Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на сградите на министерски съвет и Националния дворец на културата?

Каква да е съдбата на сградите на министерски съвет и Националния дворец на културата? 11 гласували потребители

1. 1. Каква да е съдбата на сградите на министерски съвет и Националния дворец на културата?

• Събаряй МС заедно с обитателите вътре, НДК да се поломи също!
      27%
    • Че какво лошо в това да се запазят когато цялата ни управа е от бивши ДС и партийни членове?
      0%
      0
    • Харесвам си ги, да останат.
      27%
    • Ще ги брайня заедно с Пеевски на живата верига.
      0%
      0
    • Да се съборят и на тяхно място да се вдигнат сраи за Доган и Пеевски.
      27%
    • Дреме ми, важното е че Путин е виновен.
      18%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор
преди 11 минути, ivottoshev написа:

Защото така е демократично, но пък ние знаем че ти не си падаш много, много по демокрацията:

Ма той си се чувства свбоден така бре, да не го бръсне никой за нищо, пастира да си го стриже как си ще а той да си блее весело че бил свободен.

• Отговори 139
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идеи и за още 2 "бутащи" анкети: "Да съборим ли Козлодуй след като е рожба на комунизма и е по "мракобесни остарели вражески технологии" "Да бутнем ли стените на всички язовири, рожби на ком

• Ако тръгнем по тази логика/ този път, тогава трабва да се събори 99% от сградния фонд в България. Все пак е построен през комунизма. Дайте да се събаря всичко, да бием кръста и до тук. Тъпо племе сме

• Наистина ли не разбираш ,че това са наши паметници ,а не на Русия ?

Публикувани изображения

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Аз не припознавам партия от известните за която да гласувам и ще съм отново пас най вероятно.

И аз не съм съгласен с повечето от идеите на Възраждане и никога не съм гласувал за тях, ама  по-не съм съгласен с безродниците от новата коалиция, за това ще гласувам за Копейкин, демек "протестен вот". 

Възраждане щеше да залезе от самосебе си, но с действията си сегашните управляващи наляха много вода в мелницата на подобни партии.

Според последното проучване, Възраждане диша във врата на ПП/ДБ, като проучването е от няколко дни преди да започне демонтажа на Моча:

https://www.standartnews.com/balgariya-politika/mediana-prenarezhdane-na-varha-kabinetat-s-kritichno-nisko-doverie-545482.html

Сега ако се направи такава анкета, резултатите хептен няма да се харесат на управляващите :)

преди 7 минути, ivottoshev написа:

И аз не съм съгласен с повечето от идеите на Възраждане и никога не съм гласувал за тях, ама  по-не съм съгласен с безродниците от новата коалиция, за това ще гласувам за Копейкин, демек "протестен вот". 

Възраждане щеше да залезе от самосебе си, но с действията си сегашните управляващи наляха много вода в мелницата на подобни партии.

Според последното проучване, Възарждане диша във врата на ПП/ДБ, като проучването е от някоко дни преди да започне демонтажа на Моча. Сега ако се направи такава анкета, резултатите хептен няма да се харесат на управляващите:

https://www.standartnews.com/balgariya-politika/mediana-prenarezhdane-na-varha-kabinetat-s-kritichno-nisko-doverie-545482.html

Аз също очаквам ,че коалиция на лявото ще даде различни резултати на следващите избори, но не бих гласувал протестно :)

преди 17 минути, Bubbles написа:

Ма той си се чувства свбоден така бре, да не го бръсне никой за нищо, пастира да си го стриже как си ще а той да си блее весело че бил свободен.

Да бре, ама хем твърди че Путин е зъл и там нямало демокрация ами тоталитаризъм, хем е "за" у нас да са абсолютно същите порядки и мнението на неудобните (дори и те да са болшинство), да не се зачита.

Двуличник, сър!

преди 48 минути, Bubbles написа:

Бил съм на достатъчно протести в прогнилата кочина която наричате държава(Прави разлика със Страна ако обичаш), и бой съм ял и всичко, дето има една дума пълна програма, просперитет НУЛА, вървите стремглаво надолу а си мислите че вървите в правилна посока, олигофренията на раята е безгранична. Ревете само да рушите, а не сте сложил два камъка един върху друг. НИщо, разбираш ли, НИЩО НУЛА, само панелки бълвате, Моловеи бизнес центрове, абсолютно нищо стойсностно. Тогава с какво право рушите? Смешното е че баламурници като теб оня с 300те акаунта си мислите че ще изтриете историята или ще я промените.
Някой спомена талибаните, вие сте по-зле от тях, щото ония рушат понеже Аллаха така им наредил пък и рушат чуждото, а вие  си рушите собственото и то само щото си мислите че нещо ще промените.

Чети историята, всеки който е тръгнал срещу нея си е изпатил. ;)

Просперитет има много от както се оттървахме от комунизма. Въпрос на това да го признаеш просто. Но ти обичаш да говориш така като от хората, на които акълът им поради някаква причина е все още в прехода. Каквито и чудеса да му видят очите, той никога няма да признае, че България се изправи на краката си и в момента сме държава със що годе приличен стандарт и възможности за това да живееш добре стига да не си тотален непрокопсаник. Няма нужда да изреждам кое е добре и кое не е, то се вижда от нормалните хора. Историята също я чета, просто не правя същия прочит като тебе. Какви са тия панелки дето само са бълвани, аз такова нещо в строителството не съм виждал от поне 20 години. Моловете не са лошо нещо, хората трябва да си харчат парите някъде, а бизнес центровете са местата където младите и тези на средна възраст специалисти ходят да изкарват едни добри пари, които ако бяхме още в сферата на влияние на СССР никой нямаше да им ги дава. Сравняваш талибани с хора, които просто искат да живеят нормално и на мястото на тези железобетонни грозни конструкции да се сложат истински български паметници. Такива с българска символика и т.н.. Или ти имаш нещо против всичко това? Изобщо как може да ти е такова мислнето, такова е и на голяма част от сънародниците ни. Само плюят и обясняват колко яко си е с нещата от бай-тошово време, казарми, паметници и да му таковаме на това пусто евроджендърско робство. Малий, каква робия, каква разсипия евроатлантическа... Позор! Срам и отвращение от това младите да имат телефони за по 3 бона и да поръчват пица по телефона. Колко хубаво беше да са затворени границите и градския транспорт да не се знае кога ще дойде. Едни истински времена! Малий какъв бахур имаше тогава!

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Защото така е демократично, но пък ние знаем че ти не си падаш много, много по демокрацията:

1947577947_.png.ba93e496458420c757632293b0640a6d.png

Много пъти сме водили този разговор да не ми вадиш думите от контекста. 

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Прехода свърши ли :eek:

Отдавна е приключил. Ако на тоя гъсто нацвъкан с всякакви бизнеси и възможности за развитие капитализъм дето е навсякъде му викаш преход не знам как да ти го обясня. Явно си е един от въпросните, на които които акълът им поради някаква причина е все още се намира някъде прехода. Дали е поради емоционална причина или има някакви рационални причини наистина да се намираме все още в преход е редно да обясниш сега, за да не останеш неразбран.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ако на тоя гъсто нацвъкан с всякакви бизнеси и възможности за развитие капитализъм дето е навсякъде му викаш преход не знам как да ти го обясня.

Аха, начи аз нещо не съм разбрал ,а що сме тогава най бедни в ЕС ,що сме с най ниски заплати и пенсии в ЕС и не само?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Аха, начи аз нещо не съм разбрал ,а що сме тогава най бедни в ЕС ,що сме с най ниски заплати и пенсии в ЕС и не само?

Като кажеш "най-бедни в ЕС" все едно е лошо, че сме в ЕС. Има ниски заплати, но има и много високи заплати и наистина в момента има една истинска средна класа в България. Виж само колко много предложения за работа има, виж какви заплати взимат и т.н.. Ясно е че в Макдоналдс или Билла няма да печелиш големи кинти, нито там се формира средната класа. Но поради някакви твои съображения цяла България трябв да се изкарва като "най-бедна в ЕС" и т.н.. Ах, горката България, в която хората масово имат телефони за по 2 - 3 бона, пукат заведеният и ходят да почиват в Гърция с луксозните си западни автомобили като някои семейства имат доста повече коли от колкото в действителност са им необходими...

Скоро ще ни удари седма степен по Рихтер, проблема със събарянето ще се разреши кардинално, но да не се окаже, че новопостроените сгради са паднали, а тия от комунистическо време си стоят.

току-що, ruraru написа:

Скоро ще ни удари седма степен по Рихтер, проблема със събарянето ще се разреши кардинално, но да не се окаже, че новопостроените сгради са паднали а комунистическите си стоят.

От къде имаш тази информация?

преди 15 минути, Гражданин написа:

Вадя думи от контекста?!? Та нали точно заради тези обвинения давам скрийншот а не цитат? Там черно на бяло си го пише:

979656482_.png.ef56b926463b404c03cbe2de87b81d32.png

• Автор
преди 9 минути, Гражданин написа:

Просперитет има много от както се оттървахме от комунизма. Въпрос на това да го признаеш просто. Но ти обичаш да говориш така като от хората, на които акълът им поради някаква причина е все още в прехода. Каквито и чудеса да му видят очите, той никога няма да признае, че България се изправи на краката си и в момента сме държава със що годе приличен стандарт и възможности за това да живееш добре стига да не си тотален непрокопсаник. Няма нужда да изреждам кое е добре и кое не е, то се вижда от нормалните хора. Историята също я чета, просто не правя същия прочит като тебе. Какви са тия панелки дето само са бълвани, аз такова нещо в строителството не съм виждал от поне 20 години. Моловете не са лошо нещо, хората трябва да си харчат парите някъде, а бизнес центровете са местата където младите и тези на средна възраст специалисти ходят да изкарват едни добри пари, които ако бяхме още в сферата на влияние на СССР никой нямаше да им ги дава. Сравняваш талибани с хора, които просто искат да живеят нормално и на мястото на тези железобетонни грозни конструкции да се сложат истински български паметници. Такива с българска символика и т.н.. Или ти имаш нещо против всичко това? Изобщо как може да ти е такова мислнето, такова е и на голяма част от сънародниците ни. Само плюят и обясняват колко яко си е с нещата от бай-тошово време, казарми, паметници и да му таковаме на това пусто евроджендърско робство. Малий, каква робия, каква разсипия евроатлантическа... Позор! Срам и отвращение от това младите да имат телефони за по 3 бона и да поръчват пица по телефона. Колко хубаво беше да са затворени границите и градския транспорт да не се знае кога ще дойде. Едни истински времена! Малий какъв бахур имаше тогава!

Водили сме го, но не в този стил. Какъв просперитет? Кое, къде? Искате само да рушите, това не ви боло угодно, онова не ви било угодно...
А в ъщото време нищо не правите. Посочи ми какво ще остане за поколенията един ден от тоя строй сегашния с което да хората тогава да могат да кажат "Да ето това го е построил Бойко, Киро, Пеевски, Костов, Ф. Димитров и т.н.? Какво? Парадайз център? Мол Сердика? Някой блок чучнал върху някоя градинка?
В тоя бизнес сгради колко хора гходят да работят и кои, м?
Викаш Бъл;гария стигнала що-годе нормалейн начин на живот. Къде, кога? Една София и то частично + няколко курорта, всичко останало леш.
Отваряш новините и четеш "на тоя ден преди толкова години товабикло разрушено, на оня ден пнпова било премахнато...
Нищо, разбираш ли, нищо не правите.
И никой не реве че нещата от бай Тошово, говорим за това чес е опитвате да променяте историята а това не е редно. Искате само да рушите а нямате право защото НИЩО не сте построили, защото никой няма право да прменя историята понеже не му била угодна.
Ревете че по Живково време сте учили неверни неща, а сега правите същото.
И да си поръчаш храна не е нищо особено.

току-що, ivottoshev написа:

Вадя думи от контекста?!? Та нали точно заради тези обвинения давам скрийншот а не цитат? Там черно на бяло си го пише:

979656482_.png.ef56b926463b404c03cbe2de87b81d32.png

Ограденото с червено е вадене на думите от контекста. Нали затова си го оградил, за да го извадиш от останалата част?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Но поради някакви твои съображения цяла България трябв да се изкарва като "най-бедна в ЕС" и т.н.. Ах, горката България, в която хората масово имат телефони за по 2 - 3 бона, пукат заведеният и ходят да почиват в Гърция с луксозните си западни автомобили като някои семейства имат доста повече коли от колкото в действителност са им необходими...

Не са мой съображенията ,а това че някой има телефон за 3 бона не означава че всички могат да си го позволят ,както и луксозни автомобили и почивка в Гърция.

Евростат доказа: Най-бедни сме в ЕС

• Автор
преди 5 минути, Гражданин написа:

Като кажеш "най-бедни в ЕС" все едно е лошо, че сме в ЕС. Има ниски заплати, но има и много високи заплати и наистина в момента има една истинска средна класа в България. Виж само колко много предложения за работа има, виж какви заплати взимат и т.н.. Ясно е че в Макдоналдс или Билла няма да печелиш големи кинти, нито там се формира средната класа. Но поради някакви твои съображения цяла България трябв да се изкарва като "най-бедна в ЕС" и т.н.. Ах, горката България, в която хората масово имат телефони за по 2 - 3 бона, пукат заведеният и ходят да почиват в Гърция с луксозните си западни автомобили като някои семейства имат доста повече коли от колкото в действителност са им необходими...

Приятел ти изобщо не знаеш къде се намираш.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Водили сме го, но не в този стил. Какъв просперитет? Кое, къде? Искате само да рушите, това не ви боло угодно, онова не ви било угодно...
А в ъщото време нищо не правите. Посочи ми какво ще остане за поколенията един ден от тоя строй сегашния с което да хората тогава да могат да кажат "Да ето това го е построил Бойко, Киро, Пеевски, Костов, Ф. Димитров и т.н.? Какво? Парадайз център? Мол Сердика? Някой блок чучнал върху някоя градинка?
В тоя бизнес сгради колко хора гходят да работят и кои, м?
Викаш Бъл;гария стигнала що-годе нормалейн начин на живот. Къде, кога? Една София и то частично + няколко курорта, всичко останало леш.
Отваряш новините и четеш "на тоя ден преди толкова години товабикло разрушено, на оня ден пнпова било премахнато...
Нищо, разбираш ли, нищо не правите.
И никой не реве че нещата от бай Тошово, говорим за това чес е опитвате да променяте историята а това не е редно. Искате само да рушите а нямате право защото НИЩО не сте построили, защото никой няма право да прменя историята понеже не му била угодна.
Ревете че по Живково време сте учили неверни неща, а сега правите същото.
И да си поръчаш храна не е нищо особено.

Аз с диагнози тип краен песимизъм, плюене по всичко и т.н. не мога да се занимавам да ги обърна. Каквато повреда сам си направиш да ги варяваш тези неща, никой друг не може да ти я направи. 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_на_най-високите_сгради_в_България

Виж кое е строено след 1990-та. И това е без метро и всякакви други неща... Викаш, че сме зле, че нищо не се строяло едва ли не ами някакви мижави неща като молове и блокчета... Дообре.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ограденото с червено е вадене на думите от контекста. Нали затова си го оградил, за да го извадиш от останалата част?

Останалото е обяснения защо си против демокрацията, а именно защото според теб народа бил тъп.

Аз съм оградил самият факт, че презираш демокрацията. Сигурен съм че и Путин има своите мотиви да е "против", също както ги имаш и ти. Видно е обаче, че и двамата с омразният ти Путин не искате да се чува волята на народа по една и съща причина - волята на народа не съвпада с вашата.  

току-що, ivottoshev написа:

Останалото е обяснения защо си против демокрацията, а именно защото според теб народа бил тъп.

Аз съм оградил самият факт, че презираш демокрацията. Сигурен съм че и Путин има своите мотиви да е "против", също както ги имаш и ти. Видно е обаче, че и двамата с омразният ти Путин не искате да се чува волята на народа по една и съща причина - волята на народа не съвпада с вашата.  

А според теб каква е волята на народа?

• Автор
преди 5 минути, Гражданин написа:

Аз с диагнози тип краен песимизъм, плюене по всичко и т.н. не мога да се занимавам да ги обърна. Каквато повреда сам си направиш да ги варяваш тези неща, никой друг не може да ти я направи. 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_на_най-високите_сгради_в_България

Виж кое е строено след 1990-та. И това е без метро и всякакви други неща... Викаш, че сме зле, че нищо не се строяло едва ли не ами някакви мижави неща като молове и блокчета... Дообре.

Списък на най високите сгради, сериозно ли?

току-що, Bubbles написа:

Списък на най високите сгради, сериозно ли?

Да, защо? За гигантски строежи става въпрос, не четеш ли добре? Учител си, аз ли трябва да ти обяснявам как трябва да анализираш една статия от уикипедия. Да видиш метрите, размерите, да си представиш просто за каква икономика става въпрос?

преди 11 минути, Гражданин написа:

А според теб каква е волята на народа?

Именно това щеше да се разбере при един референдум за Моча, ама ти нещо си против да има такъв, нали? Можеш обаче да провериш което си пожелаеш социологическо проучване по въпроса. Покажи едно, според което народът да иска бутането му.

А какво стана с искането на референдум за Еврото? Що беше забранен, след като всичко беше законно и той трябваше да бъде проведен?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Именно това щеше да се разбере при един референдум за Моча, ама ти нещо си против да има такъв, нали? Можеш обаче да провериш което си пожелаеш социологическо проучване по въпроса. Покажи едно, според което народът да иска бутането му.

А какво стана с искането на референдум за Еврото? Що беше забранен, след като всичко беше законно и той трябваше да бъде проведен?

Във Русия защо не се проведе референдум за войната в Украйна?

Кога ще се проведе референдум за Алексей Навални? Защо не се допуска на избори и се крие преди тях?

преди 1 минута, А.Навални написа:

Във Русия защо не се проведе референдум за войната в Украйна?

Кога ще се проведе референдум за Алексей Навални? Защо не се допуска на избори и се крие преди тях?

Именно, именно. Ти не одобряваш действията на Путин, но одобряваш и у нас да е както в Русия.

Айде разбери се сам със себе си какво точно искаш, и пак ела да си хортуваме :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Именно, именно. Ти не одобряваш действията на Путин, но одобряваш и у нас да е както в Русия.

Айде разбери се сам със себе си какво точно искаш, и пак ела да си хортуваме :)

Може ли по-конкретно, че така общо казано заблуждаваш другите. Къде и кога и какво съм одобрил у нас и ЗАЩО? Покажи ми и ще ти отговоря.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.