Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със зареждането на фейсбук страницата

Featured Replies

преди 8 минути, vlado1985 написа:

Виж сега разбирам че според теб може да има някоя буба която да се скатава. Но ако има такава тя ще е все още в win11 а в win7 нямам никакви буби и невиждам, логиката ако едната, ми система е заразена да дава отражение и на другата. Преди малко намерих в помощния център на фейса една връзка за възстановяване на акаунти. В момента я попълвам да видя дали ще има някакъв резултат но малко запецнах на това Моля, предоставете текущия или последния известен имейл или телефонен номер, свързан с акаунта. Последния известен имейл е този който ми беше премахнат и въведох нов имейл на gmail но и там като ми изпратиха няколко пъти код да го въведа в полето отстрани се показва моя имейл и под него имейла на нападателя. И след въвеждането на кода никакъв резултат няма и ми светна че с gmail няма да успея да си възстановя профила и затова добавих друг имейл за възстановяване на mail.bg. Но като избера да ми изпратят код кода не престига в пощата  но под снимката ми се вижда добавения от мен имейл за възстановяване на mail.bg и сега в помощния център в който попълвам формуляра им незнам кой имейл да посоча премахнтия ми имейл от нападателя или този на mail.bg който въведох последен и на него не престига никакъв код. Ето и линк към връзката която открих и в момента попълвам.

https://www.facebook.com/help/contact/837980354337486

Защото се инсталират на браузера. Няма нужда от допълнителна инсталация, където и да е. Вече имат контрол над цялата система и всички синхронизирани устройства. Може да тестваш на телефона - излез от профила... На твоя отговорност. Както и да  е.

Жив и здрав !

• Автор
преди 16 минути, ARRA AGGA написа:

Защото се инсталират на браузера. Няма нужда от допълнителна инсталация, където и да е. Вече имат контрол над цялата система и всички синхронизирани устройства. Може да тестваш на телефона - излез от профила... На твоя отговорност. Както и да  е.

Жив и здрав !

На телефона през мобилния браузер си достъпвам новия профил както и от мобилното приложение само от компютъра не ми дава достъп. А браузера ми е портативка то не че има някакво значение де и постоянно се синхронизира и от написаното от теб стигам до извода че едва ли не трябва да се логна с друг гугъл акаунт.

Може да си видиш hosts файл-а на windows дали няма блокирани IP-та, най-добре да изтриеш всичко в него, ако не знаеш кое какво е. Може и да го качиш някъде и да дадеш връзка да го видим, например

Pastebin.com - #1 paste tool since 2002!

• Автор
преди 40 минути, Raze написа:

Може да си видиш hosts файл-а на windows дали няма блокирани IP-та, най-добре да изтриеш всичко в него, ако не знаеш кое какво е. Може и да го качиш някъде и да дадеш връзка да го видим, например

Pastebin.com - #1 paste tool since 2002!

Извинявай за тъпия въпрос но къде мога да открия hosts-файла в win-а.

• Автор

@Razeнамерих го.

Цитат

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
#    127.0.0.1       localhost
#    ::1             localhost

Ако е само това, не е тук проблема. Виж и windows firewall, ако ползваш допълнителен антивирус с firewall, може и там да видиш дали няма блокирани хостове.

До другите помощници в темата!

Имайте предвид, че на същия компютър автора СЕ ВПИСВА С ДРУГИ АКАУНТИ!

Затова и казвам, че проблема е с уж новия и стария акаунт. Стария е хакнат, а новия не работи САМО на този компютър. С ДРУГИ акаунти проблем няма!

преди 19 часа, ARRA AGGA написа:

Питай Георги за някоя програма - аз лично съм ползвал SuperAntiSpyware. Работи отлично.

Ами питай го...?!?  

Нали мина през раздела и съм прегледал системата му и сме я изчистили ...!!! Нищо де питай Георги..! 

• Автор

Добър вечер. Малко със закъснение пиша но да кажа все пак. Новия профил в който не ме достъпваше от компютъра, сутринта гледам няма проблеми, и ме пусна без проблем може и от фейса да е бил проблема незнам. Снощи намерих в помощния център на фейса някакъв формуляр за попълване за хакнати акаунти и днес го попълних защото снощи не ми се занимаваше. Но като избера да го изпратя веднага изскача сарсна и ме кара до безкрай да и цъкам на картинките и по този начин немога да изпратя формуляра. И в линка невиждам друга връзка на която може да им се пише на фейса или нещо подобно някой ако знае някаъв линк на поддръжката нека сподели.

https://www.facebook.com/help/274852255072531/?helpref=hc_fnav

• Автор

Добър ден. Гледам вчера и днес в новата поща която направих имам писма от фейса че имам непрочетени извести.

Пробвах пак със забравена парола и да ми изпратят код изпратих. ми код но като го въведа няма никой и пак не ме пуска в профила.

Също ми направи впечатление и че едни и същи кодове ми праща фейса и пак няма пускане.

• Автор

Добър вечер. До преди малко четох за моя проблем и попаднах, на една тема в microsoft както бях написал, в едно от писмата получени от фейса пише че ми е сменен имейла паролата и е премахнат телефонния номер. И в писмото се вижда имейла на нападателя.

Снощи до късно си писах с поддръжката на microsoft и им обясних за случката ми как съм се заразил и какви поразии е имало със заразяването. Естествено от поддръжката взеха да съжаляват че съм се бил заразил и тем подобни глупости и стигнахме до хакнатия ми профил. И им обяснявам че в имейла се вижда имейла на нападателя, който е регистриран в outlook попитах, подръжката дали могат да проверят дали въпросния имейл се вижда при тях в сървърите им или е бил направен за временно използване. Казаха ми че същия имейл присъства в тяхните сървъри но те немогли да направят нищо и логично ми отговориха да търся поддръжката на фейса и разговора свърши. Преди малко докато разглеждах подобни на моя проблем попаднах на една тема пусната в microsof и според други потърпевши се оказва че от microsoft знаят отлично какво става но нищо не предприемат и си защитават хакерите. Попаднах на още една тема пусната в microsof със подобен проблем но там вече ставаше на въпрос за хакнати профили и напълно заличавани от нападателя ще постна 2 линка към темите на който му е интересно да ги разгледа и да си каже мнението. И да си кажа и аз не изключвам вероятноста наистина микромеките наистина да си защитават хакерите.

https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/all/how-can-i-recover-my-hacked-fb-account-if-the/4825aef3-60db-421d-8b3a-92365c657298?page=1

https://answers.microsoft.com/en-us/microsoftedge/forum/all/how-to-contact-facebook-support-as-my-account-has/3c5a66e9-39a5-4a8b-82af-0b5e41038e13?page=1

• Автор

Добър ден. Искам да съобщя че до скоро като избирах от фейса да ми пратят секюрити код и все ми пращаха едни и същи кодове и нямах достъп до профила си. Днес реших пак да пробвам избрах забравена парола и този път гледам от фейса ми изпратиха, съвсем различен код въведох кода,системата си го прие и си нулирах напълно нормално паролата. И сега вече пак си достъпвам стария профил без проблеми.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.