Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да взема парите обратно в банковата сметка?

Featured Replies

Този урок показва ли как да взема парите обратно или нещо аз не разбирам: https://www.binance.com/en-BH/support/faq/how-to-buy-and-sell-crypto-using-cash-balance-on-binance-a26268bcb91347debeb235a4e738ebce

Защото никъде не се вижда опция за въвеждане на номера на банковата ми карта, за да може биткойните да се конвертират в левове, които да дойдат в банковата сметка.

Имам едни пари в BINANCE, в Биткойни. Купих биткойните с левове, като използвах Paymonade.

Сега искам да прехвърля въпросните пари от BINANCE обратно в банковата сметка, но не знам как да го направя.

Може ли парите да се върнат просто така или трябва да продам самите Биткойни? И ако ги продам, как точно ще получа парите? И как да ги продам изобщо? Никъде не виждам опция за публикуване на обява.

Не знам какво и как да го направя.

EDIT: След малко ще кача и екранни снимки на опциите, които имам в приложението BINANCE, за да видите придобиете по-ясна представа.

• Администратор

На всяка борса за всяка валута или крипто имаш сметка. Пускаш позиция в борсата, че продаваш BTC за USD или EUR, избираш дали да е цената в момента, по-ниска от моментната с 1$ за да се продадат по-бързо или по-висока от моментната и като се появи търсене за тази по-висока се подават автоматично. После като се продадат виждаш си наличността в Wallet срещу USD и от там може да изпращаш на където и колкото си поискаш. 

преди 4 часа, Kalin Karaboychev написа:

На всяка борса за всяка валута или крипто имаш сметка. Пускаш позиция в борсата, че продаваш BTC за USD или EUR, избираш дали да е цената в момента, по-ниска от моментната с 1$ за да се продадат по-бързо или по-висока от моментната и като се появи търсене за тази по-висока се подават автоматично. После като се продадат виждаш си наличността в Wallet срещу USD и от там може да изпращаш на където и колкото си поискаш. 

Шефе, ти се вкарваш в голям филм :)

• Автор
преди 7 часа, Kalin Karaboychev написа:

Ясно.

Значи, първоначално не се бях ориентирал добре. Сега видях опциите, които първоначално не видях.

Така ли се прави, стъпка по стъпка:

Screenshot-2024-02-11-22-12-53-376-com-b

Screenshot-2024-02-11-22-13-28-048-com-b

Screenshot-2024-02-11-22-13-56-481-com-b

Screenshot-2024-02-11-22-14-45-086-com-b

Изглежда, че Биткойните трябва да покриват даден минимум, за да може да се продадат. В моя случай изглежда, че няма да може да се продадат. Но пак искам да знам, това ли са правилните опции, стъпка по стъпка, да знам за в бъдеще, когато може да имам повече Биткойни...

• Администратор

Ами така изглежда че трябва да са. После когато имаш повече и ги продадеш отиваш в Портфейла ти и там трябва да имаш BGN сметка, от нея отново ще има купуване, изпращане и т.н. 

15 лева+7%

Че минимума за теглене е 50 лева + 15 лева на транзакция + 7 процента

да ти дообесня-за да изтеглиш 50 трябва да имаш налични около 70

• Автор
преди 22 часа, Kalin Karaboychev написа:

Ами така изглежда че трябва да са. После когато имаш повече и ги продадеш отиваш в Портфейла ти и там трябва да имаш BGN сметка, от нея отново ще има купуване, изпращане и т.н. 

Там ще има BGN сметка, ако съм ги продал в BGN стойност, от която да мога да ги прехвърля към моята банкова сметка?

• Администратор
преди 28 минути, royalpiggy написа:

Там ще има BGN сметка, ако съм ги продал в BGN стойност, от която да мога да ги прехвърля към моята банкова сметка?

Това въпрос ли е или констатация?

• 6 месеца по-късно...

Ако все още не си се оправил. Прехвърли ги в coinbase ако имаш акаунт и там си ги продаваш и имаш опция да ги получиш по банковата сметка или пейпал. Само малко занимавка е да се верифицираш там особено адреса си да докажеш. А в бинанс може да пробваш да ги обърнеш в друга по-евтина валута и пак да опиташ с метода по който ти казаха вероятно ще има по малък минимим за продажба. 

• 2 месеца по-късно...
на 11.02.2024 г. в 15:21, Kalin Karaboychev написа:

Здравейте,имам блокирани пари в USDT в Bybit от 8 месеца-как мога да ги продам или да ги изпратя на друг крипто адрес к да си взема парите?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.