Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Можете ли да свалите х64 версия за PC на pCloud ?

Featured Replies

Странно, но на два различни компютъра с win11 не мога да сваля х64 версия за компютър от официалния сайт на pCloud. Някой успява ли ?

spacer.png

За мен е странен въпросът ти който си задал, но ако става дума за качена ОС на облака и дали мога да я сваля в момента - да, мога. Току що опитах.

• Автор

Ами тогава да обясня допълнително:

1. Отиди на ТОЗИ САЙТ /това е официалната страница на pCloud за сваляне на техния софтуер/

2. От десния бутон избери х64 версия. Ще те прехвърли на страница за сваляне.

3. Успяваш ли да свалиш софтуера ?

Сега ми стана ясно, какво искаш да направиш. Аз разбрах че имаш качена някаква ОС и искаш да си я свалиш от облака.

Това не иска да се отвори при мен - което си ми посочил.

• Автор
преди 23 минути, цър-вул написа:

Първото води до разяснения, свързани с промените на х86 версиите.

Второто не се отваря при мен.

Ето! Вторият линк се отвори при мен. Да ти го сваля ли и да ти го пусна тук? Не! Не иска да се сваля ни директно при мен, ни на облака. Опитах вече.

• Автор

Още на обяд им писах във FB и Twitter. Преди час драснах и на поддръжката. Чакаме. Благодаря за отделеното време. Лека вечер :beer:

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:
Цитат

This link was generated for another IP address. Try previous step again.

Двата ти линка са еднакви... :) 

преди 26 минути, цър-вул написа:

Двата ти линка са еднакви... :) 

Не са. Първия се генерира от сайта им. Втория сам го промених на 1 да тествам на друг сървър ок ли е.

https://p-lux2.pcloud.com

https://p-lux1.pcloud.com

току-що, цър-вул написа:

Появява ли се файл за сваляне?

Абсолютно.

Image-543.png

Иначе нямаше да казвам, че 1-то бачка. 2-то не, 1-то при мен да.

преди 35 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Да, горните два вече не работят (на 1, който работеше го дава изтекъл, 2 още не се отваря).

Прихванах линка, който дават сега за работещ:

https://p-lux1.pcloud.com/cBZMAcrIqZQYlWj77ZZZ4LiDykZAkZZIHXZkZxxOXJZ47ZEHZULZU7ZXHZ08ZszZNFZyLZB4ZUJZpJZL5ZRkZXb8AVZEyydNxbE6rmt9DPo2PTRLYvSaT3V/pCloud_Windows_4.1.3_x64.exe

• Автор

Само да споделя, че съм неприятно изненадан от политиката на pCloud спрямо новите потребители. Реших да се възползвам от промоцията от 20 GB,ако поканиш приятел и той също се регистрира. За целта си направих нов профил. До сега нов профил автоматично получаваше 10GB безплатно пространство. Сега, за да ги получи, трябва да мине през определени стъпки, включващи качване на файл, сваляне на приложение, инсталиране на приложенвие на телефона и други.

преди 31 минути, 2249 написа:

Само да споделя, че съм неприятно изненадан от политиката на pCloud спрямо новите потребители. Реших да се възползвам от промоцията от 20 GB,ако поканиш приятел и той също се регистрира. За целта си направих нов профил. До сега нов профил автоматично получаваше 10GB безплатно пространство. Сега, за да ги получи, трябва да мине през определени стъпки, включващи качване на файл, сваляне на приложение, инсталиране на приложенвие на телефона и други.

Те повечето са вече така. Mega дори от доста отдавна. Неприятно е, но е такова, каквото е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.