Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Здравейте мисля че вие ще ми помогнете със windows xp professional съм и Интернет ми спира постоянно

Featured Replies

Ако може помогнете

Направо да му се чудиш как изобщо тръгва на ХР. Разкарай тая дърта кочина и сложи нещо дето може поне 7-ца да подкара, а по-добре 10-ка или 11-ка.

• Автор

Нали това се опитвам да направя ама спира нет и немога

преди 8 минути, ined написа:

Направо да му се чудиш как изобщо тръгва на ХР. Разкарай тая дърта кочина и сложи нещо дето може поне 7-ца да подкара, а по-добре 10-ка или 11-ка.

Не става защото спира нет и пак тръгва 

XP не се поддържа вече от нищо и никой. Няма как да имаш интернет на такава машина! 

Уточни кое точно как спира и тръгва, в какви случаи и приложения и дай информация за хардуера, доставчика и как се свърза машината с интернет.

Сергеев, Сергеев...

преди 15 минути, Емил Костов написа:

XP не се поддържа вече от нищо и никой. Няма как да имаш интернет на такава машина! 

Да ти покажа ли от какво пиша или сам ще се сетиш?

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

Уточни кое точно как спира и тръгва, в какви случаи и приложения и дай информация за хардуера, доставчика и как се свърза машината с интернет.

Със кабел интернет е на yentel 5G излизами че връзката спря и пак тръгва 

преди 2 минути, Niki cerkezov написа:

Със кабел интернет е на yentel 5G излизами че връзката спря и пак тръгва 

Какъв кабел? Към какво устройстово? Подменял ли си този кабел с нов?

Позицията на самото устройство променял ли си я? То има ли отчитане дали обхвата на 5G е добър?

От кога е проблема? Колко често се случва, за какъв интервал? А от кога си с този интернет?

Нещо за хардуера на компютъра - защото така по едно изречение - всички ще спрат да ти обръщат внимание, ама после няма да се върнат ...

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Има има, щом и на 98 на виртуалния има инртернет, само че трябва да се търси доста браузър който поддържа, за ХР не знам но за 98 върви и върши работа този https://www.mypal-browser.org/

Все пак съм съгласен че ХР вече е изпята песен и трябва да се търси нещо по-ново, примерно 8 или 8<1 ако толкова се държи на старт менюто, може и 10.
Но пък тук вече си зависи и от хардуера. :)

преди 12 минути, Bubbles написа:

Има има, щом и на 98 на виртуалния има инртернет, само че трябва да се търси доста браузър който поддържа, за ХР не знам но за 98 върви и върши работа този https://www.mypal-browser.org/

Все пак съм съгласен че ХР вече е изпята песен и трябва да се търси нещо по-ново, примерно 8 или 8<1 ако толкова се държи на старт менюто, може и 10.
Но пък тук вече си зависи и от хардуера. :)

За ваше сведение сър, още държа машина която е с XP, заради моите геймърски глупости. Щом искате да давате напразни надеждни на постващия, кой съм аз да споря с вас :)

преди 3 минути, Емил Костов написа:

За ваше сведение сър, още държа машина която е с XP, заради моите геймърски глупости. Щом искате да давате напразни надеждни на постващия, кой съм аз да споря с вас :)

А давам, само казвам че ако си ентусиаст има начин.

• Автор
преди 17 часа, plamen_petrov_80 написа:

Какъв кабел? Към какво устройстово? Подменял ли си този кабел с нов?

Позицията на самото устройство променял ли си я? То има ли отчитане дали обхвата на 5G е добър?

От кога е проблема? Колко често се случва, за какъв интервал? А от кога си с този интернет?

Нещо за хардуера на компютъра - защото така по едно изречение - всички ще спрат да ти обръщат внимание, ама после няма да се върнат ...

Ne sam smenql kabel 

5G 100mb bie 5 minuti varvi 5 spira

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.