Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

КЗК даде Булсатком на United Group - собственикът на Vivacom

Featured Replies

https://money.bg/deals/na-fona-na-skandali-kzk-dade-bulsatkom-na-united-group.html

• Автор
преди 2 минути, hjhj написа:

Сега А1 и Глобул ще посинеят от яд.

Цитат

Междувременно, КЗК така и не се произнесе по предходната сделка - придобиването на "Булсатком" от Спас Русев. "A1 България", Yettel, bTV Media Group, КТ "Подкрепа" и ред други заинтересовани страни атакуваха придобиването на телевизионния и интернет доставчик от United Group

За мене беше чест да бъда абонат на булсатком интернет :) Нова година нов доставчик :)

преди 5 минути, hjhj написа:

То се очакваше това. Дали е добре или не е друга бира. Сега А1 и Глобул ще посинеят от яд. 

не е добре за тези , които искат да ползват евтин интернет на 100 мбпс там не са симетрични , а на булсат си бяха винаги симетрични и стабилни и на изгодна цена 

преди 9 минути, adersa написа:

За мене беше чест да бъда абонат на булсатком интернет :) Нова година нов доставчик :)

не е добре за тези , които искат да ползват евтин интернет на 100 мбпс там не са симетрични , а на булсат си бяха винаги симетрични и стабилни и на изгодна цена 

Здрасти бре сладур!

Мога да ти ходатайствам да се включиш към моя доставчик - знаеш го кой е. Ще си доволен. Главното препятствие е само това, че в твоя град го няма!

преди 12 минути, цър-вул написа:

Е, опни е'на оптика от вас до морето...

То от него зависи. Колко му е? Има няма 200 км. И аз има с нещо да се похваля, не само Виваком. След малко ще ти покажа какво ми направи моя любимец за 3-ти път.

Трети монитор ми препикава завалията и се е стекло в долната част, след което са се образували големи гъби на 1/5 от дисплея. Не мога да го снимам с компа - Часта се орязва и не се вижда. Това ми беше подаръка от негова страна за рожденния ден. Да е жив и здрав.

Кирил Петков: Много ни притеснява, ако КЗК одобри сделката между "Юнайтед Груп" и "Булсатком" | Днес.dir.bg

И ко ще правят Кирчо и Кокорчо сега? :) 

Нови протести ли ще спретват? :) 

Пак ли ББ трябва да ги оправя?! :) 

п.п. Да се изкаже Пеевски и да нарече отново, че винътъ е фо Ръдеф! :) 

Който иска да остане на булшит след сватбата им с бибаком да прочете това внимателно какво го очаква :) 

Виваком и Нет1 - Mobile Bulgaria

Пише НЕТ1 но същото ще стане скоро и със булшита 

По принцип, това беше ясно - булсат отдавна не са в "добро здраве" - финансово. Единствено ме е яд, че виваком ще махнат "предплатените" услуги за сат. тв - ползвах ги от години лятото с караваната....

преди 2 часа, adersa написа:

Който иска да остане на булшит след сватбата им с бибаком да прочете това внимателно какво го очаква :) 

Виваком и Нет1 - Mobile Bulgaria

Пише НЕТ1 но същото ще стане скоро и със булшита 

Само не ми е ясно що пишеш глупости на тон във всяка тема. Потребителите на НЕТ1 продължават да си ползват услугите. И спокойно, ще продължиш да си ползват твоята, която ти е в момента. 

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Само не ми е ясно що пишеш глупости на тон във всяка тема. Потребителите на НЕТ1 продължават да си ползват услугите. И спокойно, ще продължиш да си ползват твоята, която ти е в момента. 

Дали ? Нека  някой който е на НЕТ1 или друг доставчик , който е купен от вивата  да подтвърди думите ти ...

преди 37 минути, adersa написа:

Дали ? Нека  някой който е на НЕТ1 или друг доставчик , който е купен от вивата  да подтвърди думите ти ...

Не му обръщайте внимание на този г-н, той е супер некомпетентен по всичко.Потребителите на НЕТ1, осъмнахме преди няколко години със съобщение, че вече сме на Виваком, да ама на друга цена.

преди 44 минути, adersa написа:

Не е нужно никой да потвърждава каквото и да било. Тук не е съд или нещо от този сорт. 

преди 4 минути, fitterman написа:

Не му обръщайте внимание на този г-н, той е супер некомпетентен по всичко.Потребителите на НЕТ1, осъмнахме преди няколко години със съобщение, че вече сме на Виваком, да ама на друга цена.

Направо петорно ви вдигнаха таксите и искаха да ви отсекат една ръка и един крак. 

• Автор
преди 6 минути, fitterman написа:

съобщение, че вече сме на Виваком, да ама на друга цена.

Свалиха ви цената?

преди 6 минути, fitterman написа:

Не му обръщайте внимание на този г-н

На кого?

Вие си заработвате някакъв бонус ли?Да, вдигнаха таксите.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Не е нужно никой да потвърждава каквото и да било. Тук не е съд или нещо от този сорт. 

Направо петорно ви вдигнаха таксите и искаха да ви отсекат една ръка и един крак. 

преди 1 час, цър-вул написа:

Свалиха ви цената?

На кого?

Вие, адвокат ли го раздавате?Еми некомпетентен е г-н Костов, какво да направя.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

преди 1 час, fitterman написа:

Емооо Костов кво ще кажеш сега съррр ?

• Автор
преди 14 минути, fitterman написа:

Вие, адвокат ли го раздавате?

Дръвчите ли се?
Това за цената се надявах да се разпознае като шега...
А за това, към кого се обръщате - ами, няма никнейм, към когото се обръщате и исках да разбера за кого се отнася!

Добре искахте мнение от абонат (вече бивш) на нет1. Ето ме мен.

Е какво направиха виваком, нищо. Бях си на ИПТВ+Интернет на безсрочен договор и си останах на същото.

Да, вдигаха цените за абонати на НЕТ1, но вдигаха и за Виваком.

Да, вече при проблем звънях на виваком а не на нет1.

Да, зарибяваха ме с някакви отстъпки, за да мина на срочен договор към тях и отказах, защото бях на безсрочен и не ми дреме. ( отделен е факта, че при безсрочен договор КОЯТО от страните има едномесечен срок да го прекрати)

Но, после се замислих, че може би е добре да им слушам офертите.

Бях на макс интернет 100 мегабита + 3 Mag254 за IPTV. Интернета достатъчен, ама маговете....

Отворих си ушите, чух ги, преговаряхме и в крайна сметка плащам по-малко, имам по-бърз интернет, повече канали... а за приемниците дори и няма смисъл говоря. ( нищо против маговете- картина добра, но все пак са се появили преди 10 години).

И сега след 1 година пак ще преговаряме и ще видим на къде ще отидем.

Проблема, не е при оператора.. проблема е при окрупняването и отделно при преговорите за ТВ съдържание - което м/у другото няма нищо общо с подфорума - за интернет и мержи.

Споко няма да има срив.

Поздрави

К

преди 42 минути, jkfskjfsj написа:

Добре искахте мнение от абонат (вече бивш) на нет1. Ето ме мен.

Е какво направиха виваком, нищо. Бях си на ИПТВ+Интернет на безсрочен договор и си останах на същото.

Да, вдигаха цените за абонати на НЕТ1, но вдигаха и за Виваком.

Да, вече при проблем звънях на виваком а не на нет1.

Да, зарибяваха ме с някакви отстъпки, за да мина на срочен договор към тях и отказах, защото бях на безсрочен и не ми дреме. ( отделен е факта, че при безсрочен договор КОЯТО от страните има едномесечен срок да го прекрати)

Но, после се замислих, че може би е добре да им слушам офертите.

Бях на макс интернет 100 мегабита + 3 Mag254 за IPTV. Интернета достатъчен, ама маговете....

Отворих си ушите, чух ги, преговаряхме и в крайна сметка плащам по-малко, имам по-бърз интернет, повече канали... а за приемниците дори и няма смисъл говоря. ( нищо против маговете- картина добра, но все пак са се появили преди 10 години).

И сега след 1 година пак ще преговаряме и ще видим на къде ще отидем.

Проблема, не е при оператора.. проблема е при окрупняването и отделно при преговорите за ТВ съдържание - което м/у другото няма нищо общо с подфорума - за интернет и мержи.

Споко няма да има срив.

Поздрави

К

Искаш да кажеш , че след продажбата на Нет1 скоростта за която плащате си остана същата до ден днешен? 

преди 38 минути, *S197* написа:

Инфраструктурата на булстата ще си е същата, само цените ще се вдигнат. Остана netsurf да бъдат купени и край на купона.

И бергон Добрич ;)

Искам след продажбата качеството да се запази плащам за 100 мбпс дори и 20 лв 25 да стане не ми дреме искам да си е 100/100 както сега , а не 100/60  по вивакомски .

преди 16 минути, adersa написа:

Искаш да кажеш , че след продажбата на Нет1 скоростта за която плащате си остана същата до ден днешен? 

Да точно така. Остнах на Нет1 около 1 година след продажбата им към Виваком, никаква разлика нямаше.

Остана си и статичния ИП адрес. 

Аз бях на оптика с Комнет, комнет беше купен от нет1, нет1 беше купен от виваком... никакви проблеми при тези придобивания.

Поздрави

К

преди 9 минути, jkfskjfsj написа:

Да точно така. Остнах на Нет1 около 1 година след продажбата им към Виваком, никаква разлика нямаше.

Остана си и статичния ИП адрес. 

Аз бях на оптика с Комнет, комнет беше купен от нет1, нет1 беше купен от виваком... никакви проблеми при тези придобивания.

Поздрави

К

Дано да е така ще видим с булсата как ще е 

преди 1 минута, adersa написа:

Дано да е така ще видим с булсата как ще е 

Аз не съм видял решение от КЗК, така че нищо не е решено, но аз съм доволен от Виваком. Както и бях от Нет1 и от Комнет - важното е инфраструктурата преди апартамента ( която би се променила само за добро- поне по мой надблюдения) и как се връзва с тая в апартамента.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.