Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

избор на бюджетен тв 55 инча.

Featured Replies

Здравейте , спрял съм се на тези 3те телевизора 55 инча ..

1.TCL 55C645 4K Ultra HD QLED SMART TV, GOOGLE TV, 55.0 ", 139.0 см

2.TOSHIBA 55UA2263DG 4K Ultra HD LED SMART TV, ANDROID TV, 55.0 ", 139.0 см

3.HISENSE 55A7GQ 4K Ultra HD QLED SMART TV, VIDAA, 55.0 ", 139.0 см

Малко инфо ,Благодаря предварително .

преди 16 минути, Rudy M. написа:

Колекция боклуци.

Успех.

Аз бих заложил на Hisense.

Човека търси бюджетен телевизор, Вие по какъв начин точно му помагате?

преди 34 минути, Rudy M. написа:

Колекция боклуци.

Успех.

Е баш пък Тошиба да е боклук...
Не е Сони ама е стара марка и поне навремето телевизорите им бяха бетон.

Автора - Бюджетно и качество е трудна работа, не понавам добре другите две марки затовва бих заложил на Тошибата.

преди 1 час, SpeeD_DeViL написа:

Тук за мен Тошибата отпада - турска ширпотреба. Еднакви евтини чарколяци сглобявани в един и същи турски завод заедно с марки като JVC, Beko, Crown, Funai, Grundig, Telefunken и др., като разликата е единствено в надписа отпред на кутията.

Другите два зависи как ще ги ползваш.

TCL-а е с VA матрица, което означава че има по-хубаво черно, но по-малък ъгъл на виждане. Ако ще се гледа фронтално - това е по-добрият избор. Освен това е с по-голяма яркост, което означава че ако се гледа в по-осветено помещение ще е по-добре. Андроида също е голям плюс. 

Hisense -то е с IPS матрица, която осигурява по-добър ъгъл на виждане, демек ако ще се гледа примерно от някой диван, за хората в края на дивана ще е по-малка разликата в сравнение с този който седи централно, от колкото ако ТВ-то е с VA матрица 

Не знам какво разбираш под "бюджетен", но ако кажеш до колко пари си готов да дадеш, може да ти предложим и други модели.

Липсва дефиниция на "бюджетен". До какъв бюджет? Защото HiSense са си откровен боклук. От изброените от автора, единствено TCL-ът става. Toshiba отдавна не са това, което бяха. Минаха годините, когато във Велико Търново '84 се вграждаха кинескопи Toshiba с вечен живот.

E, you've just discovered the hot water. :D Vestel сглобяват над 80% от световноизвестните марки. Турците работят здраво, произвеждат почти всичко, което виждаме по магазините, и икономиката им е непоклатима. Ние тука, щот все сме по-умни, лапаме п*шки и само плямпаме, че турското било такова и онакова. Турците са като китайците - каквото плащаш, това получаваш. Има скапано турско, но има и много яко турско.

преди 15 минути, Rammkopf написа:

Има скапано турско, но има и много яко турско.

Така е, но в ниските класове които е набелязал авторът качеството е под всякаква критика. Освен това нямаш никакви кръпки на OC ако нещо са объркали, а за нова версия направо забравяш.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Така е, но в ниските класове които е набелязал авторът качеството е под всякаква критика. Освен това нямаш никакви кръпки на OC ако нещо са объркали, а за нова версия направо забравяш.

Прав си, приятелю, затова са бюджетни. Като искаш благинки, те струват пари. Комунизмът свърши, нали? ;) Човекът просто иска евтин екран и просто гони голям размер за малко пари, нищо повече. Аз така го разбирам.

Ако се търси само размер, то турците от Вестел предлагат и 65инча за 800лв, само че на кутията вместо "Тошиба" ще пише "Тесла"

https://www.emag.bg/televizor-tesla-led-65-164-sm-smart-google-tv-4k-ultra-hd-klas-f-65s635bus/pd/DJ7Q7MYBM/?

преди 45 минути, Rammkopf написа:

Има скапано турско, но има и много яко турско.

Така е, но съм сигурен, че "много яко турско"-то не стига до България.

Същото важи и за китайското производство.

Ако трябва да избирам "бюджетен" 55" телевизор, бих взел LG. 

преди 16 минути, Rudy M. написа:

Така е, но съм сигурен, че "много яко турско"-то не стига до България.

Същото важи и за китайското производство.

Ако трябва да избирам "бюджетен" 55" телевизор, бих взел LG. 

Разбира се, как иначе Грую Шушев, дето е баджанак на Пею Тошев, който пък е дясната ръка на Муньо Мунев, ще реализира печалба, като трябва да се отчете на всички пуяци по веригата, чак до Боко-Тиквата, като иска да развива бизнес? Пък така, вкарва от най-евтиното, вдига му цената само 3 пъти, плаща си рушветите и накрая пак му остават парички за Майбах.

Имам от 3 години TCL 40ES560 с Андроид и съм супер доволен. Не знам много за матриците, но за бюджетен телевизор предава перфектен образ. Звукът не е от най-добрите, но съм добавил саундбар. Публикувам снимки от различни ъгли и мога да кажа, че от ъгъл 150 градуса се вижда много добре.

IMG_20240307_233217.jpg

IMG_20240307_233235.jpg

IMG_20240307_233241.jpg

IMG_20240307_233255.jpg

IMG_20240307_233322.jpg

Можеш да разгледаш и - PHILIPS 55PUS8118 - 879лв 

https://www.technomarket.bg/televizor/philips-55pus8118-uhd-led-smart-tv-09214335

По-евтин е защото не знам по каква причина от Филипс са решили да експериментират с операционната система и са вкарали нещо което не е баш Андроид. Ако някога решиш че това ти е нужно, винаги можеш да вземеш един Андроид бокс за стотина лева. Иначе самият ТВ си е ОК. Има си даже и Амбилайт, което за тези пари си е благинка.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Филипс са решили

Не Phillips, a TP Vision.
Phillips отдавна разпродават поделения. Сега се занимават основно с медицинска електроникк.

преди 6 часа, SpeeD_DeViL написа:

Забравих да напиша , бюджета е до 900лв.

Е, с това да беше почнал :) . Избирай - телевизори LG, 55", до 900 лв

Миналата година взех на баща ми един такъв, много е доволен. Само че го уцелих на промоция, за 750 лв.

преди 13 часа, SpeeD_DeViL написа:

О ,не само Филипс,по добре Хисенсе:https://novini.bg/biznes/media-i-reklama/827667 . Лг е добър избор,но зависи каква операционна система предпочитате .

преди 13 часа, Rammkopf написа:

единствено TCL-ът става

Сега ако кажа , че и аз съм с такъв телевизор ще започнат подигравките . Да с такъв съм доволен съм от картината има много екстри от към контраст и HD ready .Ако ще се гледа филми онлайн за мен по добър от този няма .Цифровата кабелна също се вижда много добре особенно HD каналите е като слънце в очите ми :)

преди 4 часа, adersa написа:

Сега ако кажа , че и аз съм с такъв телевизор ще започнат подигравките . Да с такъв съм доволен съм от картината има много екстри от към контраст и HD ready .Ако ще се гледа филми онлайн за мен по добър от този няма .Цифровата кабелна също се вижда много добре особенно HD каналите е като слънце в очите ми :)

И да ти се подиграват или не, нали ти си го гледаш и си доволен? Аз също съм с такъв, но 55 инча. Сбърках, че не вземах 65 инчовия. Гледам на него предимно Формулата(затова и го купих) и е истинско удоволствие. Моето предложение е 65 инчов, ако сте запален по спорта.

преди 21 минути, Колев 74 написа:

И да ти се подиграват или не, нали ти си го гледаш и си доволен? Аз също съм с такъв, но 55 инча. Сбърках, че не вземах 65 инчовия. Гледам на него предимно Формулата(затова и го купих) и е истинско удоволствие. Моето предложение е 65 инчов, ако сте запален по спорта.

Заа разлика от боклучивите Самсунг , които адски ме разочороваха от телефони до тв тази марка избива рибата.Преди не бях я чувал но останах истински изненадан от андройда и от екстрите до сега грам бъг е нямало :)

преди 3 часа, adersa написа:

Заа разлика от боклучивите Самсунг , които адски ме разочороваха от телефони до тв тази марка избива рибата.Преди не бях я чувал но останах истински изненадан от андройда и от екстрите до сега грам бъг е нямало :)

При телевизорите съм съгласен. Имах досег с телефон TCL 40. Не съм очарован. Има много по-добри телефони в този клас.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.