Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за саундбар

Featured Replies

Здравейте ,
имам телевизор Филипс 43 ", използвах го с уредба AIWA Pro logic Z 2300 . Наскоро купих телевизор TCL 55C805 , но се оказа че Айвата вече не работи и не може да се използва с TCL-a. А вече не виждам да има нещо подобно, предлагат се само саундбарове . Не искам да взимам ресивъри и отделни колони , та се навивам да взема саундбар до 600.00 лева макс. Бихте ли ме насочили към някои марки .И има ли значение саундбара да е една и съща марка с Тв-то.
Дали да търся непременно с Dolby Atmos , или да е само Dolby Digital. Ще се ползва само за филми ,по един два на седмица.
В нета ми попадна  Poseidon D60 , но никъде няма мнения за него !

преди 1 час, Aviv написа:

но се оказа че Айвата вече не работи и не може да се използва с TCL-a.

Защо не работи?

Аз имам Самсунг телевизор и си взех същата марка и се адаптираха и сега като увеличавам от телевизора автоматично си се увеличава със саундбара, според мен е хубаво да е като телевизора, но все пак не разбирам много и аз но да речем https://www.emag.bg/soundbar-tcl-5-1-2-780w-bluetooth-5-3-dolby-atmos-dts-x-ray-danz-subwoofer-wireless-cheren-c935u/pd/DJ79LBYBM/?
или
https://www.emag.bg/soundbar-sony-ht-s40r-5-1-600w-bluetooth-dolby-audio-cheren-hts40r-cel/pd/DRDN2NMBM/?

• Автор
преди 1 час, plmen88 написа:

Защо не работи?

Бутоните вече не функционират правилно, примерно избирам ,,Тунер", включва се ,,CD" ,а отдавна вече и диска и дека не работят, ползвах я само като усилвател.

преди 21 минути, Aviv написа:

Бутоните вече не функционират правилно, примерно избирам ,,Тунер", включва се ,,CD"

Случва се често при тези аудио системи ,най често проблема е някой бутон /бутони или проблем с процесора.

Саундбар е най добре да бъде същата марка каквато е телевизора.

А още по-най-добре е хората да проумеят какви боклуци са саундбаровете и да престанат да си ги купуват.
Има място за 55 инча чернилка в стаята си, ама няма място за две активни тонколонки.

преди 15 часа, AAUUXX написа:

Случва се често при тези аудио системи ,най често проблема е някой бутон /бутони или проблем с процесора.

Саундбар е най добре да бъде същата марка каквато е телевизора.

Това , дето си го написал, не е лошо, но погледни цената на посредствените им саундбари - по голяма е от цената на телевизора. И това за мен не представлява никакъв интерес, ако държи на по скъп телевизор и звук ,"като хората". Това да покаже човек на публиката как влака от гарата тръгва плавно от лявата колона, набира скорост през централната и заминава в близката далечина в дясната, не е нищо по вече от...няма да го пиша, че ще ми се карат.

От 2-3 години ползвам това и вади много приличен звук. Има един куп входове и един куп настройки, а и не е скъп. За домашни условия е перфектен.

https://plesio.bg/soundbars-multiroom-c-69977629/creative-speakers-stage-v2-2-1-p-348863.html

• Автор

Гледам има усилватели и ресивъри около 200- 300 лева втора ръка, но там изобщо не съм запознат с тази техника.

Дали е по добре да се вземе втора ръка и да ползвам колоните на AIWA-та.

При втора употреба винаги има риск.

Втора употреба AV ресийвър не е добра идея.Тъй, като няма да може да декодира новите аудио формати за мн. канално аудио.
Минимума е да пуска 4К 60Hz/HDR eARC.Което се отнася за съвременните ресийвъри произведени преди 5г. до днес.

Алтернативата е активни ОТ.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.