Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със зареждането на фейсбук страницата

Featured Replies

Здравейте онзи ден на 02.01.2024г си заразих системата с един вирус от една програма която бях дръпнал и в същия ден пуснах тема в антивирусния раздел и вируса беше изчистен. Но със появата на вируса стана един гаф и той е че същия ден когато, стартирах програмата и си заразих, системата браузера се затвори сам а преди това имах няколко отворени раздела и фейса ми беше отворен също. След като стартирах пак браузера и си възстанових затворените раздели не ме пускаше да си влезна в профила и на пощата видях че имам няколко получени имейла че ми е сменен имейла паролата и телефонния номер. Аз добавих друг имейл на който да ми изпратят от фейса код но резултат никакъв нямаше защото си добавих 1-во основния Gmail акаунт на който да ми изпратят код получих кода но като го въведа веднага се показваше имейла който съм въвел за възстановяване и под него показваше имейла на нападателя. Също в едно от писмата в пощата която получих имейли че ми е сменен имейла се вижда имейла на нападателя светна ми че с Gmail акаунта няма да успея да си възстановя профила и добавих друг имейл. Там на няколко пъти ми изпратиха код но вече като искам да въведа кода не се показваше имейла на нападателя и винаги като въведа кода резултат пак нямаше и като избера да ми изпратят нов код или избера да нулирам паролата ми изписва че връзката е изтекла и ми изписва Числото, което сте въвели, не съвпада с вашия код. Опитайте отново. Избирам пак да ми изпратят код на имейла но код не престига и немога да направя нищо 2 дни си играх да си възстановявам профила и резултат никакъв няма. Вчера си направих нов профил но с цялата си глупост взех че отказах бисквитките на фейса регистрацията премина успешно няколко часа нямаше проблем и изведнъж взе да ми изписва тази страница не работи и ме кара да си истрия бисквитките. Изчистих хронологията на сърфирането и бисквитките изчистих и оправия няма и понеже от компа немога да се логна в профила само от телефона нямах проблеми викам айде ще изтрия тоя профил и ще направя друг и тоя път ще приема бисквитките. Изтрих профила направих си друг профил приех проклетите бисквитки и пак няколко часа няма проблеми, и днес гледам пак неиска, да зареди фейса пробвах и от инкогнито, да влезна и там същия проблем затворих и пак отворих инкогнито и влезнах в акаунта на роднина от вкъщи.

И а зареди си веднага без никакви проблеми излезнах от инкогнито и пак се опитвам да се логна с новия профил и пак не ме пуска и от настройки на сайта изтрих бисквитката за фейс страницата и страницата се зареди и даже искаше пак да им приема проклетите бисквитки и ги приех. Написах си данните цъкам на вход и само върти като невидял и неще да ме пусне и най накрая пак ми изписва тази страница не работи. И сега честно да си кажа незнам какво да си мисля от фейса ли нещо са ме ограничили или е нещо друго. Даже и 2 дни като не бях на линия в основния ми профил с който се сбогувах някои познати и приятели взели че ме помислили за умрял. Ако някой има идея на какво може да се дължи този проблем нека сподели.

Нулирай браузъра или поне изтрий всичко. Щом те пуска в инкогнито, значи проблема е в кеша или нещо си блокирал.

• Автор
преди 4 минути, Raze написа:

Нулирай браузъра или поне изтрий всичко. Щом те пуска в инкогнито, значи проблема е в кеша или нещо си блокирал.

В инкогнито като опитам да се логна с новия профил пак ме ми дава и ми изписва тази страница не работи. И като затворя и отворя пак инкогнито и опитам да влезна с акаунт на роднина няма проблеми веднага ме пуска. Също пробвах и без да влизам в инкогнито да се логна с акаунт на роднина и няма проблем но като реша да се логна с новия акаунт и веднага ми исписва че стрницата не работи.

• Автор

Не от друг компютър не съм пробвал но понеже сега пиша от win11 пробвах през win7 и там е същия проблем. Пробвах също и през мобилен браузер и там не ме пуска да се логна с новия акаунт.

преди 1 час, vlado1985 написа:

Не от друг компютър не съм пробвал но понеже сега пиша от win11 пробвах през win7 и там е същия проблем. Пробвах също и през мобилен браузер и там не ме пуска да се логна с новия акаунт.

А пощата смени ли ?

• Автор
преди 2 минути, ARRA AGGA написа:

А пощата смени ли ?

Сигурно имаш в предвид пощата на основния акаунт който ми хаканаха на него смених пощата но оправия пак няма.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Сигурно имаш в предвид пощата на основния акаунт който ми хаканаха на него смених пощата но оправия пак няма.

Какво имаш в предвид под основен акаунт?

Питам дали използва нова поща, за създаване на новия акаунт? Или си караш с тази, която хакнаха ?

• Автор
преди 33 минути, ARRA AGGA написа:

Какво имаш в предвид под основен акаунт?

Питам дали използва нова поща, за създаване на новия акаунт? Или си караш с тази, която хакнаха ?

За новия акаунт разбирасе че ползвам нова поща. Но както съм написал в първия ми пост след като си направих профила на който по време на регистрацията не приех бисквитките регистрацията му премина без проблеми. И няколко часа докато си бях в профила проблем нямаше и както си бях в профила, без да съм правил, нищо веднага ми изписа тази страница не работи. И това същото се случва и на другия акаунт който си направих снощи и на него по време на регистрацията приех бисквитките. А на този профил на който не приех бисквитките го изтрих и сега само през телефона си достъпвам новия профил. Но на компа неще и неще да ме пусне а като реша да влезна с профил на някой роднина от вкъщи няма проблем веднага ме пуска.

преди 6 минути, vlado1985 написа:

За новия акаунт разбирасе че ползвам нова поща. Но както съм написал в първия ми пост след като си направих профила на който по време на регистрацията не приех бисквитките регистрацията му премина без проблеми. И няколко часа докато си бях в профила проблем нямаше и както си бях в профила, без да съм правил, нищо веднага ми изписа тази страница не работи. И това същото се случва и на другия акаунт който си направих снощи и на него по време на регистрацията приех бисквитките. А на този профил на който не приех бисквитките го изтрих и сега само през телефона си достъпвам новия профил. Но на компа неще и неще да ме пусне а като реша да влезна с профил на някой роднина от вкъщи няма проблем веднага ме пуска.

Какво ще направя аз - не ангажирам никой.

Пълна, чиста преинсталация на ОС. С формат на целия диск, не само на "С" .

Защо... Обяснението не е за тук.

• Автор
преди 1 минута, ARRA AGGA написа:

Какво ще направя аз - не ангажирам никой.

Пълна, чиста преинсталация на ОС. С формат на целия диск, не само на "С" .

Защо... Обяснението не е за тук.

Честно да ти кажа и аз си мислех да преинсталирам на чисто. Макар че онзи ден когато си заразих системата само c-то ми беше заразено d-то ми е на друг диск механичен а win-а е на SSD и ползвам 11-ка и 7-ца в dual boot. 7-цата ми е чиста не е заразена и там пробвах да се логвам но без никакъв успех. И затова си мисля че дори и да преинсталирам може би няма да има ефект.

• Автор

@Joss BomonБлагодаря но и тези методи ги пробвах и резултат пак нямаше. На основния акаунт който ми хаканаха даже и личната карта си снимах и я пратих. И на новия имейл на който избирам да ми изпращат, код вече нищо никой, не праща.

А със ноия профил който направих снощи и предишния който изтрих и си работеха по няколко часа без проблем и вече немога да ги достъпя от компа за мен си остава загатка как се е случило това. Но дори и да има нещо общо с вируса който е вече изчистен пак не виждам логика.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

@Joss BomonБлагодаря но и тези методи ги пробвах и резултат пак нямаше. На основния акаунт който ми хаканаха даже и личната карта си снимах и я пратих. И на новия имейл на който избирам да ми изпращат, код вече нищо никой, не праща.

А със ноия профил който направих снощи и предишния който изтрих и си работеха по няколко часа без проблем и вече немога да ги достъпя от компа за мен си остава загатка как се е случило това. Но дори и да има нещо общо с вируса който е вече изчистен пак не виждам логика.

Точно заради вируса, ти казвам за преинстал. Защото с него може да вървят други буби, които нямат махане.

Другото - щом е възможно влизане от друг акаунт, направи си един през друга мрежа. Да не са те забранили по IP. От толкова оплаквания.

• Автор
преди 1 минута, ARRA AGGA написа:

Точно заради вируса, ти казвам за преинстал. Защото с него може да вървят други буби, които нямат махане.

Другото - щом е възможно влизане от друг акаунт, направи си един през друга мрежа. Да не са те забранили по IP. От толкова оплаквания.

След малко ще пробвам от един лаптоп с проблемен хард но поне е чист не е заразен да видя от него като се пробвам да се логна какъв ще е резултата. Но пак остава и другия въпрос само 11-ката ми беше заразена а 7-цата ми е чиста и на нея не ми дава да се логна с новия акаунт.

Въпроса е, дали се логваш от други устройства. За телефона, каза че няма проблем. Ако и от друго устройство /компютър, лаптоп, друг телефон/ няма проблем, значи проблема остава в компютъра. 

Ето и една тема, в подкрепа на съвета ми за комуникация с центъра им за поддръжка.

• Автор
преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Въпроса е, дали се логваш от други устройства. За телефона, каза че няма проблем. Ако и от друго устройство /компютър, лаптоп, друг телефон/ няма проблем, значи проблема остава в компютъра. 

Ето и една тема, в подкрепа на съвета ми за комуникация с центъра им за поддръжка.

За телефона можеби не се изразих правилно като не написах че с мобилната версия на приложението няма пробле а също пробвах и през мобилен браузер и ме пусна в новия профил.

• Автор
преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Значи преди малко пробвах да се логна от един лаптоп който е с прясно инсталиран win7. И са му качени всички ъпдейти и няма никакви вируси по машината и неще и неще да ме пусне. Само от телефона ме пуска през приложението и мобилния, браузер но през компютъра, не ме пуска в новия профил. И като ми изпише пак че страницата не работи не я зарежда и като чукна на преглед на информацията за сайта и изтрия бисквитката за сайта началната страница се зарежда нормално. И пробвах да влезна в профила на роднина от вкъщи и ме пусна без проблем само в новия профил не ме пуска. А за хакнатия ми профил преди 2 дни на новата поща не получавам никакви кодове писах на съпорта от двата линка които беше дал в предишния си пост но отговор от никой не съм получил все още.

Според мен, проблема е станал когато си прибързал да направиш нов акаунт. Все нещо със сигурност си оставил от стария /име, имейл, телефон/ и бота им го е приел като съмнително действие от неудостоверено устройство. Това обяснява донякъде и факта, че на телефона работи.

• Автор
преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Според мен, проблема е станал когато си прибързал да направиш нов акаунт. Все нещо със сигурност си оставил от стария /име, имейл, телефон/ и бота им го е приел като съмнително действие от неудостоверено устройство. Това обяснява донякъде и факта, че на телефона работи.

Значи от профила който ми е хакнат е сменена паролата премахнат е имейла премахнат е и телефона. А когато направих новия профил не приех бисквитките и регистрацията премина без проблем. И няколко часа нямаше проблеми и както си бях в профила, без да правя нищо ми показа че страницата, не работи и нямам достъп до профила и реших да го изтрия и си направих друг профил. Снощи и на него вече приех бисквитките по време на регистрацията профила се създаде успешно и пак няколко часа нямаше проблем и днес няма никой не ме пуска само от телефона го достъпвам.

преди 8 минути, vlado1985 написа:

Значи от профила който ми е хакнат е сменена паролата премахнат е имейла премахнат е и телефона. А когато направих новия профил не приех бисквитките и регистрацията премина без проблем. И няколко часа нямаше проблеми и както си бях в профила, без да правя нищо ми показа че страницата, не работи и нямам достъп до профила и реших да го изтрия и си направих друг профил. Снощи и на него вече приех бисквитките по време на регистрацията профила се създаде успешно и пак няколко часа нямаше проблем и днес няма никой не ме пуска само от телефона го достъпвам.

Да се опитам, за последно - щом влизаш през телефона, а през компа не можеш, има нещо което пречи. Ако е някоя буба тип кейлоггер, ремот десктоп и т.н. Няма да получиш нищо и ще ти разберат всички пароли. Да не кажа че, вече ги знаят. Питай Георги за някоя програма - аз лично съм ползвал SuperAntiSpyware. Работи отлично.

• Автор
преди 6 минути, ARRA AGGA написа:

Да се опитам, за последно - щом влизаш през телефона, а през компа не можеш, има нещо което пречи. Ако е някоя буба тип кейлоггер, ремот десктоп и т.н. Няма да получиш нищо и ще ти разберат всички пароли. Да не кажа че, вече ги знаят. Питай Георги за някоя програма - аз лично съм ползвал SuperAntiSpyware. Работи отлично.

В предишния ми пост към joss съм написал че пробвах да се логна и от един лаптоп с прясно инсталиран win7 с качени всички ъпдейти пак не ме пуска. А малко по горе съм написал че на тази ми машина ползвам 11-ката и7-цата в dual boot и 7-цата ми е напълно чиста само 11-ката беше заразена.

току-що, vlado1985 написа:

В предишния ми пост към joss съм написал че пробвах да се логна и от един лаптоп с прясно инсталиран win7 с качени всички ъпдейти пак не ме пуска. А малко по горе съм написал че на тази ми машина ползвам 11-ката и7-цата в dual boot и 7-цата ми е напълно чиста само 11-ката беше заразена.

Влади...

• Автор
преди 11 минути, ARRA AGGA написа:

Влади...

Виж сега разбирам че според теб може да има някоя буба която да се скатава. Но ако има такава тя ще е все още в win11 а в win7 нямам никакви буби и невиждам, логиката ако едната, ми система е заразена да дава отражение и на другата. Преди малко намерих в помощния център на фейса една връзка за възстановяване на акаунти. В момента я попълвам да видя дали ще има някакъв резултат но малко запецнах на това Моля, предоставете текущия или последния известен имейл или телефонен номер, свързан с акаунта. Последния известен имейл е този който ми беше премахнат и въведох нов имейл на gmail но и там като ми изпратиха няколко пъти код да го въведа в полето отстрани се показва моя имейл и под него имейла на нападателя. И след въвеждането на кода никакъв резултат няма и ми светна че с gmail няма да успея да си възстановя профила и затова добавих друг имейл за възстановяване на mail.bg. Но като избера да ми изпратят код кода не престига в пощата  но под снимката ми се вижда добавения от мен имейл за възстановяване на mail.bg и сега в помощния център в който попълвам формуляра им незнам кой имейл да посоча премахнтия ми имейл от нападателя или този на mail.bg който въведох последен и на него не престига никакъв код. Ето и линк към връзката която открих и в момента попълвам.

https://www.facebook.com/help/contact/837980354337486

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.