Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за информация

Featured Replies

Въпреки всичко, тази година ще има екскурзия! Вече съм по - добре, не мога да ходя на дълги разстояния пеша, но на кратки мога с проходилката. Ще вземем и нея, и количката. Избрала съм си местата за екскурзия, от миналата година са.

Молбата ми е само да дадете информация за това доколко достъпни за инвалиди са следните градове, както и дали в тях има ресторанти и заведения, достъпни за хора в инвалидни колички.

Благоевград, Банско, Петрич, Сандански, Мелник, Кюстендил.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Въпреки всичко, тази година ще има екскурзия! Вече съм по - добре, не мога да ходя на дълги разстояния пеша, но на кратки мога с проходилката. Ще вземем и нея, и количката. Избрала съм си местата за екскурзия, от миналата година са.

Молбата ми е само да дадете информация за това доколко достъпни за инвалиди са следните градове, както и дали в тях има ресторанти и заведения, достъпни за хора в инвалидни колички.

За дуругите не знам....в Банско нямаш проблеми, стига да имаш пари да си платиш услугата

преди 1 час, Anneliese написа:

поли - много критикувваш ГЕРБ - НО където има доста ремонти по европейски програми е пригодено - а усвояването на Европари са общини с кметове на ГЕРБ

яко източване  на пари

на инвилидите им дават някакви  турски обувки за 10 лв а ги пишат че струват  300 лв 

преди 1 минута, Banesc написа:

яко източване  на пари

на инвилидите им дават някакви  турски обувки за 10 лв а ги пишат че струват  300 лв 

Тцъ - никой не ти дава - купуваш си.... и сис вземаш разликата, ако намериш фактура!

преди 15 минути, Banesc написа:

яко източване  на пари

така е - за да махнат б бордюра от пътя  - ренонтират 3 метра от тротоара - а пишат че са правели целия

току-що, Без умствен капацитет написа:

така е - за да махнат б борюра ит пътя  - ренонтират 3 метра от тротоара - а пишат че са правели целия

Има си обществени поръчки! А ти имаш телефон! Това, че не занеш на кого да се обадиш за рестото, не е проблем на нормалните хора в бг

Досега мяу мяу че не я изкарвали сега изведнъж ще обикаляБългария хихи

преди 4 часа, petie1 написа:

Досега мяу мяу че не я изкарвали сега изведнъж ще обикаляБългария хихи

Да върви на Ендор, при Евоките.

Там всичко е в естакади и подиуми и ...

преди 19 часа, Anneliese написа:

Абе ти докогато не можеше да ставаш и да седиш и още 1000 болести те гонят сега пък екскурзия!

преди 37 минути, Емил Костов написа:

Абе ти докогато не можеше да ставаш и да седиш и още 1000 болести те гонят сега пък екскурзия!

Ами а де и после що й се смеят.. Не можела да яде да оди да пърди а сега изведнъж хуква да обикаля страната?

Вие само толкова ли можете  - да се подигравате? Нищо нвинлино като коментар.

За съжаление нямам наблюдения за въпросните градове 

Петрич е приятен град,Благоевград също не е лошо.Сандански има хубав парк и “център” или каквото там се води. Мелник е една улица,мен лично там не ми беше особено интересно. Може да продължите към Гърция,обмисляла ли си го като вариант? 

• Автор

Гърция е скъпа за нас, иначе преди години ходихме за няколко часа до Ксанти и Бяло море, че мама искаше да си топне краката на Бяло море.🤣😂 Беше много слънчево в Ксанти, малко видях от града, но е хубав. Иначе още помня пътуването през Маказа, брррррррр. А и не бяхме сами, бяхме на гости на приятели на нашите в Златоград, домакинът предложи да отидем за малко в Ксанти, и се съгласих. Ама човекът не знаеше езици, а в Гърция ми направи много лошо впечатление това, че нямаше указателни табелки на английски език, всичко беше само на гръцки език, а аз поне мога да чета имена на градове, села и реки на английски език. Но нямаше и една табелка на английски език. Докато не си оправят тоя проблем, там не бих стъпила пак. Направо не знам как не се загубихме.

За информация на съфорумците, вече съм малко по - добре и мога да ходя сама и с чужда помощ на кратки разстояния, на средни и дълги - само с количката. А на инвалидите в колички не им е забранено да пътуват.

На уважаемите съфорумци много им куца четенето с разбиране. Под достъпност имах предвид достъпни ресторанти и кафенета за хора с инвалидни колички.

Днес се връщам от Вършец, където бях на санаториум. Днес и утре почиваме и в понеделник сме на път.

на 27.08.2023 г. в 18:21, jhoro написа:

Вие само толкова ли можете  - да се подигравате? Нищо нвинлино като коментар.

За съжаление нямам наблюдения за въпросните градове 

Аз не се подигравам! Констатирам ТЯ какво пише! Коментар за градове и цени няма да давам, защото постващата е неадекватна и не желая после да ме обвини в нещо!

преди 5 часа, Anneliese написа:

А на инвалидите в колички не им е забранено да пътуват.

Кой го е казал това? Или ти си го съчини?

преди 6 часа, Anneliese написа:

Гърция е скъпа за нас, иначе преди години ходихме за няколко часа до Ксанти и Бяло море, че мама искаше да си топне краката на Бяло море.🤣😂 Беше много слънчево в Ксанти, малко видях от града, но е хубав. Иначе още помня пътуването през Маказа, брррррррр. А и не бяхме сами, бяхме на гости на приятели на нашите в Златоград, домакинът предложи да отидем за малко в Ксанти, и се съгласих. Ама човекът не знаеше езици, а в Гърция ми направи много лошо впечатление това, че нямаше указателни табелки на английски език, всичко беше само на гръцки език, а аз поне мога да чета имена на градове, села и реки на английски език. Но нямаше и една табелка на английски език. Докато не си оправят тоя проблем, там не бих стъпила пак. Направо не знам как не се загубихме.

За информация на съфорумците, вече съм малко по - добре и мога да ходя сама и с чужда помощ на кратки разстояния, на средни и дълги - само с количката. А на инвалидите в колички не им е забранено да пътуват.

На уважаемите съфорумци много им куца четенето с разбиране. Под достъпност имах предвид достъпни ресторанти и кафенета за хора с инвалидни колички.

Днес се връщам от Вършец, където бях на санаториум. Днес и утре почиваме и в понеделник сме на път.

Е радвам се че си по-добре, айде да донесеш снимки и интересни истории! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.