Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

За всеки с ментални проблеми.

@ivan kirov

Иванееееееееееееееееееееее, яла санка че ми наду главата.

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 46 минути, Teemo написа:

За всеки с ментални проблеми.

@ivan kirov

Иванееееееееееееееееееееее, яла санка че ми наду главата.

Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея.

Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

Новината е стара ,но Иван може да не я чел. Виж какъв процент от проучването искат връщане на казармата, което ясно покзва че не са само пенсионери както твърдеше.

Още повече след войната в Украйна връщането на казармата стана въпрос в Европа.

Цитат

71% от българите искат връщане на задължителната казарма, а 82% са за възстановяване на строителни войски. Това съобщи министърът на отбраната Красимир Каракачанов пред журналисти, позовавайки се на данни от проучване.

https://www.chernomore.bg/a/37-izbrano/151320-71-ot-balgarite-iskat-vrashtane-na-zadalzhitelnata-kazarma

В Европа Латвия върнаха наборната служба.

https://www.marica.bg/svqt/izplashena-latviq-speshno-vrashta-zadaljitelnata-kazarma

преди 1 час, AAUUXX написа:

Новината е стара ,но Иван може да не я чел. Виж какъв процент от проучването искат връщане на казармата, което ясно покзва че не са само пенсионери както твърдеше.

Още повече след войната в Украйна връщането на казармата стана въпрос в Европа.

https://www.chernomore.bg/a/37-izbrano/151320-71-ot-balgarite-iskat-vrashtane-na-zadalzhitelnata-kazarma

В Европа Латвия върнаха наборната служба.

https://www.marica.bg/svqt/izplashena-latviq-speshno-vrashta-zadaljitelnata-kazarma

Напротив, след войната в Украйна връщането на казармата няма как да стане на въпрос у нас, защото хората ще помислят, че ги карат на обучение за пушечно месо за евентуална война на НАТО с Русия. Точно сега и глупаците из младежите дето можете да излъжете, че им трябва казарма няма да гласуват за връщането ѝ. 

преди 4 минути, Гражданин написа:

Напротив, след войната в Украйна връщането на казармата няма как да стане на въпрос у нас, защото хората ще помислят, че ги карат на обучение за пушечно месо за евентуална война на НАТО с Русия.

При евентуална война от къде мислиш ще дойдат хора за да воюват и пазят родината дори да няма наборна служба - ще внасяме от друга галактика или имаш друга идея?

преди 11 минути, AAUUXX написа:

При евентуална война от къде мислиш ще дойдат хора за да воюват и пазят родината дори да няма наборна служба - ще внасяме от друга галактика или имаш друга идея?

Не ме интересуват глупави войни. Кво ще направи пушечното ни месо? С една ракета могат да ни свалят правителството. В НАТО сме, плащаме си именно за охрана. Ако сме без НАТО, даже и с всичкото пушечно месо, което може да съберем нищо няма да направим срещу натовските армии на нашите съседи (даже и Македония е в НАТО). Армия може да ни пази единствено, ако със съседите ни стане някакъв конфликт и то в случай, че той няма да е с НАТО, а всички наши съседи с изключение на Събиря са в него. Така че една евентуална наша собствена армия от пушечно месо в случай че сме извън НАТО би могла да ни свърши работа единствено при конфликт със сърбите, което е минимално възможен сценарий. При сегашната подредба на силите в Европа имаме най-голяма изгода да сме в НАТО и да не поддържаме скъпо струваща армия от пушечно месо.

преди 17 минути, AAUUXX написа:

от къде мислиш ще дойдат хора за да воюват и пазят родината

Да не мислиш, че ще те пазя бе!

Вие не сте ми родина. Патриоти тип ii.

иванка не е политическа фигура. Така че тая тема, ако въобще има право на съществуване, а според правилата вероятно не е така, някой да я премести на друго място, или в коша. Или направо с гъбата.

преди 59 минути, Sliderum2 написа:

иванка не е политическа фигура. Така че тая тема, ако въобще има право на съществуване, а според правилата вероятно не е така, някой да я премести на друго място, или в коша. Или направо с гъбата.

Я си карай джигулката и си трай.

Комунистите нямате право... На нищо.

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Да не мислиш, че ще те пазя бе!

Вие не сте ми родина. Патриоти тип ii.

То и ти не можеш. Дори и да ти се иска.

Иначе защо ще ти дават хангар да пазиш?😟

току-що, АСПЕКТ написа:

То и ти не можеш. Дори и да ти се иска.

Киро брейка вика за поколението ви - 

"ни ръзличават автомат от митлъ."

В атлетична форма съм.

преди 22 минути, Meri Meri написа:

Не е, ма ще стане! Ние народа го издигаме :D 

За какво, инженер по хигиената в народното събрание, да отпушва тоалетни от производното на представителните кифтета?

преди 28 минути, Meri Meri написа:

Кой е тоя Иван бре, има ли си гадже? :lol6: Нащипа Аспекта яко, доколкото успях да прочета, че то верно мнооого се е "излял". 

Иван - патриота ,няма си гадже ,но и няма да води никоя на курорт каза преди дни- нема пари ,а мен дори заяви че няма да ме вози с дизелака щот не съм бил мадама  :speak:

преди 20 минути, Meri Meri написа:

Аууу, "нова" VIP звезда, закани раздава, хехе :biggrin: 

Звездата е стара ,бивш комсомолец каза че е бил :rolleyes:

току-що, IvanKirov написа:

Ай да не се обиждаме?

Нали си от Възраждане ,не са ли патриотична партия ? Или се бъркам ?

преди 11 минути, Meri Meri написа:

Колко атлетична? Я да видим! 

К'во, к'во ...  :shock11:може ли по-подробно, моля! Аз за кифтета и НС, не прочетох никъде 

Ето.

Толкова е атлетичен. 

преди 1 минута, superiority написа:

Само аз ли оцених темата със пет звезди?

И аз. Все пак е филм на Москва.

преди 2 минути, Meri Meri написа:

Няма, ама игнорира всичко женско. Явно мрази не само комунистите, ми и жените :( 

Срамежлив е ,впечатлява се от казарма и втора употреба - нов внос техника :speak:

преди 2 минути, superiority написа:

Абе за те питам, тези със жълтите табелки от наща банда ли съ? 

Тез жълтите табелки са оранжеви ,в коя банда си ?

иванка има пари, ама ако покани някоя на среща, тя ще плаща сметката в ресторанта.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

иванка има пари, ама ако покани някоя на среща, тя ще плаща сметката в ресторанта.

Няма ве ша й хакне банковия акаунт и ша платги с него.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Няма ве ша й хакне банковия акаунт и ша платги с него.

Да ве ,той не успява да хакне рекламите в нета ,сложил два блокера и пак пускат реклама :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.