Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HikVision софтуерни недоразумения

Featured Replies

• Автор
преди 4 минути, Rammkopf написа:

Де да те знам какъв си, не си се представял. Влезе като бомбаджия и тръгна с плюнки отвисоко.

Направо слагай 3.1, там нямаш и мрежа, няма да влизат вируси. Може един модем да си сложиш, сигурно още се намира някой US Robotics на 14400 бода.

Не бе, нямаше смисъл да разправяш колко е убаво да правят техниката неизползваема, щото нов модел излязъл. 

После да ми викат, че да ядем хлебарки щяло да спаси климата. 

Едни нови ДЕЛЛ-ове ни бяха раздали, 3 бона парчето, ми няма такова лай но, минаха 20 ъпдейта, докато си нагласят аудио драйверите, поне да се чуваме по срещите. 

Аман от тез моди, и с пари и без пари все л-но. 

5 вида рутери имам лични, няма и един дето не е бъгав. За елементарни бъгове говоря, не за лиготии. 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Не бе, нямаше смисъл да разправяш колко е убаво да правят техниката неизползваема, щото нов модел излязъл. 

После да ми викат, че да ядем хлебарки щяло да спаси климата. 

Едни нови ДЕЛЛ-ове ни бяха раздали, 3 бона парчето, ми няма такова лай но, минаха 20 ъпдейта, докато си нагласят аудио драйверите, поне да се чуваме по срещите. 

Аман от тез моди, и с пари и без пари все л-но. 

5 вида рутери имам лични, няма и един дето не е бъгав. За елементарни бъгове говоря, не за лиготии. 

DVR-ът ти записва ли? Записва. Значи е използваем. Останалото е негаранирана услуга. Това е.

• Автор
преди 2 минути, Rammkopf написа:

DVR-ът ти записва ли? Записва. Значи е използваем. Останалото е негаранирана услуга. Това е.

Щото не са си оставили задна вратичка, да ми го дочупят съвсем. 

После ще се наредим за нови, като дебилите на Apple, визирам тия, де кибичат по нощите, за новия модел. 

Само че без мен. 

току-що, IvanKirov написа:

Щото не са си оставили задна вратичка, да му го дочупят съвсем.

Оставили са си. Просто не си в Китай, за да те наблюдават постоянно. Миналата година откриха с binwalk един протокол, дето се чудехме дълго време какъв е. После стана ясно, че е правителствен backdoor.

• Автор
преди 1 минута, Rammkopf написа:

Оставили са си. Просто не си в Китай, за да те наблюдават постоянно. Миналата година откриха с binwalk един протокол, дето се чудехме дълго време какъв е. После стана ясно, че е правителствен backdoor.

В такъв случай ще им оставя да си гледат един такъв плакат, дето Калин не дава такива картинки. 

От трите най-дългия!

• Автор
преди 2 часа, Rammkopf написа:

...

Да питам нещо, дето може да знаеш, аз не. 

Надути са кондензаторите на единия DVR, който работи с облака. Всички до един са надути. 

Трябва ли да ги сменям, и какво ще се случи ако не? 10-15 броя  са, най ме е шубе да не подпали нещо. 

Дося де съм сменял електролити са били прекъснати, или изсъхнали. Надути не знам какво им е. 

Аз имам DVR на Hik, на който имаше 2 подути електролита, но при мен симптомът беше вертикални ходещи "къдрици" по изображението на монитора, когато гледам през VGA. При теб резултатът може да е не само това, а и спонтанни рестарти, kernel panic-и или да доведе до повреда на флаша. Електролитните кондензатори са перфорирани отгоре, уж за контролирана експлозия, гарантирано да се скъсват нагоре при стареене. В практиката си, обаче, съм имал случаи да се подуват отдолу, откъм гумената си подложка, като така направо се измъкват от електродите си, а това е коварно. Ако много държиш на този екземпляр и парите не са проблем, купи му полимерни кондензатори и замени електролитните с такива. Ако не мислиш да го правиш вечен, за 5 лева ще си купиш нови 15 кондензатора. Просто ги смени, за да не загубиш внезапно DVR-а. Иначе се къса перфорацията на кондензатора, оттам шупва електролит навънка, капацитетът му разко пада и ефектът може да е всякакъв. Няма да е пожар, де, това е сигурно. Можеш да направиш беля, само ако обърнеш поляритета на кондензаторите, като запояваш новите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.