Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко би струвало да се издаде книга

Featured Replies

Започвам да пиша книга, и си търся издателство, което да е издаде на горе-долу прелични цени. Някой има ли идея колко е струва. Книгата може би ще е към 500 страници.

преди 13 минути, Коркодила написа:

Започвам да пиша книга, и си търся издателство, което да е издаде на горе-долу прелични цени. Някой има ли идея колко е струва. Книгата може би ще е към 500 страници.

Сметни си сам - Печат на книги

76 лева за 500 страници за тираж от един брой и най-евтината хартия и корица.

преди 1 час, Коркодила написа:

Преди да издаваш книга от 500 страници трябва да се запиташ кой си ти. Това е много важен въпрос преди да се мотивираш да принтираш в количества книга от 500 страници. Започни с "книга" от 5 страници и я разпространявай в интернет, за да видиш колко се телги и кой те цени като за начало. Иначе ще похабиш дървета за хартия и грешни пари за печат. На внуците ти и едно копие от твоите мисли им стига.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Преди да издаваш книга от 500 страници трябва да се запиташ кой си ти. Това е много важен въпрос преди да се мотивираш да принтираш книга от 500 страници. Започни с "книга" от 5 страници и я разпространявай в интернет, за да видиш колко се телги и кой те цени като за начало. Иначе ще похабиш дървета за хартия и грешни пари за печат. На внуците ти и едно копие от твоите мисли им стига.

20 лева за 4 страници (че 5 не се предлагат), останалите характеристики са същите.

500 страници за да разкажеш за 20 годишния голф на 500 000 км?

преди 10 минути, Звяра! написа:

500 страници за да разкажеш за 20 годишния голф на 500 000 км?

Е, ако говорим за А6 формат....може и да не му стигнат 500 стр. Все пак, минималния кегел е 9 за текста

Tи си тотално неграмотен и няма да можеш да платиш само на редакторите да ти редактират словоизлиянията. А и гаранция ще се откажат още на първата страница.
Иначе "Историята на един психично болен мазен селянин" не е лоша идея. Дерзай.

• Автор
преди 1 час, Гражданин написа:

Преди да издаваш книга от 500 страници трябва да се запиташ кой си ти. Това е много важен въпрос преди да се мотивираш да принтираш в количества книга от 500 страници. Започни с "книга" от 5 страници и я разпространявай в интернет, за да видиш колко се телги и кой те цени като за начало. Иначе ще похабиш дървета за хартия и грешни пари за печат. На внуците ти и едно копие от твоите мисли им стига.

Още не съм я почнал, а вече 10 човека напират да я четат. Мисля да я промотирам на първо време сред приятели. Другия вариянт, който ми идва на акъла е да вербувам известни български издателства да  я издадат за тяхна сметка и после да им давам процент от печалбата. Концепцията ще бъде свързана с една доста наболяла тема през последните 30 години в България.

Тъй де, даже може да сключиш договор за няколко книги, за които да те финансират предварително.

Приказки от ниската земя, Невероятните приключения на граф Коркодайл, За един Голф и още нещо, Наръчник на успешния супервайзер, Кулинарни изкушения  в кухнята с графа, първи том " Две кебапчета крилати", До битака и обратно " Античния диван". ......

преди 9 часа, Коркодила написа:

Пусни, моля, някой откъс тук, ако имаш написано или пък в главата.

преди 10 часа, Коркодила написа:

Май ще трябва да платиш и на редактор, да ти оправя правописа :D  .

преди 1 минута, Rudy M. написа:

Май ще трябва да платиш и на редактор, да ти оправя правописа :D  .

Що, в това може да е чарът на книгата?

Не се бъзикайте. 

Имам приятел, който вече написа 2 книги. Работи и пребивава в Британия. Тамошна малка издателска фирма му финансира и двата проекта и издава в електр. вариант .Той е свързан с испаноговоряшите и се издава на испански. До колкото знам книгите са основно ,<пропаганда> и не си струват, но моя приятел получава ,разплашане> по тая схема. Говорим за над 150 хил. паунда.............................легален доход.

преди 4 минути, laplandetza написа:

Не се бъзикайте. 

Имам приятел, който вече написа 2 книги. Работи и пребивава в Британия. Тамошна малка издателска фирма му финансира и двата проекта и издава в електр. вариант .Той е свързан с испаноговоряшите и се издава на испански. До колкото знам книгите са основно ,<пропаганда> и не си струват, но моя приятел получава ,разплашане> по тая схема. Говорим за над 150 хил. паунда.............................легален доход.

А, Чичо Сам и англосаксите сега плащат за всякакъв боклук, стига да е пропаганда.

преди 3 минути, rado_svet написа:

А, Чичо Сам и англосаксите сега плащат за всякакъв боклук, стига да е пропаганда.

Не е за всякакъв ,а за определен <вонящ спектър> и от регистриран  <сорт>😀

• Автор
преди 5 часа, rado_svet написа:

Пусни, моля, някой откъс тук, ако имаш написано или пък в главата.

Ще си плащаш. Безплатно шоу няма.

преди 34 минути, Коркодила написа:

Ми ако не ми хареше?

Може да ти дадем съвети.
Най-обичам да давам съвети.

преди 39 минути, Коркодила написа:

Е как да няма?... :D Всичките ти теми в Калдата са безплатно шоу. 

преди 6 минути, rado_svet написа:

Ми ако не ми хареше?

Може да ти дадем съвети.
Най-обичам да давам съвети.

Нарича се консултация и това е една от най-скъпо платените услуги...

Написах началото на книгата.

Цитат

Началото……

Беше тиха пролетна сутрин през далечната 2003 година. Птиците пееха своите песни на стария орех, който вече се бе разлистил. Големите зелени листа се поклащаха от лекият бриз високо в короната на дървото. Небето беше светло синьо и кристално чисто, сякаш нищо не предсказваше, че следобяд ще се разрази гръмотевична буря.

Под старият орех имаше огромна поляна която свършваше на хълма, все пак живея в крайна къща на село. По поляната имаше тясна отъпкана пътечка, която водеше до ореха, а под него беше паркиран чисто новият ми голф тройка. Първите слънчеви лъчи докосваха уникалната тъмно синя боя, която ги отразяваше. Аз поех дълбоко въздух и се запътих към него, знаех, че ме очакват в центъра на хоремака за да видят колата…………

Вече кроки може да си я продължи както иска. Безплатно е!

Рибата още в морето, той тигана вече сложил на печката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.