Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно видео медия плеър

Featured Replies

Здравейте на всички,ще бъда много благодарен на всеки който ми даде съвет каква медия да си купя да мога да качвам филми на флашка и да ги гледам,че много формати не тръгват.

И ако има възможност да се слага и на тв без място за флашка?

Разрешен от ined

преди 1 час, pando0826 написа:

Здравейте на всички,ще бъда много благодарен на всеки който ми даде съвет каква медия да си купя да мога да качвам филми на флашка и да ги гледам,че много формати не тръгват.

Android TV Box/Андроид ТВ Бокс

преди 2 часа, pando0826 написа:

Явно ще се гледа на две различни места - телевизор без място за USB и още едно неизвестно устройство! Уточнете какви видео входове и резолюции на екрана имат те!

• Решение

Ако имаш HD медиа плеър качването филми на флашка за да ги гледаш е пълна загуба на време, вързваш плеъра към рутера, шерваш папката с филмите и си ги гледаш през мрежата.

• Автор
преди 16 часа, plamen_petrov_80 написа:

Явно ще се гледа на две различни места - телевизор без място за USB и още едно неизвестно устройство! Уточнете какви видео входове и резолюции на екрана имат те!

Има hdml ln входове 3бр.,не знам каква резолюция поддържа, плазма Самсунг е 10г.,49инча,искам да гледам филми на нея и да чете повечето формати.

преди 42 минути, pando0826 написа:

Има hdml ln входове 3бр.,не знам каква резолюция поддържа, плазма Самсунг е 10г.,49инча,искам да гледам филми на нея и да чете повечето формати.

Теоретично ще стане всеки Android TV Box - определи си бюджета и гледай да е по-нов модел с по-нова OS за да ти е актуален по-дълго време.

• Автор
преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

Теоретично ще стане всеки Android TV Box - определи си бюджета и гледай да е по-нов модел с по-нова OS за да ти е актуален по-дълго време.

Благодаря ти много 

• Автор
преди 4 часа, pando0826 написа:

Благодаря ти много 

Извинявайте,не мога да си избера,не съм в час с тази материя, бихте ли ми препоръчали марка!

преди 2 часа, pando0826 написа:

Извинявайте,не мога да си избера,не съм в час с тази материя, бихте ли ми препоръчали марка!

Бюджетен вариант Андроид ТВ  Box, като минимум/цена качество:

Xiaomi TV Box S 2nd Gen

Nokia TV BOX 8000, Amlogic S905X3

Марки: Zidoo Nvida Shield, Beelink, Ugoos, Homatics, Dune

• Автор
преди 1 час, Mr. ?? написа:

Xiaomi TV Box S 2nd Gen

Благодаря ви много 

• Автор
на 20.01.2024 г. в 19:58, Mr. ?? написа:

Xiaomi TV Box S 2nd Gen

Извинявайте,с този плеър ще мога ли да гледам филми от флашка?

току-що, pando0826 написа:

Извинявайте,с този плеър ще мога ли да гледам филми от флашка?

Amazon FIRE TV STICK LITE 2022

на 20.01.2024 г. в 17:36, pando0826 написа:

Най-добрият Android TV Box е Nvidia Shield TV Pro...Моделът и хардуерът реално са от 2019 г. но Операционната Система е ъпгрейдната от 2021 г. Процесорът Tegra X1+. е много бърз и мощен...Не вярвам да имаш ,каквито и да е проблеми,с каквито и да са формати(видео или аудио) На ОС можеш да качиш и KODI, и Nova ,и какъвто видео плейър си избереш...С Nvidia Shield TV Pro можеш ако искаш  да стриймваш, а ако решиш, можеш и да го вържеш с външен HDD или флашка през USB порта ...Ще ти трябва и хубав HDMI кабел...Аз лично така правя(Local Playback )Само,че е скъпичък...В www.emag.bg цената е 672 лв.

https://www.emag.bg/medien-plejyr-nvidia-shield-tv-pro-android-tv-16gb-3gb-ram-4k-hdr-cheren-945-12897-2505-101/pd/DS9V6NMBM/?cmpid=73386&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAh8OtBhCQARIsAIkWb6-7iX5D4Xxe8W-fmfzbAwSzWWGW9Z59KF8Dw8AiWaheqfAInstUhsAaAvBaEALw_wcB

Поздрави !!!

преди 36 минути, Лудият Учен написа:

Най-добрият Android TV Box е Nvidia Shield TV Pro...Моделът и хардуерът реално са от 2019 г. но Операционната Система е ъпгрейдната от 2021 г. Процесорът Tegra X1+. е много бърз и мощен...Не вярвам да имаш ,каквито и да е проблеми,с каквито и да са формати(видео или аудио) На ОС можеш да качиш и KODI, и Nova ,и какъвто видео плейър си избереш...С Nvidia Shield TV Pro можеш ако искаш  да стриймваш, а ако решиш, можеш и да го вържеш с външен HDD или флашка през USB порта ...Ще ти трябва и хубав HDMI кабел...Аз лично така правя(Local Playback )Само,че е скъпичък...В www.emag.bg цената е 672 лв.

https://www.emag.bg/medien-plejyr-nvidia-shield-tv-pro-android-tv-16gb-3gb-ram-4k-hdr-cheren-945-12897-2505-101/pd/DS9V6NMBM/?cmpid=73386&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAh8OtBhCQARIsAIkWb6-7iX5D4Xxe8W-fmfzbAwSzWWGW9Z59KF8Dw8AiWaheqfAInstUhsAaAvBaEALw_wcB

Поздрави !!!

От Amazon.de може да се закупи на доста по ниска цена:

NVIDIA SHIELD TV Pro

Относно дали е видео плеъра с най добрата картина за филми и опции. Не бих казал. Като цяло за мултимедия e мн. добро преложение (но старо)

Хората с нетърпение очакват новия му "наместник"

За киноманите има Zidoo Z9x Pro или по високите им модели.  Както и други марки като Dune, Homatics и пр.

преди 9 минути, Mr. ?? написа:

киноманите има Zidoo Z9x Pro или по високите им модели.  Както и други марки като Dune, Homatics и пр.

Zidoo Z9X Pro има много добри отзиви,но не съм го пробвал още...За "Local Playback" хората казват,че е много добър,но за стрийминг услугите не е...Кой ,както си прецени...Има го на едно-две места,където се продава(онлайн)...А иначе,за Nvidia Shield TV Pro,предполагам,че ще има такси за доставката и всички главоболия от този тип,та цената ще скочи малко отгоре...Но да,може би в Amazon.de може и да му излезе по-евтино на човека...Що се отнася до новия им модел(Nvidia), коментарите са,че май няма да има нов модел,но ще видим... Поздрави !!!

• Автор
преди 15 часа, Лудият Учен написа:

Zidoo Z9X Pro има много добри отзиви,но не съм го пробвал още...За "Local Playback" хората казват,че е много добър,но за стрийминг услугите не е...Кой ,както си прецени...Има го на едно-две места,където се продава(онлайн)...А иначе,за Nvidia Shield TV Pro,предполагам,че ще има такси за доставката и всички главоболия от този тип,та цената ще скочи малко отгоре...Но да,може би в Amazon.de може и да му излезе по-евтино на човека...Що се отнася до новия им модел(Nvidia), коментарите са,че май няма да има нов модел,но ще видим... Поздрави !!!

Благодаря на всички, много сте точни, много подробно обеднявате всичко!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.