Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преписка в полицията

Featured Replies

Привет хора,

Имам един малък проблем. Имам образувана преписка в полицията и сега ме викат. Преди близо 20 дни имах звънене един ден от скрит номер и бях изпратил съобщение до полицията и днес ми се обадиха да ме извикат. Проблемът е че не знам какво да направя и какво да им кажа. Явно съм направил от мухата слон. Има ли вероятност да ми сложат глоба тъй като случаят е доста малък и едва ли ще им се занимава. Казаха че наистина трябва да се явя и не става по телефона да казвам че вече не ми звънят. Някой има ли опит с тези неща. Как се процедира. Доста съм притеснен

Спокс бре човек, всеки допуска грешки, и да те глобят това ще да е, те за убийство не влизат някои та ти за някакво обаждане.

Питай и в ЛЕкса за по-точна информация все пак. :)

преди 1 час, Thores написа:

Преди близо 20 дни имах звънене един ден от скрит номер

ей това, кажи нещо от сорта че са те сплашели с (виш нещо от нета) ако не им предадеш няккаква сума пари, и си се уплашил

и накрая добави каквото са ти казали

преди 1 час, Thores написа:

да казвам че вече не ми звънят

преди 5 часа, Thores написа:

днес ми се обадиха да ме извикат.

А от къде си сигурен, че ти е звънил полицай? Обикновено като им трябваш идва патрулка и ти връчва призовка за явяване в N-то РПУ при  еди-кого си.
Най-вероятно е за да те уведомят, че преписката срещу неизвестен извършител се закрива поради липса на данни за извършено деяние. И да подпишеш протокол, че си уведомен. И преписката пада в архива.
Ако не се явиш при връчена призовка те глобяват 80 кинта.

Няма да те глобят. Отиваш в РПУ-то, търсиш служителя дето вика разказваш му какво е станало и т.н. Ако всичко е наред, ще се разделите по- жово по здраво и така.

Така или иначе трябва да идеш. Иначе после става сложно за теб. Отиваш и там ще научиш къде, какво, що. Тръгнеш ли да лъжеш, в един момент сам ще се оплетеш в лъжите си и ще го закъсаш. Моли се да попаднеш на читав човек. Има сърдити хора, жена му не му е пуснала вечерта и  на другата сутрин ще е кисел. Търпиш, без да се правиш на герой и така.

преди 17 часа, Thores написа:

Доста съм притеснен

В тоя случай => Отиди с адвокат!!!

Успех!!!

• Автор

хора, благодаря за съветите

Иначе искам да попитам евентуално ако ме накарат как откриват кой номер стой зад скрит. Какво правят за тази цел. С оператора ли се свързват или имат някаква секретна система, която следи всичко

преди 26 минути, Thores написа:

Иначе искам да попитам евентуално ако ме накарат как откриват кой номер стой зад скрит. Какво правят за тази цел. С оператора ли се свързват или имат някаква секретна система, която следи всичко

идеята е че ако напишеш накрая че повече не ти звънят, както са ти казали - няма да проверяват

преди 39 минути, Thores написа:

С оператора ли се свързват или имат някаква секретна система, която следи всичко

Е как да ти кажем каква е системата, като е секретна? :lol6: 

Тайна, майна :)

• Автор
преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

идеята е че ако напишеш накрая че повече не ти звънят, както са ти казали - няма да проверяват

Разбирам. Но каква е тази система и как функционира. Всички разговори ли се виждат от там.

Има ли вероятност да отнеса глоба за този сигнал. Как изглеждат техните преписки.

преди 2 часа, Thores написа:

Разбирам. Но каква е тази система и как функционира. Всички разговори ли се виждат от там.

Има ли вероятност да отнеса глоба за този сигнал. Как изглеждат техните преписки.

ще те глобят, ако напишеш нещо от сорта

пуснах е нарочно за да видя как работи полицията в България

иначе проверката е с писмо от прокурор, справка към оператора - дори незнам прокурор дали може или е само съдия

но ако се прекрати в началото, няма никаква проверка

• Автор
преди 12 часа, Без умствен капацитет написа:

ще те глобят, ако напишеш нещо от сорта

пуснах е нарочно за да видя как работи полицията в България

иначе проверката е с писмо от прокурор, справка към оператора - дори незнам прокурор дали може или е само съдия

но ако се прекрати в началото, няма никаква проверка

Просто ми кажете какво да му кажа на тоя чичка. Ще отида с костюм все едно съм бил на важна бизнес конференция.

Аз дори не знам как изглеждам тези документи. И за колко време се попълват. 

преди 15 часа, Thores написа:

Има ли вероятност да отнеса глоба за този сигнал.

Категорично не.

преди 17 часа, Thores написа:

По служебен път изискват инфо за твоя номер на еди коя си дата в еди кой си часови интервал

преди 18 часа, Thores написа:

как откриват кой номер стой зад скрит. Какво правят за тази цел.

Теб това не те касае!

• Автор
преди 14 минути, цър-вул написа:

Категорично не.

По служебен път изискват инфо за твоя номер на еди коя си дата в еди кой си часови интервал

Теб това не те касае!

Много ми е интересно как откриват кой стои зад скрития номер. Имат ли някакви  специални проследяващи устройства.

Все пак дано всичко мине добре. Утре ми е насрочен часа за срещата. Дано е читав човека и да мине бързо. 

• Автор
преди 2 часа, цър-вул написа:

Не те интересува! Това са служебни взаимоотношения между институциите!

Поне обясни как става. До всички оператори ли имат достъп. Могат ли да прослушват разговорите.

За утре съм страшно притеснен.

преди 12 минути, Thores написа:

Поне обясни как става. До всички оператори ли имат достъп. Могат ли да прослушват разговорите

Много питаш. Такава информация никой няма да ти даде. Каквото трябва хората ще го направят. А как става теб не те интересува. Не случайно има едино нещо наречено ЗЗКИ.

преди 1 минута, цър-вул написа:

Няма причина, освен ако не си сътворил нещо друго.

Май това е направил, ама няма да си признае.

• Автор
преди 1 час, hjhj написа:

Май това е направил, ама няма да си признае.

Да бе. Представяш ли си да ме обвинят че съм запалил къща на село или нещо друго. Нали ги знам какви са . 

Дори и адвоката вече не помага. Наскоро един адвокат набиха в столичното първо районно. Така че защо да не се притеснява човек. Все пак живеем във времена на стрес и хаос.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.