Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тя ме плаши с полиция

Featured Replies

Здравейте на всички. Миналата година по същото време тя започна да се запознава с нови хора. Дотук добре. Но няколко дни след това тя сама ми каза,че си има друг любим и това ме нарани. Наложи се да я оставя. От тогава ми се сърди,че не съм се съгласил да съм на резервната скамейка и да сме заедно, само ако не се получи с него. Няколко месеца си гледах моя живот. Но през това време страдах. Бях с други, но въпреки това не успях да я забравя. Лятото и писах,че изпитвам голяма болка, откакто ме замени. Тя ми каза, че съм прост тъпак и се скарахме и накрая ме блокира. Пак я оставих няколко месеца и наскоро пак и писах,че каквото и да правя, не мога да спра да мисля за нея. Тя ми каза да спра да я тормозя с моите проблеми, щяла да подаде жалба в полицията. Освен това пращаше и мои снимки и адреса ми на разни места в интернет. Искам да попитам наистина ли е възможно да подаде жалба в полицията, заради това че и пиша,че това което направи ми причинява болка? Много ме е страх...

А ти защо и пишеш след като въпросното момиче ти е заявила, че не желае да има контакти с теб?

преди 10 минути, Протагониста написа:

Но през това време страдах.

Тя какво е виновна за твоето душевно състояние и емоционалните чувства, които изпитваш?

преди 2 часа, Звяра! написа:

Тя какво е виновна за твоето душевно състояние и емоционалните чувства, които изпитваш?

Намира си друг  докато е още с него, че дори и иска да си го държи и него ама да я чака 'ко й не върже с другия и викаш не е виновна?
Тая не е попаднала на мъж да й даде истински повод за полиция.

Автора : Това е боклук, не се занимавай, ясно че имаш чувства и ти е кофти, ама не си заслужава, тегли една и толкова, жени колко щеш.
Конкретно на въпроса : Полицаите най много да й се посмеят.

току-що, Bubbles написа:

Намира си друг  докато е още с него, че дори и иска да си го държи и него ама да я чака 'ко й не върже с другия и викаш не е виновна?

Добър ден!

Те всички така правят!

Може би има причина да си намерят друг и тази причина няма да е в нея. ;)

преди 1 минута, Звяра! написа:

Добър ден!

Те всички така правят!

Може би има причина да си намерят друг и тази причина няма да е в нея. ;)

99.9% правят така, и аз не съм врачка за да знам автора дали и какво е направил, затова коментирам на база информацията. :)

преди 59 минути, Протагониста написа:

А дали наистина се води тормоз? Аз просто и казвам как се чувствам...

Тъй като нямате ни брак, ни съжителство, нито сте колеги в службата, няма как да се води, че я тормозиш освен ако не я пресрещаш пред тях или тая не си извади медицинско или разпечатки, че я заплашваш. 

• Автор
преди 30 минути, Bubbles написа:

99.9% правят така, и аз не съм врачка за да знам автора дали и какво е направил, затова коментирам на база информацията. :)

Тя си спомням, че ми каза,че иска нещо ново. Иначе благодаря на всички за информацията, не я пресрещам пред тях, дори не знам къде живее, защото се е преместила, но и не ме интересува.

Жена, заплаши ли те с полиция, гадже или съпруг нещата не са добре

• Автор
преди 2 минути, Swifty1 написа:

Жена, заплаши ли те с полиция, гадже или съпруг нещата не са добре

Знам, но сигурно тази жена не е изпитвала болка и не знае какво е да страдаш,че да се държи така. А иначе това с полицията и на мен ми се струва лудо, но кой знае, може и наистина да го направи. Тя настрои много хора против мен, като лъже че я тормозя и така много хора ме намразиха. Нищо чудно и да излъже нещо и в полицията. Въпреки че и трябват доказателства за там.

преди 9 минути, Протагониста написа:

Знам, но сигурно тази жена не е изпитвала болка и не знае какво е да страдаш,че да се държи така. А иначе това с полицията и на мен ми се струва лудо, но кой знае, може и наистина да го направи. Тя настрои много хора против мен, като лъже че я тормозя и така много хора ме намразиха. Нищо чудно и да излъже нещо и в полицията. Въпреки че и трябват доказателства за там.

Тя може и да е изпитвала болка, но просто ти да не си този мъж, заради когото ще я боли и ще ѝ пука. Чак да се занимава с теб в полицията, ако я оставиш няма да го направи, но самото ти предположение показва, че не изключваш варианта да ѝ се обясняваш пак в любов. Радвай се ако в такъв случай тя стигне до полиция, а не до сутеньора си, че вторият може да те поступа без предупреждение. Полицията поне ще ти състави на първо време някакъв предупредителен протокол, който ако не спазиш чак тогава би следвало побой, съд, досие и разорен. Друга жена не те ли интересува?

преди 1 минута, Протагониста написа:

Не, пробвал съм с други, пак си мисля за нея..

Щом не става от първия път и даже те заплашва вече с полиции, романтични чувства от нея към теб няма да се събудят. Какво му е толкова сложното да го проумееш, тая толкова ли невероятна е била, пари ли си загубил по нея, кажи повече къв е случаят?

• Автор
преди 22 минути, Гражданин написа:

Щом не става от първия път и даже те заплашва вече с полиции, романтични чувства от нея към теб няма да се събудят. Какво му е толкова сложното да го проумееш, тая толкова ли невероятна е била, пари ли си загубил по нея, кажи повече къв е случаят?

Имал съм няколко връзки преди и след нея, но когато бях с нея бях най-щастлив, просто с нея всичко беше по-различно. Да, харчил съм пари, това е единствената жена за която съм харчил много пари, защото я обичах с цялото си сърце...

преди 7 минути, Протагониста написа:

Имал съм няколко връзки преди и след нея, но когато бях с нея бях най-щастлив, просто с нея всичко беше по-различно. Да, харчил съм пари, това е единствената жена за която съм харчил много пари, защото я обичах с цялото си сърце...

Ами щом не сте били щастливи и без многото пари, които си харчил по нея, значи обичта е била еднопосочна. Любов не се купува с пари. Огледай се и виж колко жени ходят с най-обикновени като професия или възможности мъже. Очевидно щом си харчил много пари, значи си компенсирал за нещо, което нямаш. Щом се е появил друг, който има това, което ти си компенсирал, парите са загубили тежест. Тя ще предпочита винаги да е с някой друг пред теб, на когото не му се налага като теб да компенсира онова, което ти нямаш и компенсираш с пари.

• Автор

Никой не е казал,че цялата връзка е само пари. През цялото време се държах добре с нея, дори и когато се карахме. Освен доброто държание, голямото внимание което и давах, също така и купувах неща, за които се радваше, защото е беден човек и няма финансови възможности... Но тя забрави всичко това и ме плаши с полиция задето и казвам как се чувствам...

преди 23 минути, Протагониста написа:

Никой не е казал,че цялата връзка е само пари. През цялото време се държах добре с нея, дори и когато се карахме. Освен доброто държание, голямото внимание което и давах, също така и купувах неща, за които се радваше, защото е беден човек и няма финансови възможности... Но тя забрави всичко това и ме плаши с полиция задето и казвам как се чувствам...

Ти си си мислил, че не е само до пари ама сега като ти казва "Разкарай се бе, нещастник, че ще повикам полиция!" разбираш, че другата част от връзката ви като "доброто държание, голямото внимание" не са били толкова от значение, че идват от теб колкото като "купувах неща, за които се радваше, защото е беден човек и няма финансови възможности". 

"Но тя забрави всичко това и ме плаши с полиция задето и казвам как се чувствам...", може да не го е забравила, просто никога не е било и няма да бъде водещо за нея това, че можеш да купиш нещо.

Приеми поражението, слез на земята, намери си човек, който ще те оценява за това, което си, а не това което носиш. 

преди 15 часа, Протагониста написа:

Питай женския мозък който ми е изтрил мнението.

преди 17 часа, Протагониста написа:

Тя ми каза да спра да я тормозя с моите проблеми, щяла да подаде жалба в полицията.

И може - с разпечатка от телефона й ще лъснат твоите позвънявания. На тази база може и да те осъди дори. Освен жалбата в полицията и да те викат да даваш обяснения и да подпишеш документ, че няма да й звъниш повече...
Не е майтап работа. А и ако нямаш добър адвокат...

Освен това пращаше и мои снимки и адреса ми на разни места в интернет.

Тях можеш да ползваш, ако тя подаде жалба, за жалба от твоя страна срещу нея. И е добре да си ги свалиш и линкове към тях да запазиш. За всеки случай!

С добър адвокат може да ти направи живота черен.

Здравейте на всички. Миналата година по същото време тя започна да се запознава с нови хора. Дотук добре. Но няколко дни след това тя сама ми каза,че си има друг любим и това ме нарани. Наложи се да я оставя. От тогава ми се сърди,че не съм се съгласил да съм на резервната скамейка и да сме заедно, само ако не се получи с него. Няколко месеца си гледах моя живот. Но през това време страдах. Бях с други, но въпреки това не успях да я забравя. Лятото и писах,че изпитвам голяма болка, откакто ме замени. Тя ми каза, че съм прост тъпак и се скарахме и накрая ме блокира. Пак я оставих няколко месеца и наскоро пак и писах,че каквото и да правя, не мога да спра да мисля за нея. Тя ми каза да спра да я тормозя с моите проблеми, щяла да подаде жалба в полицията. Освен това пращаше и мои снимки и адреса ми на разни места в интернет. Искам да попитам наистина ли е възможно да подаде жалба в полицията, заради това че и пиша,че това което направи ми причинява болка? Много ме е страх...

Може да напише жалба за психически тормоз ще те извикат ще ти съставят предупредителен протокол и Чао това е нищо друго Не се притеснявай за нищо Намери си друга утеха нали знаеш как пееше Тодор Колев Но майната му стига съм страдал

преди 21 часа, Протагониста написа:

Тя си спомням, че ми каза,че иска нещо ново. Иначе благодаря на всички за информацията, не я пресрещам пред тях, дори не знам къде живее, защото се е преместила, но и не ме интересува.

А защо не я помолиш и тя да изрази своето мнение тук, пред всички за теб? Нещо ми се струва, че послъгваш яко. Я се погледни с колко ника пишеш в този форум! Този е третия път, когато ти правя забележла. Така ли е бре...НИЩО? Щом не те "интересува", защо питаш във форум?

преди 23 часа, Протагониста написа:

Боли я фара за тебе, щом ти казала, че си "прост тъпак". Тук е момента да се пусне една песен на Тони Стораро... :D

https://youtu.be/4_zBvk8cvSo?si=TdS2vCz_xpt4Ch9E

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.