Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

След запор на къщата може ли да се купи без проблеми ?

Featured Replies

преди 52 минути, dioib написа:

:offtopic_s:Да, още из изначале от как се регнах (съзнателно) в тоя форум. :)

Сега олекна ли и - като си призна?

преди 53 минути, dioib написа:

п.п Не бъди сигурен, че съм мъж. ;) Може да съм джендър. :) 

Това - нито ме интересува, нито би ме притеснило.

Ако ще автобот да си - но не бъди идиот!

Още един филм по "Трансформърс" е на път - Webcafe.bg

Когато нещо е запорирано то няма как да бъде продадено. Така  мисля аз, който не съм адвокат. Все пак проучи да ли има запор и се конслултирай с адвокат. Ако няма  запор броиш му парата прехвърля ти я от там нататъка той на кой и колко пари има да дава това не е твой проблем.

• 1 година по-късно...
на 10.10.2023 г. в 5:55, Rudy M. написа:

Наемаш си адвокат. Възлагаш му да провери какви са тежестите на имота. Той знае как, прави се справка в Имотния регистър. След това ти изготвя договор, според който купуваш къщата на някаква цена, от тази цена ти погасяваш задължението на продавача, а остатъка му изплащаш в брой. Подписвате при нотариус, плащаш хонорара на адвоката, и всички си тръгвате щастливи и доволни :jumping11:

Той и без адвокат може да си направи справката, само да давакуп излишни пари.. А и сделка за покупко-продажба на имот не се извършва от адвокат ,а от нотариус, не пращайте човека за зелен хайвер - да плаща маса ти пари по адвокати още! Явно никога не сте продавали нещо, ама акъли и съвети иначе колкото искаш. Нотариусът ще свърши всичката нужна работа без излишни адвокати. Въпросът е само да провери дали реално няма запор и дали може да я купи при тези условия, да не се окаже после, че е купил и задълженията на задлъжнялия :) И по дяволите - толкова ли няма къщи нормални, че се мятате на такива запорирани ???? Ела купи моята няма тежест хаха  :) 

преди 1 час, isi-to-fi-a написа:

Той и без адвокат може да си направи справката, само да давакуп излишни пари.. А и сделка за покупко-продажба на имот не се извършва от адвокат ,а от нотариус, не пращайте човека за зелен хайвер - да плаща маса ти пари по адвокати още! Явно никога не сте продавали нещо, ама акъли и съвети иначе колкото искаш. Нотариусът ще свърши всичката нужна работа без излишни адвокати. Въпросът е само да провери дали реално няма запор и дали може да я купи при тези условия, да не се окаже после, че е купил и задълженията на задлъжнялия :) И по дяволите - толкова ли няма къщи нормални, че се мятате на такива запорирани ???? Ела купи моята няма тежест хаха  :) 

Хич ли си нямаш по-смислено занимание в живота, че изравяш стари, приключили теми, за да напишеш някаква безсмислица в тях?... :angry: 

преди 21 часа, Rudy M. написа:

Хич ли си нямаш по-смислено занимание в живота, че изравяш стари, приключили теми, за да напишеш някаква безсмислица в тях?... :angry: 

Безсмислиците са ваши, ако обичате моля с по-лек тон и дано човекът не ви е послушал..... Не сме на пазара. От такива "умни съвети" страдат много хора, за това и изразих мнение, какво като е стара, ако нямах право - щеше да е заключена. Всичко хубаво.

• 3 седмици по-късно...

с @nusho73 :wors:

• 7 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.