Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

UNI-BG Възкресение !?!?!

Featured Replies

Здравейте, напоследък ми излиза една реклама във фейсбук , за възраждането на най-голямата IRC мрежа UNI-BG.ORG. Някой знае ли дали информацията е достоверна или е някаква измама.  Има доста неща които пробуждат у мен съмнение: 

1. Текста е малко странен. Много думи без да казват нищо и кой знай какво съдържание. Дори думи , които не съществуват според мен в българския език като ОКУТВАМ.... Текстът ми прилича като написан от CHAT GPT.  Определено е странен :)

2. Домейнът е регистриран на Бахамите. Информацията за контакт е странна и недостоверна.

3. Регистриран е на 05.09.2023г и само за една година. Защо ??!?

Самият сайт представлявя този странен текст, брояч до пускането на мрежата (10.10.2023г) , логото ма мирк и поле в което да си въведеш имейла 

Добавям скрийншот. Може да отворите и страницата.

Някой друг мисли ли като мен , че е Fake цялата работа или мен ме трещи параноята ? 😄 Благодаря !

image.png.10270d7a69648ba10533cfd67412b72b.png

Глобално текста не прилича на чист спам, но това със събирането на поща, а говорейки за пълна анонимност ... нещо не ми се връзва.

11-ти също е ден, ако има нещо ново няма да изчезне, нали?

• Автор

Най - вероятно събират имейли за добри или не толкова добри цели.  Може и да бъркам ...не знам...

• Автор
преди 17 минути, Rudy M. написа:

Пълни глупости.

Не им давай никакъв мейл, изчакай, и на 11.10.2023 пробвай да влезеш в страницата.

Никакъв имейл не давам. Сървърт irc.uni-bg.org работи и е регистриран няколко дена след домейна. Вътре има само ботове. Ще разберем на 11 :) 

Сетили се господата след толкоз време за възстановяват нещо, което сами съсипаха. 

• 3 седмици по-късно...

Мрежата си я има и си бачка, събирането на мейли е за да подсетят потребители на 10.10 да влезнат в IRC 😉 irc.netel.bg или irc.freeunibg.eu

Те ни събраха ЕГН-тата и личните данни... вие за мейлите сте се притеснили 🤠

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.