Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преписка в полицията

Featured Replies

• Автор
преди 14 минути, *S197* написа:

И защо са били адвоката и то в районното. Нещо е сгафил.

Има информация в интернет.

Аз се чудя да не ме вкарат направи в ареста и да търкам пода

влязал си в някой филм, вероятноста за глоба е 0,01%, всичко е свободен текст - измисляш си нещо от което си се уплашил, и повече не са ти звънели

• Автор
преди 1 час, *S197* написа:

Дано инспектора не чете тоя форум..

Дано, дано...

повечето инспектори съм забелязал че са доста глупави.  но иначе решат ли да мачкат става лошо.

преди 9 часа, Thores написа:

Утре ми е насрочен часа за срещата. Дано е читав човека и да мине бързо. 

Успех. Другият път ще си имаш една обеца на ухото. Или пък не...

преди 5 часа, Thores написа:

Дано, дано...

повечето инспектори съм забелязал че са доста глупави.  но иначе решат ли да мачкат става лошо.

Виж какво си написал в поста си и добре се замисли как би го приел един  инспектор или следовател в това "заведение". (червен цвят)

Дори и  *S197*  в по горен пост ти го е споменал.

За да забележиш че повечето инспектори са доста глупави, говори твърде много, че и често посещаваш "заведението" - (дано греша)

От улицата не можеш да имаш такива наблюдения. А и ако си се заглеждал в долната част на форума, там където се известяват посещенията, веднага ще ти

направи впечатление че регистрираните във форума са 128 да речем, а гостите -  500 и нагоре. Кой каква служба заема -ти няма как да знаеш.

Този форум не прави изключение за тяхното посещение в него. Напротив - често може да им помогне при някакъв случай дори да го е чел инспектор от Видин а публикуваното да се отнася за Сливен. Достатъчен е един телефон до сливенския колега за да го насочи към публикацията.

Добре знаеш, че посещението на форум не изисква регистрация при четене.

Когато пишете, особено младите,  Вие пишете без да се съобразявате  какво говорите и питате и си представяте , че всичко което хвърка по небето в този свят, може да се яде.

Един НЕВИНЕН човек никога не би се притеснявал, че го викат на посещение във МВР. Може да те повикат и призоват и като...свидетел.

Почти всеки човек би се притеснил, ако го викнат в МВР-то. Особено, ако е невинен. Лично аз бих посъветвал всеки да страни от полицията, както се страни от престъпници, ци гани, адвокати и т.н. Но всеки сам си преценя.

• Автор
преди 8 часа, bioid написа:

Почти всеки човек би се притеснил, ако го викнат в МВР-то.

Напълно си прав. Аз дори питах ChatGPT за няколко съвета.

преди 4 минути, Thores написа:

Напълно си прав. Аз дори питах ChatGPT за няколко съвета.

Това няма да ти помогне в полицията. Ако си сгафил, ще те хванат ако решат. Ако не си, няма от какво да се притесняваш. Бягай и се не бой. Най- много да отнесеш някоя 24-ка :) . В кръга на шегата разбира се.

преди 8 часа, bioid написа:

Лично аз бих посъветвал всеки да страни от полицията

Неправилно мислене! Ако имаше познат(и) там, сега нямаше да се притеснява, а щеше да му (им) се обади и да разбере. Освен това щеше да иде смело с познатия при викащия го.

• Автор

За съжаление нямам познати в полицията. Доколкото разбрах ще ми зададат няколко въпроса във връзка с валидация на преписката.  Дано да е кратко че хич не ми се стои там.

преди 19 часа, Thores написа:

Наскоро един адвокат набиха в столичното първо районно

Явно толкова е и адвокат. Ако е майстор в занаята ще им скъса г'за от дела и ще свали една торба пари.

• Автор

хора, всичко мина добре!   Имаше доста въпроси, но се справих. Случаят беше закрит.  Дори му показах на телефона че съм имал позвънявания от скрит номер че иначе не ме взе много насериозно. В интерес на истината не бе кой знае какво, но все подлагат всичко на съмнение и знаят как да анализират информацията.    Имаше доста кисели момчета там и явно не им плащат добре.

Иначе цялата история за бития адвокат я има тук

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14807435

преди 53 минути, Thores написа:

хора, всичко мина добре!   Имаше доста въпроси, но се справих. Случаят беше закрит.  Дори му показах на телефона че съм имал позвънявания от скрит номер че иначе не ме взе много насериозно. В интерес на истината не бе кой знае какво, но все подлагат всичко на съмнение и знаят как да анализират информацията.    Имаше доста кисели момчета там и явно не им плащат добре.

Иначе цялата история за бития адвокат я има тук

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14807435

Е виж, че не ядат хора там. Като не си направил нищо, няма от какво да те е страх. А за заплащането, всеки знае, че не им плащат добре.

преди 3 часа, цър-вул написа:

Неправилно мислене!

Нека позная. Ти винаги си прав и никога не бъркаш, нали?! Времето ще покаже кое мислене е било правилно и кое не. Живи и здрави...

преди 3 часа, bioid написа:

Нека позная.

Явно четеш както дяволът чете Евангелието. След твърдението за неправилно мислене съм обосновал тезата си! Не става дума за това кой е прав, кой - крив. Доколкото си спомням не аз, а ти имаше мото в подписа си:Не спорете с мен...", т.е. ти държиш да си винаги прав и каквото кажеш/напишеш всички трябва да го приемат като аксиома.

• Автор
преди 5 часа, hjhj написа:

Е виж, че не ядат хора там. Като не си направил нищо, няма от какво да те е страх. А за заплащането, всеки знае, че не им плащат добре.

Да, така е. 

Благодаря за съветите все пак

преди 9 часа, hjhj написа:

По цял свят е така - възнаграждението им не е со свет.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.