Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко киловат часа гори един плазмен телевизор на месец?

Featured Replies

Разрешен от AAUUXX

преди 2 часа, Коркодила написа:

Я покажи твоя да знам какво е свестен?

С тоя дизеляк такива като теб с разни полуколи по 2 тона така ги наказвам и по светофари и на магистрала. С него отивам и се връщам до Париж за 80 евро бе. Днес отидох за 15 евро до Германия и се върнах. Колата е подържана по книга, вчера си го обслужих с Edge серията масла на Кастрол, филтър за купе с активен въглен на Бош за купе и въздушен на Mann, обут е с чисто нови всесезонни гуми на Фредещайн. Такива коли моето момче не се продават. Иначе съм си доволен и пред доволен от телевизорите в нас.

Имам 3 коли - кеф ти спортна , кеф ти всекидневна за по евтино и кеф ти семейна за насам натам...

преди 1 час, Коркодила написа:

Точно за плазма е питането.

Ти наистина ли си сигурен че "точно за плазма е питането"? Не за друго, ама те залязоха още преди десетилетие, а казваш че твоят е още гаранционен... 

Panasonic 2013:

Електронният гигант ще прекрати производството им от декември 2013 година.

LG 2014:

LG спира да ги произвежда до края на годината заради слабото търсене

• Автор
преди 6 часа, belefor написа:

Имам 3 коли - кеф ти спортна , кеф ти всекидневна за по евтино и кеф ти семейна за насам натам...

Какво имаш? По един ключ и малкия талон. Другия ключ и големия са в лизинговата компания. Тоест нямаш нищо.

преди 12 часа, Коркодила написа:

Бобка от кога стана Сузабита бе:D

Викаш като няма жени мина на другия бряг:D 

Графе как са нидерландските билки 

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

Един ключ, но за нова кола. А не два ключа за 20-годишен музеен експонат.

Само дето тая нова кола не е твоя, и на всеки светофар могат да те свалят от лизинговата къща и да тичаш след рейса:D

• Автор
преди 20 минути, цър-вул написа:

Явно ти се е случвало, щом го въртиш като рефрен.. Ако всичко ти е наред, никой няма да те закача.

Кола под наем и жена на заем не взимам мамин.

преди 1 час, Коркодила написа:

Кола под наем и жена на заем не взимам мамин.

Крокодил ли си коркодил ли си не те знам, но и ти не ме познаваш затова не пиши за други хора освен себе си.

Никога ама никога не можеш да се сравняваш с мен.

2 от колите ми са напълно изплатени , само третата е още финансирана от банка (не под наем). Всичките съм си ги купувал чисто нови.

Я сподели тук пред всички ти колко чисто нови коли си купил ?Аз лично не познавам хора дето отиват при дилърите на която и да е марка коли и казват - тази си харесах - ей ти 100 000 лева за нея в чувала. 😂

Тюлена си е купувал ново само кебапче на промоция от Кауфланд. И телевизор плазма в гаранция, ама друг път.То от 10 години  няма плазми. Той в една друга тема се похвали като си взе плазмата и как била супер-дупер, ама е забравил. То тревата изпива мозъка, аха.

Обикаля битаците втора употреба и после надува гърло какви чудеса има. Има, да. На гъза вълна.

• Автор
преди 4 часа, belefor написа:

Никога ама никога не можеш да се сравняваш с мен.

2 от колите ми са напълно изплатени , само третата е още финансирана от банка (не под наем).

😂

Абе разбрах, че си един голям балон… пълен с райски газ……:DТака е прав си. Аз не мога да ям години наред само хляб намазан с майонеза за да плащам ламарини на кредит:D

Коги извадиш сто бона свои собствени пари( Не на банката) ела да ми се похвалиш. До тогава бегай да чишкаш.

преди 13 часа, Коркодила написа:

Абе разбрах, че си един голям балон… пълен с райски газ……:DТака е прав си. Аз не мога да ям години наред само хляб намазан с майонеза за да плащам ламарини на кредит:D

Коги извадиш сто бона свои собствени пари( Не на банката) ела да ми се похвалиш. До тогава бегай да чишкаш.

Аз имам много повече от 100 бина собствени пари. Предпочитам да ги вложа и да изкарам повече отколкото е лихвата на колата. Елементарни сметки са това. Е...не за всички явно...И между другото много ми липсва хляб намазан с хубава майонеза..не съм ял такова нещо от 12-13 годишен :( 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.