Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приложение и как да изтрия снимки от таблет без да могат да бъдат възстановени

Featured Replies

• Автор
на 4.09.2023 г. в 15:29, Rammkopf написа:

Инсталирах си на таблета Recover Deleted Photos на DOSA Apps от PlayStore, праснах 2 снимки с камерата и едната я затрих по класическия метод (в кофата), а другата - Remove from device. Програмата сканира и откри, каквото съм имал в кофата, но не и това, което съм разкарал перманентно. So, I don't get your point above. :D

Нещо не става с тези програми и Disk digger и Dr.Fone при мен мен ми излизат файловете, които не са изтрити, не знам аз ли не правя нещо както трябва...

Google Photos app

Library >Trash >More  >Empty Trash >Delete permanently

преди 27 минути, kld написа:

Нещо не става с тези програми и Disk digger и Dr.Fone при мен мен ми излизат файловете, които не са изтрити, не знам аз ли не правя нещо както трябва...

Може и да правиш всичко като хората, просто политиките в Android на конкретното ти устройство да са така "тунинговани" от производителя на таблета.

За файлов мениджър използвам CX File Explorer, който има също опция за перманентно изтриване на файлове. По подразбиране, в настройките му е активиран Recycle Bin - трябва да се деактивира това нещо и тогава перманентното изтриване става наистина такова.

В краен случай, наистина направи това, което те посъветвах още в началото - напълни му паметта до гушата с някакви простотии - епизодите на "Дързост и красота", например - след което ги изтрий. Това физически ще презапише клетките на паметта с новата информация и ще затрие перманентно старата. Наистина няма да могат да ти възстановят снимките повече. Но пък ще си припомнят сериала ... :D

Spoiler

В система Android, администратор на устройството е този, който пипа по екрана - т.е., потребител със завишени привилегии, но не root (т. нар. "Super user"). По-скоро е в нещо като sudoer list, където са му дадени ограничени права за администрация, за да не си съсипе системата, или да я модифицира неправомерно. Без да си root, нямаш права за формат на ниско ниво, освен ако в манифеста на Android не са ти дадени конкретни права на дефолтния потребител от производителя на устройството ти. Та разни шредери и тям подобни, за някого работят, за друг - не.

Тази информация я скривам тук, като допълнение, с уточнението, че я декларирам по памет, от годините, когато се занимавах по-активно с мобилни системи. Извинявам се предварително, ако има някакви неточности, но идеята е, че с програмките за "дълбок достъп", your mileage may vary, поради различни технически причини, част от които вече съм ти изброил в това каре. Та, почни да търсиш "Дързост и красота" и ще си решиш проблема нестандартно, но ефективно.

• Автор
преди 3 часа, Rammkopf написа:

Затвори скритото съдържание

В система Android, администратор на устройството е този, който пипа по екрана - т.е., потребител със завишени привилегии, но не root (т. нар. "Super user"). По-скоро е в нещо като sudoer list, където са му дадени ограничени права за администрация, за да не си съсипе системата, или да я модифицира неправомерно. Без да си root, нямаш права за формат на ниско ниво, освен ако в манифеста на Android не са ти дадени конкретни права на дефолтния потребител от производителя на устройството ти. Та разни шредери и тям подобни, за някого работят, за друг - не.

Тази информация я скривам тук, като допълнение, с уточнението, че я декларирам по памет, от годините, когато се занимавах по-активно с мобилни системи. Извинявам се предварително, ако има някакви неточности, но идеята е, че с програмките за "дълбок достъп", your mileage may vary, поради различни технически причини, част от които вече съм ти изброил в това каре. Та, почни да търсиш "Дързост и красота" и ще си решиш проблема нестандартно, но ефективно.

Бих изтеглил, но ще трябва да са гигантски файлове, а нямам време

• Автор
преди 13 часа, kld написа:

Исках да си кача някои снимки в photos.google.com на другия ми Гугъл профил, и като ги качих от сайта се махнаха от таблета, някой знае ли защо и как да не се махат от там?

• Автор
на 11.09.2023 г. в 6:34, Rudy M. написа:

Спри си синхронизацията! :angry: 

Спряна е

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.