Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

АУДИО СИСТЕМА ДО 100-150ЛВ

Featured Replies

Здравейте, искам тонколонки за компютъра, търся нещо с чист звук не толкова със сила.

Ако някой се сеща за нещо което си струва, бих бил благодарен ако сподели.

Мерси и Весели празници!

преди 54 минути, gecata7777 написа:

Здравейте, искам тонколонки за компютъра, търся нещо с чист звук не толкова със сила.

Мерси и Весели празници!

В този ценови диапазон попадат 2.1 аудио сиситемите на Fenda които често са в изпълнение с TDA2030 крайни стъпала ,звучат добре ,но преди да поръчате конкретен модел потърсете отзиви за същия тъй като при някой модели  се наблюдава фонов шум дори в стендбай. Имат модели с управление през смартфона с App което дава улеснение и подробни настройки. Друг избор са Creative в този ценови клас са базирани на Calss D крайни стъпала ,като звучене са малко плоско, като за тях също важи проверка на отзиви преди покупка на избрания модел. Някой модели на Logitech също попадат в този ценови клас с не лошо звучене от тяхна страна.

преди 51 минути, shishmanovp861 написа:

Аз си взех Edifier от Технополис за 109лв. Но имам външна звукова карта и вадят страхотен звук.

Кой модел на Edifier?

• Автор
преди 3 минути, AAUUXX написа:

В този ценови диапазон попадат 2.1 аудио сиситемите на Fenda които често са в изпълнение с TDA2030 крайни стъпала ,звучат добре ,но преди да поръчате конкретен модел потърсете отзиви за същия тъй като при някой модели  се наблюдава фонов шум дори в стендбай. Имат модели с управление през смартфона с App което дава улеснение и подробни настройки. Друг избор са Creative в този ценови клас са базирани на Calss D крайни стъпала ,като звучене са малко плоско, като за тях също важи проверка на отзиви преди покупка на избрания модел.

Кой модел на Edifier?

Можеш ли да ми предложиш някой конкретен доказан модел?

преди 12 минути, gecata7777 написа:

https://www.ozone.bg/product/audio-sistema-edifier-r1280t-byala/

Магазина е примерен. Може да ги има и по евтини

преди 12 минути, gecata7777 написа:

Не мога да дам предложение за конкретен модел тъй като не знам какво би Ви харесало като звучене. Направете избора си като направите прослушване на няколко модела тонколони в магазин за да получите това което на Вас ви допада като звучене.

преди 11 минути, shishmanovp861 написа:

Малък обем ,лоша честотна лента.

преди 32 минути, gecata7777 написа:

Мерси и Весели празници!

Ако вдигните бюджета с 50 лева, бихте си взели усилвател с големи тонколони.  Според мен ще е по- добре. Да са живи здрави комшиите !Весели празници!

преди 22 минути, Нушо написа:

Ако вдигните бюджета с 50 лева, бихте си взели усилвател с големи тонколони.  Според мен ще е по- добре. Да са живи здрави комшиите !Весели празници!

Втора употреба също крие риск и може да остане разочарован.

@gecata7777 LOGITECH Z333  най вероятно ще Ви допаднат като звучене ,като отново съветвам да ги чуете преди покупка или с условие за връщане при онлайн покупка в случай ,че не Ви харесат като звучене.

Мощността им е 2х8 W и 24W субуфер ,звученето е чисто ,меко и приятно, честотна лента 55- 20000Hz ,динамика 85db за сателитите тонколони и 80db за субуфера, НЧУ е с TDA7379 ,като общо заключение бих казал че са отличен избор в този ценови клас тонколони.

PS: Високочестотния на сателитните тонколони не е реален ,а имитация на такъв ,тонколонките са само с един пълнообхватен високоговорител.

преди 1 час, gecata7777 написа:

От същата марка има и с по-малка мембрана, можеш и ти сам да си направиш една или две тонколонки с вата вътре, че в боклучета миниатюрни по магазините няма място по вътрешните стени за вата. Карат го на подигравка и китайците и продавачите на място в София.

Ето и как трябваше съм да си слагам аз допълнително вата, понеже на китаеца му е през оная работа да направи нещо както трябва.

А иначе ако имаш 3 - 4 приятели да поръчате всички едновременно 5 различни модела на активни тонколонки и да ги слушате вкъщи и да ги отвориш да скиваш вътре какво става, може би ако имаш късмет може и да попаднеш на нещо което да можеш да го накараш да свирне добре, ама се съмнявам все пак. 
После ги връщате обратно на търговците и си искате парите, ако сте избрали нормални търговци връщащи пари де, щото може и да не връщат някои.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

А иначе ако имаш 3 - 4 приятели да поръчате всички едновременно 5 различни модела на активни тонколонки и да ги слушате вкъщи и да ги отвориш да скиваш вътре какво става, може би ако имаш късмет може и да попаднеш на нещо което да можеш да го накараш да свирне добре, ама се съмнявам все пак. 
После ги връщате обратно на търговците и си искате парите, ако сте избрали нормални търговци връщащи пари де, щото може и да не връщат някои.

Кат ги отвориш тонколоните найш ли кога ше ги върнеш на продавача- никога ?

Той продавача да не е врачка та да разбере, че си развинтил 4 винтчета на големия високоговорител и после пак си ги завинтил ?
По какво ще го разбере, ако няма нарочно сложена някаква специална лепенка, която задължително да трябва да се разкъса при отваряне на задна стена например.
На китаеца въобще не му пука , че крайният клиент ще ги отваря и връща после, това си е проблем на самия магазин. На такива ниски цени никой няма да взима мерки да се бори с отваряне, това да не е компютър за 2000 лв.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Той продавача да не е врачка та да разбере, че си развинтил 4 винтчета на големия високоговорител и после пак си ги завинтил ?
По какво ще го разбере, ако няма нарочно сложена някаква специална лепенка, която задължително да трябва да се разкъса при отваряне на задна стена например.
На китаеца въобще не му пука , че крайният клиент ще ги отваря и връща после, това си е проблем на самия магазин. На такива ниски цени никой няма да взима мерки да се бори с отваряне, това да не е компютър за 2000 лв.

На мнозина от този клас тонколонки маските са лепени за кутията ,когато решиш да ги разглобиш освен че остават ясни следи по кутията от това ,а може да счупиш и маската.

За 160 лева са добри и удобни в малка стая към компютъра, Мисля, че ще ги хареса питащият. Намалили са им цената за новогодишните празници. още по вече - имат 2 входа за сигнал, което е добре за много хора, ползващи телевизия и аудио - поотделно.

• Автор
преди 3 часа, Нушо написа:

Може ли да напишете нещо като пример за това което говорите?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.