Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кучетата срещу хората

Featured Replies

Обичам кучетата. Но последните години тяхното присъствие взима да ми идва ту мъч. И фанатизма и безграничната любов на кучкарите. Колко хора бяха нападнати и изядени, най-вече малки деца и стари хора. И от породи като Ротвайлери, Питбули, Старфуршири, Алабай. Реално това не са кучета, а чудовища създадени да нападат и убиват. Наскоро една мастия беше оставена безпризорно в един двор, и ние се разхождахме с жена ми, и то се опита да я нападне, добре че бях там и му вкарах няколко токата и то избяга. Ако жената беше сама сега щеше да е нахапана аз в затвора, а мастията и собственика и в гроба.  Баста! Избирам хората пред кучета. Пикаят серат навсякъде, на два метра от вратата на супермаркет надигнало крак и пикае. Такива като гореизброените породи с, които разни комплексари компенсират малкия израстък между краката си трябва да бъдат забранени, както е забранено притежаването на огнестрелно оръжие. За други породи на село и задължително двор. Забраняват дизеловите автомобили видиш ли били вредни  за човечеството замърсявали дрън! А мастиите, които изброих и подобни те не са ли потенциални убийци на хората? Трябва регулация и общо взето да играе тоягата иначе положението ще става все по-зле.

преди 7 минути, Коркодила написа:

както е забранено притежаването на огнестрелно оръжие.

Не е забранено!

3333333.jpg.933e8c4dbf85c3f4ac95150dacc28df1.jpg

Я го виж тоя - само една команда му трябва и имаш право на един изстрел в рамките на 3 секунди!

преди 1 час, Коркодила написа:

Трябва регулация и общо взето да играе тоягата иначе положението ще става все по-зле.

Лъжеш, че обичаш кучета! Всичко, което описваш, говори, че ги мразиш, както мразиш и всички останали животни.

Кучетата и животните по принцип, изобщо не замърсяват планетата, замърсява я животното-човек!

8ab8fa3b0fb61be5bbebcf3f3304623c-0000287931-article3.jpg

Животните никога не нападат безпричинно. Досега нито едно куче не ме е нападнало. Но те имат много силен усет и интуиция, и усещат тези, които не са доброжелателни към тях.

преди 3 часа, Коркодила написа:

породи като Ротвайлери, Питбули, Старфуршири, Алабай. Реално това не са кучета, а чудовища създадени да нападат и убиват. Наскоро една мастия беше оставена безпризорно в един двор, и ние се разхождахме с жена ми, и то се опита да я нападне

Ми не е така.
Познавам доста хора които отглеждат питбули или ротвайлери и животинките са си много дружелюбни.
проблема е в самите стопани, разните комплексари умишлено озлобяват животните чрез всякакви малоумни методи втч и бой, за онези които ползват кучетата за боеве да не говорим.

преди 3 часа, Коркодила написа:

Обичам кучетата.

Избирам хората пред кучета.

Не обичам вълци / кучета.
Знам да общувам с хора, животни не ми трябват, освен за месо за ядене.

А притежателите на кучета мразят хората, защото са смотани комплексари.

• Автор
преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Лъжеш, че обичаш кучета! Всичко, което описваш, говори, че ги мразиш, както мразиш и всички останали животни.

Кучетата и животните по принцип, изобщо не замърсяват планетата, замърсява я животното-човек!

8ab8fa3b0fb61be5bbebcf3f3304623c-0000287931-article3.jpg

Животните никога не нападат безпричинно. Досега нито едно куче не ме е нападнало. Но те имат много силен усет и интуиция, и усещат тези, които не са доброжелателни към тях.

Я стига глупости! Преди време 3 години мисля беше нападнато и умъртвено дете от питбул. Сигурно то е било недобронамерено. Ако беше твоето дете  да ли щеше да мислиш, че е така? 

преди 2 минути, Коркодила написа:

Я стига глупости! Преди време 3 години мисля беше нападнато и умъртвено дете от питбул. Сигурно то е било недобронамерено. Ако беше твоето дете  да ли щеше да мислиш, че е така? 

Kакво ти "мислиш" не ме интереува! Дали е питбул или пудел - няма значение!

преди 6 часа, Коркодила написа:

Да, има такива инциденти, които се дължат или на факта, че кучетата са били предизвикани, или че са били някакви бесни кучета научени на злоба от стопаните си.

Но също така, трябва да се спомене колко изроди насилват кучета, подлагат ги на всякакви мъчения и извращения, пребиват ги от бой, или ги влачат с коли.

Снимка: Animal Hope

Абсолютно всеки вълк / куче е 100% изрод генетически и изгладнял почва да те хапе и разкъсва на парченца месо, щото не може за те погълне цяла. В глутница са също като хиените.

Вълците / кучетата имат особеността да се подчиняват в глутницата на Алфа вълка / куче.
Та псето отгледано от човек му се подчинява на него. Те заради това подчинение човеците ги отглеждат, за да има кого да командват постоянно и до безкрай. И по-агресивните човеци ги ползват вълците / кучетата и като оръжие срещу други хора.

А ако някой уж бил обичал животните, ми да си отглежда заек или коза, що му трябва хищник, а ?

преди 16 часа, Белгиеца написа:

Не обичам вълци / кучета.
Знам да общувам с хора, животни не ми трябват, освен за месо за ядене.

А притежателите на кучета мразят хората, защото са смотани комплексари.

Притежавам и обичам кучета и определено не мразя хората и презирам " смотани комплексари" като теб . 

Балончето го каза виновен е собственика.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Абсолютно всеки вълк / куче е 100% изрод

Само страхливците се страхуват от кучетата, затова ги мразят! :lol6:

Крокодил, пък го е страх от кученца. Апропо и амстафите, и ротвайлерите, и питовете се използват за полицейски кучета из цял свят, тъй че породата има точно никакво значение. Въпроса е до хората, не до кучетата, щото тия бездомни кучета по улиците не са паднали от небето и не се изхранват само от кофите за боклук. Бабите из столицата голямо хранене ги хранят, после по новините някаква баба била убита от куче - що за толкова години не се чу барем за една баба от село, дето е убита от куче.

А ония четири лапи ли са, пет ли са, не ги знам, ма са тотални измамници. Общините абсолютно безхаберни, в нашата нам си къв проект 400К в левове за кучешки приют - едно куче няма в него и никога не е имало, пълно със крадени материали от общинарите, е за туй го ползват, да си съхраняват ганджата.

на 21.08.2023 г. в 15:50, _Aumi_ написа:

Само страхливците се страхуват от кучетата, затова ги мразят! :lol6:

През миналия век в БГ убих едно куче с подръчни материали. Първо го трясках яко по празната кратуна, ама оно па не мре. И му заврях една дървена дръжка в гърлото докато повърна кръв и предаде богу дух, мръсната сган.

А умните хора не обичат хищници.

на 21.08.2023 г. в 15:22, georgi6 написа:

Притежавам и обичам кучета и определено не мразя хората и презирам " смотани комплексари" като теб . 

Ааааааа мразиш ни ти нас умните хора, мразиш ни.

преди 7 минути, Белгиеца написа:

хищници.

хищници са убийците на кучета и животни! ;)

преди 8 минути, Белгиеца написа:

И му заврях една дървена дръжка в гърлото докато повърна кръв

И сигурно изпита удоволствие от това! 

...........................

Стандартната диагностика на психиатрични и емоционални разстройства описва жестокостта над животни като диагностичен критерий за поведенчески разстройства…
Според проучване от 1997 година, направено от Масачузетската общност за предотвратяване на жестокостта над животни и Североизточния университет в Масачузетс, насилниците на животни са 5 пъти по-склонни да извършат престъпления срещу хора, и 4 пъти по-склонни да извършат престъпления, свързани с имущество(обири, палежи и т.н.) ,в сравнение с личности без минало на насилие над животни.
Много изследвания в Психологията, Социологията и Криминологията през последните години демонстрират, че обикновено насилниците на хора имат история на сериозна и повтаряща се жестокост над животни.

Често унижения в детството предшестват насилието над животни от младежи. През детството, според Алън Брантли (психолог и агент от ФБР, работил и в Националния център за анализ на Жестоките престъпления, помогнал за разкриването на много серийни убийци) ,серийният убиец не може да отвърне на тези, които са го унижили или наранили и затова пренася агресията и злобата си над животно, което лесно би могъл да контролира и нарани, защото е малко и уязвимо.

Специалният агент от ФБР Алън Брантли  казва: ”Жестокостта над животни….тя не е безобиден акт на негативни емоции в психически здрав индивид, тя е предупредителен знак…”Жестокостта над животни е индикатор за психологически проблеми, които биха могли и често водят до още по-жестоки престъпления над хора. Брантли вярва ,че престъпниците убиват животните като репетиция за убийството на хора. Според него насилието над животни най-вече се използва като отдушник за безсилието и гнева им.

Американската психиатрична асоциация смята жестокостта към животните за един от диагностичните критерии за поведенческо разстройство, тъй като много социопати започват с жестокост върху животни, за да придобият усещане за власт и контрол. Окрилява ги и чувството за безнаказаност, тъй като жестокостта над животни много често остава скрита и ненаказана, освен в случаите когато самият извършител признае за това или бъде разкрит. В крайна сметка идва момент, когато проявите на жестокост ескалират до насилие над хора. Мъчението и убийството над животни вече не задоволява „нуждата” на извършителя, тя е просто „опит”,” чернова” и един вид „генерална репетиция” за това, което насилникът иска да извърши, а именно да нарани ,да причини болка, и да убие човек.

Из доклада “The link between animal abuse and violence towards people” 

преди 9 часа, _Aumi_ написа:

И сигурно изпита удоволствие от това! 

Ми НЕ !
Просто едни идиоти се бяха опитали да го наложат на работното място и го пускаха вътре да носи бълхи мръсната сган.
Та като ги нямаше идиотите му видях сметката с каквото имах под ръка.

Притежателите на кучета по апартаментите са просто леко психично нестабилни и си търсят екзистенциална патерица.

А в родното ми село кучетата бяха вързани на синджир на двора да джавкат да не влизат крадци. Денонощно в малката им дървена къщичка мръзнеха по цяла зима, щото стопаните им ги били „обичали“, ха ха ха ...
Кучетата и котките са просто роби на собствениците им, които обаче лъжат че уж били обичали животните. Обичат да имат послушен роб на разположение.

Това е положението.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Просто едни идиоти се бяха опитали да го наложат на работното място и го пускаха вътре да носи бълхи мръсната сган.
Та като ги нямаше идиотите му видях сметката с каквото имах под ръка.

На теб лично, пречеше ли ти, ухапа ли те, какво ти направи, с какво те предизвика това куче, че поиска да му "видиш сметката"?

Известно е че кучетата са "произведени" от човек. Не е известно кой е "произвел" котките. 

В тоя смисъл опасни са кучетата които са 'произведени" от хората, а не точно конкретен човек. Иначе говорим за вълк. 

Страхлив вълк няма!!! Той напада, за да си осигури храна и/или да защити малките си или територията си.

на 20.08.2023 г. в 19:31, Коркодила написа:

Ако жената беше сама сега щеше да е нахапана аз в затвора, а мастията и собственика и в гроба.

Кроки, мастиятъ няма собственик!!! ;) Отделно това не се пуска 

безпризорно в един двор

както твърдиш. 

Нещо си попаднал на нечитава жена!!! Принципно кучките не се понасят взаимно. Те си пазят територията. 

Cat Vs Gator GIFs | Tenor

Марш във водата кроки!!! :)

преди 1 час, _Aumi_ написа:

На теб лично, пречеше ли ти, ухапа ли те, какво ти направи това куче, че поиска да му "видиш сметката"?

Белги го е страх от бълхите, а не от кучето ... :) Т.е. Страх го е бълха да го ухапе ... :) Има алергия чуекъ .... :) 

Бълхи, не се качвайте по кучетата или котките!!! Белгиеца дебне и ща ви види сметкътъ!!! :)  

преди 6 часа, _Aumi_ написа:

На теб лично, пречеше ли ти, ухапа ли те, какво ти направи, с какво те предизвика това куче, че поиска да му "видиш сметката"?

Пречеше ми разбира се.
Работната стая не е кучкарник.

А всеки кучкар затварящ пред деня само псе у апартамент със 100% сигурност мрази хората и най-вече съседите си. На кучкарят не му пука, че самотното псе ще лае като лудо при най-малкия шум идващ от някъде около апартамента. Вратата на асансьора като тропне и почва да джавка да го чуят по всичките етажи. Глас някакъв да чуе и джавка ли джавка.

Ето ти доказателство че мразите хората, тези дето обичате да имате роб псе/вълк.

преди 17 часа, Белгиеца написа:

През миналия век в БГ убих едно куче с подръчни материали. Първо го трясках яко по празната кратуна, ама оно па не мре. И му заврях една дървена дръжка в гърлото докато повърна кръв и предаде богу дух, мръсната сган.

А умните хора не обичат хищници.

Ааааааа мразиш ни ти нас умните хора, мразиш ни.

Ти не си умен бе ти си проЗт.

преди 8 часа, _Aumi_ написа:

Не е това - просто шубето го е било страх да се разбере с колегите си и си го е изкарал на кучето т.е. комплексите му и психичното разстройство са баш по доклада, който си цитирала по- горе. Пълна трагедия е белгито, не случайно е станал паляка на форума.

Такива като гореизброените породи с, които разни комплексари компенсират малкия израстък между краката си трябва да бъдат забранени, както е забранено притежаването на огнестрелно оръжие.

В много страни има забрани за различни породи. Примерно в Германия  и Дания питбулите са забранени

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/zabranenite-porodi-kucheta-na-teritoriiata-na-es-snimki-6078972

В различни държави има и още рестрикции към някои породи като Дого Аржентино и Неаполитански мастф например...

• Автор

В Белгия Антверпен, има сериозни мерки за кучетата. Особенно с тяхното уриниране на всякъде има петиция от жителите и забрана да уринират на всякъде. Както и разкарването им без каишка на зона, където не разрешена за разходка на кучетата. Като почне да вали и е задух така смърди от тая урина. Един път скутера ми, който е паркиран пред входа смърдеше на кучешки л@йна като се качих. Кучкарите са нагляри. В бегето отдолу на дърчаката мастията беснеела когато надуех уредбата. Беше ми сложила анонимка на вратата със заплаха за тежки телесни повреди. Ядосах се и казах, че ако и барна мастията някъде ще я линчувам. Обаче явно Бог си знае работата и чух след седмица , че някой е обесил мастията и, а тя набеди мен.

преди 3 часа, insec написа:

Не е това - просто шубето го е било страх да се разбере с колегите си...

Я пробвай ти да се разбереш с изкуфели кучкари, ха ха ха ...
Няма псе = няма проблеми.

преди 4 часа, georgi6 написа:

Ти не си умен бе ти си проЗт.

Аз със 100% сигурност съм умен, наредил съм си живота както ми трябва.
Нямам нужда от псе до себе си.

преди 35 минути, Белгиеца написа:

Я пробвай ти да се разбереш с изкуфели кучкари, ха ха ха ...
Няма псе = няма проблеми.

Аз със 100% сигурност съм умен, наредил съм си живота както ми трябва.
Нямам нужда от псе до себе си.

Да спориш с глупак значи да му доказваш, че си по глупав от него!

За 13 години в този форум съм блокирал двама е ти си третия.

ps тая белгийка когато е раждана е повивана с черен повой 

Една много важна черта от характера на кучкарите е, че са антисоциални личности, защото оставят гадните им мръсни псета да дрискат по тротоарите и тревата в дворовете на хората, без да им събират после говната в плик.
Преди 10-на дена на съседа му се случи точно това, беше изкарал електрическата косачка и едно голямо обемисто прясно лайно в тревата му.
Кучкарството в градовете и особено в апартаментите си е направо поведенческо отклонение от рода на антисоциалните патологии.
На кучкарите не им пука че техните гадни мръсни псета причиняват вреди на други хора, защото кучкарите са всичките на мнение, че цялата планета Земя е само тяхна частна собственост. Притежателите на вълци / кучета в градовете са като екстремистите ислямски интегристи талибани, те кучкарите искат да подчинят цялото човечество на техните болни мозъци и всеки който ги срещне да се простира пред псето им на колене да му отдава почести.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.