Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да използвам банковата карта за онлайн покупки през приложения

Featured Replies

Трябва да купя екстрата Double Coins в една игра, но не се получава. Пробвах да направя различни покупки в различни игри, като грешката, която получавам винаги е една и съща, тоест проблема не е изолиран до определена игра.

Когато вляза в играта и въведа данните на банковата карта и опитам да извърша покупката, получавам тази грешка: "Cannot verify this card with your bank..."

Иначе картата е успешно добавена в Play Store.

Когато опитам да я добавя в Google Wallet, става това:

Screenshot-2024-01-11-20-41-45-353-com-g

Screenshot-2024-01-11-20-36-59-147-com-g

Това няма как да е вярно, тъй като телефона е flagship и поддържа всичко, включително и NFC функционалност.

Може ли някой да ми каже как да оправя този проблем?

След като обичате да мислите прочетохте ли каква грешка ви връща Google Pay? Кликнахте ли на линка за да разберете какви карти вашата банка разрешава да се ползват в Google Pay? Говорихте ли с вашата банка за проблема?

преди 2 минути, royalpiggy написа:

Трябва да купя екстрата Double Coins в една игра, но не се получава. Пробвах да направя различни покупки в различни игри, като грешката, която получавам винаги е една и съща, тоест проблема не е изолиран до определена игра.

Когато вляза в играта и въведа данните на банковата карта и опитам да извърша покупката, получавам тази грешка: "Cannot verify this card with your bank..."

Това няма как да е вярно, тъй като телефона е flagship и поддържа всичко, включително и NFC функционалност.

Хората ти пишат и отговарят в другата ти тема, а ти вместо внимателно да я следиш, създаваш нова! Що за човек и отношение към тези, които са се наели да ти помагат?

Или си търсиш хора да те забавляват виртуално.

• Автор
преди 7 минути, capnemo написа:

След като обичате да мислите прочетохте ли каква грешка ви връща Google Pay? Кликнахте ли на линка за да разберете какви карти вашата банка разрешава да се ползват в Google Pay? Говорихте ли с вашата банка за проблема?

Картата е към Postbank и има VISA.

преди 2 минути, royalpiggy написа:

Грешен отговор!

Картата е VISA и е издадена от Пощенска банка!

преди 6 минути, royalpiggy написа:

Това не е отговор на нито един от трите ми въпроса.

Тази карта оторизирана ли е за интернет плащания? 3-D парола има ли?

преди 1 час, royalpiggy написа:

Нали си много умен и енталагентен? Не ти ли роди умната глава да се обърнеш към поддръжката на банката? Примерно *7224

преди 2 минути, цър-вул написа:

Тази карта оторизирана ли е за интернет плащания? 3-D парола има ли?

За това ли говориш? https://www.postbank.bg/Individualni-klienti/Karti/3DSecure

Аз нямам 3-D пароли, но плащанията си вървят.

3. Заявете софтуерен токън през интернет банкирането Ви от меню Сигурност > Управление на токън > Заяви нов токън.

Ще получите два активационни кода – чрез SMS и e-mail, изпратени съответно на мобилния номер и на e-mail адреса, предоставени от Вас на банката. Стартирайте приложението m-Token Postbank на Вашия смарт телефон и въведете получените два кода в съответните полета.

4. Задайте ПИН код за достъп до приложението по Ваш избор. 

току-що, цър-вул написа:

3. Заявете софтуерен токън през интернет банкирането Ви от меню Сигурност > Управление на токън > Заяви нов токън.

Ще получите два активационни кода – чрез SMS и e-mail, изпратени съответно на мобилния номер и на e-mail адреса, предоставени от Вас на банката. Стартирайте приложението m-Token Postbank на Вашия смарт телефон и въведете получените два кода в съответните полета.

Освен да цитирам - мога и да чета.

А ти ... кога ще се научиш да обясняваш?

Пп. Моята банка не държи на токени - софтуерни или физически.

преди 2 минути, jhoro написа:

Пп. Моята банка не държи на токени - софтуерни или физически.

И що вирна копито и теб да те коват? Всяка банка е с нейните си управления... Има кол центрове за целта.

преди 1 час, Колев 74 написа:

Хората ти пишат и отговарят в другата ти тема, а ти вместо внимателно да я следиш, създаваш нова! Що за човек и отношение към тези, които са се наели да ти помагат?

Или си търсиш хора да те забавляват виртуално.

Намирисва ми тоя на мазният от слетобяд му чета поезиите ...

След 1 час друга тема ке пусне 

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Баш същия е! Ерудит от класа :)

Надуших го от първата тема и чаках да видя следващата каква ще е 

преди 22 часа, royalpiggy написа:

Елементарно! Картата ти не е направена да се плаща с нея. Обаждаш се в банката, да ти издадат такава, с която може да плащаш! 

преди 36 минути, цър-вул написа:

Това не се прави със смяна на картата, а с активиране на опция за плащания в интернет.

Не! Имам 2 карти и на едната не е разрешено подобно нещо. И нямам как да се разреши. Особено ако са кредитни карти, там си има доста специфични условия!

преди 1 час, Емил Костов написа:

Елементарно! Картата ти не е направена да се плаща с нея. Обаждаш се в банката, да ти издадат такава, с която може да плащаш! 

Нещо обърка понятията!

„Виртуална карта“ на Банка ДСК е САМО  за онлайн пазаруване, но другите карти не са ограничени!

Най вероятно, му трябва това приложение m-Token Postbank

И най вече да се активира, от банката онлайн банкиране.

image.png.643f2c27288d5320a9a8ae0d4abeb9bb.png

Кликни на линка и сподели какво ще се покаже. 

След като не владееш английски то .... ползвай Google Преводач

Поне мен ще облекчи, за да мога да ти помогна.

Ако вече си се справил с проблема си, то игнорирай моето мнение. 

Успех! 

п.п. Мой некачествен превод на излязлото съобщение: Вашата банка не поддържа такова докосване на вашия телефон с тази карта. Опитайте се да добавите друга карта или погледнете коя карта може да осъществи такова докосване за покупка. 

• Автор
на 11.01.2024 г. в 22:10, цър-вул написа:

Да, имам инсталирано приложението m-Token Postbank. Сега ще опитам това с активационните кодове, да видя дали ще стане.

Така ли става оторизирането за интернет плащания?

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

Срам те е да се обадиш на оператор на банката или се страхуваш, че ще ти взема няколко стотинки за разговора?

Проблема се оправи. Да, трябваше да оторизирам картата, да може да се извършват онлайн плащания, като въведа двата аттивационни кода в m-Token Postbank приложението.

Иначе миналата седмица поисках да ми създадат профил в системата за интернет банкиране. Отидох в офис, че по телефона ще ми вземат пари.

Да, страхувам се, че ще ми вземат пари.

Защо да давам пари на банката, кога банката даде пари на мен? Само ми правят удръжки като тегля пари, получавам и изпращам пари и получавам превод на заплати...

Защо на им давам още пари, като те на мен никога не ми дадоха пари?

Проблемът се оправи, след като следвах инструкциите в цитата, който си показал по-горе. От банковия офис не ми го бяха обяснили добре. Благодаря.

Значи темата е приключена...неотчетена😎
Гледам нова тема на хоризонта. Ще търгуваме крипто, ама ни черта не вдяваме. Ама сме най-енталагентните...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.