Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaк се гледа безплатно телевизия с TV BOX. но без да влизам в сайтове

Featured Replies

Здравейте. Един въпрос. Kaк може да се гледа безплатно телевизия с TV BOX кутия, но без да влизам в сайтове?

Като си намериш работещи листи (.m3u и т.н. ) и ги заредиш на IPTV приложение ( по избор) изтеглено Google Play.

• Автор

И завинаги ли ще ги имам тези програми? или трябва да обновявам нещо на определено време?

Аз все още не съм купил ТВ БОКС, чудя се какъв модел да е, и като цяло дали ще си заслужава. Затова питам първо тук.

• 5 месеца по-късно...

Здравейте, темата ме интересува и затова се включвам. Гледам че рекламират TV-box -ове разни, и казват че ще гледам ip-телевизия без договор с доставчик. Това е чудесно, но дали е измама, как става (прочетох по-горе че се търсят и ъпдейтват листи регулярно), но не съм правил това и не знам дали да рискувам и да закупя някакво такова устройство, както и на знам от къде? Също от къде да прочета повече за тази тема? 

Ще съм благодарен да вме насочите.

Аз в момента съм абонат на ip-TV. Скоро от А1 ми предложиха "промоция" понеже имам всички допълнителни филмови канали, та затова "безплатно" да ми подарят ЗЛАТЕН ПАКЕТ. Звучи тежкарско, -приех. И след 2 месеца сега те вдигат цените на спортни, и др. канали (които ги имам вече, но не гледам). Реших да се откажа, но младежа в А1 ми каза че не може, защото ползвам "промоция" за две години.... И сега ще плащам още около 5лв. отгоре на всичко. и плюс 300/100 МВ интернет по оптика, та за тоя кеф ще плащам около 60лв. на месец. И затова щом не мога да се откажа от канали, 2г. ще гледам. Но, вече съм решил да гледам без абонамент към оператор, но няма си на идея как. Затова търся съвет.

Иначе  си си хвая че пакета ми е златен, е само на жената..... 🙂

преди 17 минути, aoxomoxoa написа:

Здравейте, темата ме интересува и затова се включвам. Гледам че рекламират TV-box -ове разни, и казват че ще гледам ip-телевизия без договор с доставчик. Това е чудесно, но дали е измама, как става (прочетох по-горе че се търсят и ъпдейтват листи регулярно), но не съм правил това и не знам дали да рискувам и да закупя някакво такова устройство, както и на знам от къде? Също от къде да прочета повече за тази тема? 

Ще съм благодарен да вме насочите.

Аз в момента съм абонат на ip-TV. Скоро от А1 ми предложиха "промоция" понеже имам всички допълнителни филмови канали, та затова "безплатно" да ми подарят ЗЛАТЕН ПАКЕТ. Звучи тежкарско, -приех. И след 2 месеца сега те вдигат цените на спортни, и др. канали (които ги имам вече, но не гледам). Реших да се откажа, но младежа в А1 ми каза че не може, защото ползвам "промоция" за две години.... И сега ще плащам още около 5лв. отгоре на всичко. и плюс 300/100 МВ интернет по оптика, та за тоя кеф ще плащам около 60лв. на месец. И затова щом не мога да се откажа от канали, 2г. ще гледам. Но, вече съм решил да гледам без абонамент към оператор, но няма си на идея как. Затова търся съвет.

Иначе  си си хвая че пакета ми е златен, е само на жената..... 🙂

Ако имате телевизор с андроид 9 ,не по малка версия .Може да  се гледа ип телевизия,инсталира се отт навигатор и си гледате ,само трябва да си намерите настройки .

на 1.06.2024 г. в 11:14, shaolin73 написа:

Ако имате телевизор с андроид 9 ,не по малка версия .Може да  се гледа ип телевизия,инсталира се отт навигатор и си гледате ,само трябва да си намерите настройки .

Моя телевизор LG 60UP80003LR, 60" е с друга операционна система. Не знам дали ще мога да направя нещо там.

А, тези на снимките антени какво правят? Изобщо мирише ми на измама но битуват в интернет:

1055_135613_03.06.2024.jpg

1054_135603_03.06.2024.jpg

• 1 година по-късно...

Попадна ми един Андроид бокс, на който може би случайно предишният ползвател е инсталирал приложение Bulsatcom версия 1.5.37 и е забравил да си излезе от профила си или да премахне потребителско име и парола за вход (а може и да е искал да ми прави подарък), и телевизиите си работят чудесно. Замислих се дали не може да прехвърля работещото приложение на друг мой бокс - хем защото той е с по добри характеристики, хем да се застраховам от случайна загуба на паролата за вход(която не е видима, заместена е с ********). Използвах Titanium Backup да го прехвърля на друг бокс, но не се получава - Bulsatcom версия 1.5.37 със същите данни за вход се появява инсталирано като за паролата не съм сигурен, защото пак се вижда само като ********, но щом натисна вход в приложението следва за секунда черен екран и ме връща на домашната страница на бокса.

• 2 седмици по-късно...
на 28.12.2023 г. в 23:49, Усмихни_Се :) написа:

,

може ли да се гледа с интернет антена на тивибокс

,

някои да ми каже как се настроива тивибокс

на 28.12.2023 г. в 23:49, Усмихни_Се :) написа:

Какви са тези листи? От къде се намират? 

може ли да се гледа с интернет антена на тивибокс в българия трябва да пуснат безплатна телевизия

преди 11 минути, tofi34 написа:

в българия трябва да пуснат безплатна телевизия

в българия трябва да пуснат безплатна телевизия

виште как ни лъжат с тези фълшиви антени нас българите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.