Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да променя WinRE дяла, използвайки командата RETAIN в diskpart?

Featured Replies

преди 2 минути, royalpiggy написа:

И този диск е достатъчно голям, ме да свърши работа, само трябва да увелича мястото на дяла. В случая не диска, а дяла има значение.

Ами оправяй се кат много ЗНАЕШ ХИХИ

• Автор
преди 29 минути, Колев 74 написа:

Помощ от мен, но за последен път.

След всичките несгоди при теб и при много добри обяснения тук от много хора, особено от Павката - ето ти моя съвет, но за последно.

След всичко това, преинсталираш операционната система, като за нея ще си оставиш дял (особено заради твоето невежество) по голям от 1оо гигабайта Само за операционната система) а другото го прави, както ти си искаш. Тогава няма да ти се наложи да правиш разни каламбури със дяловете. И изрично ти казаха да не ползваш конзолата с команди и то нееднократно!  Ако обема на диска ти не го позволява и се водиш от съществуващия в компютъра. Ще си купиш един SSD disk 250 gigabajta и на него ще инсталираш само операционната система. Така, винаги ще имаш нужното място. Ти, като те наблюдавам през тези няколко години - нямаш никакъв опит в тази техника, ни софтуерен, а да не казвам за хардуерен. Пожелавам ти успех!

Мерси, но това не е опция. Лаптопът е стар и нямам намерения да го използвам още дълго. Скоро ще го сменям, но първо имам да свърша някои работи. Да бъдат свършени работите, трябва всички актуализации да бъдат инсталирани и всичко да функционира правилно. Затова ми е толкова важно да оправя проблема с актуализацията.

И много добре знам как се правят нещата със софтуер и хардуера. Първо опитах да го направя, но не стана и затова пуснах темите. Ако можех да го оправя сам, нямаше да пускам теми.

И няколко пъти показах, че нещата не стават, въпреки че изпълнявам инструкциите правилно и както е показано, тоест проблема не е в мен или в това, че уж "нямам" умения.

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами оправяй се кат много ЗНАЕШ ХИХИ

Как да оправя проблема, след като не може? Изпълнявам инструкциите на Майкрософт, но въпреки това не става, което съм го описал и обяснил вече в няколко теми.

преди 3 минути, royalpiggy написа:

Как да оправя проблема, след като не може? Изпълнявам инструкциите на Майкрософт, но въпреки това не става, което съм го описал и обяснил вече в няколко теми.

Колев ти даде решението оправяй се напреднал потребител хи хи хи

Аз вече се сетих как

• Автор
преди 7 часа, petie1 написа:

Колев ти даде решението оправяй се напреднал потребител хи хи хи

Аз вече се сетих как

Решението на Колев не е валидно в моя случай, понеже решението изисква подмяна на запаметяващото устройство с ново. Аз вече казах каква е причината, поради която това не може да се случи.

преди 58 минути, royalpiggy написа:

Решението на Колев не е валидно в моя случай, понеже решението изисква подмяна на запаметяващото устройство с ново. Аз вече казах каква е причината, поради която това не може да се случи.

Кат много ти знае зурлата оправяй се

преди 11 часа, royalpiggy написа:

Обади се на съпорта на M$. Така като гледам в последно време са паднали на твойто ниво - ще се разберете някак си значи

преди 5 часа, royalpiggy написа:

Тук да те попитам нещо, ама много важно:

На теб ти се налага да свършиш определена работа, защото ще сменяш бракмата. До тук добре. Сега има друго предположение:

Само мислено си представи, че функцията UPDATE на системата, така или иначе Микрософт все още не бяха я създали. Повтарям ти го, щото ти си малоумен и само след запетайката на последната дума си коренно на друго място в природата. Как ще процедираш в този случай, щом няма актуализации? Най лесния за теб начин е да хвърлиш машината на боклука и наместо диск, да си купиш една мотика и направо ..в градината. Ще ти потретя. Представи си че все още Микрософ не им е дошло на ум да правят месечни актуализации, или годишни такива. Дори и ако изхождаш от позицията че именно тази проблемна актуализация не са я въобще пускали, тогава имаш същия проблем. От нея ти зависи живота ли или този на компютъра. Прочете ли колко хора за сега са я пропуснали? Не. А знаеш ли колко МНОГО хора предпочитат да не теглят въобще никакви актуализации за системата? Не. Не може и няма такъв начин ТЯ, точно тази актуализация да ти е толкова важна за работата на системата. А твоята операционна система за мен е толкова силно омазана от твоите действия, щото един, който е едва на половин година и чува от техника, ще се справи далеч по добре от теб. За другите на зная, но ето какво представляваш за МЕН:

ГОЛА ВОДА, КАЛ ПО ГЪРБА и ДРЕБНИ РИБКИ в ДЖОБЕТАТА.    Последната дума със значение - джоб на панталон.

Твой цитат:

"Решението на Колев не е валидно в моя случай, понеже решението изисква подмяна на запаметяващото устройство с ново. Аз вече казах каква е причината, поради която това не може да се случи."

Решението на Колев е най правилното до този момент, независимо че другите са още по правилни, но за хора, които знаят и разбират кое как се прави в същия този момент. Тяхното решение е чудесно, но ти си неграмотен за да го изпълниш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.