Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Турбо дизел няма мощност

Featured Replies

Или ги разбирате нещата, или този който Ви подсказва (майстора) е добър :) И сега искате някой от форум да Ви потвърди, че помпата е умрела ли? :)

Обади се на тези, обясни им каквото обясни тук, хората са отзивчиви поне ще получиш адекватен съвет.Ако изобщо още се занимават с такива помпи.Че аз отдавна не работя това.

https://decbg.com/

• Автор
преди 38 минути, Volvo-Penta написа:

С въртенето е пробвано не веднъж. Помпата е носена на три сервиза и твърдят че на стенд показва доби стойности но нямам бележка със стйностите. Последните два сервиза са Бош. Притесняваме можели да са направили нещо грешно в първия сервиз, но не ми е ясно как няма да го хванат на стенда.

Смениха и едно колело с гърбици по него незнам точно как се казва сигурно е гърбична шайба или нещо подобно. Изяло го е ръждата и са прочистили всички канали от ръжда.

преди 29 минути, fitterman написа:

Или ги разбирате нещата, или този който Ви подсказва (майстора) е добър :) И сега искате някой от форум да Ви потвърди, че помпата е умрела ли? :)

Обади се на тези, обясни им каквото обясни тук, хората са отзивчиви поне ще получиш адекватен съвет.Ако изобщо още се занимават с такива помпи.Че аз отдавна не работя това.

https://decbg.com/

Да аз съм майсторът,  имам сервиз за коли но от помпи не разбирам(затова си има специализирани сервизи със стендове.  за първи път се захващам с лодка. Съмненията ми са в помпата и търся по сигурни потвърждения че след носенето на помпата в няколко сервиза от половин година когато имам време събота или неделя правя проби какво друго може да е, но до момента без успех. Ще се обадя на хората и дано да могат да помогнат и да са отзивчиви че не мога да намеря помпа втора употреба а по тази вече са дадени 900 евро за ремонти и проби на помпата.

Виж сега, (минавам на ти, щото някак да не съм толко официален), повече от 30 години съм бил в тоя занаят, и всеки ми обяснява как има проблем, ама нищо не било правено...И...накрая стигаме до тук(нищо лично).Или отиваш и правиш рекламация или търсиш друга помпа, и освен това, след стенд винаги ама винаги искаш разпечатка, щото така...мое да си пишеме до безкрай, проблема няма да се реши.Особено па във форум, където щяло и нещяло се прави на "специалист по всичко".Извинявам се ако съм бил с по-остър тон, ама аз така си говоря.

Видно е, че сте направили всичко, което трябва, поне според написаното, логиката сочи, че проблема е в помпата.Щом сте се сетили да дадете и гориво от туба, няма какво повече да се коментира.

Понеже сме писали заедно, прочетох поста ти постфактум.И аз не съм ремонтирал помпи, защото си има сервизи за тях и така и трябва да е.

• Автор
преди 31 минути, fitterman написа:

Виж сега, (минавам на ти, щото някак да не съм толко официален), повече от 30 години съм бил в тоя занаят, и всеки ми обяснява как има проблем, ама нищо не било правено...И...накрая стигаме до тук(нищо лично).Или отиваш и правиш рекламация или търсиш друга помпа, и освен това, след стенд винаги ама винаги искаш разпечатка, щото така...мое да си пишеме до безкрай, проблема няма да се реши.Особено па във форум, където щяло и нещяло се прави на "специалист по всичко".Извинявам се ако съм бил с по-остър тон, ама аз така си говоря.

Видно е, че сте направили всичко, което трябва, поне според написаното, логиката сочи, че проблема е в помпата.Щом сте се сетили да дадете и гориво от туба, няма какво повече да се коментира.

Понеже сме писали заедно, прочетох поста ти постфактум.И аз не съм ремонтирал помпи, защото си има сервизи за тях и така и трябва да е.

Няма за какво да се извиняваш тона е добър. Ако имаш на идея някакъв сервиз за помпи с добри отзиви на старите помпи защото аз след 15 години работа като механик не съм намерил читав сервиз и клиенти с проблеми в помпите ги изпращам те да си търсят сервиз и да си закарат колата директно там.

Смея да твърдя, че тия са най-добрите, имат сериозна техника, няма нещо което да не са ми оправили, но...ех винаги има но, хората се целят в актуалните, автомобили, по-скъпи ремонти...и така.Нямам личен контакт там, но винаги когато съм се обаждал с проблем съм получавал съвет и обяснение на какво би могло да се дължи даден проблем.Пак казвам-отдавна 6-7 години не се занимавам с това, обаче нищо не губиш да опиташ.

Щом си стигнал до тук, ще решиш проблема.Успех :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.