Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Това в резултата на корупция на данни ли е?

Featured Replies

Опитах да извърша един тест, да видя дали всичко ще премине гладко. Е, не премина гладко.

Преди да продължа, показвам следните теми за повече контекст и да придобиете по-ясна представа какво имам предвид.

В първата тема съм показал двата основни метода, които мога да използвам за създаване на Ютюб канал. В този експеримент, използвах първия метод, тоест създаване на Ютюб канал през браузъра Google Chrome.

Когато го направих стъпка по стъпка, както е описано в първата тема, след като натиснах бутона за създаване на канал (това стана след въвеждане на името на канала), ме препрати към канала, където се показа това:

Screenshot-2024-02-15-22-03-38-734-com-a

Трябваше да сложа пръст на екрана и да плъзна (scroll-на) надолу, за да се рестартира/обнови страницата. След като се обнови, канала вече беше видим.

Но първоначално на същия този линк, който трябва да показва канала, пише, че такъв канал не съществува. Това заради корумпирани данни ли е или е нормално и става при всички потребители?

Създаването на канал по този метод отнема не повече от 5 секунди. Може ли някой да направи Ютюб канал по този метод и да ми каже дали и при него излиза същата грешка?

И още нещо. Като отидох в YouTube Studio не ми излезе обичайния pop-up, който обикновено излиза, когато се създаде нов канал и се отиде в YouTube Studio; излиза еднократно, само първия път при отварянето на Ютюб Студио, но забравих името на въпросния pop-up и текста, който показва.

преди 3 минути, royalpiggy написа:

Но първоначално на същия този линк, който трябва да показва канала, пише, че такъв канал не съществува. Това заради корумпирани данни ли е или е нормално и става при всички потребители?

Tи нормален ли си бе? Естесвено, че трябва да направиш, нова заявка към ресурса

Ама тоя се мъчи през през телефона ли да прави тия неща? Май картинката взе да ми се изяснява горе долу ама засега ще си трайкам

преди 5 минути, petie1 написа:

Ама тоя се мъчи през през телефона ли да прави тия неща? Май картинката взе да ми се изяснява горе долу ама засега ще си трайкам

Той цял живот ще се мъчи.....баси....пипона отиде в историята на форума :) 

Не! 

В резултат на твоя некомпетентност е!

преди 6 часа, teo-glavata написа:

Той цял живот ще се мъчи.....баси....пипона отиде в историята на форума :) 

Пипона поне беше технически грамотен за разлика от инспектор Грухчев :)

Ооо не. Стига бе човек.  Ти верно ли? Не знам от къде си, но има едни хора с бели престилки. Иди при тях и им разкажи за проблемите си и страховете си. Те ще ти помогнат.

преди 46 минути, Емил Костов написа:

Много ми е интересно какво значи корумпиран акаунт?! 

Такъв готов за парламента :)  (да го използва някой от там) :) 

• Автор
преди 23 часа, teo-glavata написа:

Tи нормален ли си бе? Естесвено, че трябва да направиш, нова заявка към ресурса

С други думи, след създаването на профила, страницата се зарежда още преди заявката за създаването му да е изпълнена от софтуера на Гугъл, и отнема 1-2 секунди до се изпълни въпросната заявка и затова трябва да обновя страницата, така ли?

След получаването на заявката за обновяване на страницата, уеб ресурса на Ютюб канала е вече готов за изпращане към браузъра, така ли?

преди 22 часа, petie1 написа:

За каква "картинка" говориш?

И къде е разликата между създаването на Ютюб канал през телефона (мобилна версия но Гугъл Хром) и компютър?

на 16.02.2024 г. в 3:59, dioib написа:

Не! 

В резултат на твоя некомпетентност е!

Правилно!

Но гледай ти какво правиш сега. 

С единият си акаунт му отговаряш , а с другият си акаунт си поставяш оценка. Не че е грешно. Смешно е!

Бог да ти прости!

преди 9 часа, royalpiggy написа:

И къде е разликата между създаването на Ютюб канал през телефона (мобилна версия но Гугъл Хром) и компютър?

Ми ай сети се сам де

преди 1 час, petie1 написа:
преди 11 часа, royalpiggy написа:

Ми ай сети се сам де

:offtopic_s:Как да се сети при положение, че BIOS на едното и на другото устройство са различни бе ... :) 

Ти се сети защо му е проблема = Не си е сложил своя BIOS и на двете устройства! :)

И отиваме на следното: Едната архитектура е рискова, а другата се влияе от същата. :)  

• Автор
преди 3 часа, petie1 написа:

Ми ай сети се сам де

Не мога. Ти твърдиш, че има разлика, следователно ти си този, който трябва да обясни разликата.

И при създаването на Ютюб канал през двата начина - през десктоп браузър и мобилен браузър, Ютюб канала няма ли да е един същ по смисъла на това какви възможности, опции и функции има?

преди 5 часа, royalpiggy написа:

Не мога. Ти твърдиш, че има разлика, следователно ти си този, който трябва да обясни разликата.

Наистина ли трябва да обяснявам? Бон шанс инпспекторе

преди 5 часа, royalpiggy написа:

Не мога.

Ти мъж ли си? 

• Автор
преди 17 часа, petie1 написа:

Наистина ли трябва да обяснявам? Бон шанс инпспекторе

Да, обясни, нали твърдиш, че има разлика. Е, каква е разликата в крайния резултат, който е Ютюб канал? Къде а разликата между Ютюб канал, създаден през десктоп версията на Гугъл Хром, и Ютюб канал, създаден през мобилната версия на Гугъл Хром?

преди 17 часа, dioib написа:

Ти мъж ли си? 

Да.

преди 2 часа, royalpiggy написа:

Да, обясни, нали твърдиш, че има разлика. Е, каква е разликата в крайния резултат, който е Ютюб канал? Къде а разликата между Ютюб канал, създаден през десктоп версията на Гугъл Хром, и Ютюб канал, създаден през мобилната версия на Гугъл Хром?

Ами ако не искам ? Бон шанс инспекторе разследвай тва как точно работят компютрите и мобилните телефони и дали приложеня за компютър проявява интересно поведение на мобилен телефон? Бон шанс инспекторе :)

• Автор
преди 5 часа, petie1 написа:

Ами ако не искам ? Бон шанс инспекторе разследвай тва как точно работят компютрите и мобилните телефони и дали приложеня за компютър проявява интересно поведение на мобилен телефон? Бон шанс инспекторе :)

Не искаш, защото не можеш.

Без значение дали даден Ютюб канал е създаден през мобилната версия на Гугъл Хром или десктоп версията на Гугъл Хром, няма да има разлика.

Няма разлика между един Ютюб канал, който е създаден през мобилния Гугъл Хром, и втори Ютюб канал, който и създаден през десктоп версията на Гугъл Хром.

Корупция е, по най-висшите етажи на системата. Предавай си компютъра на ГДБОП, а себе си - в Карлуково.

преди 8 минути, Rammkopf написа:

Корупция е, по най-висшите етажи на системата. Предавай си компютъра на ГДБОП, а себе си - в Карлуково.

..... и "точката за достъп", че тя е най-корумпирана :) 

току-що, teo-glavata написа:

..... и "точката за достъп", че тя е най-корумпирана :) 

Точката за достъп, запетайката за отстъп и тиренцето за чесане на скротума - всичко да си събира и да бега нанякъде, че надежда всяка е загубена за него.

преди 4 часа, royalpiggy написа:

Няма разлика между един Ютюб канал, който е създаден през мобилния Гугъл Хром, и втори Ютюб канал, който и създаден през десктоп версията на Гугъл Хром.

Не ти говоря за Ютюб канала бре смешник а за поведението на дадено приложение под различни устройства хихи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.