Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с overburning при Nero

Featured Replies

Изтеглих си филм с големина 722 мб и нерото не ще да го запише като изписва , че няма достатъчно място на диска, който е 700 мб.Проблема в настройките на нерото ли е? За максималната големина за записване съм сложил 90 мин.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Дори и да те пита дали да запише Overburn, то надали ще е успешно. 722MB е доста на ръба. Трябват ти качествени дискове и да записваш на ниска скорост. И все пак хич не е сигурно дали ще е успешно.

И тук може да хвърлиш едно оченце.

Изтеглих си филм с големина 722 мб и нерото не ще да го запише като изписва , че няма достатъчно място на диска, който е 700 мб.Проблема в настройките на нерото ли е? За максималната големина за записване съм сложил 90 мин.

Избираш трета позиция NO MULTISESION

После избираш ниска скорост 8 примерно и веднага под нея Disck at once

Така ли се пишеше, сега не се сещам.

Трябва да ти го запише без проблем

Забравих да спомена, че спокойно записвам до 748 МБ на добър носител.Разбира се, бутнал съм и продължителността от настройките на NERO на 84 минути.

Успех!

Избираш трета позиция NO MULTISESION

После избираш ниска скорост 8 примерно и веднага под нея Disck and - otce

Така ли се пишеше, сега не се сещам.

Трябва да ти го запише без проблем

Успех

lz4jw ме изпревари :eek:

Послушай неговия съвет за скоростта и опция Disck and - otce с NO MULTISESION!

Тези 722Mb като се сметнат излизат 705 реални май cool.gif за това няма да имаш проблеми, аз съм записвал 706Mb на всеизвестните Princo :)

айде със здраве :ph34r:;)

• Автор

Ми пробвах всичко и не става.Ще взема да преинсталирам нерото и пак ще пробам.

Ми пробвах всичко и не става.Ще взема да преинсталирам нерото и пак ще пробам.

Имаш ли регистрация? Преинсталирай го и се обади. Няма начин да не стане. версия 6

То хубаво ще преинсталираш NERO ама ако

записвачката не поддържа Overburn

иначе SONY продават CD дискове по 1.4Gb

ама се записват с техните записвачки само

правиш го неправилно когато му казваш маке дата диск те пита с неро стар смат или неро бърнинг ром избери второто и ще стане .

Прегледай тази статия, като по мое скромно мнение, скоростта на запис не трябва да надвишава 4х

С помощта на въпросната статия записах 714 МВ, но не знам какъв е пределът, все пак този диск не е Икарус, та да се разтяга.

Има и малко по-съкратен начин чрез използването директно на Nero Express, всъщност важното е да се отметне настройката за симулация, така записът изобщо няма да започне, ако не е въжможен, а и дискът си остава неизползван. Записвай на ниска скорост (8х-12х, не повече) и на качествен диск и имай предвид, че при тази процедура записът трае по-дълго от обикновено, та да не се чудиш.

Успех :sobbing:

С помощта на въпросната статия записах 714 МВ, но не знам какъв е пределът, все пак този диск не е Икарус, та да се разтяга.

Има и малко по-съкратен начин чрез използването директно на Nero Express, всъщност важното е да се отметне настройката за симулация, така записът изобщо няма да започне, ако не е въжможен, а и дискът си остава неизползван. Записвай на ниска скорост (8х-12х, не повече) и на качествен диск и имай предвид, че при тази процедура записът трае по-дълго от обикновено, та да не се чудиш.

Успех :)

Моят опит е показал, че на съвсем обикновени носители "Optical Storage" записвачката ми LG 52х32х52 (най-общо казано!) позволява запис на до 721 МВ реални ( 1МВ=1024КВ=1024*1024В ), като скоростта на трансфер е 16х.

А 715 МВ реални ги "пече" при 32х. По-големи скорости прилагам рядко, поради евтините носители, които ползвам.

Не съм опитвал колко може да се запише на оувърбърн при 4х, просто защото не ми се е налагало по-голямо надхвърляне на капацитета на носителите. Но просто ми се вижда безмислено да чакам почти половин час, заради няколко мегабайта повече. :ph34r:

• Автор

Готово.Най-накрая успях.Преинсталирах го и сега всичко е наред.Явно преди е било зациклило щото си бях преинсталирал Windows?Благодарско за полезната информация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.