Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имаа ли кой да ги спре лудите с биологичните оръжия?

Featured Replies

Чувам да се говори, че се заплашва с нова пандемия, а пък руснаците казаха, че САЩ може да заплашат света с едра шарка. Не вярвам в случайно появили се болести. Има ли кой да ги спре тези луди с биологичните оръжия, преди да са загинали още невинни хора? Няма по - грозно и по - отвратително нещо за мен от биологичните оръжия. Едва си върнахме нормалния живот след ковида.

Въпросът е тези лудите "доктори" от лабораториите да се сетят че са се клели в Хипократ да не вредят.

И сега се мъчим доста време с измислена кашлица, каквато е нямало откакто съм се родил.

Споко бре китайците са готови с новия Ковид и да ни хранят с въглища ама за тва мяу мяу няма :)

Който гледа руската пропаганда да се счита вече за зарен, да намята белия чаршаф и да върви бавно към гробищата.

Само не мога да разбера кой пусна в Европа чумата в 14ти век? :ski4:

Инак да се считам за защитен, че съм ги карал всички шарки:ski7:

преди 8 часа, Anneliese написа:

Чувам да се говори, че се заплашва с нова пандемия, а пък руснаците казаха, че САЩ може да заплашат света с едра шарка. Не вярвам в случайно появили се болести. Има ли кой да ги спре тези луди с биологичните оръжия, преди да са загинали още невинни хора? Няма по - грозно и по - отвратително нещо за мен от биологичните оръжия. Едва си върнахме нормалния живот след ковида.

Другарко и аз така не вярвам в случайно появили се болести. Ето преди малко пак ни пръскаха от авионите, които прелитат и следваща седмица пак ще съм с кашлица.

преди 6 часа, Филипов написа:

Въпросът е тези лудите "доктори" от лабораториите да се сетят че са се клели в Хипократ да не вредят.

И сега се мъчим доста време с измислена кашлица, каквато е нямало откакто съм се родил.

И аз така другарю. Преди не ни пръскаха и не сме кашляли.

преди 9 часа, Anneliese написа:

Не се бой! Ще ги спре Путин! Императора на славяните! Целувай му иконите по-често и се моли!

Аз само да попитам...

Понеже долното некак ограничи правата ми...

на 20.01.2024 г. в 20:41, Anneliese написа:

Не пипайте Иван Вазов, ...

съобразявайки се със съвременните течения...

преди 9 часа, Anneliese написа:

Имаа ли кой да ги спре лудите с биологичните оръжия?...

и имайки предвид... думите, които Иван Вазов е вложил в устата на чорбаджи Марко...

Цитат

...
После подържа още малко свещта пред долапа, погледа и си пошушна с едно неуловимо изражение на лицето:
- Лудите, лудите - те да са живи!...

... може ли вече да се пипа Иван Вазов?

преди 11 часа, Anneliese написа:

...

Няма кой . Новите <биологични оръжия> не са онова, което ти влагаш като смисал, те не са направени за дирктно изтребленив, а по - скоро за  <мек ограничителен ефект> и разбира се за бъдеши модификации. За някои е като <оръжие> за други е <решение> за трети са <нови хоризонти>

преди 11 часа, Anneliese написа:

Ти си от моето поколение, тоест би треябвало да си ваксинирана срещу едра шарка.

Иначе конкретно на въпроса - Докато света си блее и позвлява тая или оная държава да си играе на Господ, не чакай нищо добро.

421988676_803818024887363_6774135407386227483_n.jpg.83e3bb36b2b85a420af6cbb2420991ae.jpg

Посегнаха и на други стихотворения! Искат да ни заличат и изтребят! :beat:

преди 4 часа, lebel написа:
на 20.01.2024 г. в 20:41, Anneliese написа:

Не пипайте Иван Вазов, ...

съобразявайки се със съвременните течения...

В днешно време тази фамилия "Вазов" не се харесва много, защото съдържа в себе си нещо неприятно ВАЗОВ.

Да се премахне............:lol6:Така поне искат руските пропагандатори и техните поклонници.

• Автор
преди 7 часа, Bubbles написа:

Ти си от моето поколение, тоест би треябвало да си ваксинирана срещу едра шарка.

Иначе конкретно на въпроса - Докато света си блее и позвлява тая или оная държава да си играе на Господ, не чакай нищо добро.

Всъщност нямам и една ваксина. Мама каза, че изобщо не са ме ваксинирали, защото съм се родила болна и ваксините можели още да влошат нещата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.