Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

EON TV Box Дистанционо

Featured Replies

Добър ден, вече съм абонат на Еон на Бибаком за добро или зло щр бъдем заедно следващите две години хихи :)

Та проблема ми е с дистанционото на бокса, много са натикани бутоните един в друг та трудно ги целя, мисля да взема детското дистанционо (е смешно е малко де ама..) та се чудя дали детското дистанционо бачка с основните профили? Ако не бачка то какъв вид дистанционо да си взема или да търся?

Бачка, да. Просто няма шорткътите пт голямото. Превъртане напред-назад, например, правиш по дългия начин, със стрелките и ОК. И не можеш да сменяш приложенията в бокса с това дистанционно.

• Автор
преди 11 минути, Rammkopf написа:

Бачка, да. Просто няма шорткътите пт голямото. Превъртане напред-назад, например, правиш по дългия начин, със стрелките и ОК. И не можеш да сменяш приложенията в бокса с това дистанционно.

Значи ще мога да си сменям каналите БНТ1 Босфора и тн? И да си нагласям нещата? Просто на тва голямо дистанционо са толкова наврени бутоните един в друг че нямам думи.. Ако трябва друго дистанционо казвайте

Тези са напълно функционални. Точно това и то е с малки бутони, разтърси се - има и с големи, за стари хора. Плюс че с мишката може да управляваш браузерите. Че с на вивата си е приключение.

преди 43 минути, petie1 написа:

Значи ще мога да си сменям каналите БНТ1 Босфора и тн?

Можеш да сменяш каналите, но само серийно. Нямаш цифров пад, от който дкректно да въведеш номер на канал.  Можеш да усилваш и да намаляш силата на звука, можеш да сменяш потребителския профил (ако ползваш повече от един) и то, туй то. Ако сдвоиш някакво друго дистанционно през Bluetooth, не е ясно какъв ще е ефектът от него. Между другото, и на детското дистанционно бутоните не са кой знае колко големи. Просто са гумени, а не пластмасови. И нямат подсветка, както бутоните на вафлата, а вафлата е с акселерометър и пали лампите, като усети, че го мръдваш. Удобно е в тъмното, ако гледаш телевизия в мрак.

• Автор
преди 31 минути, ARRA AGGA написа:

Тези са напълно функционални. Точно това и то е с малки бутони, разтърси се - има и с големи, за стари хора. Плюс че с мишката може да управляваш браузерите. Че с на вивата си е приключение.

Трудна работа с тия браузъри значи... А мишката не може ли даа се движи с бутонитена дистанционото? Аз н е мога даа боравя с мишка а на компа ползвам цифровия блок

преди 16 минути, Rammkopf написа:

Можеш да сменяш каналите, но само серийно. Нямаш цифров пад, от който дкректно да въведеш номер на канал.  Можеш да усилваш и да намаляш силата на звука, можеш да сменяш потребителския профил (ако ползваш повече от един) и то, туй то. Ако сдвоиш някакво друго дистанционно през Bluetooth, не е ясно какъв ще е ефектът от него. Между другото, и на детското дистанционно бутоните не са кой знае колко големи. Просто са гумени, а не пластмасови. И нямат подсветка, както бутоните на вафлата, а вафлата е с акселерометър и пали лампите, като усети, че го мръдваш. Удобно е в тъмното, ако гледаш телевизия в мрак.

Мерси мно;го

• Автор
преди 3 минути, цър-вул написа:

Аз точно него имам и виж как са наврени бутоните един в друг....

преди 4 минути, petie1 написа:

Трудна работа с тия браузъри значи... А мишката не може ли даа се движи с бутонитена дистанционото? Аз н е мога даа боравя с мишка а на компа ползвам цифровия блок

Мерси мно;го

Личен опит - мишката се движи с дистанционното на вива, само на един тъп браузер който... Ако речеш да си инсталираш някакъв друг от сорта на Опера, Брейв и т.н. Няма мишка.

Тези които ти показах, мишките са им като на лаптопите, малко по различни, ще им свикнеш ако решиш да си вземеш. 

А, силно са ограничили достъпа до плейстор и каквото ти трябва - от външен източник. APKPure или APKMirror. И двете си имат програми за инсталиране на файлове.

• Автор
преди 5 минути, цър-вул написа:

Разбрах ти болката.

И кат река да натисна примерно къщата отнасям и долната част на кръга ей тва е надявам се вече разбра

преди 21 минути, petie1 написа:

И кат река да натисна примерно къщата отнасям и долната част на кръга ей тва е надявам се вече разбра

С големи пръсти ли си?

преди 3 часа, petie1 написа:

Добър ден, вече съм абонат на Еон на Бибаком за добро или зло щр бъдем заедно следващите две години хихи :)

Та проблема ми е с дистанционото на бокса, много са натикани бутоните един в друг та трудно ги целя, мисля да взема детското дистанционо (е смешно е малко де ама..) та се чудя дали детското дистанционо бачка с основните профили? Ако не бачка то какъв вид дистанционо да си взема или да търся?

на Yettel tv дист. потърси и втора употреба 

преди 6 часа, petie1 написа:

Една идея и от мен

https://pacostar.eu/usb-programiruemi-distantzionni-paco-star.html

Можеш даже да го обучиш и за други устройства, от оригиналните ДУ-та

Да използвам темата. Дистанционното на EON има ли Back бутон за връщане на каналите? Примерно съм на канал 300, натискам канал 2 и после натискам Back бутона за да се върна на канал 300. Само че Back бутон не намирам.

• Автор

Благодаря на всички

преди 4 часа, plmen88 написа:

Да използвам темата. Дистанционното на EON има ли Back бутон за връщане на каналите? Примерно съм на канал 300, натискам канал 2 и после натискам Back бутона за да се върна на канал 300. Само че Back бутон не намирам.

Не няма то и без тва е претрупано та чак бутоните са на прескочи кобила хихи

• 2 години по-късно...

Здравейте, имам проблем с дистанционно eon. До вчера си работеше нормално, беше сдвоено с бокса (и той е на виваком), последен модел, но днес като го пуснах и се оказа че вече не е сдвоено. Мъчих се 1 час да го сдвоя и не става. Пробвах и от андроидските настройки-дистанционно и аксесоари и там тръгва да търси блутут устройство и толкова. На два пъти намери но пак не се сдвои. Ако някой има идея как се прави и може да помогне ще съм много благодарен.

преди 15 минути, lorelain написа:

Здравейте, имам проблем с дистанционно eon.

Провери батериите му. 

Благодаря, пробвах и това но не става. Странното е че вечерта беше наред и на другия ден вече не ставаше. Проблема не ми е толкова в това че не работи гласовото търсене, а че коди не работи както трябва така и не мога да гледам филм нормално.

Купих чисто нови батерии и с тях се оправи. Тези който имам в къщи явно са заминали. Благодаря на всички за отговорите. 

Няма ли друг модел съвместими дистанционни дето не ядат толкова бързо батериите?

преди 15 часа, ined написа:

Няма ли друг модел съвместими дистанционни дето не ядат толкова бързо батериите?

това е вярно - на самсунг дистанционните преди еон , с дурасел изкарваха по 2г 

сего на еона 3-4 месеца ...

явно точно това сдвояване ги мори ...

приятел седнал на дистанционното на еон и го строшил ...

откъде може да се закупи същото ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.