Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете видеонаблюдение

Featured Replies

преди 8 часа, valyo_93 написа:

Не съм поръчвал нищо скъпо от алиекспрес,ще дължа ли мито или ддс при доставката

Камерите, към които ти пратих линк, идват от Полша. Няма да дължиш нищо допълнително.

• Автор

А тези камери като са wifi и нвр wifi камерите към кое се свързва към рутера или нвр.Имам сигнал отпред на къщата но отзад няма,ако камерите се връзват към нвр ако го сложа в друга стая ще има сигнал навсякъде.За да работят добре

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN406.93  45%OFF | ANRAN cctv Video Kit 5MP Wireless Security Camera Set 8CH NVR Infrared Night Vision Outdoor Wifi Surveillance Camera System
https://a.aliexpress.com/_mrUGPTY

преди 14 минути, valyo_93 написа:

А тези камери като са wifi и нвр wifi камерите към кое се свързва към рутера или нвр.Имам сигнал отпред на къщата но отзад няма,ако камерите се връзват към нвр ако го сложа в друга стая ще има сигнал навсякъде.За да работят добре

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN406.93  45%OFF | ANRAN cctv Video Kit 5MP Wireless Security Camera Set 8CH NVR Infrared Night Vision Outdoor Wifi Surveillance Camera System
https://a.aliexpress.com/_mrUGPTY

Познай от 3 пъти :) Нормален, истински рутер, има ли изобщо радио?

ПС: Бягай с 200 оъ подобни гаражни сглобки

преди 1 час, valyo_93 написа:

А тези камери като са wifi и нвр wifi камерите към кое се свързва към рутера или нвр.

Към NVR се свързват, той им раздава адреси от друга мрежа (обикновено 172.16.x.x). А като се уцелят да са на близка честота до тази на рутера ти, започват да си пречат с него и ще ги губиш произволно.

Комуникацията е по TCP, т.е. двупосочна. И не е рядкост да се окаже, че някоя камера се "чува" лошо, заради което започват да страдат всичките ти камери в ефира.

• Автор

Ясно значи нестават.A от касабата кои са по добри тези https://www.kassabasystems.com/4mpx-ip-komplekt-s-4-vanshni-kameri-s-mikrofon

или тези

https://www.kassabasystems.com/ip-kamera-trx-dbs13mpx-a

• Автор

А всички ли ип камери са пое мога ли да ги вържа към пое суич.Защото и двата комплекта в касабата по надолу имат пое комплект но с 4 портов суич,а аз искам 8 портов мога ли да купя първия комплект и да вържа камерите с пое суич или ще ги изгоря трябва да са с 12в захранване.

Не разбирам, защо продължаваш да настояваш да се набуташ с Касабата. :D Най-добре им се обади и им кажи какво искаш, те ще ти кажат какво имат.

Не, не всички IP камери са с PoE. Доста от тях, все още предлагат само 1 опция за захранване - с 12V адаптер. По-хубавите камерки вече идват с транформатор за PoE.

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

....и никога не се ползва адаптера от комплекта!!!!!!!

Що, бе?! Ти ... фойерверки не харесваш ли по Коледа? :D

преди 7 минути, Rammkopf написа:

Що, бе?! Ти ... фойерверки не харесваш ли по Коледа? :D

Бе аз харесвам....ама да "свети, гърми", когато аз му кажа..... А не да ми пада ДТЗ, когато си поиска .....камерата :) 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Бе аз харесвам....ама да "свети, гърми", когато аз му кажа..... А не да ми пада ДТЗ, когато си поиска .....камерата :) 

Адреналина от неизвестното е част от шоуто. :DИначе ... какво е то? Като си знаеш, че жената пуска само вторник, сряда и четвъртък, де е тръпката?!

преди 3 минути, Rammkopf написа:

Адреналина от неизвестното е част от шоуто. :DИначе ... какво е то?

Аз адреналина си го вземам на пистата :) Не ми трябва повече....на моите Години

преди 4 минути, Rammkopf написа:

ато си знаеш, че жената пуска само вторник, сряда и четвъртък, де е тръпката?!

Тръпката е д ГО НАПРАВИШ в събота.....защото знаеш, че е възможно!

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Тръпката е д ГО НАПРАВИШ в събота.....защото знаеш, че е възможно!

... с комшийката. :D

Като каза "на пистата", скоро ги водих мойте зайци на картинг, в двоен карт. Малката я опаковаха в една жилетка, с геврек на врата и някаква каска, дето сигурно тежи колкото нея. 2 обиколки съм я държал за главата с едната ръка, да не я изгубя по завоите. :D Беше голям майтап.

преди 3 минути, Rammkopf написа:

.. с комшийката. :D

Ма тя не винаги е на линия....или по скор.....често е "на лииния" :)

преди 5 минути, Rammkopf написа:

Като каза "на пистата", скоро ги водих мойте зайци на картинг, в двоен карт. Малката я опаковаха в една жилетка, с геврек на врата и някаква каска, дето сигурно тежи колкото нея. 2 обиколки съм я държал за главата с едната ръка, да не я изгубя по завоите

Safety comes first! Независимо, че подписа декларцията! Знаеш много добре, че....си е рисково забавление

преди 7 часа, NewRedDragon написа:

Ма тя не винаги е на линия....или по скор.....често е "на лииния" :)

Уф, и тя ли е като Жана Бергендорф? Дето имали едно общо нещо с Бойко Борисов - и двамата правели магистрали.

преди 7 часа, NewRedDragon написа:

Safety comes first! Независимо, че подписа декларцията! Знаеш много добре, че....си е рисково забавление

Да, съгласен съм, просто бях супер изненадан, че ще я подготвят така. И че са успели да го направят, щото тя е 15 кила тапичка, а са я накачулили с всички тези неща ... И тя не се е дърпала от страх! 😂

преди 1 час, valyo_93 написа:

а кои да взема от алиекспрес по добри лиса,искам да има по малко кабели вкъщи затова искам суича да е вънка.

Аве, Вальо, пратих ти линк към метални PoE камери, 4 мегапиксела, с прилично качество и за малко пари. Даже и записват звук! Какво още не ти е ясно??? Бахти темата за 4 умрели камери, човек!

Ето, затова живеят хора, които разбират от видеонаблюдения и това им е работата. Плащаш на един такъв и забравяш за проблемите си. Опитваш се пак с трици маймуни да ловиш ... камерите, които ти показах, могат да се свързват към NVR-а, могат и към PoE суич през ъплинка на NVR-а. За 4 камери, няма да е чак такава драма. Сигурно ще ги оставиш и на default-ни настройки, така или иначе, вземай ги и ги цъквай в някакъв суич там.

преди 5 часа, Rammkopf написа:

Да, съгласен съм, просто бях супер изненадан, че ще я подготвят така. И че са успели да го направят, щото тя е 15 кила тапичка, а са я накачулили с всички тези неща ... И тя не се е дърпала от страх! 😂

То някои лапета се кефят на "екипировката" :) Знаеш ли колко жилетки и "гевреци" са подарили момч1етата, щото лапетата отказват да ги свалят :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.