише ще му отговориш. Това е човек с много опции и ти все още се надяваш да бъдеш такава щом не искаш да го блокираш въпреки натиска му да правите неща и ултиматума му как не бил чакал и тем подобните унижения към теб да пускаш, ако ще се виждате пак. Т.е. ти сега си му в позицията на резервна гума, защото още си го оставила да ти души профила и ако му се прииска е достатъчно с един емотикон да те извика.

Тва че го харесвам, не значи че съм лесна

преди 2 минути, GabriLita написа:

Тва че го харесвам, не значи че съм лесна

Лесна си от момента, в който вече те е свалил. Това че ще малко ще протакаш нещата не те прави трудно, защота по същество съзнателно вече го желаеш и просто те притеснява, че той е ебач и ще те зареже. Въпросът ти обаче е дали не можеш да си го задържиш по-дълго като му се дърпаш. Пак те питам, защо не обърщаш внимание на обикновени момчета ми ходиш след големия сваляч?

преди 1 час, GabriLita написа:

Аз няма как да ви докажа!

Вярвам ти, че казваш истината. Тук има едни пишман разбирачи и психолози, които си мислят, че знаят всичко. Вярвам, че някога ще намериш своя принц...

• Автор
преди 1 минута, bioid написа:

Вярвам ти, че казваш истината. Тук има едни пишман разбирачи и психолози, които си мислят, че знаят всичко. Вярвам, че някога ще намериш своя принц...

Това сарказъм ли трябваше да бъде 

Абе що се еабавате с момичето?

Пубер и гадже...
Моме порастнете, пича иска да бележи точки и да се фука пред аверите а ти търсиш история от сапунен сериал.
Устата ме боли да го повтарям това на моите ученици, порастнете и тогава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.