Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Швейцария и Женевското езеро

Featured Replies

• Автор
преди 15 часа, dioib написа:

Тая ти тема съм пропуснал.

Вие баня нямате ли? В годината веднъж ли се къпете? 

Определено на женевското езеро не става да ползвате сапун и прочие. 

Иначе съм виждал германки как се къпят в Черно море, за да го направят бяло. Иначе общо неизвестно е, че някои ползват морето за нужник. И аз съм съгрешал, дори в Бяло море. :) 

Отделно, големите нужди се вършат в нужника. Явно сте решили да маркирате територии и да си присъедините към животните. За тази цел се ползват санитарните помещения в хотелите и ... хм ... не бъди като Валки да снимаш чужди нужници и бани. :) Особено с биреното ти коремче или други особености свързани с фацето или бодито си. 

Защо не прескочите до Израел и/или Йордания?! Има Мъртво море и река Йордан. Да задоволите тези нисши страсти по Светите места. :) 

Едно мога да ти кажа аз: Женева и Швейцария не са подходящи за къпане или задоволяване на други нисши страсти. По-горе те посъветваха да не правите някои неща в Женевското езеро. Не се зачетох, а и не видях Валки да е споделила фотоси за баните и нужниците там. Дано жена ти е схванала намека ѝ. 

Успех!

Спри черешовата спешно!

преди 13 минути, Коркодила написа:

Спри черешовата спешно!

Отдавна не пия такава ракия!!! :) 

Ти спри на се правиш на интересен!!!! = Босоног си!!! - Поне едни цър-вули обу си, че явно си засмукал катерицата на жена си!!! :) 

О, какво ли не право един мъж, къ не му става .... = Твоето е мъжкъ мезупълзъ ... :)

Бог да ти прости волните и не волни грехове. Амин

п.п Абе, нали си достигнал пълното щастие?! Де се буташ във вечността?? :) 

преди 19 минути, bulljo написа:

Музикален критик е.

Не, човешки критик съм!!! ;) 

преди 23 минути, dioib написа:

Не, човешки критик съм!!! ;)

Де го чукаш, де се пука, за кравата хищник говорихме у съседната тема, къде ме докара у Швейцария, сигур щото има крави, явно за туй.

преди 1 минута, bulljo написа:

Де го чукаш, де се пука, за кравата хищник говорихме у съседната тема, къде ме докара у Швейцария, сигур щото има крави, явно за туй.

И к'во ке право Клеопатра топната фо женевскуту ли въ??? :)  

Кроки не е сукъл вееее ... :) 

• Автор
преди 19 часа, Колев 74 написа:

От Арбанаси чак се вижда, че дименсията бие теб, а не мен. Дядо ти Стефо няма нищо общо с Арбанаси, което се намира на 2 км от Търново. И тук, колкото и да се сърдиш или цвилиш като кон, Белгийчето е право.  Смяташ ли, че като ни каза че оня ден си се оженил и си имаш и дете, някой въобще ще ти повярва.  Не се е родила все още такава жена, която като вземе един "Крокодил" за мъж и зачене от него, да е родила след месец и половина, че и детето вече да е на 5 години или колко беше там! Прав е Белгиеца и за паспорта, който си снимал. За да ти повярва човек би го отворил на по задна страница за да видим и ние, че детето ти е гражданин на света, а не ти. Такъв паспорт като твоя имам и аз и всеки, който е поискал. Можеш да си извадиш паспорт и за Нова Каледония ако искаш от Нидерландия, но за какво ще ти послужи, едва ли имаш представа. Защо си мислиш, че хората живеещи в България наистина живеят в тръстиката? Може и заврян зет да е Белгиеца, но далеч по добре и по охолно си живее от теб, във всяко едно отношение. Ако само знаеше колко българи тук, именно в България са преуспели, повярвай ми, до сега да си се гръмнал, след като си имал човек зад гърба си (визирам баща ти без никакви лоши помисли) Човека(баща ти ) много добре е знаел че от теб я стане нещо, я не, и ще не ще те е пуснал да обиколиш света за да се облагородиш. Но тук , в България има и такива, които приличат точно на теб, и всеки знае, че където и да идеш ще си останеш същото миризливо *****. Прав е бил, че те е оставил на съдбата. А ТЯ - Съдбата е изписана на лицето и душата на човек. При теб се вижда от Нидерландия, през Белгия и чак до България без никакъв телескоп, а само с едно човешко око!

Абе аз колко колко жени и колко деца и от кога ги имам си знам само аз. Ти или белгиеца не сте ми светили и можете само да люпите интригите в калдата. Какъв идеален живот инат тоя люхман белгиеца бе? Че живота му мина между 4 стени и чиниите в двора. Че жена му отдавана го е изхвърлила от семейното ложе и спи в отделна стая като не мъж, а иконом на къщата и. Че жена му оставя джобни всяка сутрин да си купи закуски от магазина. Че се е изпокарал със всичките си роднини плюе брат си и родители си, а целува белгийските з@дници заради един белгийски паспорт и покрив над главата. Явно и това е твоят идеал за ,,охолен живот,, и успял човек. Друг нормален човек на негово място отдавна да си е сложил въжето. И помни ми думата, че на нашият белгиец на погребението няма да има апсолютно никой, защото той няма приятели и роднини и вероятно краят му ще бъде в старчески дом. Защото в синът му няма нищо българско дори и семката му не е българска, а типично за западняците е да си хвърлят родителите по старческите домове. За такива като белгиеца  Славейков го е казал: Не народ, а мърша и с това ще свърша!

преди 1 час, dioib написа:

И к'во ке право Клеопатра топната фо женевскуту ли въ??? :)  

Кроки не е сукъл вееее ... :) 

Спир спирта спешно! Че линейката, едва ли ще може да дойде до оная гора де си заврел у нея, да ми се правиш на земевладелец.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.