Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Швейцария и Женевското езеро

Featured Replies

Утре отиваме с жената  на поредната почивка, но вече планираме следваща. Още миналата година реших да празнуваме на лапето рождения ден на Женевското езеро в Швейцария. Все пак първото къпане на лапето в природата да е в женевското езеро.   Мойто е било на село в Дунава, ама пак станах човек.  А и жената не е била до сега на планина. Гледам водата там  е много чиста. Гърцията, Турцията си е за простолюдието. Тия дестинация мислим да ги пропуснем. Швейцария е друга бира.

Препоръчвам ти сладководното езеро Лох Нес в Северна Шотландия.
Обаче първо натъпчи мазния си, космат тУмбак хубаво с кюфтенца и биричка, че да излезнеш добре на снимките.
Само гледай да не те помислят за Неси и да те отсрелят.

Ти горкия цървул и без това си си застрелян по рождение.

преди 1 час, Коркодила написа:

... Все пак първото къпане на лапето в природата да е в женевското езеро.  ...

Да бе избрал някакъв по-топъл сезон за това първо къпане на детето?! Инак хубаво езеро и като ходих не се стърпях и извадих спининга от багажника /он винаги е там/. Като почнах да дърпам едни свръх добри басове и след няма и час дойдоха от тяхно ИАРА, та отнесох една глоба, че не се ловяло тама и те така. Питай първо дали разрешават къпане, да не ви окъпят с 500 франка, като мене :ski4:

преди 3 часа, Коркодила написа:

Утре отиваме с жената  на поредната почивка, но вече планираме следваща. Още миналата година реших да празнуваме на лапето рождения ден на Женевското езеро в Швейцария. Все пак първото къпане на лапето в природата да е в женевското езеро.   

Това хлапе кой нашенец ѝ го е направил на тази дето те е набарала за балама да отглеждаш чуждо дете?

А иначе ето това е върхът:

https://fr.wikipedia.org/wiki/Lac_d'Annecy

10 пъти по-хубаво и доста по-евтино за всичко, щото само познавачи ходят там.
Единственият му недостатък е, че не можеш да се хвалиш по селата в бг че си ходил там, щото те не са го чували. Даже и видео да снимаш пак няма да излезеш на глава със селяндурите, щото те и в Женева не са ходили  и нямат база за сравнение.
Можеш да питаш в някоя агенция за пътувания в Холандия, дали го познават, ама като не разбират френски ... не знам, пробвай.

Мило мое олигофренче.
Фантазиите ти за Женевското езеро са плод на болния ти мозък.
Там ще стигнеш колкото стигна в Париж за Нова Година, а се приземи до Амстердам. До там ти стигнаха центовете, изкарани по скелетата на строежите.
Остави това, ами кажи стигна ли с фамозния си голф до Берлин, че чакаме снимки. С пуловерчето Версаче и с каскета на плешивата ти тиква. Боднал с вилица кюфтенце и чинийка с картофки.Или и той се разпадна някъде по пътя?
Ех, горкия селски бек. Дано поне си го напълнил с консерви на промоцийка от Кауфланд, че да не оставиш фелимилто гладно по пътя.

• Автор
преди 1 час, Белгиеца написа:

Това хлапе кой нашенец ѝ го е направил на тази дето те е набарала за балама да отглеждаш чуждо дете?

Абе Белжо не всички като тебе сме импотентни. На теб не само са направили дете на жена ти, ами си и момче за всичко. От строител на белгийската фамилия до иконом. Преброени са ти дните, преди да кацнеш на терминал 1 в София за постоянно.

преди 23 минути, suzannita написа:

Мило мое олигофренче.
Фантазиите ти за Женевското езеро са плод на болния ти мозък.
Там ще стигнеш колкото стигна в Париж за Нова Година, а се приземи до Амстердам. До там ти стигнаха центовете, изкарани по скелетата на строежите.
Остави това, ами кажи стигна ли с фамозния си голф до Берлин, че чакаме снимки. С пуловерчето Версаче и с каскета на плешивата ти тиква. Боднал с вилица кюфтенце и чинийка с картофки.Или и той се разпадна някъде по пътя?
Ех, горкия селски бек. Дано поне си го напълнил с консерви на промоцийка от Кауфланд, че да не оставиш фелимилто гладно по пътя.

Мило мое еврейско глиганче, утре в 6:00 потеглям от нидерландска земя за Берлин. За изпът жената е направила кюфтенца с лютеничка, а като стигнем в Берлин може да хапнем в една готина българска механа традиционна българска кухня. Вечерта ще се насладим от ресторанта на телевизионната кула с чаша Шардоне на гледката на уникален нощен Берлин. За вечерта имаме резервация в готин хотел с вана. На другия ден програмата е Бранденбургската порта, разходка с файтон, с кораб и т.н. Няма как да ми развалиш кефа. А ти си злобей от мишата си дупка колко искаш. Кучето си лае кервана си върви.

Каква мила картинка.
Изумителен голф на 500 000 км, натоварен с кюфтета и лютеница потегля на път.
Абе цървулане. Той Костурица с филмите си ряпа да яде. Твоя катун е за Оскар.
Ако не на друго, на цигания го докарваш.
Роден си селянин, селянин ще си умреш.

• Автор
току-що, suzannita написа:

Каква мила картинка.
Изумителен голф на 500 000 км, натоварен с кюфтета и лютеница потегля на път.
Абе цървулане. Той Костурица с филмите си ряпа да яде. Твоя катун е за Оскар.
Ако не на друго, на цигания го докарваш.
Роден си селянин, селянин ще си умреш.

А ти си родена гарбидж и гарбидж ще си умреш. Боли ме дедовия за Костурица и кой какво мисли за мен. Хорското мнение след мойто погребение.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Абе глиган еврейски моя тумбак дори и натъпкан не може да стигне твоя по обем. Ти си 120 килограмова озлобена еврейска свиня, дето само грухти от злоба, но колкото и да бълваш змии и гущери пл мой адрес кефа не можеш да ми развалиш. Ходи да правиш като Едип еврейски гарбидж такъв.

Има една приказка за един мъж на име Онан. Хвърлял семето във въздуха. Ти си точно като него. Белджо те поднесе и ти веднага се хвана за еврейката с друг ник.  И ето поредната ти  виртуалната полюция. Както винаги съм "казвала" Валкирия1 е бутиков ник. Той никога не се сменя, нито аз имам нужда под друг такъв да ти казвам какво мисля за теб. След като съм го направила веднъж, не виждам какво би променило да го повтарям непрекъснато. Що се отнася до пишещия или пишещата с ник Сузанита, то вие двамата  сте един дол дренки. Никът умело чрез имитация се стреми да се нареди сред звездната категория, но има някои пробойни, които са очевидни.  Само един пример,човек който иска да мине за разбиращ като мен, никога няма да напише, че шампанско Дом Периньон е символ на богатства и лукс и че е посрещнал с него Нова година.  Това е среден сегмент пенлива напитка и я пият в кафенетата на Армани в Монако. Добър етикет, но вече не толкова елегантно. Луксът и признак на класа е да отвориш Salon Le Mesnil Blanc de Blancs, около 1,500 $ за бутилка в зависимост от заведението и местонахождението му. Освен това, Валкирия посреща Шана Това/Нова година/ през септември. Традициите в храната и напитките са други. Това са малки нюанси, но важни. Продължавайте да се ритате, забавлявате публиката и в това няма нищо лошо.

преди 1 час, Коркодила написа:

Мило мое еврейско глиганче, утре в 6:00 потеглям от нидерландска земя за Берлин. За изпът жената е направила кюфтенца с лютеничка, а като стигнем в Берлин може да хапнем в една готина българска механа традиционна българска кухня. Вечерта ще се насладим от ресторанта на телевизионната кула с чаша Шардоне на гледката на уникален нощен Берлин. За вечерта имаме резервация в готин хотел с вана. На другия ден програмата е Бранденбургската порта, разходка с файтон, с кораб и т.н. Няма как да ми развалиш кефа. А ти си злобей от мишата си дупка колко искаш. Кучето си лае кервана си върви.

Понеже еврейчета са все в главите ти, да ти напиша мнение на еврейче.  Това е екскурзия, която са правили по време на соца, понеже тогавашната ГФР  е била забранена дестинация.  Било върхът да се изнесеш към тази дестинация . По път има достатъчно заведения в които може човек да отседне, да се подкрепи със сандвич, кафе и пр, няма нужда да тормозиш спътничката си с кутии  храна. Дори турските гастарбайтери не се хранят вече върху капака на колите. Що се отнася до der Fernsehturm, то тя е соцбулшит, който с годините се е скапал до посредствен обект в който никой германец не се качва, освен изпадналите туристи за някое селфи.  Ако искаш да впечатлиш с класа и пари се ориентирай към Skykitchen, който се слави със звездите на Мишлен. Тази кула, която толкова споменаваш като нещо фантастично  е точно толкова деморализирана и западнала  колкото и тази на Пампорово. Разлика няма. Никога недей да се хвалиш, че отсядаш в хотел с вана. Това означава,че за теб тя/ваната/ е някакъв лукс невиждан и престиж. Добрите хотели имат СПА центрове и джакузита с хидромасаж в стаите. СПА са  безплатни са за гостите на хотела. Твоя кеф, може да дразни някой, който  е по зле от теб. Мисля,че си разбрал вече разликата в класите.  Започва още от самолетния билет......

За самолетен билен на цървула му миришат краката.
Той голфа минал 500к километри, с късмет ще мине още 500.
Само ме притеснява дали ще му стигнат кюфтетата и лютеницата, че тоя голям тумбак не се пълни лесно.
За всеки случай предлагам да хвърли в багажника една тенекия сирене и една щайга домати, че да не се гътне от глад.

Като пристигнеш милото ми олигофренче метни някоя снимка да те видим, че си жив.  И да не забравиш да си скриеш плешивата, грозна физиономия.

подпис:
valkiria2

преди 15 часа, Коркодила написа:

Абе Белжо не всички като тебе сме импотентни. 

Ти си скопен от към мозък бе сельо, никога не си отглеждал бебе и въобще не ти е ясно какво е. Та с бебе няма как да ходите до Берлин, Париж или Женева, ама кухата ти тиква това няма как да го проумее. Сам се издаваш че отглеждаш чуждо дете правено то друг пръч.
Та това хлапе за което говориш, е или достатъчно пораснало за да можете да го водите с вас двамата, или го гледа оная дето ти беше квартирантка преди с нейния мъж, но в никакъв случай не е още бебе, щото майка му няма да го зареже друга да го гледа. Трябва да е проговорило вече и да ходи само, за да се навие евентуално да го остави на приятелката ѝ тя да го гледа 5 дена.
Още веднъж, ти живо бебе от близо не си виждал, довела ти е оная дете правено от друг  пръч кой я е зарязал или са го опандизили в бг.
Много си зле и с математиката, не знаеш колко са 9 месеца, на каква възраст прохождат и проговарят децата и се опитваш да ни пробутваш приказки от 1001 нощ тука на нас, които сме родители и въобще хич тамън няма как да ти повярваме.

И аз така като тебе, като бях младок и ходехме на екскурзии с гаджето гъркинята из България, много обичах да се отбиеме до крайпътно ханче или ресторант с нея и си въобразявах, че другите хора си мислят че сме вече семейство. 
А те другите като я гледат че е на 19 годинки пък аз едва на 20 и им е ясно, че няма как да съм си купил Волга за 9200 лв. Пък и тя въобще нямаше поведението на омъжена, носеше си дънките и си беше с хлапешкия акъл, нищо че е гъркиня. Това околните ясно са го забелязвали, ама на мене си ми беше готино да си въобразявам , че си мислят че ми е съпруга вече тя.

Та въобразявай си че някой ти вярва , че ти си го правил това чуждо дете и че няма нужда от 9 месеца, ти си великан твоето семе узрява само за 2 месеца и проговаря след 15 дена и на 20-я ден вече тича само из апартамента, а в Берлин вече чете само на таблета преводи от немски на български.

Ха ха ха ....

преди 1 час, Белгиеца написа:

Ти си скопен от към мозък бе сельо, никога не си отглеждал бебе и въобще не ти е ясно какво е. Та с бебе няма как да ходите до Берлин, Париж или Женева, ама кухата ти тиква това няма как да го проумее. Сам се издаваш че отглеждаш чуждо дете правено то друг пръч.
Та това хлапе за което говориш, е или достатъчно пораснало за да можете да го водите с вас двамата, или го гледа оная дето ти беше квартирантка преди с нейния мъж, но в никакъв случай не е още бебе, щото майка му няма да го зареже друга да го гледа. Трябва да е проговорило вече и да ходи само, за да се навие евентуално да го остави на приятелката ѝ тя да го гледа 5 дена.
Още веднъж, ти живо бебе от близо не си виждал, довела ти е оная дете правено от друг  пръч кой я е зарязал или са го опандизили в бг.
Много си зле и с математиката, не знаеш колко са 9 месеца, на каква възраст прохождат и проговарят децата и се опитваш да ни пробутваш приказки от 1001 нощ тука на нас, които сме родители и въобще хич тамън няма как да ти повярваме.

И аз така като тебе, като бях младок и ходехме на екскурзии с гаджето гъркинята из България, много обичах да се отбиеме до крайпътно ханче или ресторант с нея и си въобразявах, че другите хора си мислят че сме вече семейство. 
А те другите като я гледат че е на 19 годинки пък аз едва на 20 и им е ясно, че няма как да съм си купил Волга за 9200 лв. Пък и тя въобще нямаше поведението на омъжена, носеше си дънките и си беше с хлапешкия акъл, нищо че е гъркиня. Това околните ясно са го забелязвали, ама на мене си ми беше готино да си въобразявам , че си мислят че ми е съпруга вече тя.

Та въобразявай си че някой ти вярва , че ти си го правил това чуждо дете и че няма нужда от 9 месеца, ти си великан твоето семе узрява само за 2 месеца и проговаря след 15 дена и на 20-я ден вече тича само из апартамента, а в Берлин вече чете само на таблета преводи от немски на български.

Ха ха ха ....

На стар краставичар, краставици иска да продава наш Кроки, нали? Ама, го развенча. Сега той е временно водещият майстор на късия разказ в този форум.

преди 22 часа, Без умствен капацитет написа:

защо никой не пуска теми, че ще ходи в Русия:)

На другарите русофили препоръчвам кални бани на езерото Карачай.👽

• Автор
на 29.01.2024 г. в 13:43, Белгиеца написа:

Ха ха ха ....

Ей много те е яд, че другите имат живот, а ти си наказан до живот…..

Шизофренията те тресе яко…… тия глупости може да ги съчени само болен мозък като теб. Мислиш си, че една лъжа като я повториш сто пъти и ще стане истина а…… Айде наздраве от центъра на Берлин, а това е паспорта на лапето, което важи за цял свят. 

IMG_0334.jpeg

IMG_0336.jpeg

• Автор
преди 2 часа, Белгиеца написа:

Това е твоят паспорт, а хлапето не е твое.

Продължавай да го повтаряш като папагал. Сега чакаме твоя придворен шут дядо Стефо-дименсията  от Арбанаси да ти ръкопляска за ,,разкритието,,

Аз за моят син пусках тука отделна тема и го показах на снимка какъв е сладур.
Да пукнат от завист разни завистници и завистнички.
Е, един показа мулатки като дъщери от доминиканската джунгла.
Та ти син нямаш, за това няма какво да покажеш.

• Автор
преди 2 часа, Белгиеца написа:

Аз за моят син пусках тука отделна тема и го показах на снимка какъв е сладур.
Да пукнат от завист разни завистници и завистнички.
Е, един показа мулатки като дъщери от доминиканската джунгла.
Та ти син нямаш, за това няма какво да покажеш.

Пффф марш от тука бе навлек. Няма да дам на група идиоти да опорочават снимките на детето ми. Ти какво мислиш и останалата пасмина от Калдата ми дреме на дика.

на 4.02.2024 г. в 23:04, Коркодила написа:

Продължавай да го повтаряш като папагал. Сега чакаме твоя придворен шут дядо Стефо-дименсията  от Арбанаси да ти ръкопляска за ,,разкритието,,

От Арбанаси чак се вижда, че дименсията бие теб, а не мен. Дядо ти Стефо няма нищо общо с Арбанаси, което се намира на 2 км от Търново. И тук, колкото и да се сърдиш или цвилиш като кон, Белгийчето е право.  Смяташ ли, че като ни каза че оня ден си се оженил и си имаш и дете, някой въобще ще ти повярва.  Не се е родила все още такава жена, която като вземе един "Крокодил" за мъж и зачене от него, да е родила след месец и половина, че и детето вече да е на 5 години или колко беше там! Прав е Белгиеца и за паспорта, който си снимал. За да ти повярва човек би го отворил на по задна страница за да видим и ние, че детето ти е гражданин на света, а не ти. Такъв паспорт като твоя имам и аз и всеки, който е поискал. Можеш да си извадиш паспорт и за Нова Каледония ако искаш от Нидерландия, но за какво ще ти послужи, едва ли имаш представа. Защо си мислиш, че хората живеещи в България наистина живеят в тръстиката? Може и заврян зет да е Белгиеца, но далеч по добре и по охолно си живее от теб, във всяко едно отношение. Ако само знаеше колко българи тук, именно в България са преуспели, повярвай ми, до сега да си се гръмнал, след като си имал човек зад гърба си (визирам баща ти без никакви лоши помисли) Човека(баща ти ) много добре е знаел че от теб я стане нещо, я не, и ще не ще те е пуснал да обиколиш света за да се облагородиш. Но тук , в България има и такива, които приличат точно на теб, и всеки знае, че където и да идеш ще си останеш същото миризливо *****. Прав е бил, че те е оставил на съдбата. А ТЯ - Съдбата е изписана на лицето и душата на човек. При теб се вижда от Нидерландия, през Белгия и чак до България без никакъв телескоп, а само с едно човешко око!

Тая ти тема съм пропуснал.

Вие баня нямате ли? В годината веднъж ли се къпете? 

Определено на женевското езеро не става да ползвате сапун и прочие. 

Иначе съм виждал германки как се къпят в Черно море, за да го направят бяло. Иначе общо неизвестно е, че някои ползват морето за нужник. И аз съм съгрешал, дори в Бяло море. :) 

Отделно, големите нужди се вършат в нужника. Явно сте решили да маркирате територии и да си присъедините към животните. За тази цел се ползват санитарните помещения в хотелите и ... хм ... не бъди като Валки да снимаш чужди нужници и бани. :) Особено с биреното ти коремче или други особености свързани с фацето или бодито си. 

Защо не прескочите до Израел и/или Йордания?! Има Мъртво море и река Йордан. Да задоволите тези нисши страсти по Светите места. :) 

Едно мога да ти кажа аз: Женева и Швейцария не са подходящи за къпане или задоволяване на други нисши страсти. По-горе те посъветваха да не правите някои неща в Женевското езеро. Не се зачетох, а и не видях Валки да е споделила фотоси за баните и нужниците там. Дано жена ти е схванала намека ѝ. 

Успех!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.